Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

naturelde jel hiç kullanılmıyor canım. sadece folik asit ve ovulasyon test sonucuna göre bir kez çatlatma iğnesi, o kadar.

Yeni bir protokolmüş. Bu ay kullandım ben jel. Günde 1 kere
Canım benim natureldi ama sabahları vajinal jel kullandım, transfer sonrası da kullanmaya devam ediyorum

anladım canım değişniş demek ki. ama ilaç kullanılıyorsa aslında naturel olmuyor. naturelin kelime anlamını da karşılamıyor. ilginç geldi bana.

gerçi ilaçlı ya da ilaçsız önemli değil, allah sonucu güzel yapsın inşallah. sağlıkla kucaklarımızı doldursun.m

Şu an naturel dedikleri aslında yumurta gelişimine engel olmak için ilaç kullanmıyoruz, rahim kalınlaşmasını kendi haline bırakıyoruz. Sonrası progesteron desteği, jel ile birlikte...

Şu an naturel dedikleri aslında yumurta gelişimine engel olmak için ilaç kullanmıyoruz, rahim kalınlaşmasını kendi haline bırakıyoruz. Sonrası progesteron desteği, jel ile birlikte...

yani transferden sonra ilaç kullanılıyor. doğru anlıyorum değil mi?
benim de naturel oldu dondurulmuşla. sadece folik asit kullandım. transfer sonrası da ilaç vermediler. ne jel ne başka bir şey. ama ben gebeliğimin 7. haftasından falan itibaren 1 ay progestan fitil kullandım. kesede şekil bozukluğu vardı düşme riskine karşı kendi doktorum vermişti. demek ki transfer sonrası düşük olmaması için böyle bir uygulamaya başladılar.

Aynen canım düşük önlemek için 12. Haftaya kadar kullanacakmışız o günlere gelmeyi sağlıkla nasip etsin Rabbim sanki zaman hiç geçmiyor

Aynen canım düşük önlemek için 12. Haftaya kadar kullanacakmışız o günlere gelmeyi sağlıkla nasip etsin Rabbim sanki zaman hiç geçmiyor

amin canım amin ama inan zaman çabuk geçiyor, çok zor da olsa çabuk geçiyor. allah kolaylıkla 12 ler 24 ler 40 lı haftalar göstersin inşallah.

Konuyla alakası yok biliyorum ama hamile arkadaşlara sormak istiyorum. Doğuma hazırlanmak için yoga yada pilates yapan bu tür herhangi bir kursa giden varmı.

Konuyla alakası yok biliyorum ama hamile arkadaşlara sormak istiyorum. Doğuma hazırlanmak için yoga yada pilates yapan bu tür herhangi bir kursa giden varmı.
Canım vakit kalmıyor kiiiiii her gün ayrı bi koşuşturma hele ilk çoçuğunsa al al bitmiyor onları yıka ütü bi de üstüne ev işi yemek falan valla halin kalmıyo kapıya çıkmaya hele 7 aydan sonra görsen nefes problemi uykusuzluk canın istemez yani vaktin varsa evinde yat uyu en güzel şey sanırımmmmm

normal doğum istiyorum inşallah allah nasip eder hayırlısıyla. Bu tür şeyler nefes ve kaslar için çok faydalıymış diye okudum. Ama tecrübe eden varsa fikir almak iyi olur dedim. Ben 23. haftadayım daha hiç bir hazırlığım yok nasipse bir ay sonra başlarım. Annem 7 aydan önce başlama diye sürekli tembihliyor. 6 çocuk yapmış kadın bir bildiği vardır diyip anne sözü dinliyorum.

Bende aynı fikirdeyim annenle :)

Hareket etmek faydalı normal dogumu kolaylastiriyor pilates yapamasamda :) yürüyüş yapmaya çalışıyorum hareket halindeyim hep .

Bende aynı fikirdeyim annenle :)

Hareket etmek faydalı normal dogumu kolaylastiriyor pilates yapamasamda :) yürüyüş yapmaya çalışıyorum hareket halindeyim hep .
Düzenli günde bir saat yürüyorum. Dün youtube de yoga videosu izledim. Hatta yapmaya çalıştım. Kaslarım odun gibi esnemiyo. Kendimi zorlamak istemiyorum. Ama kaskatı kaslara sahip olmakta hiç iyi değilmiş farkedince. Anne sözü dinlerim şükür daha kontrolü kaybetmedim. Haziranda sonu ufaktan ufaktan başlarım. inşallah allah o günleride gösterir. tüm bekleyenlere isteydnlere

Bizim sezeryan olacak 29 hafta biymek üzere doğru demiş annen bizde öyle yaptık bir hafta oldu başlayalı çok şükür normal doğum için onların iyi olduğunu bende okumuştum hayırlısı olsun inşallah az kaldı sonunu görmeyi nasip etsin allah zaman bana artık çok hızlı geçiyor

Zamanın hızlı geçtiğini hissetmen çok iyi hasretin bitecek hayırlısıyla o zamsn senin tarih netleşmiştir. hayırlısı olsun bakalım

Temmuz 10 falan dioruz ama haziran sonunda tekrar konuşulacak suya ve bebeğin gelişimine göre inşallah hayırlısı olur çok heyecanlıyım çünkü ulturasonlarda hep çok sert bi erkek karşıladı bizi bakalım doğunca nasıl olacak
Zamanın hızlı geçtiğini hissetmen çok iyi hasretin bitecek hayırlısıyla o zamsn senin tarih netleşmiştir. hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…