Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlarım bişey sorucam diyelim ki 9 tane embiriyo oluştu hepsi blast oldu kaçtanesi pgt gider neye göre gider var mı bileğiniz acaba
Bizim de 8 çıkmıştı, translokasyon olduğu için bende sağlıklı embriyo çok zor bulunuyor. Bu nedenle hepsini gönderdik ama tabii maliyet malum yüksek, tedaviyi ikiye katladı. Çok şükür ki Allahıma 2 sağlıklı geldi. Transfer olacak inşallah

Allah hayırlısını versin inşallah. Seni anlıyorum ben de her yabancı numarada, hastanenin tlf her ekranda gördüğümde yerimden oynuyorum, işyerinde en önemli toplantıdan çıkıyorum valla. Allah kalan son embriyonu sana bebişin olarak bağışlasın inşallah

Epidural daha iyi diyorlar ama panik olacaksan genel olman daha iyi. Ben hiç video izlemiyorum başıma ne geleceğini bilmemek daha iyi

Kızlar başım ağrıdan çatlıyo nasıl geçireblrm yağlarla ovdum ama geçmedii
Geçmiş olsun canım çok zor baş ağrısı bendede migren var bazı günlerim çok zor geçiyor vücutda kan basıncı arttığından oluyormuş benim bu durumlarda yapabildiğim şey lavanta yağıyla masaj özellikle şakaklara ve ense köküne uygula birde soğuk jel koyabilirsin başına biraz olsun rahatlatıyor

Epidural daha iyi diyorlar ama panik olacaksan genel olman daha iyi. Ben hiç video izlemiyorum başıma ne geleceğini bilmemek daha iyi
Bencede sakin video izlemeyin kızlar ben hic izlememistik taaki kendi sezaryen videoma kadar esime doguma fotograf cek diye gel dedim videoya almış oda değişik bir anı oldu bize :) benimde spinaldi cok rahat gecti sonrasindada ne bel ne boyun ağrısı olmadi. Şans sanırım biraz.

Saol cnm hala geçmedi yanaklarm kıpkırmzı tansiynm 9a 5 veya 10a 6 çıkıyo bşy olmasnda katlancaz ama ilaçsz zormş

Bende hiç izlemiyorum hiç düşünmüyorum allah yardım edcek zaten ama genel anestezi candır :)))) bebişide sonra görürüm artık seninki kızmı erkek mi bizim erkek adı da asaf emre inşallah hayırlısıyla

Bende fotoğrafçı gireçek ama video çektirmem ben sonra da izleyip fena olurum:)))

Kız canım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Ne kadar zamanda çıktı
Kaçı gitti ngs ye CNm

Teşkkürler ve pgt den kaç gün de geliyor acaba

Arkadaslar günaydın uykularim kaçar oldu halen ngs sonucu gelmedi bugun 15 gun ngs ye gideli .. sizin kaç gunde çıktı

Arkadaslar günaydın uykularim kaçar oldu halen ngs sonucu gelmedi bugun 15 gun ngs ye gideli .. sizin kaç gunde çıktı
Ben 3 kere bekledim sonuç, 15 günü geçmedi hiç. Ama 21 gün olanlar da olmuştu burda. İnşallah geç olsa da güzel haber alırsın canım. Beklemek çok zor biliyorum...

Ben 3 kere bekledim sonuç, 15 günü geçmedi hiç. Ama 21 gün olanlar da olmuştu burda. İnşallah geç olsa da güzel haber alırsın canım. Beklemek çok zor biliyorum...
Tesekkur ederim beklemekten baska care yok . bende sanki iyi olanlar hep erken haber almista sanki o yuzden beni aramiyor kimse diye korkuya kapildim. insallah guzel haber aliriz

Tesekkur ederim beklemekten baska care yok . bende sanki iyi olanlar hep erken haber almista sanki o yuzden beni aramiyor kimse diye korkuya kapildim. insallah guzel haber aliriz
Günaydın;
Canım öyle düşünüp kötüyü çağırma bence öyle duygusal yaklaşıkmaz profesyonelce söylerler yoğunluk vardır.
Benimde embriyolarımın üçüncü günü aradım 12 den sonra dediler bekleyiş çok tedirginlik verici ama böyle düşünme canım iyi gelecek sonuçlarımız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…