- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
merhaba arkadaşlar
benimde 4. gün embriyosu 1 adet transferim yapıldı.
bugun 7. günüm acaba idrarda silikte olsa cıkar mı deger yoksa ovitrella degeri mi çıkar bana yardımcı olabilir misiniz
ilk gunler kasıkta oturup kalkerken batma vardı ama bugun kesildi o agrı
suan hiç bir belirti hissetmiyorum
Ne kadar suruyo peki anlatim vs...(isyeri sknti datedavin hayırlı vede ugurlu olsun inşallah
ilk muayenede e2 ve fsh degerlerine bakmak için direk kan verdirmeye yonlendirileceksin sonra muayene
muayene sonrası kan degerlerini bekleyecegız diyecekler ve senı ilaç anlatım odası var oraya yonlendirip ordanda kurumsal iletişime yonlendirip tedavi ücret vs bilgisi hkda bilgilendirecekler.
15:30 gibi kan degerlerin çıkmış olup kan degerlerin tedaviye cecap verecek gözüküyorsa semra hanımın onderliğinde yapılan toplantıda ilaç dozların belirlenmiş oluyor
15:30 gibi sana telefonuna mesaj atıyorlar ilaç dozlarını ve bı sonraki randevunu
Merhaba tedaviniz hayırlı olur inşallah. Ben ilk olarak cuma gittim, sonra pazartesi çağırdılar ,sonra tekrar cuma, sonra pazar günü, salı günü de yumurta toplama oldu. Kişiden kişiye göre de değişebilir,, sanırım yumurta gelişimine göre çağırıyorlarGünaydın ben de kısmetse yarın memorialda ilk tüp bebek tedavime başlıyorum Yücel beyden randevu aldım. yarından sonra 2.kontrole kaç gün sonra çağırırlar acaba?
Canım seninle önceki topiklerde konuşmuştuk çok sevindim tatlım transferine inşallah sorunsuzca tutunur bebişinmerhaba arkadaşlar
bugun 7. günüm acaba idrarda silikte olsa cıkar mı deger yoksa ovitrella degeri mi çıkar bana yardımcı olabilir misiniz
canım o sana bağlı burda birini okudum baya sonra vermişlerdi randevuyu beni gün aşırı gördüler hergün bile oldu 12 gün 21. De başladım bugün opu benim riskim vardı tahlilllere bakıp çağırıyorlarNe kadar suruyo peki anlatim vs...(isyeri sknti dabende adet olunca gidicem..gunseli hocanin eski hastasiyim..semra hocaya seni gostermem lazim demisti. Sanirim o da yurt disindaymis ne kadar kalir acaba bilgi verirler mi..1 kimyasal 2 dusugum var...4.kez tedaviye baslicam .
Aynen canım anestezisiz zor tabiki bende hep risk oluyor sonrasında prengly yapmışlardı ilk tedavimde Opudan sonra transfer için gittim karnım nasıl şiş ve o küçük toplamadıklsrı yumurtalar hepsi 20 mm ve üzeri olmuştu yani bi daha toplansa toplanırdı ki ben bile ultrasonda anladım en az 15 tane yumurta vardı 12 de toplanmıştı yinede taze transfer yapmışlardıGünaydın kızlar ;
o kadar yumurta anestezisiz nasıl toplanır benim opudan sonra bile cnm acımıştı öncekinde.
Dün hemşire aradı sordım e2 7200 diye normal senin için dedi.
Bana opudan sonra ilaç yazacaklarmış öncekinde de cetrodite vurulmuştum.
Muayene de edecekler dedi.
Çok heyecanlıyım :)
Bende biraz kilo aldım karnım şiş ama önceki tefavi de ağrım vardı şimdi yok şükür .
Bebişler hayırlısı ile gelsin de
Hayırlı olsun canım İnşâAllah tutunmuştur bazı kişilerde çıkıyor ama hiç stres olmA 2 gün bekleyip kanda baktır kanda pozitifi gördüğüm gün bile çok silik çıktı yapın isterseniz ama çıkmazsa üzülmeyin kanda kesin çıkar İnşâAllahmerhaba arkadaşlar
Pazartesi çağırırlar canım tahminimce hayırlı olsunGünaydın ben de kısmetse yarın memorialda ilk tüp bebek tedavime başlıyorum Yücel beyden randevu aldım. yarından sonra 2.kontrole kaç gün sonra çağırırlar acaba?
Sedyeyi yakınlaştırıyorlar yavaşça kendimiz geçiyoruz sonra yukarda bi de sedyeden yatağa geçiyoruzArkadaşlar transfer sonrası hastayı sedyeye alma farklı oluyormuş sizler kendiniz mi kalkıp sedyeye yattınız. Yoksa onlar mı sizleri işlem sedyesinden diğer sedyeye aldı.
Sağol canım.Aynen bende öyle biliyorum ama bazı merkezler direk kendileri koyuyormuş. Sen ne kadar hastanede yattın canım transferden sonra.Sedyeyi yakınlaştırıyorlar yavaşça kendimiz geçiyoruz sonra yukarda bi de sedyeden yatağa geçiyoruz
Ne guzel bir surpriz ... saglikla kucagina alirsin insallah..... masallah yaaGünaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
İlaç verecekler cnm onlar büyüyüp rahatsız etmesin diyeAynen canım anestezisiz zor tabiki bende hep risk oluyor sonrasında prengly yapmışlardı ilk tedavimde Opudan sonra transfer için gittim karnım nasıl şiş ve o küçük toplamadıklsrı yumurtalar hepsi 20 mm ve üzeri olmuştu yani bi daha toplansa toplanırdı ki ben bile ultrasonda anladım en az 15 tane yumurta vardı 12 de toplanmıştı yinede taze transfer yapmışlardı
Hayırlı olsun canım İnşâAllah tutunmuştur bazı kişilerde çıkıyor ama hiç stres olmA 2 gün bekleyip kanda baktır kanda pozitifi gördüğüm gün bile çok silik çıktı yapın isterseniz ama çıkmazsa üzülmeyin kanda kesin çıkar İnşâAllah
Pazartesi çağırırlar canım tahminimce hayırlı olsunKişiden kişiye de değişiyor
Maşallah çok güzel Allah tamamına erdirsin.Günaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
Ayyy cnm çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Günaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
Merhaba tedaviniz hayırlı olur inşallah. Ben ilk olarak cuma gittim, sonra pazartesi çağırdılar ,sonra tekrar cuma, sonra pazar günü, salı günü de yumurta toplama oldu. Kişiden kişiye göre de değişebilir,, sanırım yumurta gelişimine göre çağırıyorlar
Teşekkürler :)Aynen canım anestezisiz zor tabiki bende hep risk oluyor sonrasında prengly yapmışlardı ilk tedavimde Opudan sonra transfer için gittim karnım nasıl şiş ve o küçük toplamadıklsrı yumurtalar hepsi 20 mm ve üzeri olmuştu yani bi daha toplansa toplanırdı ki ben bile ultrasonda anladım en az 15 tane yumurta vardı 12 de toplanmıştı yinede taze transfer yapmışlardı
Hayırlı olsun canım İnşâAllah tutunmuştur bazı kişilerde çıkıyor ama hiç stres olmA 2 gün bekleyip kanda baktır kanda pozitifi gördüğüm gün bile çok silik çıktı yapın isterseniz ama çıkmazsa üzülmeyin kanda kesin çıkar İnşâAllah
Pazartesi çağırırlar canım tahminimce hayırlı olsunKişiden kişiye de değişiyor
Günaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
20 dk dediler bende 25-30 dk falan yattım hemen WC'ye gittim sonra giyindim çıktık :)Sağol canım.Aynen bende öyle biliyorum ama bazı merkezler direk kendileri koyuyormuş. Sen ne kadar hastanede yattın canım transferden sonra.
Demek ki bana vermemişlerİlaç verecekler cnm onlar büyüyüp rahatsız etmesin diye
Canım tebrik ediyorum mâşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız İnşâAllahGünaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?