Kızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi
7.gun gayet iyi.. sevin ve bosuna strese girmeKızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi
İnşallah öyle olur benim için de canımŞunu söyleyeyim canım gerçekten içime sinerek gittim ve güvendim 3. Denememde memorialde ilk denememde şükürler olsun ki oldu demem o ki gerçekten doktoruna ve merkeze güvenmek bence sende kalbinin sesini dinle ben ön görüşme için bahçeciye gittim aradan bi sene geçti ameliyat oldum gittim pek içime sinmedi ilk gittiğimde daha güzel ilgi görmüştüm ikincide muayene bile olmadan terk ettim orayı biraz para odaklı gibi geldi tabi herkesin görüşü farklı sende içine hangisi siniyorsa orada başla canım bi akrabam 40 yaşında 20 yıllık evli ben ona da memorial sebep oldu oğlu var şu anda bende ilk ondan duymuştum onun 3 başarısızı vardı memorialde 2.denemede tuttu çok şükür
Olsun canım sıkma canını seninde olacak İnşâAllah kurtulduk tüplerden :)
Canım kilo önemli değil bence çok takma yukarda anlattığım abla da kiloluydu ama oldu çok şükür benim ablam 80-90 kiloyla kaç tane bebeği oldu mâşâAllah yani normal yolla ama sonuçta farketmez:)
Sıkınti etme cnm benimde kilom hemen hemen seninle ayni cok sukur tuttu nasip olucaksa hic birsey engel degilArkadaşlar kilo sorunu olan var mı Benin gibiboyum 158 cm ve 88 kiloyum;dirençli insülin direncim var ilaç kullanıyorum tabi ama zayıflayacağım;zayıflayamıyorum (( Mayıs sonu gib transferim olacak ama kilomun etkilemesinden çok korkuyorum; kilodan dolayı zaten herkeste 2000-2500 tl tutan ilaçlar ben de 4000 tl yi buldu Umut bey kilonun transfer sürecinde etkisi YÖK dedi ama çevremdeki herkes kilo ver yoksa tutmaz diye baskı yapıyo ve-re-mi-yo-rum diyete başlıyorum en fazla 3 gün sürüyor;kilosu fazla olup da tüp bebekte başarı yaşayan var mıııı
Canım inanki stres kilodan daha etkili bu zamana kadar bu kiloyla geldin bundan sonrasi çokta önemli değilArkadaşlar kilo sorunu olan var mı Benin gibiboyum 158 cm ve 88 kiloyum;dirençli insülin direncim var ilaç kullanıyorum tabi ama zayıflayacağım;zayıflayamıyorum (( Mayıs sonu gib transferim olacak ama kilomun etkilemesinden çok korkuyorum; kilodan dolayı zaten herkeste 2000-2500 tl tutan ilaçlar ben de 4000 tl yi buldu Umut bey kilonun transfer sürecinde etkisi YÖK dedi ama çevremdeki herkes kilo ver yoksa tutmaz diye baskı yapıyo ve-re-mi-yo-rum diyete başlıyorum en fazla 3 gün sürüyor;kilosu fazla olup da tüp bebekte başarı yaşayan var mıııı
İnşâAllahİnşallah öyle olur benim için de canım
Canım bence de stres kilodan daha önemli bir faktör hastanede tüp bebek hastalarına diyetisyen yüzde 50 indirimliymiş ne kadara gelir bilmiyorum ama aklında bulunsunArkadaşlar kilo sorunu olan var mı Benin gibiboyum 158 cm ve 88 kiloyum;dirençli insülin direncim var ilaç kullanıyorum tabi ama zayıflayacağım;zayıflayamıyorum (( Mayıs sonu gib transferim olacak ama kilomun etkilemesinden çok korkuyorum; kilodan dolayı zaten herkeste 2000-2500 tl tutan ilaçlar ben de 4000 tl yi buldu Umut bey kilonun transfer sürecinde etkisi YÖK dedi ama çevremdeki herkes kilo ver yoksa tutmaz diye baskı yapıyo ve-re-mi-yo-rum diyete başlıyorum en fazla 3 gün sürüyor;kilosu fazla olup da tüp bebekte başarı yaşayan var mıııı
Canım bence de stres kilodan daha önemli bir faktör hastanede tüp bebek hastalarına diyetisyen yüzde 50 indirimliymiş ne kadara gelir bilmiyorum ama aklında bulunsun[/tQUOTE]
Ben de 77 dim şimdi 71 ilk gebeliğimde bizim gelin 80 civari yiğenime hamilwlten online diyetisyene gidiyordu yoğunluktan yiğenim çok güzel kiloda doğdu kendi almadı hamileliği güzel geçti bende diyetisyen yardımı almıştım hamileyken hiç kilo almamıştım . Hamile kalınca yine online görüşeceğim yatmak zorunda kalırsam.
7. Gün için iyi değer bence.çünkü 12. Günde bile 50 olsa iyi deniyor.onun için stres yapma Allahın izniyle katlar değerin inşallah.Kızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi
Hayırlı olsun cnm inşallah değerin kat be kat artar sağlıklaKızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi
Maşallah.Kızlar şükürler olsun keseleri gördük bgn iki tane transfermn 16.günü bgn rabbim devvamını nasip etsin kucağma almayı bebeklerimi istyen herkesinde çifter çifter bebişi olsn
Hayırlı olsun cnm Allahım hepimize kucağımıza da aldırsın inşallah bebeişleriKızlar şükürler olsun keseleri gördük bgn iki tane transfermn 16.günü bgn rabbim devvamını nasip etsin kucağma almayı bebeklerimi istyen herkesinde çifter çifter bebişi olsn
Şimdi eve geldim cnm saol sorduğun içim orda baya kaldım odada opudan sonra 5 Cetrotide yazdılar clexane 0.6 10 tane ağrı kesici parol rulid cnm ben çok memnun kaldım Allah utandırmasın boş çıkan olmadı olgun olmayabilirmiş yarın bilgi verecekler.K Kavimlergocu cnm geçmiş olsun umarım opu rahat geçmiştir ve iyisindir
Şimdi eve geldim cnm saol sorduğun içim orda baya kaldım odada opudan sonra 5 Cetrotide yazdılar clexane 0.6 10 tane ağrı kesici parol rulid cnm ben çok memnun kaldım Allah utandırmasın boş çıkan olmadı olgun olmayabilirmiş yarın bilgi verecekler.
İnşallah genetikten de sağlıklı dönen olur tatlım çok umutluyuz mutluyuz inşallah kursağımızda kalmaz cnm
38 tane cnm inşallah kaliteli olur geçen sefer 25 ti 10 u boştu ve içinde vartikül mü deniyor koyu renkliler vardı. İnş kalitelidir dua edin arkadaşlar inş hepimiz evlat sahibi oluruz cnmÇok geçmiş olsun tatlım . Kaç tane topladılar . İnşallah hepsi olgun çıkar kaliteli embriyoların olur .
İnşâAllah bebeğin seninledir canımKızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi
geçmiş olsun canım İnşâAllah herşey sorunsuz geçerŞimdi eve geldim cnm saol sorduğun içim orda baya kaldım odada opudan sonra 5 Cetrotide yazdılar clexane 0.6 10 tane ağrı kesici parol rulid cnm ben çok memnun kaldım Allah utandırmasın boş çıkan olmadı olgun olmayabilirmiş yarın bilgi verecekler.
İnşallah genetikten de sağlıklı dönen olur tatlım çok umutluyuz mutluyuz inşallah kursağımızda kalmaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?