Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyiyim canım çok saol sorduğun için
İyi mâşâAllah canım haber geldi mi İnşâAllah güzel haberler alırsın
Arkadaşlar transfer hazırlığı için reglin 2. Günü randevularını hangi saat aralığında veriyorlar acaba? Yumurta takibi randevuları gibi sabah saatleri mi,öğleden sonra mı?
Ben sabah gittim hep canım
Ay mâşâAllah canım Rabbim hayırlı evlat eylesin darısı başımıza bizde burdan yazarız bir gün İnşâAllah Doğum oldu iyiz diye

Seni hatırladım tatlım Allah razı oldun bizim gibi zor hastalar bebek sahibi olunca unutuyor ama dönüş yapmam çok iyi umut dolu tatlım çok sağol

Ben bi yarın arayayım ama genetik laborauarıjın dahilisine kimse kolay kolay cevap vermiyor kii
Canım bence bu ayki reglinle tedaviye başlarsın arkadaşlar sürecin ortalama 20 gün sürdüğünü söylüyorlar o zamana kadar da Murat bey çoktan gelir Murat beyin olmadığını öğrenince ben de panikledim ve hasta ilişkileri sorumlusu zehra hanımı aradım o hemen bana dönüş yaptırdı kimseye ulaşamazsan onu ara çok yardımcı oluyor

Kızlar clexane göbekten mi yapıyorsunuz çoğu kişi koldan yapıyormuş bana göbek dediler

Çok sevindim darısı başımıza allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah ben de forumları okudukça ilkinde hamile kalan kimse yok mu acaba diye umutsuzluğa kapılıyorum

Seni kiminle görüştürdü canım Zehra hanım, olmadı ben de yarın ararım Zehra hanımı;bankodan daha garanti sanırım doktorla görüştürmesi

arkadaslar bisey sormak istiyorum ayin 6 sinda yumurta toplamam var 2 gundur leke geliyo benden dun koyu akintim geldi ondan sonra bu akinti gelmeye basladi doktor hormon aliyosun normal.boyle seyler dedi sizde de oldumu acaba

Yücel beye gidiyorum canım ben;tedaviye onunla başladım arada umut bey kontrol etti bikaç kez ama genel olarak Yücel beyle görüştüm hep
Merak etme cnm o zaman o seni çıktığı gibi arar takip doktoru lavaratuardan bi kaç gün önce arıyoo çünkü Hayırlı haberler alırsın inşallah

Seni kiminle görüştürdü canım Zehra hanım, olmadı ben de yarın ararım Zehra hanımı;bankodan daha garanti sanırım doktorla görüştürmesi
Beni genetik bölümünden biriyle görüştürdü ama ismini sormadım merak etmeyin Murat bey yok ama biz burada kocaman bir ekibiz testleri biz yapacağız falan dedi sen görüşmek istediğin kişiyi de belirtirsen gerekeni yapar

Sonra 12. Günde dominant folikül gelişti o zaman? Umutsuz olmayayım

Arkadaşlar pgt ücreti 1100 tl değil mi?

Arkadaşlar doktor bana transfer öncesi histeroskopi önerdi. Hiç yaptıran var mı? Anestezi ile yapılıyormuş. Ağrı sızı oluyor mu? Adetten sonra mı yaptırdınız veya transferden kaç gün önce olması iyi? Bir de fiyat bilgisi alamadım net olarak bilgisi olan var mı?
Teşekkürler

arkadaslar bisey sormak istiyorum ayin 6 sinda yumurta toplamam var 2 gundur leke geliyo benden dun koyu akintim geldi ondan sonra bu akinti gelmeye basladi doktor hormon aliyosun normal.boyle seyler dedi sizde de oldumu acaba
Çok yumurta olunca oluyor canım benim ilk tedavimde olmuştu

Ben de yaptırdım ilkini anestezi almadan Çapa'da yapmışlardı beni çok zorlamıştı miyomlar baskı yapıyor mu diye daha sonra ameliyatımdan önce anestezi alınca yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…