Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

inşallah gününde gelir. Ne kadar çok içerde kalır gününü doldurursa o kadar iyi gelişimini tamamlar ve sağlıklı doğar. Bizimde tahmini 31 ağustosa gün verildi. Temmuz 6 da tekrar kontrol olacak ona göre yeni tarih ve normal sezeryan durumu incelenecek. Allah en hayırlısunı nasip eder inşallah.

Ayyy aminnn inşallah benim kanamam vardı doğum için sezeryan denildi kendi problemimde var benim onu da söyleyince kesinlikle sezeryan denildi hayırlısı olsun iyi çıkalım da inşallah bebeğimiZle evimize gelelim güzel güzel

Masallah. Geçmiş olsun bugun nasil oldun. Hast. Haber geldimi

Arkadaşlar yakın zamanda transfer olan arkadaşlara bi sorum olacak.transfer sırasında hemşireler hangi işleri yapıyor yoksa sadece ilgili doktor mu yapıyor.

Kontrole ne zaman çağırdılar peki
Salı günü 5. Gün olacak o gün kalan embriyo m olursa ücret ödemeye gideceğim kontrole çağırmadılar çok ateşin olur kusarsan gel demişlerdi. Hafif olurmuş zaten.

Arkadaşlar yakın zamanda transfer olan arkadaşlara bi sorum olacak.transfer sırasında hemşireler hangi işleri yapıyor yoksa sadece ilgili doktor mu yapıyor.

Üstümüze örtülecek delikli bir örtü var onu örtüyorlar. Yapılacak her işlemi önceden söyleyip öyle yapıyorlar. Mesela şimdi jel için dokunacağım soğukluk hissedebilirsiniz diyorlar. Şimdi üstünüzü örteceğim diyorlar vs. İşlem öncesinde ultrasonla mesane doluluğunu kontrol ediyorlar. Hiçbir şeyde haldır huldur davranmıyorlar. Önce bilgi sonra işlem. Takılacak alet edevatı dr takıyor ve işlemi yapıyor. Hemşire aynı anda üstten ultrasonu tutuyor ekranda bizim ve doktorun görmesi için. Yatma kalkma pozisyonu vs hepsiyle ilgileniyorlar. Büşra hemşire var mesela orada, çok tatlı. Sedyeyle taşıdı beni en son asansöre kadar. Biraz karışık yazmış olabilirim aceleden kusura bakmayın. Bol şans

Hemşireler idrar sıkışıklığımıza bakıyor ultrasonla fazlaysa WC'ye yollayıp WC'de bardaklar var bir iki bardak yapmamızı söylüyorlar bu gerçekten çok rahatlatıyor çok güven veriyorlar aletleri falan doktor takıyor spekulum vs. Rabbim kolaylık versin İnşâAllah sizin kaçıncı deneme
İnşallah cnm bnm allahm hepmzn ayrdmcısı olsn inşallah sağlıkla alalm yavrularmzı kucağmza
Amin İnşâAllah
Haha :)arkadaşım canım ne güzel anlatmışsın hiç karışık değil

Kızlar az önce WC'ye gittim jel olduğu gibi geri geldi sabah 10 gibi kullanmıştım ve rengi koyulaşmış çok korkuyorum İnşâAllah önemli bişey değildir

Çok çok sağolun ben bazı merkezlerle kıyaslıyorum çok tşk. Bazı merkezlerde hemşireler daha aktif oluyormuş herşeyi yapıp en son Dr sadece embriyoları yerleştirip gidiyormuş

Çoğu arkadaş farklı şeyler anlatıyor ondan sordum memorial da yaptırdım şu şekil oldu diğeri yine memorial da yaptırdım şöyle oldu veya başka merkez şöyleydi deyince insanın kafası karışıyor.Benimde sizler gibi oldu evet.

Adet döngünüz kaç günde bir acaba? 9. Gün dominant folikül olmadığı için mi tekrar 12. Gün çağırdı?

Merhaba naturel siklusta dominant folikül olduğu kaçıncı gün kesin belli oldu? Ben bugün 2. Muayenemi oldum. (9.gün) henüz yumurtalar 8-9 mm. Fulya hanım çok yumurtan olduğu için büyümeyebilir 3 gün sonra tekrar bakalım dedi. Pco değilim ama yumurta sayım çoktur. Sizlerin kaçıncı günde belli oldu acaba?

Nasıl anlatıyorlar kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…