Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi

Tutmuş işte inşallah sağlıkla artar . 2 gün sonra tekrarlayın ve telaş yapmayın .
Erken test yapınca böyle kafa karışıyor değer düşük çıktığı için .

Bence sağlıkla artacak tadını çıkarın lütfen .

İnşallah öyle olur benim için de canım

Sıkınti etme cnm benimde kilom hemen hemen seninle ayni cok sukur tuttu nasip olucaksa hic birsey engel degil

Canım inanki stres kilodan daha etkili bu zamana kadar bu kiloyla geldin bundan sonrasi çokta önemli değil
Benimde boyum 158
Kilom tedaviye baslayinca 82 idi ignelerden sonra 84 oldum
sonra trasferim oldu elhamdülillah tuttu
Bide bundan önceki tedavide eşim kilolusun diyip duruyordu tedaviyi etkiler diyordu
Bende bunun üzerine diyetisyene gittim 72 kilo oldum sonra transferim oldu ama negatif sonuç aldım anladım ki kısmet nasip inşallah seninkide tutar sende böyle başkalarına destek yazıları yazarsin

Canım bence de stres kilodan daha önemli bir faktör hastanede tüp bebek hastalarına diyetisyen yüzde 50 indirimliymiş ne kadara gelir bilmiyorum ama aklında bulunsun

K Kavimlergocu cnm geçmiş olsun umarım opu rahat geçmiştir ve iyisindir
Şimdi eve geldim cnm saol sorduğun içim orda baya kaldım odada opudan sonra 5 Cetrotide yazdılar clexane 0.6 10 tane ağrı kesici parol rulid cnm ben çok memnun kaldım Allah utandırmasın boş çıkan olmadı olgun olmayabilirmiş yarın bilgi verecekler.
İnşallah genetikten de sağlıklı dönen olur tatlım çok umutluyuz mutluyuz inşallah kursağımızda kalmaz cnm

Çok geçmiş olsun tatlım . Kaç tane topladılar . İnşallah hepsi olgun çıkar kaliteli embriyoların olur .

Çok geçmiş olsun tatlım . Kaç tane topladılar . İnşallah hepsi olgun çıkar kaliteli embriyoların olur .
38 tane cnm inşallah kaliteli olur geçen sefer 25 ti 10 u boştu ve içinde vartikül mü deniyor koyu renkliler vardı. İnş kalitelidir dua edin arkadaşlar inş hepimiz evlat sahibi oluruz cnm

Kızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi
İnşâAllah bebeğin seninledir canım
geçmiş olsun canım İnşâAllah herşey sorunsuz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…