- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
İyi mâşâAllah canım haber geldi mi İnşâAllah güzel haberler alırsınİyiyim canım çok saol sorduğun için
Ben sabah gittim hep canımArkadaşlar transfer hazırlığı için reglin 2. Günü randevularını hangi saat aralığında veriyorlar acaba? Yumurta takibi randevuları gibi sabah saatleri mi,öğleden sonra mı?
Ay mâşâAllah canım Rabbim hayırlı evlat eylesin darısı başımıza bizde burdan yazarız bir gün İnşâAllah Doğum oldu iyiz diyeMerhaba kızlar.. hep bi süreç yazılıyor sonuç yazılmıyor..ilk araştırdığımda acaba benim gibi olup çocuk sahibi olan var mı diye araştırıyordum.. hep bi süreci yazmışlardı sonuçta evet ben oldum diye yazmamışlardı. Bende hep insan umutsuzlukta bir arayış içinde olup burayla haşır neşir olup sonucu elde edince geri dönüş olmuyor galiba diye düşünmüştüm..memorialda tedavimi görüp şuan 24 günlük sağlıklı bir bebişim oldu çok şükür sizlerle paylaşmak istedim.. rahatsızlığımda eşimde trizomi13-15 vardı. Bende kan pıhtılaşma, kan uyuşmazlığı ve pko vardı..herkesin allah yardımcısı olsun arkadaşlar..
Seni hatırladım tatlım Allah razı oldun bizim gibi zor hastalar bebek sahibi olunca unutuyor ama dönüş yapmam çok iyi umut dolu tatlım çok sağolMerhaba kızlar.. hep bi süreç yazılıyor sonuç yazılmıyor..ilk araştırdığımda acaba benim gibi olup çocuk sahibi olan var mı diye araştırıyordum.. hep bi süreci yazmışlardı sonuçta evet ben oldum diye yazmamışlardı. Bende hep insan umutsuzlukta bir arayış içinde olup burayla haşır neşir olup sonucu elde edince geri dönüş olmuyor galiba diye düşünmüştüm..memorialda tedavimi görüp şuan 24 günlük sağlıklı bir bebişim oldu çok şükür sizlerle paylaşmak istedim.. rahatsızlığımda eşimde trizomi13-15 vardı. Bende kan pıhtılaşma, kan uyuşmazlığı ve pko vardı..herkesin allah yardımcısı olsun arkadaşlar..
Canım bence bu ayki reglinle tedaviye başlarsın arkadaşlar sürecin ortalama 20 gün sürdüğünü söylüyorlar o zamana kadar da Murat bey çoktan gelir Murat beyin olmadığını öğrenince ben de panikledim ve hasta ilişkileri sorumlusu zehra hanımı aradım o hemen bana dönüş yaptırdı kimseye ulaşamazsan onu ara çok yardımcı oluyorBen bi yarın arayayım ama genetik laborauarıjın dahilisine kimse kolay kolay cevap vermiyor kii
Çok sevindim darısı başımıza allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah ben de forumları okudukça ilkinde hamile kalan kimse yok mu acaba diye umutsuzluğa kapılıyorumMerhaba kızlar.. hep bi süreç yazılıyor sonuç yazılmıyor..ilk araştırdığımda acaba benim gibi olup çocuk sahibi olan var mı diye araştırıyordum.. hep bi süreci yazmışlardı sonuçta evet ben oldum diye yazmamışlardı. Bende hep insan umutsuzlukta bir arayış içinde olup burayla haşır neşir olup sonucu elde edince geri dönüş olmuyor galiba diye düşünmüştüm..memorialda tedavimi görüp şuan 24 günlük sağlıklı bir bebişim oldu çok şükür sizlerle paylaşmak istedim.. rahatsızlığımda eşimde trizomi13-15 vardı. Bende kan pıhtılaşma, kan uyuşmazlığı ve pko vardı..herkesin allah yardımcısı olsun arkadaşlar..
AA tamam canım mutlaka yarın arıyorumO anda bağlamazlar belki ama ekip doktorumla görüşmek istiyorum not alın lütfen diye hemşire hattını ara, genelde akşamüstü arayıp görüştürüyorlar.
Yücel beye gidiyorum canım ben;tedaviye onunla başladım arada umut bey kontrol etti bikaç kez ama genel olarak Yücel beyle görüştüm hepCnm takip doktoru labaratuardan önce arar merak etme içini ferah tut.takip doktorun kim cnm
Seni kiminle görüştürdü canım Zehra hanım, olmadı ben de yarın ararım Zehra hanımı;bankodan daha garanti sanırım doktorla görüştürmesiCanım bence bu ayki reglinle tedaviye başlarsın arkadaşlar sürecin ortalama 20 gün sürdüğünü söylüyorlar o zamana kadar da Murat bey çoktan gelir Murat beyin olmadığını öğrenince ben de panikledim ve hasta ilişkileri sorumlusu zehra hanımı aradım o hemen bana dönüş yaptırdı kimseye ulaşamazsan onu ara çok yardımcı oluyor
Merak etme cnm o zaman o seni çıktığı gibi arar takip doktoru lavaratuardan bi kaç gün önce arıyoo çünkü Hayırlı haberler alırsın inşallahYücel beye gidiyorum canım ben;tedaviye onunla başladım arada umut bey kontrol etti bikaç kez ama genel olarak Yücel beyle görüştüm hep
merak ettim canım tekrar kan tahlili yaptırdın mı sonuç nolduKızlar bugün transferden sonra 7. Günüm kan testi yaptırdım 29 çıktı. Memorialde natırel dondurulmuş transfer oldum sizce sevineyimmi
Beni genetik bölümünden biriyle görüştürdü ama ismini sormadım merak etmeyin Murat bey yok ama biz burada kocaman bir ekibiz testleri biz yapacağız falan dedi sen görüşmek istediğin kişiyi de belirtirsen gerekeni yaparSeni kiminle görüştürdü canım Zehra hanım, olmadı ben de yarın ararım Zehra hanımı;bankodan daha garanti sanırım doktorla görüştürmesi
Sonra 12. Günde dominant folikül gelişti o zaman? Umutsuz olmayayımKız Allah iyiliğini versin :) Ben de transfer için hazırlanıyorsun sandım :)))
28 günde 1. Ben uzaktan takip ediliyordum. Rahim kalınlığını ince ölçüyorlardı hep. Ve evet dominant folikül yoktu. Not almıştım şimdi baktım.
Canım merhabaArkadaşlar pgt ücreti 1100 tl değil mi?
anladım cnmCanım merhaba
250 dolar dediler ama bu fish için sanıyorum, ngs için 295 dolar diye biliyorum
Çok yumurta olunca oluyor canım benim ilk tedavimde olmuştuarkadaslar bisey sormak istiyorum ayin 6 sinda yumurta toplamam var 2 gundur leke geliyo benden dun koyu akintim geldi ondan sonra bu akinti gelmeye basladi doktor hormon aliyosun normal.boyle seyler dedi sizde de oldumu acaba
Ben de yaptırdım ilkini anestezi almadan Çapa'da yapmışlardı beni çok zorlamıştı miyomlar baskı yapıyor mu diye daha sonra ameliyatımdan önce anestezi alınca yapmışlarArkadaşlar doktor bana transfer öncesi histeroskopi önerdi. Hiç yaptıran var mı? Anestezi ile yapılıyormuş. Ağrı sızı oluyor mu? Adetten sonra mı yaptırdınız veya transferden kaç gün önce olması iyi? Bir de fiyat bilgisi alamadım net olarak bilgisi olan var mı?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?