Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kuzlar bana bi akıl verin yahu, diyete başlıyım dimi? Nelere dikkat ediyim yada etmem lazım mı?
1 ayin varsa dikkat et tabiki ama vitaminsiz kalma bence cok agir diyet yapma yuruyus yap bolbol benimde buyuk ihtimal hafta sonu yumurtalarim toplanicak transferim 2 ay sonra olucak o arada bende diyet ve egzesize baslucam 2 kilo versem kardir

1 ayin varsa dikkat et tabiki ama vitaminsiz kalma bence cok agir diyet yapma yuruyus yap bolbol benimde buyuk ihtimal hafta sonu yumurtalarim toplanicak transferim 2 ay sonra olucak o arada bende diyet ve egzesize baslucam 2 kilo versem kardir
Niye iki ay sonra hemen yapmiyirlarmi?

Bende ilk tedavimde ohss olmuştum o yüzden düşük dozla başladık canımçok dikkat ettiler gerçekten İnşâAllah çok güzel embriyoların olur ve evlat olarak sana nasip olur

Bende ilk tedavimde ohss olmuştum o yüzden düşük dozla başladık canımçok dikkat ettiler gerçekten İnşâAllah çok güzel embriyoların olur ve evlat olarak sana nasip olur
evet bende de dusukle basladilar 112.5 la suan 175 e cikarttilar bakalim yarin belli olur insallah opu gunum baya kotu olmaya basladim ilaclardan atesim cikiyo ve eklemlerim cok agriyo

benim ohss gecmisim var pkoluyum ben ilk denememde opu sonrasi hastanelik oldum ve beta hormonu tetikliyor ohss yi amh 18 benim onun icin
Rabbim yardımcın olsun canım ohss gerçekten çok zor benim amh 5.5 tu karnımda kocaman bişey vardı sanki ve ona rağmen transfer oldum

i
nsallah hep
Rabbim yardımcın olsun canım ohss gerçekten çok zor benim amh 5.5 tu karnımda kocaman bişey vardı sanki ve ona rağmen transfer oldum
benim 18.5 hastanede bi bayanin 21 mis rekorda 2.siradasin dedi bana doktor ilk denemem de 10 kilo aldim sadece 15 gunde falan ama suan 1 kilo falan aldim sadece dedigin gibi karnim sis ve sert

evet bende de dusukle basladilar 112.5 la suan 175 e cikarttilar bakalim yarin belli olur insallah opu gunum baya kotu olmaya basladim ilaclardan atesim cikiyo ve eklemlerim cok agriyo
Rabbim yardımcın olsun canım İnşâAllah sorunsuz geçer dondurulmuş yumurtaların çok olsun kardeş için İnşâAllah kullanırsınız bir daha iğnelerle uğraşmak zorunda kalmazsın

i

nsallah hep

benim 18.5 hastanede bi bayanin 21 mis rekorda 2.siradasin dedi bana doktor ilk denemem de 10 kilo aldim sadece 15 gunde falan ama suan 1 kilo falan aldim sadece dedigin gibi karnim sis ve sert
Evet baya şişiyor insan o şişlikte damarlarımız aşırı yüksek hormonlar yüzünden çatlayıp kanımızın sarı suyu akıyormuş karın boşluğuna

Rabbim yardımcın olsun canım İnşâAllah sorunsuz geçer dondurulmuş yumurtaların çok olsun kardeş için İnşâAllah kullanırsınız bir daha iğnelerle uğraşmak zorunda kalmazsın
amin canim hepimizin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede etsin sonucu guzel olsunda Rabbim cektigimiz acilari yanina kar biraksin

Evet baya şişiyor insan o şişlikte damarlarımız aşırı yüksek hormonlar yüzünden çatlayıp kanımızın sarı suyu akıyormuş karın boşluğuna
hadi ya hic duymamistim onada raziyim ben tekrar vucudum su toplicak die korkuyorum idrarimi bile az yapsam acaba sumu topluyo vucut die dusunur oldum ilk deneme arastirma hastanesindeydi mezbaha gibiydi orasi zaten psikolojimi cok etkiledi oluyorum sandim esim.bile doktora demis karim oluyo bisey yapin die cok zordu

d
tüp bebeği devlette veya üniversite hastanesinde deneyenlerin çöpü çok pişman; benim yakın bir arkadaşım Ege üniversitesinin yeni açılan tüp bebek biriminde yaptırdı ve opu sırasında anestezi almamış mahvolmuştu; En iyisi maddi olarak çok zorlasa da özel bence.. bu iş özen ve dikkat istiyor; her yer aynı titizlikle çalışmıyor maalesef

Aynen canım bende Süleymaniye'de yaptırmıştım çok zor bişey yücel bey demişti ki iyi ki de tutmamış şansın varmış hastanelik olurdun yoksa dedi bana 2. Tedavimdeki merkez sporcu içeceği var ya küçük mavi sular ismini unuttum ondan iç demişlerdi şekerli olduğu için bi tane zor içmiştim sen yinede sor doktoruna herkeste farklı olabilir bol bol su iç

Son düzenleme:
Hadi canım nasıl yapmışlar öyle vicdansızlar hem de iğne ya bi yere girse yanlışlıkla kıpırdarsa bende anesteziden çok korkmuştum tam uyutulacağım sırada taşikardi oldum bu sefer yalvardım uyutun diye :) cellat gibi mübarekler ortamın havası bile yetiyor taşikardi olmak için :) bende çok pişmanım hep yanlış teşhis ve tedaviler kurbanıyım tabi herşey Allahtan vardır Rabbimin bildiği ama dediğin gibi imkanları biraz zorlayıp iyi bi merkezde başlamak Rabbim bu yolda olan bütün kadınların ve erkeklerin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar ;
o kadar yumurta anestezisiz nasıl toplanır benim opudan sonra bile cnm acımıştı öncekinde.
Dün hemşire aradı sordım e2 7200 diye normal senin için dedi.
Bana opudan sonra ilaç yazacaklarmış öncekinde de cetrodite vurulmuştum.
Muayene de edecekler dedi.
Çok heyecanlıyım :)
Bende biraz kilo aldım karnım şiş ama önceki tefavi de ağrım vardı şimdi yok şükür .

Bebişler hayırlısı ile gelsin de

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
benimde 4. gün embriyosu 1 adet transferim yapıldı.
bugun 7. günüm acaba idrarda silikte olsa cıkar mı deger yoksa ovitrella degeri mi çıkar bana yardımcı olabilir misiniz
ilk gunler kasıkta oturup kalkerken batma vardı ama bugun kesildi o agrı
suan hiç bir belirti hissetmiyorum

canım e2 değerin iyi maşallah benım 4888 di ve 15 yumurta toplanmıştı

Günaydın ben de kısmetse yarın memorialda ilk tüp bebek tedavime başlıyorum Yücel beyden randevu aldım. yarından sonra 2.kontrole kaç gün sonra çağırırlar acaba?

tedavin hayırlı vede ugurlu olsun inşallah
ilk muayenede e2 ve fsh degerlerine bakmak için direk kan verdirmeye yonlendirileceksin sonra muayene
muayene sonrası kan degerlerini bekleyecegız diyecekler ve senı ilaç anlatım odası var oraya yonlendirip ordanda kurumsal iletişime yonlendirip tedavi ücret vs bilgisi hkda bilgilendirecekler.
15:30 gibi kan degerlerin çıkmış olup kan degerlerin tedaviye cecap verecek gözüküyorsa semra hanımın onderliğinde yapılan toplantıda ilaç dozların belirlenmiş oluyor
15:30 gibi sana telefonuna mesaj atıyorlar ilaç dozlarını ve bı sonraki randevunu

Günaydın ben de kısmetse yarın memorialda ilk tüp bebek tedavime başlıyorum Yücel beyden randevu aldım. yarından sonra 2.kontrole kaç gün sonra çağırırlar acaba?
günaydın hayırlı olsun tedaviniz. beni ikinci randevuya 3 gün sonra çağırmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…