Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kız Allah iyiliğini versin :) Ben de transfer için hazırlanıyorsun sandım :)))

Adet döngünüz kaç günde bir acaba? 9. Gün dominant folikül olmadığı için mi tekrar 12. Gün çağırdı?

28 günde 1. Ben uzaktan takip ediliyordum. Rahim kalınlığını ince ölçüyorlardı hep. Ve evet dominant folikül yoktu. Not almıştım şimdi baktım.

Anladım canım bende memnunum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım

Çok sağol canım.Ben ikinci transfere hazırlanıyorum sistem değişti mi diye sormuştum

Bu arada pgt sonucu bekleyen arkadaşlar;Murat bey izindeymiş ve 11 Mayıs’tan önce gelmeyecekmiş;o tarihe kadar da sonuçlansa bile testiniz Murat bey gelmeden bilgi verilmeyecekmiş;bana çok saçma geldi;benim reglime 1-2 gün var;testimin de çıkmış olma ihtimali çok yüksek ya da şu bikaç gün içinde çıkar; pgt sonucum çıktıysa bile 11 Mayıs’ı Murat beyim gelmesini beklemem mi gerekiyor yani tüp bebek doktorlarına çıkan testler hemen gidiyor mudur onlar ararlar mı acaba;Bilgisi olan var mı?? Ben 11 Mayıs’ı beklersem (ki gelir gelmez arayıp söyler mi acaba Murat bey) bu ay transfer hazırlığını kaçırıyorum yaaaa

Ay nolur bilen bi cevap yazdın KIzlar; kafamda deli sorular.. kendimi hazırladım mayıs ayı regli için transfere odaklandım, şimdi çok saçma bir nedenden dolayı bi ay ertelemek istemiyorum ki neden buna zorunlu tutulayım??

Kim söyledi genetikte Seval hnm ı konuşsaydın cnm Semra hnm la durumu
Onlara gitmez onaylanmıyordur

Kendi doktorunla da görüşebilirsin. Beni son tedavide genetik değil tüp bebekteki doktor aramıştı. Daha çok strese girmeden doktorunla görüş bence.

Kim söyledi genetikte Seval hnm ı konuşsaydın cnm Semra hnm la durumu
Onlara gitmez onaylanmıyordur
Genetik laboratuarından Murat beyin dahilisini aramıştım;ismini söylemedi bir bayan açtı;Murat beyin izinde olduğunu 11 Mayıs’tan önce gelmeyeceğini ve pgt lerle yalnızca o ilgilendiği için gelince bilgi vereceğini söyledi; sonra tüp bebek katını aradım bankodaki kızlardan biri açtı ; test sonucunuz çıkarsa sonucu bize gelir;sizi hem Murat bey hem de tüp bebek doktorunuz ayrı ayrı arıyor dedi; daha önce pgt sonucunu kendi doktorundan öğrenen var mı ki arkadaşlar???

Yücel bey çok yoğun deniliyor hep;telefonla görüşmek için bağlarlar mı ki; doktorlardan biri ile görüşmek istiyorum dedim tüp bebek dahilisini aradığımda; bankodaki kız kendisi cevapladı

Yücel bey çok yoğun deniliyor hep;telefonla görüşmek için bağlarlar mı ki; doktorlardan biri ile görüşmek istiyorum dedim tüp bebek dahilisini aradığımda; bankodaki kız kendisi cevapladı

O anda bağlamazlar belki ama ekip doktorumla görüşmek istiyorum not alın lütfen diye hemşire hattını ara, genelde akşamüstü arayıp görüştürüyorlar.

Cnm takip doktoru labaratuardan önce arar merak etme içini ferah tut.takip doktorun kim cnm

Kızlar ilk tüp bebek negatif olduğunda ne gibi ilave testler istiyorlar? Süreç nasıl ilerliyor biliyor musunuz?

Merhaba kızlar.. hep bi süreç yazılıyor sonuç yazılmıyor..ilk araştırdığımda acaba benim gibi olup çocuk sahibi olan var mı diye araştırıyordum.. hep bi süreci yazmışlardı sonuçta evet ben oldum diye yazmamışlardı. Bende hep insan umutsuzlukta bir arayış içinde olup burayla haşır neşir olup sonucu elde edince geri dönüş olmuyor galiba diye düşünmüştüm..memorialda tedavimi görüp şuan 24 günlük sağlıklı bir bebişim oldu çok şükür sizlerle paylaşmak istedim.. rahatsızlığımda eşimde trizomi13-15 vardı. Bende kan pıhtılaşma, kan uyuşmazlığı ve pko vardı..herkesin allah yardımcısı olsun arkadaşlar..

Kızlar ilk tüp bebek negatif olduğunda ne gibi ilave testler istiyorlar? Süreç nasıl ilerliyor biliyor musunuz?

9 martta kimyasal sonucumu aldım. 2.adetle tekrar başladım tedaviye. İlave hiç bir test istenmedi. Adetin 2.günü e2, lh, progesteron istendi o kadar. Bir de fsh. O da bendeki problem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…