tesekkur ederim canim benimÇok yumurta olunca oluyor canım benim ilk tedavimde olmuştu
inşallah hamilesindir canım dualarımız seninleKızlarre günaydın, bugün transferin 7. Günü sabah dayanamayıp yine idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum dua edin :)
Sonra 12. Günde dominant folikül gelişti o zaman? Umutsuz olmayayım
Hadi inşallah hayırlısıyla pozitiftir.Kızlarre günaydın, bugün transferin 7. Günü sabah dayanamayıp yine idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum dua edin :)
İnşallah cnm hayırlı ve güzel bir sonuç çıkar Allahın izniyleKızlarre günaydın, bugün transferin 7. Günü sabah dayanamayıp yine idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum dua edin :)
Ben de oldum histeroskopiArkadaşlar doktor bana transfer öncesi histeroskopi önerdi. Hiç yaptıran var mı? Anestezi ile yapılıyormuş. Ağrı sızı oluyor mu? Adetten sonra mı yaptırdınız veya transferden kaç gün önce olması iyi? Bir de fiyat bilgisi alamadım net olarak bilgisi olan var mı?
Teşekkürler
İnşallah b hcg değerin tavan yapmistirKızlarre günaydın, bugün transferin 7. Günü sabah dayanamayıp yine idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum dua edin :)
Kızlarre günaydın, bugün transferin 7. Günü sabah dayanamayıp yine idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Kan verdim şimdi sonucu bekliyorum dua edin :)
Ay maşallah canım gözün aydınKızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
Teşekkürler canım.Ben de yaptırdım ilkini anestezi almadan Çapa'da yapmışlardı beni çok zorlamıştı miyomlar baskı yapıyor mu diye daha sonra ameliyatımdan önce anestezi alınca yapmışlar
Maşallah gözünüz aydın, hayırlısıyla devamı gelsin inşallahKızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
TeşekkürlerBen de oldum histeroskopi
Çok basit bir işlem
Öyle korkulacak bir şey değil
Anestezi altında yapılıyor
Adetin hemen bitiminde yapılıyor
Ve diğer adetinde tedaviye başlanıyor
Fiyat 3.500 dü aralık da şimdi değişmiş olabilir
Normalde detaylı genelde 20-22 arası yapılıyor. Ama tabii 12. Hafta da çok önemli bir hafta 11-12de de detaylar belli olmasa da detaylı gibi ultrason vr ikili test öneririm.Ikiz hamile olan arkadaslar sizler kacinci haftada detayli ultrasona girdiniz dr bana 3.ayda ve 5.ayda girmemi istedi
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
Insaallah cnm rabbim herkese nasip etsin evet iki tane transfer ettilerNormalde detaylı genelde 20-22 arası yapılıyor. Ama tabii 12. Hafta da çok önemli bir hafta 11-12de de detaylar belli olmasa da detaylı gibi ultrason vr ikili test öneririm.
İkiz gebelik 2 tane mi transfer edildi ?
Hayırlı olsun inşallah.Allah minnoşları ellerinden tutup gezdirmeyi nasip etsin inşallah :)
Spermden kaynaklı sorunlardan derken ?Kızlar ben genel olarak kız olma oranının yüksekliğini biraz sperm kaynaklı sorunlardan olduğunu düşünüyorum açıkçası.
İsim olarak ta vaya konusmussunuz bende fikrimi söyleyeyim bari.
Hoşuma giden isimler Ahu , Zümra, Berra, Esma, Büşra,Elif, Züleyha, Hümeyra,
Azra , Asya, Hüma
Bizimki de eşim en başından beri Eylül Rana oldun dedi benimsedik de. kv dem feyza olsun diyor :) o da hoşuma gitti gerçi :)
Ben de çikolata kisti hastasıyım çok şükür hamileyim şu anda ama demek ki doğal yoldan da Rabbim isterse oluyormuş.merak ettiğim şu daha önce ovulasyon testi kullandınız mi ? Ilk çocuktan sonra korunmuş muydunuz ?Canim bende ameliyat olmuştum 2013 senesinde kistlerim alindi ama en son hsg de tupler yeterli gorevini yapamaz demisti Emre bey yer yer daralmalar var demisti hic olmaz demiyorum ama buda sansi düşürür demişti cok şükür oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?