Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

gercekten cok yoğunluk varmış ben aşılamaları orda yaptığım için aldım raporu kolay oldu ama işte memorialda geçmiyo malesef

Merhaba sisli memorialden semra kahramanmi cem demirelmi hangisini onerirsiniz?

Merhaba, ben iki hocamızlada yakınen tanışma şansı buldum. Şişli şubesinde semra hocada tüp bebeğe başladım. Bir ameliyat olmam gerekiyordu semra hoca yoğunluktan yapamadı bende cem hocaya gittim sağolsun beni kabul etti ameliyatımı yaptı. İkiside çok muhterem değerli insanlar ve tartışılmayacak tıp bilgisine sahipler. Cem hoca ataşehir şubesinde. Hastalarıyla direk kendi ilgileniyor yanında da fırat bey ve bir bayan doktor daha var. Cem hoca çok konuşmaz ama bilgisi çoktur. Her sorunuza sabırla cevap verir. Whatsapdan da bir şey yazsanız hemen geri döner. Doğru yönlendirir güven verir işini bilerek isteyerek yapar. Cem hocanın yanındaki fırat bey şişli şubede de haftanın belli günleri çalışıyor. Semra hoca her muayeneye kendi girmez bir ekibi var büyük bir ekip. ama bütün hastalar istisnasız onun kontrolündedir. Tüm hasta dosyaları tek tek inceler ilaç dozlarını belirler ekip doktorlarını yönlendirir. Teşhisleri doğrudur yani bende her seferinde nokta atışı yaptı :) şayet kontroller sırasında ekip doktoru bir problem görmüşse emin olamamışsa herhangi bir durumdan direk semra hoca girer muayenelere. Benim öngörüşmem semra hocayla olmuştu. Buna rağmen opu sürecinde 3 kez muayene etti kendisi. Zor bir hasta statüsündeydim ne yazık ki. Şimdi ameliyatımı oldum embriyolarım şişlide donduruldu ve transfere şişlide devam edeceğim. Labaratuvar bu işin en en en önemli kısımlarından biri ve tartışmasız şişli çok iyi bir labaratuvara sahip. Şişli ataşehirden daha yoğundur . Ama labaratuvar konusunda bir bilgim yok opu sürecini orada yürütmediğim için. Cem hocaya giden çok yakın arkadaşlarım var ve çoğu gebe. Keza şişlide de aynı şey geçerli. Bildiklerimi aktarmak istedim. Sizin kıstaslarınız nedir bilemiyorum. Bunun analizi size bağlı. Ücret konusunda bir fark yok aynı hastane olduğu için. En doğru kararı vermenizi dilerim. Sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Bol şans ..

Her muayanede semra hanimmi ilgilendi sizinle ekibimi ? Birde ben agustos ayinda yaptirmayi dusunuyorum tup nezman gitmeliyim gorusmeye muayeneye neler istiyorlar ilkbasta tahlil falan yani randevu alamak zormu mesela haziranda giderim agustosa anca sira gelir falan bide gec kalmiuim. Hayirliolsun sizinde insallah Allah tamamina erdirsin

Darı

Cerrahpaşa çok iyi rapor konusunda cnm ben 2 hafta da çıkardım orda
Dediğim gibi hiç bi yeri bilmiyordum Çapa'ya ulaşım kolaydı o yüzden tercih ettim ikinci raporumu Süleymaniye'de çıkarmıştım dış rapor
gercekten cok yoğunluk varmış ben aşılamaları orda yaptığım için aldım raporu kolay oldu ama işte memorialda geçmiyo malesef
Evet canım geçmiyor maalesef
seni de baya uğraştırmışlar inşallah sonundayızdır dertlerimizin
Hem de ne uğraşmak amin İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız

Memorialda 3 kere tüp bebek tedavisi oldum. 3.nün transferinde gördüm sadece Semra hanımı. Bir kere de telefonda konuşmuştum 1 ay önce o kadar.
Hatta hiç görmedim demiştim de buradaki arkadaşlar çok şaşırmışlardı :)
Bu nedene bağlı herhangi bir eksiklik ya da aksaklık hissetmedim hiç bir tedavimde. Ekibin başında Semra hanım var zaten. Sonra da Yücel beyi tek geçerim.
İstedikleri bazı tahlillerin çıkması 1 ayı bulmuştu bende. Ağustostan 2 ay önce başvurmakta fayda var diye düşünüyorum. Semra hanımla ilk görüşme randevusu için de belki bekletebilirler bir süre.
Bir de hemşire hattı var bir cep numarası. Tedaviye başladığımızda orayı aradığımızda da sorularımıza cevap bulabiliyoruz. Her şey çok sistemli işliyor yani.
Ben 3 tedavinin 2sinde dış takipteydim.
Söylediklerimde yanlışım ya da eksiğim varsa düzeltin lütfen arkadaşlar. Yanlış yönlendirmiş olmayayım. Jalapenoo Defrent bence bu işin pirleri :)

Ben de transfer sürecine yaklaşıyorum ama zerre kadar bir aksaklık yaşamadım;normalde detaycı biriyimdir ama buradan çok memnunum ne diyeyim..

Kararsız olan arkadaşlar sırf pozitifi aldım diye demiyorum o kadar çok merkez ve doktor gezdim ki mâşâAllah memorial ve ekibi çok başka
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum .. şuan transferim olmadı tutar mı tutmaz mı hiç bilmiyorum ama memorial bence de bir numara. İnşallah benim ve isteyen herkesin de yüzü güler:)

Kızlar bişy sorcm size çok garip bşy ama crinne jel kullnyrm yattğm yerde tortuları kaldı diye elmle alrken yukardan içeri parmağmı az itekledm ve şişlik var bu normal mi enfeksyn şişlği gbi bşy degl eminim baya kemiksi yapıda şişlk var bu normal mi

Ben ön görüşme için adet olmayı bekliyorum muayene olmak için.yanlış mı yapıyorum acaba önceden randevu almak mı gerekiyor
cvp veremedim kusura bakma bekleme bence ongorusmeye git cunku on gorusme icin randevuyu 15 20 gun sonraya veriyolar

@evrim1992 canım ilaçların bir yan etkisi olabilir mi;en iyisi yarın merkezi arayıp bir hemşireye soruna da muayene randevusu al

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum .. şuan transferim olmadı tutar mı tutmaz mı hiç bilmiyorum ama memorial bence de bir numara. İnşallah benim ve isteyen herkesin de yüzü güler:)
Aynen canım İnşâAllah tutar seninde ve buradaki bütün arkadaşların hayırlısıyla İnşâAllah

Kararsız olan arkadaşlar sırf pozitifi aldım diye demiyorum o kadar çok merkez ve doktor gezdim ki mâşâAllah memorial ve ekibi çok başka
bende cok kararsiz kalmistim en sonunda memoriali sectim suan tedavi asamasindayim 12 oldu igneleri kullaniyorum ve hic pisman deilim ilk denememde ohss olmustum simdi okadar dikkat ediyolar ki benden daha cok onemsiyolar semra hoca okadar tembihlemiski doktorlari bana bilgi verirken bile semra hoca oyle uygun goruyo diyorlar benim transferim 2 ay sonra olucak insallah bu sefer hayal.kirikligi yasamam doktorlarima cok guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…