- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Maşallah cnm benim Allahım hepimizinkinin dewamını getirsin inşallah kucağımıza alalım sağlıkla sıhatle hayırlaKızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
Kendi isteginle mi sezeryan oluyorsun ?Bizim sezeryan olacak 29 hafta biymek üzere doğru demiş annen bizde öyle yaptık bir hafta oldu başlayalı çok şükür normal doğum için onların iyi olduğunu bende okumuştum hayırlısı olsun inşallah az kaldı sonunu görmeyi nasip etsin allah zaman bana artık çok hızlı geçiyor
Ya mâşâAllah canım çok sevindim hayırlı olsunKızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
adet bittikten 3-4 gün sonra hayır çapa ve Medipol de oldumTeşekkürler canım.
Memorialde olmadın yani hiç o zaman siz. Çapadayken adet zamanına göre ne zaman olmuştun?
Rabbim yardımcın olsun canım o dirayet olmasa zaten hiç bişey başaramayız İnşâAllah bu sefer olurMerhaba arkadaşlar ikinci tüp bebek,beşinci transferimin ardından yine bir kimyasal gebelik yine bitti ama rabbim nasıl bir dirayet vermiş ise yılmadan usanmadan tekrar başlıyorum.bugun kimyasal gebeliğimi ögrendim ayın 22 Semra hanıma randevu aldım hemen başlatır mı yoksa bir kaç ay bekletirmi ki arkadaşlar
Çok sevindim buralara pek girmiyordun :) doğum nasıl oldu ? Cinsiyeti neMerhaba kızlar.. hep bi süreç yazılıyor sonuç yazılmıyor..ilk araştırdığımda acaba benim gibi olup çocuk sahibi olan var mı diye araştırıyordum.. hep bi süreci yazmışlardı sonuçta evet ben oldum diye yazmamışlardı. Bende hep insan umutsuzlukta bir arayış içinde olup burayla haşır neşir olup sonucu elde edince geri dönüş olmuyor galiba diye düşünmüştüm..memorialda tedavimi görüp şuan 24 günlük sağlıklı bir bebişim oldu çok şükür sizlerle paylaşmak istedim.. rahatsızlığımda eşimde trizomi13-15 vardı. Bende kan pıhtılaşma, kan uyuşmazlığı ve pko vardı..herkesin allah yardımcısı olsun arkadaşlar..
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah hayırlısyla kucağına da alırsın inşallahKızlar hepinize çok teşekkürler inş devamı gelir allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder:) 5. Gün embriyosuydu 1 haftalık mı sayılıyor şimdi:)
Sağol canım inş devamı gelir darısı başına inşHayırlı uğurlu olsun canım maşallah hayırlısyla kucağına da alırsın inşallah
Sizde sıkıntı neydi? Hiç genetik yapıldı mı? İlk tedavinizde Memorial de miydi?Merhaba arkadaşlar ikinci tüp bebek,beşinci transferimin ardından yine bir kimyasal gebelik yine bitti ama rabbim nasıl bir dirayet vermiş ise yılmadan usanmadan tekrar başlıyorum.bugun kimyasal gebeliğimi ögrendim ayın 22 Semra hanıma randevu aldım hemen başlatır mı yoksa bir kaç ay bekletirmi ki arkadaşlar
Amin inşallah:)Sağol canım inş devamı gelir darısı başına inş
T Trizomi13-15 merhabaÇok sevindim buralara pek girmiyordun :) doğum nasıl oldu ? Cinsiyeti ne
Canım test yaptığın gün 4 haftalık oluyormuş yani şuan 1 aylık hamilesinSağol canım inş devamı gelir darısı başına inş
Daha oncede kullanmıştım evet ovulasyon testi en yakin tarihte ocak ayindaydi tedaviye baalayacaktik ve daha onceki negatif tup denememden sonra duzenim şaşmıştı onun takibini yapabilmek ve izinlerimi ayarlamak icindi daha cok ama ilk kez bu kadar koyu gördüm iki cizgiyide inanamayip ayni gun 3 tane ovulasyon testi yaptim daha sonrasinda 6 gun sonra progesteron baktirdim yumurta gerçekten catlamismi diye 31 çıktı daha once onuda hic bu kadar yüksek görmedim.Ben de çikolata kisti hastasıyım çok şükür hamileyim şu anda ama demek ki doğal yoldan da Rabbim isterse oluyormuş.merak ettiğim şu daha önce ovulasyon testi kullandınız mi ? Ilk çocuktan sonra korunmuş muydunuz ?
Ayy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsinCanım test yaptığın gün 4 haftalık oluyormuş yani şuan 1 aylık hamilesin
İnşallah bu son denemen olur canım bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur hayırlısıyla inşallahMerhaba arkadaşlar ikinci tüp bebek,beşinci transferimin ardından yine bir kimyasal gebelik yine bitti ama rabbim nasıl bir dirayet vermiş ise yılmadan usanmadan tekrar başlıyorum.bugun kimyasal gebeliğimi ögrendim ayın 22 Semra hanıma randevu aldım hemen başlatır mı yoksa bir kaç ay bekletirmi ki arkadaşlar
Ayy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin
Aaaa gerçekten mi çok şaşırdım:) şimdi değerin 2 katına mı çıkması gerekiyor canım?Tatlım tüp bebek transferide olsa dr lar adet tarihini baz alıyorlar yani o günden itibaren hamile sayılıyor sun o şekilde hesaplayacaksin. Bu konularda bende acemiydim tuhaf gelmişti :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder .
Spermden kaynaklı sorunlardan derken ?
Aaaa gerçekten mi çok şaşırdım:) şimdi değerin 2 katına mı çıkması gerekiyor canım?
Rahatsızlığımdan dolayı kendi istediğim doktorunda isteği sezeryandı ben durumu paylaşınca kesinlikle sezeryan dedi. Canım acıdığında veya ağladığımda nefes alıp veremiyorum morarıyorum birinin müdahale etmesi gerekiyor küçüklükten gelen bir şey normal doğumda kendimi kontrol edemiyeceğimi de bildiğim için sezeryan da karar kıldıkKendi isteginle mi sezeryan oluyorsun ?
3 haftalık sayılıyor canım gözün aydınn çok sevindim adınaKızlar hepinize çok teşekkürler inş devamı gelir allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder:) 5. Gün embriyosuydu 1 haftalık mı sayılıyor şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?