Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de oldum histeroskopi
Çok basit bir işlem
Öyle korkulacak bir şey değil
Anestezi altında yapılıyor
Adetin hemen bitiminde yapılıyor
Ve diğer adetinde tedaviye başlanıyor
Fiyat 3.500 dü aralık da şimdi değişmiş olabilir

Ikiz hamile olan arkadaslar sizler kacinci haftada detayli ultrasona girdiniz dr bana 3.ayda ve 5.ayda girmemi istedi

Ben de yaptırdım ilkini anestezi almadan Çapa'da yapmışlardı beni çok zorlamıştı miyomlar baskı yapıyor mu diye daha sonra ameliyatımdan önce anestezi alınca yapmışlar
Teşekkürler canım.
Memorialde olmadın yani hiç o zaman siz. Çapadayken adet zamanına göre ne zaman olmuştun?

Kızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
Maşallah gözünüz aydın, hayırlısıyla devamı gelsin inşallah
Güzel haberler beni çok motive ediyor.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Rüyamda henüz olmayan bebeğimi, büyümüş hali ile çocuğumu görüyorum. Nasıl bir şey acaba diyorum..
Allah hepimize hayrımızda varsa bu duyguyu tattırsın inşallah

Teşekkürler
Kim yaptı sizinkini peki? Semra Hanım mı? Ahmet Bey diye bir kadın doğum doktoru varmış bir de..

Ikiz hamile olan arkadaslar sizler kacinci haftada detayli ultrasona girdiniz dr bana 3.ayda ve 5.ayda girmemi istedi
Normalde detaylı genelde 20-22 arası yapılıyor. Ama tabii 12. Hafta da çok önemli bir hafta 11-12de de detaylar belli olmasa da detaylı gibi ultrason vr ikili test öneririm.
İkiz gebelik 2 tane mi transfer edildi ?
Hayırlı olsun inşallah.Allah minnoşları ellerinden tutup gezdirmeyi nasip etsin inşallah :)

Insaallah cnm rabbim herkese nasip etsin evet iki tane transfer ettiler

Merhaba arkadaşlar ikinci tüp bebek,beşinci transferimin ardından yine bir kimyasal gebelik yine bitti ama rabbim nasıl bir dirayet vermiş ise yılmadan usanmadan tekrar başlıyorum.bugun kimyasal gebeliğimi ögrendim ayın 22 Semra hanıma randevu aldım hemen başlatır mı yoksa bir kaç ay bekletirmi ki arkadaşlar

Spermden kaynaklı sorunlardan derken ?

Ben de çikolata kisti hastasıyım çok şükür hamileyim şu anda ama demek ki doğal yoldan da Rabbim isterse oluyormuş.merak ettiğim şu daha önce ovulasyon testi kullandınız mi ? Ilk çocuktan sonra korunmuş muydunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…