Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kendi isteginle mi sezeryan oluyorsun ?

Kızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
Ya mâşâAllah canım çok sevindim hayırlı olsun
Teşekkürler canım.
Memorialde olmadın yani hiç o zaman siz. Çapadayken adet zamanına göre ne zaman olmuştun?
adet bittikten 3-4 gün sonra hayır çapa ve Medipol de oldum

Rabbim yardımcın olsun canım o dirayet olmasa zaten hiç bişey başaramayız İnşâAllah bu sefer olur

Çok sevindim buralara pek girmiyordun :) doğum nasıl oldu ? Cinsiyeti ne

Sizde sıkıntı neydi? Hiç genetik yapıldı mı? İlk tedavinizde Memorial de miydi?
Genetik yapılmadı ise mutlaka genetik önerirler bu sefer bence. Bir de tabii rahimin durumu çok önemli.
Benim mesela rahim filmi fena değildi ama yine de histeroskopi önerdiler çünkü çok zor sağlıklı embriyo elde ediliyor. 2 tane var şu anda. Transfer öncesi ekstra ne varsa yapılacak gerisi Allah'ın takdiri artık.

Daha oncede kullanmıştım evet ovulasyon testi en yakin tarihte ocak ayindaydi tedaviye baalayacaktik ve daha onceki negatif tup denememden sonra duzenim şaşmıştı onun takibini yapabilmek ve izinlerimi ayarlamak icindi daha cok ama ilk kez bu kadar koyu gördüm iki cizgiyide inanamayip ayni gun 3 tane ovulasyon testi yaptim daha sonrasinda 6 gun sonra progesteron baktirdim yumurta gerçekten catlamismi diye 31 çıktı daha once onuda hic bu kadar yüksek görmedim.

Ilk cocuktan sonra sadece 1 yaşına kadar dikkat ettik çok sıkı korunduk diyemem zaten olmuyordu. Sonrasindada isteyerek denedik ama 2 negatif tüp bebek ardindan Rabbim bu zamana nasip etmiş.

Canım test yaptığın gün 4 haftalık oluyormuş yani şuan 1 aylık hamilesin
Ayy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin

İnşallah bu son denemen olur canım bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur hayırlısıyla inşallah

Ayy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin

Tatlım tüp bebek transferide olsa dr lar adet tarihini baz alıyorlar yani o günden itibaren hamile sayılıyor sun o şekilde hesaplayacaksin. Bu konularda bende acemiydim tuhaf gelmişti :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder .

Aaaa gerçekten mi çok şaşırdım:) şimdi değerin 2 katına mı çıkması gerekiyor canım?

Spermden kaynaklı sorunlardan derken ?

Canım tabi ki bu benim fikrim onu söyleyeyim . Özellikle öyle oluyor diyemem ama oran olarak kız ihtimali bana göre yüksek olması ihtimal araştırıp anladığım kadarıyla . Yani morfoloji sıkıntısı gen aktarımı vs vs gibi sorunlar .

Aaaa gerçekten mi çok şaşırdım:) şimdi değerin 2 katına mı çıkması gerekiyor canım?

Evet gerçekten öyle hesaplanıyor . Dr a kontrole gittiğimde de direk son adet tarihimi baz aldı . İki gün sonra aynı yerde aynı saatte testi tekrarla en az 1.5 kat artması gerekiyor değerin . İnşallah sağlıkla devam eder .

Kendi isteginle mi sezeryan oluyorsun ?
Rahatsızlığımdan dolayı kendi istediğim doktorunda isteği sezeryandı ben durumu paylaşınca kesinlikle sezeryan dedi. Canım acıdığında veya ağladığımda nefes alıp veremiyorum morarıyorum birinin müdahale etmesi gerekiyor küçüklükten gelen bir şey normal doğumda kendimi kontrol edemiyeceğimi de bildiğim için sezeryan da karar kıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…