Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transfer oldunuz demek sesiniz çıkmadı pek . Hayırlısı olsun inşallah tutunmustur sağlıkla .
Beklemek zor ama gününde yapsanız testinizi daha iyi olur . Belirtilere de takılmayın her bünye farklı oluyor . Ama yine de test yapacaksanız ovitrelle etkisi gecmistir artık .

Ne kadar suruyo peki anlatim vs...(isyeri sknti da bende adet olunca gidicem..gunseli hocanin eski hastasiyim..semra hocaya seni gostermem lazim demisti. Sanirim o da yurt disindaymis ne kadar kalir acaba bilgi verirler mi..1 kimyasal 2 dusugum var...4.kez tedaviye baslicam .

Günaydın ben de kısmetse yarın memorialda ilk tüp bebek tedavime başlıyorum Yücel beyden randevu aldım. yarından sonra 2.kontrole kaç gün sonra çağırırlar acaba?
Merhaba tedaviniz hayırlı olur inşallah. Ben ilk olarak cuma gittim, sonra pazartesi çağırdılar ,sonra tekrar cuma, sonra pazar günü, salı günü de yumurta toplama oldu. Kişiden kişiye göre de değişebilir,, sanırım yumurta gelişimine göre çağırıyorlar

Canım seninle önceki topiklerde konuşmuştuk çok sevindim tatlım transferine inşallah sorunsuzca tutunur bebişin
canım o sana bağlı burda birini okudum baya sonra vermişlerdi randevuyu beni gün aşırı gördüler hergün bile oldu 12 gün 21. De başladım bugün opu benim riskim vardı tahlilllere bakıp çağırıyorlar

Arkadaşlar transfer sonrası hastayı sedyeye alma farklı oluyormuş sizler kendiniz mi kalkıp sedyeye yattınız. Yoksa onlar mı sizleri işlem sedyesinden diğer sedyeye aldı.

Aynen canım anestezisiz zor tabiki bende hep risk oluyor sonrasında prengly yapmışlardı ilk tedavimde Opudan sonra transfer için gittim karnım nasıl şiş ve o küçük toplamadıklsrı yumurtalar hepsi 20 mm ve üzeri olmuştu yani bi daha toplansa toplanırdı ki ben bile ultrasonda anladım en az 15 tane yumurta vardı 12 de toplanmıştı yinede taze transfer yapmışlardı
Hayırlı olsun canım İnşâAllah tutunmuştur bazı kişilerde çıkıyor ama hiç stres olmA 2 gün bekleyip kanda baktır kanda pozitifi gördüğüm gün bile çok silik çıktı yapın isterseniz ama çıkmazsa üzülmeyin kanda kesin çıkar İnşâAllah
Günaydın ben de kısmetse yarın memorialda ilk tüp bebek tedavime başlıyorum Yücel beyden randevu aldım. yarından sonra 2.kontrole kaç gün sonra çağırırlar acaba?
Pazartesi çağırırlar canım tahminimce hayırlı olsun Kişiden kişiye de değişiyor

Arkadaşlar transfer sonrası hastayı sedyeye alma farklı oluyormuş sizler kendiniz mi kalkıp sedyeye yattınız. Yoksa onlar mı sizleri işlem sedyesinden diğer sedyeye aldı.
Sedyeyi yakınlaştırıyorlar yavaşça kendimiz geçiyoruz sonra yukarda bi de sedyeden yatağa geçiyoruz

Günaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.

Ne guzel bir surpriz ... saglikla kucagina alirsin insallah..... masallah yaa

İlaç verecekler cnm onlar büyüyüp rahatsız etmesin diye

Maşallah çok güzel Allah tamamına erdirsin.

Ayyy cnm çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkürler:) Hadi ya salı çağırırlar diye ümitlenmiştim daha uygundu iş saatlerim.çalışıyorken çok zor bu tedavi işleri.://

Teşekkürler :)

Çok çok çok sevindim. Allah’ım sen ne büyüksün yaa. Sağlıkla al kucağına inşallah. Ümit oldun hepimize

Canım tebrik ediyorum mâşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız İnşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…