Bizim de 8 çıkmıştı, translokasyon olduğu için bende sağlıklı embriyo çok zor bulunuyor. Bu nedenle hepsini gönderdik ama tabii maliyet malum yüksek, tedaviyi ikiye katladı. Çok şükür ki Allahıma 2 sağlıklı geldi. Transfer olacak inşallahArkadaşlarım bişey sorucam diyelim ki 9 tane embiriyo oluştu hepsi blast oldu kaçtanesi pgt gider neye göre gider var mı bileğiniz acaba
Allah hayırlısını versin inşallah. Seni anlıyorum ben de her yabancı numarada, hastanenin tlf her ekranda gördüğümde yerimden oynuyorum, işyerinde en önemli toplantıdan çıkıyorum valla. Allah kalan son embriyonu sana bebişin olarak bağışlasın inşallahMerhaba ben aramaya bile korkuyorum. Hatta yabanci bir numara aradiginda yüreğim agzima geliyor kötü bir haber alacağım diye . Bundan once 2 tedavim iptal oldu simdi 3.tedavimde 3 tane gitti ama sadece 1 tanesi kaliteli o yuzden olumsuz birsey duymak beni korkutuyor.
Hmm tamam cnm; bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum;o zaman ben biraz beklemede kalayımPgt için Murat Bey aradı beni. Ertesi günü de takip doktorum aradı, gelin transferi konuşalım dedi.
Epidural daha iyi diyorlar ama panik olacaksan genel olman daha iyi. Ben hiç video izlemiyorum başıma ne geleceğini bilmemek daha iyiBende çok korkuyorumdum hatta tamamen anestezi istiyebilirim bende çok heycanlıyım hemen bayramdan sonra olacak bizimde galiba dün suyum geldi biraz korktuk baya ama korkucak bi şey yokmuş doktorum söyledi bu aylarda olabilmiş rahim büyüdüğü için
Geçmiş olsun canım çok zor baş ağrısı bendede migren var bazı günlerim çok zor geçiyor vücutda kan basıncı arttığından oluyormuş benim bu durumlarda yapabildiğim şey lavanta yağıyla masaj özellikle şakaklara ve ense köküne uygula birde soğuk jel koyabilirsin başına biraz olsun rahatlatıyorKızlar başım ağrıdan çatlıyo nasıl geçireblrm yağlarla ovdum ama geçmedii
Bencede sakin video izlemeyin kızlar ben hic izlememistik taaki kendi sezaryen videoma kadar esime doguma fotograf cek diye gel dedim videoya almış oda değişik bir anı oldu bize :) benimde spinaldi cok rahat gecti sonrasindada ne bel ne boyun ağrısı olmadi. Şans sanırım biraz.Epidural daha iyi diyorlar ama panik olacaksan genel olman daha iyi. Ben hiç video izlemiyorum başıma ne geleceğini bilmemek daha iyi
Saol cnm hala geçmedi yanaklarm kıpkırmzı tansiynm 9a 5 veya 10a 6 çıkıyo bşy olmasnda katlancaz ama ilaçsz zormşGeçmiş olsun canım çok zor baş ağrısı bendede migren var bazı günlerim çok zor geçiyor vücutda kan basıncı arttığından oluyormuş benim bu durumlarda yapabildiğim şey lavanta yağıyla masaj özellikle şakaklara ve ense köküne uygula birde soğuk jel koyabilirsin başına biraz olsun rahatlatıyor
Bende hiç izlemiyorum hiç düşünmüyorum allah yardım edcek zaten ama genel anestezi candır :)))) bebişide sonra görürüm artık seninki kızmı erkek mi bizim erkek adı da asaf emre inşallah hayırlısıylaEpidural daha iyi diyorlar ama panik olacaksan genel olman daha iyi. Ben hiç video izlemiyorum başıma ne geleceğini bilmemek daha iyi
Bende fotoğrafçı gireçek ama video çektirmem ben sonra da izleyip fena olurum:)))Bencede sakin video izlemeyin kızlar ben hic izlememistik taaki kendi sezaryen videoma kadar esime doguma fotograf cek diye gel dedim videoya almış oda değişik bir anı oldu bize :) benimde spinaldi cok rahat gecti sonrasindada ne bel ne boyun ağrısı olmadi. Şans sanırım biraz.
Buz torbası uygula canım hamilelik boyunca böyle geçti bizim avuç içine ensene başının üst kısımlarına sakin bir yerde uzan ve uygulaKızlar başım ağrıdan çatlıyo nasıl geçireblrm yağlarla ovdum ama geçmedii
Kız canım hayırlı evlatlar olsunlar inşallahBende hiç izlemiyorum hiç düşünmüyorum allah yardım edcek zaten ama genel anestezi candır :)))) bebişide sonra görürüm artık seninki kızmı erkek mi bizim erkek adı da asaf emre inşallah hayırlısıyla
Ne kadar zamanda çıktıBizim de 8 çıkmıştı, translokasyon olduğu için bende sağlıklı embriyo çok zor bulunuyor. Bu nedenle hepsini gönderdik ama tabii maliyet malum yüksek, tedaviyi ikiye katladı. Çok şükür ki Allahıma 2 sağlıklı geldi. Transfer olacak inşallah
Teşkkürler ve pgt den kaç gün de geliyor acabaBizim de 8 çıkmıştı, translokasyon olduğu için bende sağlıklı embriyo çok zor bulunuyor. Bu nedenle hepsini gönderdik ama tabii maliyet malum yüksek, tedaviyi ikiye katladı. Çok şükür ki Allahıma 2 sağlıklı geldi. Transfer olacak inşallah
Ben 3 kere bekledim sonuç, 15 günü geçmedi hiç. Ama 21 gün olanlar da olmuştu burda. İnşallah geç olsa da güzel haber alırsın canım. Beklemek çok zor biliyorum...Arkadaslar günaydın uykularim kaçar oldu halen ngs sonucu gelmedi bugun 15 gun ngs ye gideli .. sizin kaç gunde çıktı
Tesekkur ederim beklemekten baska care yok . bende sanki iyi olanlar hep erken haber almista sanki o yuzden beni aramiyor kimse diye korkuya kapildim. insallah guzel haber alirizBen 3 kere bekledim sonuç, 15 günü geçmedi hiç. Ama 21 gün olanlar da olmuştu burda. İnşallah geç olsa da güzel haber alırsın canım. Beklemek çok zor biliyorum...
Günaydın;Tesekkur ederim beklemekten baska care yok . bende sanki iyi olanlar hep erken haber almista sanki o yuzden beni aramiyor kimse diye korkuya kapildim. insallah guzel haber aliriz
Güzel bir tercih yapmışsın canım bende her seferinde özellikle yücel beyi tercih ettim çok memnun kaldım çok ilgili bir insan ben çok sevdim hayırlı olsun tedavinBir de ben Semra hanım ve yücel beyi tercih ettim yücel bey nasıl biri acaba yanlış mı yaptım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?