- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Merhaba arkadaşlar ikinci tüp bebek,beşinci transferimin ardından yine bir kimyasal gebelik yine bitti ama rabbim nasıl bir dirayet vermiş ise yılmadan usanmadan tekrar başlıyorum.bugun kimyasal gebeliğimi ögrendim ayın 22 Semra hanıma randevu aldım hemen başlatır mı yoksa bir kaç ay bekletirmi ki arkadaşlar
Benim test günüm 29 nisandı 20 nisan transfer günüm 1 Mayıs'ta gittim doktorum 3 haftalık dedi bana ama dedim internetten hesaplıyorum 4 hafta çıkıyor onlara bakma sen dedi kafam karıştı benimde tüp bebekte hafta hesapla yazın a Google'da blastokist taransfer günümü yazdım bu sonuç çıktı :)Ayy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin
Semra hanim yaptiTeşekkürler
Kim yaptı sizinkini peki? Semra Hanım mı? Ahmet Bey diye bir kadın doğum doktoru varmış bir de..
Canım benim değerim pazartesi artarsa dr a gitmem gerekiyor mu? Testiniz pozitif çıkarsa yazılı olarak bildirin, 3 hafta sonra da kontrole gelin yazıyor transfer sırasında verdikleri kağıtta. Sen pozitif çıktıktan hemen sonra mı memoriala gittin?Benim test günüm 29 nisandı 20 nisan transfer günüm 1 Mayıs'ta gittim doktorum 3 haftalık dedi bana ama dedim internetten hesaplıyorum 4 hafta çıkıyor onlara bakma sen dedi kafam karıştı benimde tüp bebekte hafta hesapla yazın a Google'da blastokist taransfer günümü yazdım bu sonuç çıktı :)
Öyle mi;takip doktoru kesin herkesi arıyor mu şimdi;bizim önce tek gen pgt si yapıldı;onda yalnızca Murat bey aramıştı da;takip doktoru ya da başka biri aramadı beni kattanMerak etme cnm o zaman o seni çıktığı gibi arar takip doktoru lavaratuardan bi kaç gün önce arıyoo çünkü Hayırlı haberler alırsın inşallah
Bana da tam tersini söyledi genetikten görüştüğüm kişi;testlerle ilgili Murat bey gelmeden bilgi verilemiyor ;yetki yalnızca Murat beydeymiş; bugün arayamadım maalesef çok yoğunluğum vardı ama pazartesi arayacağım muhtemelen de pazartesi salı gibi regl olurum zatenBeni genetik bölümünden biriyle görüştürdü ama ismini sormadım merak etmeyin Murat bey yok ama biz burada kocaman bir ekibiz testleri biz yapacağız falan dedi sen görüşmek istediğin kişiyi de belirtirsen gerekeni yapar
Sizin için de hayırlısı olsun naturel ne demek ssiz Semra hocanın hastasımısınızvakti zamanı henüz gelmemiş deyip tekrar başlıyoruz.Yılmak yok. Olacak Allah’ın izniyle.
28 şubattaki transferim kimyasal sonuclandı. 2.adetle naturel tedaviye başlandı. 29 nisanda tekrar transfer oldum.
Semra hoca 2.adetle başlamanın uygun olacağını söylemişti.
Yaa canım tebrik ederim::)))) darısı bize inşallah ne güzel sayımız bir eksildi mutlu şekilde..sağlıkla kucağına almayı dilerimKızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
Evet canım inşallah pazartesi 1 aylık oluyorsun yani ben Semra hm sormuştum o öyle demişti test gününüzde 1 aylık yani 4 haftalık olursunuz diyeAyy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin
Canım benim amin inşş hepimizin herşeyi yolunda gider:)Yaa canım tebrik ederim::)))) darısı bize inşallah ne güzel sayımız bir eksildi mutlu şekilde..sağlıkla kucağına almayı dilerim
Anladım canım ben ovulasuon testi çok kullandım baya koyu da çıkıyordu ama nasip olmadı öyle. Nasipten ötesi yok gerçekten.kafa yormayla olmuyor.Daha oncede kullanmıştım evet ovulasyon testi en yakin tarihte ocak ayindaydi tedaviye baalayacaktik ve daha onceki negatif tup denememden sonra duzenim şaşmıştı onun takibini yapabilmek ve izinlerimi ayarlamak icindi daha cok ama ilk kez bu kadar koyu gördüm iki cizgiyide inanamayip ayni gun 3 tane ovulasyon testi yaptim daha sonrasinda 6 gun sonra progesteron baktirdim yumurta gerçekten catlamismi diye 31 çıktı daha once onuda hic bu kadar yüksek görmedim.
Ilk cocuktan sonra sadece 1 yaşına kadar dikkat ettik çok sıkı korunduk diyemem zaten olmuyordu. Sonrasindada isteyerek denedik ama 2 negatif tüp bebek ardindan Rabbim bu zamana nasip etmiş.
Ben de korktuğum için sezaryen düşünüyorum. Daha belli değil benimki ama bayramdan önce olacak gibi doğum. Hem korku hem heyecan var az kaldıRahatsızlığımdan dolayı kendi istediğim doktorunda isteği sezeryandı ben durumu paylaşınca kesinlikle sezeryan dedi. Canım acıdığında veya ağladığımda nefes alıp veremiyorum morarıyorum birinin müdahale etmesi gerekiyor küçüklükten gelen bir şey normal doğumda kendimi kontrol edemiyeceğimi de bildiğim için sezeryan da karar kıldık
Canım benim değerim pazartesi artarsa dr a gitmem gerekiyor mu? Testiniz pozitif çıkarsa yazılı olarak bildirin, 3 hafta sonra da kontrole gelin yazıyor transfer sırasında verdikleri kağıtta. Sen pozitif çıktıktan hemen sonra mı memoriala gittin?
Merhaba ben aramaya bile korkuyorum. Hatta yabanci bir numara aradiginda yüreğim agzima geliyor kötü bir haber alacağım diye . Bundan once 2 tedavim iptal oldu simdi 3.tedavimde 3 tane gitti ama sadece 1 tanesi kaliteli o yuzden olumsuz birsey duymak beni korkutuyor.Öyle mi;takip doktoru kesin herkesi arıyor mu şimdi;bizim önce tek gen pgt si yapıldı;onda yalnızca Murat bey aramıştı da;takip doktoru ya da başka biri aramadı beni kattano yüzden emin olamadım; pgt sonuçlarını takip doktorundan öğreniyoruz değil mi doğru anladım
Merhaba canım ben memoriale gitmedim kendi kadın doğumcuma gittim ikinci betadan sonra beta istemedi memoriale mail attım gerek yok artık test yapmayın 3 hafta sonra gelin dedi transferden sonra verilen kağıtta da mı yazıyor unutmuşum:) 9. Gün sonucunu ve 11. Gün sonucunu baz alıyorlar canımCanım benim değerim pazartesi artarsa dr a gitmem gerekiyor mu? Testiniz pozitif çıkarsa yazılı olarak bildirin, 3 hafta sonra da kontrole gelin yazıyor transfer sırasında verdikleri kağıtta. Sen pozitif çıktıktan hemen sonra mı memoriala gittin?
Arkadaşlarım bişey sorucam diyelim ki 9 tane embiriyo oluştu hepsi blast oldu kaçtanesi pgt gider neye göre gider var mı bileğiniz acaba
Bende çok korkuyorumdum hatta tamamen anestezi istiyebilirim bende çok heycanlıyım hemen bayramdan sonra olacak bizimde galiba dün suyum geldi biraz korktuk baya ama korkucak bi şey yokmuş doktorum söyledi bu aylarda olabilmiş rahim büyüdüğü içinBen de korktuğum için sezaryen düşünüyorum. Daha belli değil benimki ama bayramdan önce olacak gibi doğum. Hem korku hem heyecan var az kaldı
Pgt için Murat Bey aradı beni. Ertesi günü de takip doktorum aradı, gelin transferi konuşalım dedi.Öyle mi;takip doktoru kesin herkesi arıyor mu şimdi;bizim önce tek gen pgt si yapıldı;onda yalnızca Murat bey aramıştı da;takip doktoru ya da başka biri aramadı beni kattano yüzden emin olamadım; pgt sonuçlarını takip doktorundan öğreniyoruz değil mi doğru anladım
Cnm benim benim bundan önceki tedavimde pgt sonucu bekliyorduk takip doktorum labaratuardan iki gün önce aramıştıÖyle mi;takip doktoru kesin herkesi arıyor mu şimdi;bizim önce tek gen pgt si yapıldı;onda yalnızca Murat bey aramıştı da;takip doktoru ya da başka biri aramadı beni kattano yüzden emin olamadım; pgt sonuçlarını takip doktorundan öğreniyoruz değil mi doğru anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?