Temmuz 10 falan dioruz ama haziran sonunda tekrar konuşulacak suya ve bebeğin gelişimine göre inşallah hayırlısı olur çok heyecanlıyım çünkü ulturasonlarda hep çok sert bi erkek karşıladı bizi bakalım doğunca nasıl olacak
Ayyy aminnn inşallah benim kanamam vardı doğum için sezeryan denildi kendi problemimde var benim onu da söyleyince kesinlikle sezeryan denildi hayırlısı olsun iyi çıkalım da inşallah bebeğimiZle evimize gelelim güzel güzelinşallah gününde gelir. Ne kadar çok içerde kalır gününü doldurursa o kadar iyi gelişimini tamamlar ve sağlıklı doğar. Bizimde tahmini 31 ağustosa gün verildi. Temmuz 6 da tekrar kontrol olacak ona göre yeni tarih ve normal sezeryan durumu incelenecek. Allah en hayırlısunı nasip eder inşallah.
Benim de pazartesi 17. Gün oluyor İnşâAllah bizde sağlıkla görürüzKızlar şükürler olsun keseleri gördük bgn iki tane transfermn 16.günü bgn rabbim devvamını nasip etsin kucağma almayı bebeklerimi istyen herkesinde çifter çifter bebişi olsn
Masallah. Geçmiş olsun bugun nasil oldun. Hast. Haber geldimiDeğerlerim hakkında birşey demediler adet olana kadar kullan dediler kürtaj düşükler var belki ondandır tatlım
Birde dün pır
teşekkür ederim canım
ağrı kesici yaptılar tatlım yavaş yavaş ağrı oluyor bayaaa Cetrotide kullanıcağım baskılasın diye büyüdükçe ağrım çok olurmuş geçen opuda bir tane kullanmıştım şimdi 5 tane cnm
Bekliyorum tatlım haberMasallah. Geçmiş olsun bugun nasil oldun. Hast. Haber geldimi
Salı günü 5. Gün olacak o gün kalan embriyo m olursa ücret ödemeye gideceğim kontrole çağırmadılar çok ateşin olur kusarsan gel demişlerdi. Hafif olurmuş zaten.Kontrole ne zaman çağırdılar peki
İnşallah cnm bnm allahm hepmzn ayrdmcısı olsn inşallah sağlıkla alalm yavrularmzı kucağmzaBenim de pazartesi 17. Gün oluyor İnşâAllah bizde sağlıkla görürüz
Arkadaşlar yakın zamanda transfer olan arkadaşlara bi sorum olacak.transfer sırasında hemşireler hangi işleri yapıyor yoksa sadece ilgili doktor mu yapıyor.
Hemşireler idrar sıkışıklığımıza bakıyor ultrasonla fazlaysa WC'ye yollayıp WC'de bardaklar var bir iki bardak yapmamızı söylüyorlar bu gerçekten çok rahatlatıyor çok güven veriyorlar aletleri falan doktor takıyor spekulum vs. Rabbim kolaylık versin İnşâAllah sizin kaçıncı denemeArkadaşlar yakın zamanda transfer olan arkadaşlara bi sorum olacak.transfer sırasında hemşireler hangi işleri yapıyor yoksa sadece ilgili doktor mu yapıyor.
Amin İnşâAllahİnşallah cnm bnm allahm hepmzn ayrdmcısı olsn inşallah sağlıkla alalm yavrularmzı kucağmza
Haha :)arkadaşım canım ne güzel anlatmışsın hiç karışık değilÜstümüze örtülecek delikli bir örtü var onu örtüyorlar. Yapılacak her işlemi önceden söyleyip öyle yapıyorlar. Mesela şimdi jel için dokunacağım soğukluk hissedebilirsiniz diyorlar. Şimdi üstünüzü örteceğim diyorlar vs. İşlem öncesinde ultrasonla mesane doluluğunu kontrol ediyorlar. Hiçbir şeyde haldır huldur davranmıyorlar. Önce bilgi sonra işlem. Takılacak alet edevatı dr takıyor ve işlemi yapıyor. Hemşire aynı anda üstten ultrasonu tutuyor ekranda bizim ve doktorun görmesi için. Yatma kalkma pozisyonu vs hepsiyle ilgileniyorlar. Büşra hemşire var mesela orada, çok tatlı. Sedyeyle taşıdı beni en son asansöre kadar. Biraz karışık yazmış olabilirim aceleden kusura bakmayın. Bol şans
Çok çok sağolun ben bazı merkezlerle kıyaslıyorum çok tşk. Bazı merkezlerde hemşireler daha aktif oluyormuş herşeyi yapıp en son Dr sadece embriyoları yerleştirip gidiyormuşÜstümüze örtülecek delikli bir örtü var onu örtüyorlar. Yapılacak her işlemi önceden söyleyip öyle yapıyorlar. Mesela şimdi jel için dokunacağım soğukluk hissedebilirsiniz diyorlar. Şimdi üstünüzü örteceğim diyorlar vs. İşlem öncesinde ultrasonla mesane doluluğunu kontrol ediyorlar. Hiçbir şeyde haldır huldur davranmıyorlar. Önce bilgi sonra işlem. Takılacak alet edevatı dr takıyor ve işlemi yapıyor. Hemşire aynı anda üstten ultrasonu tutuyor ekranda bizim ve doktorun görmesi için. Yatma kalkma pozisyonu vs hepsiyle ilgileniyorlar. Büşra hemşire var mesela orada, çok tatlı. Sedyeyle taşıdı beni en son asansöre kadar. Biraz karışık yazmış olabilirim aceleden kusura bakmayın. Bol şans
Çoğu arkadaş farklı şeyler anlatıyor ondan sordum memorial da yaptırdım şu şekil oldu diğeri yine memorial da yaptırdım şöyle oldu veya başka merkez şöyleydi deyince insanın kafası karışıyor.Benimde sizler gibi oldu evet.Hemşireler idrar sıkışıklığımıza bakıyor ultrasonla fazlaysa WC'ye yollayıp WC'de bardaklar var bir iki bardak yapmamızı söylüyorlar bu gerçekten çok rahatlatıyor çok güven veriyorlar aletleri falan doktor takıyor spekulum vs. Rabbim kolaylık versin İnşâAllah sizin kaçıncı deneme
Amin İnşâAllah
Haha :)arkadaşım canım ne güzel anlatmışsın hiç karışık değil
Geliyor canım korkma. Hatta koyu kahve bile görebilirsin topak topakKızlar az önce WC'ye gittim jel olduğu gibi geri geldi sabah 10 gibi kullanmıştım ve rengi koyulaşmış çok korkuyorum İnşâAllah önemli bişey değildir
İnşâAllah bi sıkıntı olmaz canım şu 10 hafta nolur hızlıca kazasız belasız atlatsak İnşâAllahGeliyor canım korkma. Hatta koyu kahve bile görebilirsin topak topak
Adet döngünüz kaç günde bir acaba? 9. Gün dominant folikül olmadığı için mi tekrar 12. Gün çağırdı?Merhaba. Şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.Pazar günü transfer yapıldı bana. Naturel siklus ile. 2-9-12-14.günler gittim doktora. İstanbul dışındayım uzaktan takip edildim. 14.gün çatlatma iğnesi yapıldı. 20.gün de transfer oldum.
Vajinal muayene orucu bozmaz diye biliyorum ben. Kullanılacak bir iğnenin olmadığını farzediyorum tabi. Yine de araştırın. Fetva vermiş gibi olmayayım.
Düzeltme:ultrason için kullanılan jel şimdi aklıma geldi. O zaman bi ? oluştu kafamda.
Ben de merak ettim şimdi :)
Nasıl anlatıyorlar kötü mü?Çoğu arkadaş farklı şeyler anlatıyor ondan sordum memorial da yaptırdım şu şekil oldu diğeri yine memorial da yaptırdım şöyle oldu veya başka merkez şöyleydi deyince insanın kafası karışıyor.Benimde sizler gibi oldu evet.
Yoook kötü değil sadece şu işlemde bana böyle oldu sende nasıl oldu deyince ben böyle diyorum ama başka birileri yok bende de şöyle yapıldı falan deyince insanın kafası karışıyor.ben memorialdan çok memnunum.Nasıl anlatıyorlar kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?