- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
İnşallah cnm Allahın izniyle hep iyi haberler alırız inşallah hep birlikte bundan sonra.Evlatlarımızı alırız kucağımıza inşallah.cnm cleaxine için hangi değerler farklıydı senin .kendini iyi hissettiğin de yazarmısın belkide daha önceden yazdın hatırlamıyorumdur kusura bakma.hadi bakalım bundan sonra inşallah bütün adımları sırayla geçip mutlu başlangıca geçersin cnm.Allahım bu mübarek günlerde bebişlerimizi aldırsın kucağımıza inşallahŞimdi eve geldim cnm saol sorduğun içim orda baya kaldım odada opudan sonra 5 Cetrotide yazdılar clexane 0.6 10 tane ağrı kesici parol rulid cnm ben çok memnun kaldım Allah utandırmasın boş çıkan olmadı olgun olmayabilirmiş yarın bilgi verecekler.
İnşallah genetikten de sağlıklı dönen olur tatlım çok umutluyuz mutluyuz inşallah kursağımızda kalmaz cnm
38 tane cnm inşallah kaliteli olur geçen sefer 25 ti 10 u boştu ve içinde vartikül mü deniyor koyu renkliler vardı. İnş kalitelidir dua edin arkadaşlar inş hepimiz evlat sahibi oluruz cnm
Değerlerim hakkında birşey demediler adet olana kadar kullan dediler kürtaj düşükler var belki ondandır tatlımİnşallah cnm Allahın izniyle hep iyi haberler alırız inşallah hep birlikte bundan sonra.Evlatlarımızı alırız kucağımıza inşallah.cnm cleaxine için hangi değerler farklıydı senin .kendini iyi hissettiğin de yazarmısın belkide daha önceden yazdın hatırlamıyorumdur kusura bakma.hadi bakalım bundan sonra inşallah bütün adımları sırayla geçip mutlu başlangıca geçersin cnm.Allahım bu mübarek günlerde bebişlerimizi aldırsın kucağımıza inşallah
teşekkür ederim canımİnşâAllah bebeğin seninledir canım
geçmiş olsun canım İnşâAllah herşey sorunsuz geçer
ağrı kesici yaptılar tatlım yavaş yavaş ağrı oluyor bayaaa Cetrotide kullanıcağım baskılasın diye büyüdükçe ağrım çok olurmuş geçen opuda bir tane kullanmıştım şimdi 5 tane cnmMaşallah Rabbim nasip etsin inşallah bu sefer . Bu kadar yumurtadan sana yetecek olanı versin inşallah .
Ağrın sızın var mı baya cokmus çünkü
bende bugun gittim son takiplerim insallah ptesi gunu toplama olucak en kucugu 15 en buyugu 19 olmak uzere nerdeyse 15 tane yumurta saydi insallah kaliteleri iyidir de bunca sıkıntiyi bosa cekmemis olurum rabbim hepimizin yardimcisi olsunMaşallah Rabbim nasip etsin inşallah bu sefer . Bu kadar yumurtadan sana yetecek olanı versin inşallah .
Ağrın sızın var mı baya cokmus çünkü
Saolasn cnm adaşz bu arada inşallah snde hayırlı sonçlar alrsnMaşallah.
İnşallah cnm saolasnHayırlı olsun cnm Allahım hepimize kucağımıza da aldırsın inşallah bebeişleri
yumurta cok olunca agrida baya oluyo nasil gecti ne kadar yatirdilar hastanede semra hoca opibende bugun gittim son takiplerim insallah ptesi gunu toplama olucak en kucugu 15 en buyugu 19 olmak uzere nerdeyse 15 tane yumurta saydi insallah kaliteleri iyidir de bunca sıkıntiyi bosa cekmemis olurum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
nsallah canim toplamadan sonra ne kadar kaldin hastanede semra hoca opudan sonra bi sure misafir edicez seni takip etmemiz gerekiyo dedi ilk denemede ohss oldugum icin insallah bu sefer guzel gecer cok korkuyorum cunkuSaolasn cnm adaşz bu arada inşallah snde hayırlı sonçlar alrsn
Canım tebrik ediyorum gözün aydın İnşâAllah kucağına almayı da nasip etsinKızlar şükürler olsun keseleri gördük bgn iki tane transfermn 16.günü bgn rabbim devvamını nasip etsin kucağma almayı bebeklerimi istyen herkesinde çifter çifter bebişi olsn
Cnm bnm dondurulmş embryoydu bu transferm diğeride öyleydi çnkü polkstk var bnde diğer hastalarda biraz daha fazla kaldm 2 gbi çktm hastandn sabah olmştu opu ama diğer hastalar bnden önce çktı allaha şkür bnm bi skntm olmamştıyumurta cok olunca agrida baya oluyo nasil gecti ne kadar yatirdilar hastanede semra hoca opi
nsallah canim toplamadan sonra ne kadar kaldin hastanede semra hoca opudan sonra bi sure misafir edicez seni takip etmemiz gerekiyo dedi ilk denemede ohss oldugum icin insallah bu sefer guzel gecer cok korkuyorum cunku
Amin allah razı olsn cnm cümlemize inşallahCanım tebrik ediyorum gözün aydın İnşâAllah kucağına almayı da nasip etsin
Saolasn cnm adaşz bu arada inşallah snde hayırlı sonçlar alrsn
Saolasn cnmTebrikler tatlım
hmm tmm canim benim insallah hayirlisiyla evlatlarini kucagina alirsin benim transferimde 2 ay sonra olucak bende pkoluyumCnm bnm dondurulmş embryoydu bu transferm diğeride öyleydi çnkü polkstk var bnde diğer hastalarda biraz daha fazla kaldm 2 gbi çktm hastandn sabah olmştu opu ama diğer hastalar bnden önce çktı allaha şkür bnm bi skntm olmamştı
İnşallah kuzum amin allah yardmcn olsn tez zamanda sendr hamileym dersn inşallahhhhmm tmm canim benim insallah hayirlisiyla evlatlarini kucagina alirsin benim transferimde 2 ay sonra olucak bende pkoluyum
Kızlar bilgisi olanınız yokmuSelam kızlar ramazanda natüral siklusla donmuş embryolarini koyduracak olan var mı bende dondrulmuslarimi koydurmaya düşünüyorum kontrolun olduğu günler oruc tutamayiz değil mi?
Birde natürel siklus yaptıranlar nasıl oluyor kaç kez gidiyorsun hastaneye yardımcı olursanız, sevinirim
Selam kızlar ramazanda natüral siklusla donmuş embryolarini koyduracak olan var mı bende dondrulmuslarimi koydurmaya düşünüyorum kontrolun olduğu günler oruc tutamayiz değil mi?
Birde natürel siklus yaptıranlar nasıl oluyor kaç kez gidiyorsun hastaneye yardımcı olursanız, sevinirim
Canım ben hastaneye gideceğim İstanbul'dayım ben 2017subatta yaptirmistim ama en son günler iyice sklasmisti kontrollerim .Merhaba. Şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.Pazar günü transfer yapıldı bana. Naturel siklus ile. 2-9-12-14.günler gittim doktora. İstanbul dışındayım uzaktan takip edildim. 14.gün çatlatma iğnesi yapıldı. 20.gün de transfer oldum.
Vajinal muayene orucu bozmaz diye biliyorum ben. Kullanılacak bir iğnenin olmadığını farzediyorum tabi. Yine de araştırın. Fetva vermiş gibi olmayayım.
Düzeltme:ultrason için kullanılan jel şimdi aklıma geldi. O zaman bi ? oluştu kafamda.
Ben de merak ettim şimdi :)
Kızlar bilgisi olanınız yokmu
Dışardan vücuda giren gıda ilaç türü şeyler orucu bozar. Vajinal muayenede kullanılan jel orucu bozar. İlk kontrol zaten adetli oluyor ama sonrakilerde tutamazsın. Zaten transfer günü de tutamazsın. Jel naturelde günde 1 tane imiş sanırım onu akşamları yaparsan diğer günlerde oruca engel bir durum yok ama cesaret edebilir misin o sana kalmış. Hayırlısı olsun.Merhaba. Şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.Pazar günü transfer yapıldı bana. Naturel siklus ile. 2-9-12-14.günler gittim doktora. İstanbul dışındayım uzaktan takip edildim. 14.gün çatlatma iğnesi yapıldı. 20.gün de transfer oldum.
Vajinal muayene orucu bozmaz diye biliyorum ben. Kullanılacak bir iğnenin olmadığını farzediyorum tabi. Yine de araştırın. Fetva vermiş gibi olmayayım.
Düzeltme:ultrason için kullanılan jel şimdi aklıma geldi. O zaman bi ? oluştu kafamda.
Ben de merak ettim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?