Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pozitif dusunmek için inan kendimi çok zorluyorum kotuyu at kafamdan dite ama o kadar umuttan sonra galiba umudum tukendi simdi arasam bilgi veren cimar mi acaba

Bir de ben Semra hanım ve yücel beyi tercih ettim yücel bey nasıl biri acaba yanlış mı yaptım ki
Canım yücel bey benim birkaç muayeneme girdi, ben çok memnun kaldım. Herşeyi açıklıyor, gayet iyiydi. Günseli hn ve emre bey de aynı çekilde. Mesela burda herkes gönül hnmı çok övmişti ben bir iki kez muayenede karşılaştım. Aralarında bence en az açıklama yapan ve iyi elektrik alamadığım o oldu.

Hic iyi bir ruh hali icinde degilim de
Canım herkes yaşadığını biliyor, ben de 2 senedir ara ara okadar umutsuzluğa düştümki.. moral bozma demek kolay ama elde değil çok iyi biliyorum. Kendini kafanı oyalıyacak bişiler bulmaya çalış,başka türlü olmuyor. Ben puzzle sardım şimdi:) düşün düşün sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz

Pozitif dusunmek için inan kendimi çok zorluyorum kotuyu at kafamdan dite ama o kadar umuttan sonra galiba umudum tukendi simdi arasam bilgi veren cimar mi acaba
Güzel olacak herşey inşallah cnm azıcık daha sabredelim ben Meryem süresi okuyorum Sıkılınca
Oku cnm biraz sakınleşiyorsun
Beni anlamayıp sürekli soran kişilerin telefonlarına bakmıyorum o da panik yaptırıyor .

Rabbim inş dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlarımız olsun .
yinede sor istersen cnm ama ctesi öğlene kadar diye biliyorum dahili:4992-4993 tu.

Bugün mü 3.gün ? 3.güm biraz gec arayabiliyorlar, 1e dogru falan.. İnşallah bol bol embriyon devam ediyordur, bizi de haberdar et mutlaka.

İnşallah cnm hep iyi haberler aldırır Rabbim kendimle birlikte herkese dua ediyorum Allahım kabul edilenlerden eylesin inşallah..inşallah bütün yumişlerin en iyi şekilde dewam ediyordur yola

Bir de ben Semra hanım ve yücel beyi tercih ettim yücel bey nasıl biri acaba yanlış mı yaptım ki
Merhaba canım. Ben Yücel BEy in takibindeyim ilk görüşmeme Semra Hanım da girmişti. Yücel Bey den ben memnunun. Çok doktor değişimi olan bir yer ama Yücel Bey uzun süredir orada. Dikkatli titiz, ben ayrıntıların insanı olduğum için bana uygun tarzı. Başlarda soğuk gibiydi ama çok seviyeli şekilde insancıl yaklaşımı da iyi bence. Biraz mesafeli ama bence bu iyi birşey.

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepiniz inş güzel sonuçlar alarak tedavinizi sonuçlandırırsınız Memorial Şişli de doktor gönül hanımdan bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepiniz inş güzel sonuçlar alarak tedavinizi sonuçlandırırsınız Memorial Şişli de doktor gönül hanımdan bilgisi olan varmı?
Kontrollerimi yapmıştı hamileyim şu an 7.5 aylık ben çok severdim kendisini çok açık konuşur bazı arkadaşlar onu sevmezdi ama ben çok severdim lafı hiç uzatmaz neyse onu söyler çok ilgilidir

Kontrollerimi yapmıştı hamileyim şu an 7.5 aylık ben çok severdim kendisini çok açık konuşur bazı arkadaşlar onu sevmezdi ama ben çok severdim lafı hiç uzatmaz neyse onu söyler çok ilgilidir
Beni doktorum tüp bebek için kendisini önerdi fakat internette çok bilgi edinemedim birkaç doktor arasından karar vermem gerek bir tanesi de gönül hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…