- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım ya bende Memorial da tüp bebek yaptirmistim tutmadı.birseyi merak ediyorum benim çevremde hep bahceciye gidenler var ve sonuçta aldılar kimi ilk seferde kimisi 6 7.denemesinde annemde onları gördüğü için bana ısrarla bahceciye git diyor kafam karışık ne yapayım bilmiyorumKararsız olan arkadaşlar sırf pozitifi aldım diye demiyorum o kadar çok merkez ve doktor gezdim ki mâşâAllah memorial ve ekibi çok başka
canım çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş ... Çok duyuyoruz tüp bebekten sorna kendiliğinden hamile kalanları bu gerçekten bir mucize Rabbim herkese nasip etsin inşGünaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
canım benım de ilk denemem tutmadı ve benım çevremdeki insanlarda acıbademe Bülent Tıraş'a gidip sonuç alan insanlar, anne ,eşim , kayınvalıdem herkes Bülent Tıraş'a git diyordu ama ben gitmedim ve ikinci tedavim başarılı oldu... Hangisine gidersen git zamanı geldiyse Rabbim zaten nasip ediyor...Canım ya bende Memorial da tüp bebek yaptirmistim tutmadı.birseyi merak ediyorum benim çevremde hep bahceciye gidenler var ve sonuçta aldılar kimi ilk seferde kimisi 6 7.denemesinde annemde onları gördüğü için bana ısrarla bahceciye git diyor kafam karışık ne yapayım bilmiyorum
canım benım de ilk denemem tutmadı ve benım çevremdeki insanlarda acıbademe Bülent Tıraş'a gidip sonuç alan insanlar, anne ,eşim , kayınvalıdem herkes Bülent Tıraş'a git diyordu ama ben gitmedim ve ikinci tedavim başarılı oldu... Hangisine gidersen git zamanı geldiyse Rabbim zaten nasip ediyor...Canım ya bende Memorial da tüp bebek yaptirmistim tutmadı.birseyi merak ediyorum benim çevremde hep bahceciye gidenler var ve sonuçta aldılar kimi ilk seferde kimisi 6 7.denemesinde annemde onları gördüğü için bana ısrarla bahceciye git diyor kafam karışık ne yapayım bilmiyorum
Her ay beklediğim mucize... Çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder. Kendi adıma Sürekli bir yerlere gidiyorum, geziyoruz ama kafamdan bir türlü atamadım. Her adımımda aklımda resmen, yani sabah uyanıyorum bir dk aklımdan çıkmıyor.. Hayatım son 3-4 yıldır çok farklı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun sen de bizi dualarına kat inşallah :) paylaştığın için teşekkürler ayrıca, moral oldun hepimize .Günaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
Haklısın canım nasip ne zamansa ozaman olacak oralar sadece vesile.canım benım de ilk denemem tutmadı ve benım çevremdeki insanlarda acıbademe Bülent Tıraş'a gidip sonuç alan insanlar, anne ,eşim , kayınvalıdem herkes Bülent Tıraş'a git diyordu ama ben gitmedim ve ikinci tedavim başarılı oldu... Hangisine gidersen git zamanı geldiyse Rabbim zaten nasip ediyor...
Arkadaşlar transfer sonrası hastayı sedyeye alma farklı oluyormuş sizler kendiniz mi kalkıp sedyeye yattınız. Yoksa onlar mı sizleri işlem sedyesinden diğer sedyeye aldı.
Günaydın arkadaşlar sizlere bir mujdem var biliyorsunuz bir kızım var yaklaşık 3 yaşında ilk tup bebek denememizden onun oncesinde 2 negatif aşılamamış vardı. Sonrasinda bir kardesi olsun dedik ondan kalan dondurulmuslarla ekimde denedik negatif oldu. Ocak ayında memorialde başladık mart sonunda 6aa embriyo transferim oldu gecen ay 3 nisanda kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Vee ben kafam dağılsın diye once seyahat plani yaptim sonrada ovulasyon testi aldim ilk kez pozitifi gördüm degerlendirdik tabiki. Bugun beklenen adet günümdü beta hcg 112 çıktı cok şükür.. Rabbim umutlarin tükendiği anda nasip etti. Insallah bir gun dileyrn isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yasatmayi nasip eder. Bizde sorun siddetli endometriyozis. Lutfen umutsuz olmayin bir gun bu mucize sizede nasip olacak dogal yada tedaviyle.
Bende hic aklimdan cikartamiyorum ki canim hatta ovulasyon trsti ile takip ettim sonrasindada yine gun saydim ovulasyonun 11. Gunu idrarda gordum deger cok düşüktü sizlere soylemek icin biraz yukselmesini bekledim Rabbim insallah hepinize nasip eder annelik duygusunuHer ay beklediğim mucize... Çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder. Kendi adıma Sürekli bir yerlere gidiyorum, geziyoruz ama kafamdan bir türlü atamadım. Her adımımda aklımda resmen, yani sabah uyanıyorum bir dk aklımdan çıkmıyor.. Hayatım son 3-4 yıldır çok farklı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun sen de bizi dualarına kat inşallah :) paylaştığın için teşekkürler ayrıca, moral oldun hepimize .
Canim bende ameliyat olmuştum 2013 senesinde kistlerim alindi ama en son hsg de tupler yeterli gorevini yapamaz demisti Emre bey yer yer daralmalar var demisti hic olmaz demiyorum ama buda sansi düşürür demişti cok şükür oldu.çok çok sevindim arkadaşım. bende şiddetli endometriyozis hastasıyım ama öncesinde maalesef ki ameliyat öyküm olduğu için tüplerim çok hasar görmüştü. bende işte bir gün acaba böyle bir mucize olur mu diye tüplerimi aldırmak istemedim ama ne yazık ki başka çarem yokmuşartık doğal yoldan şansım kalmadı ama tedavi veya normal hiç önemi yok yeter ki sağlıcakla hayırla gelsin. senin adına çok çok sevindim maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. darısı bizlere olsun inşallah dualarında bizlerde olalım.
Canım ya bende Memorial da tüp bebek yaptirmistim tutmadı.birseyi merak ediyorum benim çevremde hep bahceciye gidenler var ve sonuçta aldılar kimi ilk seferde kimisi 6 7.denemesinde annemde onları gördüğü için bana ısrarla bahceciye git diyor kafam karışık ne yapayım bilmiyorum
Canim bende ameliyat olmuştum 2013 senesinde kistlerim alindi ama en son hsg de tupler yeterli gorevini yapamaz demisti Emre bey yer yer daralmalar var demisti hic olmaz demiyorum ama buda sansi düşürür demişti cok şükür oldu.
canım transfer başarısını etkilemez ama fazla kilon varsa hamileliğin zorlaşır yane sağlığın için kilo verrmelisin ... zaten hamilelıkte de kilo alınıyor ilk önceliğin kendi sağlığın olsun veremiyorum diye birsey yok senden çok daha fazla kilo problemı olan insanlar veriyor, sende verebilirsin yeter kı kendine güven... şeker,ekmek,pirinç,hamur işi,kızartma ve hazır gıdalar bunları hayatından çıkar ve spora yazıl , diyetisyene git ve kendine motivasyon amacı belırle... Sen Allahın izniyle anne olacaksın ve çocuğunu sağlıklı bir şekılde yetiştirmek en büyük hedefin olmalı ve bunun için de kilo vermeyi kendine amaç edinmelısın en büyük motivasyon kaynağın bu olmalı canım ... Başaracagına inanıyorumArkadaşlar kilo sorunu olan var mı Benin gibiboyum 158 cm ve 88 kiloyum;dirençli insülin direncim var ilaç kullanıyorum tabi ama zayıflayacağım;zayıflayamıyorum (( Mayıs sonu gib transferim olacak ama kilomun etkilemesinden çok korkuyorum; kilodan dolayı zaten herkeste 2000-2500 tl tutan ilaçlar ben de 4000 tl yi buldu Umut bey kilonun transfer sürecinde etkisi YÖK dedi ama çevremdeki herkes kilo ver yoksa tutmaz diye baskı yapıyo ve-re-mi-yo-rum diyete başlıyorum en fazla 3 gün sürüyor;kilosu fazla olup da tüp bebekte başarı yaşayan var mıııı
Şunu söyleyeyim canım gerçekten içime sinerek gittim ve güvendim 3. Denememde memorialde ilk denememde şükürler olsun ki oldu demem o ki gerçekten doktoruna ve merkeze güvenmek bence sende kalbinin sesini dinle ben ön görüşme için bahçeciye gittim aradan bi sene geçti ameliyat oldum gittim pek içime sinmedi ilk gittiğimde daha güzel ilgi görmüştüm ikincide muayene bile olmadan terk ettim orayı biraz para odaklı gibi geldi tabi herkesin görüşü farklı sende içine hangisi siniyorsa orada başla canım bi akrabam 40 yaşında 20 yıllık evli ben ona da memorial sebep oldu oğlu var şu anda bende ilk ondan duymuştum onun 3 başarısızı vardı memorialde 2.denemede tuttu çok şükürCanım ya bende Memorial da tüp bebek yaptirmistim tutmadı.birseyi merak ediyorum benim çevremde hep bahceciye gidenler var ve sonuçta aldılar kimi ilk seferde kimisi 6 7.denemesinde annemde onları gördüğü için bana ısrarla bahceciye git diyor kafam karışık ne yapayım bilmiyorum
Olsun canım sıkma canını seninde olacak İnşâAllah kurtulduk tüplerden :)çok çok sevindim arkadaşım. bende şiddetli endometriyozis hastasıyım ama öncesinde maalesef ki ameliyat öyküm olduğu için tüplerim çok hasar görmüştü. bende işte bir gün acaba böyle bir mucize olur mu diye tüplerimi aldırmak istemedim ama ne yazık ki başka çarem yokmuşartık doğal yoldan şansım kalmadı ama tedavi veya normal hiç önemi yok yeter ki sağlıcakla hayırla gelsin. senin adına çok çok sevindim maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. darısı bizlere olsun inşallah dualarında bizlerde olalım.
Canım kilo önemli değil bence çok takma yukarda anlattığım abla da kiloluydu ama oldu çok şükür benim ablam 80-90 kiloyla kaç tane bebeği oldu mâşâAllah yani normal yolla ama sonuçta farketmez:)İş yerimde de sürekli bir şeyler yeniliyor;ben de yiyorum ister istemez hem de şu tedaviye başladığımız zamandan beri stresten zaten odaklanamıyorum(
Çok doğru söylüyorsun evet çok çok sağolCanım inan tutacaksa her türlü tutuyor zaten vaktisaati geldiyse . Bunlara takılma hiç . Zaten ayağa kaldirmiyorlar hemen transfer sonrası yatakta yan tarafa kayma gibi düşün o şekilde oluyor . Transferden hemen sonra çok hareket etmiş birisi olarak söylüyorum gerçekten o kadar hassas olmanın bi faydası olmadığını düşünüyorum bende . Kafa rahatlığı daha önemli canım bunlardan ziyade .
Rabbim sizede bekleyen herkese de nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?