tamam onu da not aldım cok sağolMartta deniz eczanesinden 260a aldım gonal f i oraya da sor mutlaka. O zaman idilde 270di
gercekten cok yoğunluk varmış ben aşılamaları orda yaptığım için aldım raporu kolay oldu ama işte memorialda geçmiyo malesefAaa çok iyi o zaman canım çok sağol
ya öyle bi yoğunluk mu olmuş orda ben 4 sene rapor çıkaramadımdoğal gebe kalabilir yazdı verdi eşimde varikosel vardı onu ameliyat ettirdiler 1 sene de öyle beklettiler miyomlara ilkin sorun yok dediler ofis histeroskopi ile o bir sene sonra hadi olmuyor tüp aşılama vs için gittiğimde de ama senin miyomların büyümüş hemen anestezi kaydını yaptır ameliyat olacaksın ben şok 4 senem heba oldu ayrıca normal dedikleri rahim filminin sadece raporuymuş filmde hidrosalpenks varmış sağ tüpümde görememişler ah o filmi çeken adam nasıl görmemiş ya ne kadar tecrübe kazandırdı bunlar bana filmi Okmeydanı SSK da çekildim İstanbul'a Yen'i gelin gelmişim aaaahhh ahhh bi gün yazıcam çektiğim sıkıntıları burada umut olmak adına
seni de baya uğraştırmışlar inşallah sonundayızdır dertlerimizingercekten cok yoğunluk varmış ben aşılamaları orda yaptığım için aldım raporu kolay oldu ama işte memorialda geçmiyo malesef
Sağol cnm inşallah hala ucuz veriyolardırMerhaba okmeydani dis hastanesinin orda deniz eczanesi var ben ganolf ordan aldim. Idil ile arasinda 20 lira fark ediyordu diğer ilaclarimi idilden almistim. Simdiden hayırlısı olsun.
Merhaba sisli memorialden semra kahramanmi cem demirelmi hangisini onerirsiniz?
Her muayanede semra hanimmi ilgilendi sizinle ekibimi ? Birde ben agustos ayinda yaptirmayi dusunuyorum tup nezman gitmeliyim gorusmeye muayeneye neler istiyorlar ilkbasta tahlil falan yani randevu alamak zormu mesela haziranda giderim agustosa anca sira gelir falan bide gec kalmiuim. Hayirliolsun sizinde insallah Allah tamamina erdirsinCem beyi hiç görmedim ama Semra hoca transferimi yaptı pazar günü. Çok güven veriyor. Hatta kadının duruşu bile başlıbaşına güven veriyor öyle diyim. Hayırlısı olsun hakkınızda. Her iki hocayı da gören arkadaşlar vardır mutlaka, onlar daha çok yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Yalnız cem bey şişli şubesinde değil.
Her muayanede semra hanimmi ilgilendi sizinle ekibimi ? Birde ben agustos ayinda yaptirmayi dusunuyorum tup nezman gitmeliyim gorusmeye muayeneye neler istiyorlar ilkbasta tahlil falan yani randevu alamak zormu mesela haziranda giderim agustosa anca sira gelir falan bide gec kalmiuim. Hayirliolsun sizinde insallah Allah tamamina erdirsin[/QUOTEöyle iki ay önceden sıra almanıxa gerek yok bence; ilk görüşmenizde tahlilleri veriyorlar zaten; Semra hanımı özellikle görmek isterseniz onun randevularına biraz geç tarihe verebilirler ama diğer doktorlardan da alabilirsiniz bence gönül rahatlığı ile
Dediğim gibi hiç bi yeri bilmiyordum Çapa'ya ulaşım kolaydı o yüzden tercih ettim ikinci raporumu Süleymaniye'de çıkarmıştım dış raporCerrahpaşa çok iyi rapor konusunda cnm ben 2 hafta da çıkardım orda
Evet canım geçmiyor maalesefgercekten cok yoğunluk varmış ben aşılamaları orda yaptığım için aldım raporu kolay oldu ama işte memorialda geçmiyo malesef
Hem de ne uğraşmak amin İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırızseni de baya uğraştırmışlar inşallah sonundayızdır dertlerimizin
Her muayanede semra hanimmi ilgilendi sizinle ekibimi ? Birde ben agustos ayinda yaptirmayi dusunuyorum tup nezman gitmeliyim gorusmeye muayeneye neler istiyorlar ilkbasta tahlil falan yani randevu alamak zormu mesela haziranda giderim agustosa anca sira gelir falan bide gec kalmiuim. Hayirliolsun sizinde insallah Allah tamamina erdirsin
Ben de transfer sürecine yaklaşıyorum ama zerre kadar bir aksaklık yaşamadım;normalde detaycı biriyimdir ama buradan çok memnunum ne diyeyim..Memorialda 3 kere tüp bebek tedavisi oldum. 3.nün transferinde gördüm sadece Semra hanımı. Bir kere de telefonda konuşmuştum 1 ay önce o kadar.
Hatta hiç görmedim demiştim de buradaki arkadaşlar çok şaşırmışlardı :)
Bu nedene bağlı herhangi bir eksiklik ya da aksaklık hissetmedim hiç bir tedavimde. Ekibin başında Semra hanım var zaten. Sonra da Yücel beyi tek geçerim.
İstedikleri bazı tahlillerin çıkması 1 ayı bulmuştu bende. Ağustostan 2 ay önce başvurmakta fayda var diye düşünüyorum. Semra hanımla ilk görüşme randevusu için de belki bekletebilirler bir süre.
Bir de hemşire hattı var bir cep numarası. Tedaviye başladığımızda orayı aradığımızda da sorularımıza cevap bulabiliyoruz. Her şey çok sistemli işliyor yani.
Ben 3 tedavinin 2sinde dış takipteydim.
Söylediklerimde yanlışım ya da eksiğim varsa düzeltin lütfen arkadaşlar. Yanlış yönlendirmiş olmayayım.Jalapenoo Defrent bence bu işin pirleri :)
Tamamdiirrr buaskam herkes oyle guzel seyler soylediki kararim kesin memorial me gidiyorum semra hanimdan basliyorum:)Kararsız olan arkadaşlar sırf pozitifi aldım diye demiyorum o kadar çok merkez ve doktor gezdim ki mâşâAllah memorial ve ekibi çok başka
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum .. şuan transferim olmadı tutar mı tutmaz mı hiç bilmiyorum ama memorial bence de bir numara. İnşallah benim ve isteyen herkesin de yüzü güler:)Kararsız olan arkadaşlar sırf pozitifi aldım diye demiyorum o kadar çok merkez ve doktor gezdim ki mâşâAllah memorial ve ekibi çok başka
cvp veremedim kusura bakma bekleme bence ongorusmeye git cunku on gorusme icin randevuyu 15 20 gun sonraya veriyolarBen ön görüşme için adet olmayı bekliyorum muayene olmak için.yanlış mı yapıyorum acaba önceden randevu almak mı gerekiyor
Hadi hayırlısı olsun canım memorialde ilk denemende seninle olsun meleğinTamamdiirrr buaskam herkes oyle guzel seyler soylediki kararim kesin memorial me gidiyorum semra hanimdan basliyorum:)
Aynen canım İnşâAllah tutar seninde ve buradaki bütün arkadaşların hayırlısıyla İnşâAllahKesinlikle bende öyle düşünüyorum .. şuan transferim olmadı tutar mı tutmaz mı hiç bilmiyorum ama memorial bence de bir numara. İnşallah benim ve isteyen herkesin de yüzü güler:)
bende cok kararsiz kalmistim en sonunda memoriali sectim suan tedavi asamasindayim 12 oldu igneleri kullaniyorum ve hic pisman deilim ilk denememde ohss olmustum simdi okadar dikkat ediyolar ki benden daha cok onemsiyolar semra hoca okadar tembihlemiski doktorlari bana bilgi verirken bile semra hoca oyle uygun goruyo diyorlar benim transferim 2 ay sonra olucak insallah bu sefer hayal.kirikligi yasamam doktorlarima cok guveniyorumKararsız olan arkadaşlar sırf pozitifi aldım diye demiyorum o kadar çok merkez ve doktor gezdim ki mâşâAllah memorial ve ekibi çok başka
Ay nasil guzel duaa aminnn herkesin insallah once notmal yolla sonra bu yolla ilk denemede insallah:)Hadi hayırlısı olsun canım memorialde ilk denemende seninle olsun meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?