Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

vakti zamanı henüz gelmemiş deyip tekrar başlıyoruz.Yılmak yok. Olacak Allah’ın izniyle.
28 şubattaki transferim kimyasal sonuclandı. 2.adetle naturel tedaviye başlandı. 29 nisanda tekrar transfer oldum.
Semra hoca 2.adetle başlamanın uygun olacağını söylemişti.

Ayy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin
Benim test günüm 29 nisandı 20 nisan transfer günüm 1 Mayıs'ta gittim doktorum 3 haftalık dedi bana ama dedim internetten hesaplıyorum 4 hafta çıkıyor onlara bakma sen dedi kafam karıştı benimde tüp bebekte hafta hesapla yazın a Google'da blastokist taransfer günümü yazdım bu sonuç çıktı :)

Canım benim değerim pazartesi artarsa dr a gitmem gerekiyor mu? Testiniz pozitif çıkarsa yazılı olarak bildirin, 3 hafta sonra da kontrole gelin yazıyor transfer sırasında verdikleri kağıtta. Sen pozitif çıktıktan hemen sonra mı memoriala gittin?

Merak etme cnm o zaman o seni çıktığı gibi arar takip doktoru lavaratuardan bi kaç gün önce arıyoo çünkü Hayırlı haberler alırsın inşallah
Öyle mi;takip doktoru kesin herkesi arıyor mu şimdi;bizim önce tek gen pgt si yapıldı;onda yalnızca Murat bey aramıştı da;takip doktoru ya da başka biri aramadı beni kattan o yüzden emin olamadım; pgt sonuçlarını takip doktorundan öğreniyoruz değil mi doğru anladım

Bana da tam tersini söyledi genetikten görüştüğüm kişi;testlerle ilgili Murat bey gelmeden bilgi verilemiyor ;yetki yalnızca Murat beydeymiş; bugün arayamadım maalesef çok yoğunluğum vardı ama pazartesi arayacağım muhtemelen de pazartesi salı gibi regl olurum zaten

Sizin için de hayırlısı olsun naturel ne demek ssiz Semra hocanın hastasımısınız

Ayy hadi yaa:) benim asıl test günüm pazartesi inş değerim artar:) o zaman 4 haftalık sayılıcak dimi:) ay hala inanamıyorum inş sağlıkla devam eder, allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin
Evet canım inşallah pazartesi 1 aylık oluyorsun yani ben Semra hm sormuştum o öyle demişti test gününüzde 1 aylık yani 4 haftalık olursunuz diye

Anladım canım ben ovulasuon testi çok kullandım baya koyu da çıkıyordu ama nasip olmadı öyle. Nasipten ötesi yok gerçekten.kafa yormayla olmuyor.

Ben de korktuğum için sezaryen düşünüyorum. Daha belli değil benimki ama bayramdan önce olacak gibi doğum. Hem korku hem heyecan var az kaldı

Takip için gidip gitmemek sana bağlı . Eğer istediğin bir kadın doğum dr un varsa direk öyle başlaman ve devam etmen mantıklı . Bir çoğumuz öyle yaptı .

Kontrol için biraz beklemelisin kese oluşsun önce en azından bi 10 15 gün sabredebilirsen iyi olur .

Arkadaşlarım bişey sorucam diyelim ki 9 tane embiriyo oluştu hepsi blast oldu kaçtanesi pgt gider neye göre gider var mı bileğiniz acaba

Merhaba ben aramaya bile korkuyorum. Hatta yabanci bir numara aradiginda yüreğim agzima geliyor kötü bir haber alacağım diye . Bundan once 2 tedavim iptal oldu simdi 3.tedavimde 3 tane gitti ama sadece 1 tanesi kaliteli o yuzden olumsuz birsey duymak beni korkutuyor.

Merhaba canım ben memoriale gitmedim kendi kadın doğumcuma gittim ikinci betadan sonra beta istemedi memoriale mail attım gerek yok artık test yapmayın 3 hafta sonra gelin dedi transferden sonra verilen kağıtta da mı yazıyor unutmuşum:) 9. Gün sonucunu ve 11. Gün sonucunu baz alıyorlar canım

Ben de korktuğum için sezaryen düşünüyorum. Daha belli değil benimki ama bayramdan önce olacak gibi doğum. Hem korku hem heyecan var az kaldı
Bende çok korkuyorumdum hatta tamamen anestezi istiyebilirim bende çok heycanlıyım hemen bayramdan sonra olacak bizimde galiba dün suyum geldi biraz korktuk baya ama korkucak bi şey yokmuş doktorum söyledi bu aylarda olabilmiş rahim büyüdüğü için

Pgt için Murat Bey aradı beni. Ertesi günü de takip doktorum aradı, gelin transferi konuşalım dedi.

Cnm benim benim bundan önceki tedavimde pgt sonucu bekliyorduk takip doktorum labaratuardan iki gün önce aramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…