Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKızlaaarrr canlaaar 79 çıktı değerim:) çok şükür pozitif görünüyor, pzartesi test günümde de tekrarlıcam:)
Merhaba hakkınızdan hayırlısı olsun gönül hanım bi kaç kez kontrolümü yaptı kötü bir doktor değil ama ben yücel beyi daha çok sevdim :)Arkadaşlar merhaba öncelikle hepiniz inş güzel sonuçlar alarak tedavinizi sonuçlandırırsınız Memorial Şişli de doktor gönül hanımdan bilgisi olan varmı?
Mesela benn çok sevdim çok Günseli hm çok tatlı vede çok bilgili elhamdülillah elide uğurlu geldiBen hiç görüşmedim ama Günseli hanımı da çok öven arkadaş var;
Aaa aynen benim doktorum da kendisini önermişti 1 yıl boyunca kontrolumu yaptı son güne kadar ilk transferimi semra hanım yapmıştı ikinci transferimi emre beyBeni doktorum tüp bebek için kendisini önerdi fakat internette çok bilgi edinemedim birkaç doktor arasından karar vermem gerek bir tanesi de gönül hanım
Bende merak ettimDeniz den haberi olan var mı sayfaları tek tek okudum ama göremedim ben mi kaçırdım ?lemonade_85 tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah sessizliğinin sebebi negatif değildirBende merak ettim
Hatta özelden yazdım ama cevap yok
Keşke bir iki kelime bişey yazsa....
Vardır kendine göre bir bildiği ne diyelim
Mesajlarıma cevap verilmediği zaman kendi kendime çok sinir oluyorum
Böyle yapabilirsim canım bende uzaktan gidiyordum bana Yucel beyde oyle yap dedi hatta sonra benim dosyada bir karışıklık olmus 20 gun kafayi yedim soru isareti ile en son Zehra hanima mesaj ettim daha sonrasinda Semra hanim dönüş yapti telefonla konuştuk naturel olacakti transferim ve ilk muayene buraya gelmeyin dedi Semra hanim da sonrakilere gelirsiniz demişti hatta ben yok gelirim icim rahat olsun demistim ama cok sukur gerek kalmadi bunlara.KIzlar merhaba, sizlere bir şey danışmak istedim daha önce böyle bir şey yaşayan varsa tekrar merkezi arayıp sormak istemiyorum. Yoksa arayacağım. Malum Trabzon’da yaşıyorum. Transfere hazırlanırken ilk kontrole(reglinin 2. Günü) burada gitsem sonra 1 hafta gibi bir süre sonra çağırıyorlarmış ya ikinci kontrolden itibaren memoriale gitsem olur mu öyle ?
Böyle yapabilirsim canım bende uzaktan gidiyordum bana Yucel beyde oyle yap dedi hatta sonra benim dosyada bir karışıklık olmus 20 gun kafayi yedim soru isareti ile en son Zehra hanima mesaj ettim daha sonrasinda Semra hanim dönüş yapti telefonla konuştuk naturel olacakti transferim ve ilk muayene buraya gelmeyin dedi Semra hanim da sonrakilere gelirsiniz demişti hatta ben yok gelirim icim rahat olsun demistim ama cok sukur gerek kalmadi bunlara.
Amiin canım Insallah sizinkilerede tedaviler vesile olsun bir an önce genelik haberlerinizi alalim sonrada sira ile doğuralım insallah saglicakla..Aaa çok sevindim canım olmaz diye düşünüyordum. Yıllık izin ayarlayacağımda eğer ilk kontrole oraya gelmem gerekirse 1 hafta içinde iki kere git gel yapmam gerekecek. Eğer ilk kontroli burada yapabilirsem çok iyi olacak. Çok teşekkür ederim cevap için . Bebeğin kendiliğinden geldi ne güzel sağlıcakla kucağına al inşallah
KIzlar merhaba, sizlere bir şey danışmak istedim daha önce böyle bir şey yaşayan varsa tekrar merkezi arayıp sormak istemiyorum. Yoksa arayacağım. Malum Trabzon’da yaşıyorum. Transfere hazırlanırken ilk kontrole(reglinin 2. Günü) burada gitsem sonra 1 hafta gibi bir süre sonra çağırıyorlarmış ya ikinci kontrolden itibaren memoriale gitsem olur mu öyle ?
Kızlar benim durumumu yaşayan yok muKIzlar pgt sonucu gelmeden transfer hazırlığı yapan var mı;regl dönemim bugünlerde;pgt de gideli 13 gün oldu yani bir haftaya gelir herhalde en geç bilemiyorum ;3 embriyom gitti pgt ye ben bu regl dönemini kaçırmak istemiyorum;Haziran’a kalsın istemiyorum;zaten günler geçmek bilmiyor.. Sizce buna sıcak bakar mı doktorlar; tabii pgt den sağlıklı gelmeyebilir de;onu da göz önünde bulunduruyorum..
Canım ben de senin geçtiğin yollardan geçiyorum ikinci test için 7-10 gün arası çıkar demişlerdi sana 13 gün olmuş sabah sen ilk iş olarak hastaneyi ara en iyisi ne diyeceklerini ben de çok merak ediyorum beklemek gerçekten çok zor inşallah hayırlısıyla başlarsın bu ayKızlar benim durumumu yaşayan yok mu
Amin inşallah başlarım stres yaptım; şu günler bi geçse;yarın arayacağım hemen zaten .. Murat beyin olmamasına bağlıyorum ben testlerin gecikmesini;normalde tedavi öncesi pgt süresi 20 gün veriliyor ama Murat bey aynen senin dediğin gibi 7 veya en geç 10 günde çıkar demişti;sabah olsun da bir haber alayımCanım ben de senin geçtiğin yollardan geçiyorum ikinci test için 7-10 gün arası çıkar demişlerdi sana 13 gün olmuş sabah sen ilk iş olarak hastaneyi ara en iyisi ne diyeceklerini ben de çok merak ediyorum beklemek gerçekten çok zor inşallah hayırlısıyla başlarsın bu ay
Senin için de her şeyin en iyisi olsun canım benim...Canım ben de senin geçtiğin yollardan geçiyorum ikinci test için 7-10 gün arası çıkar demişlerdi sana 13 gün olmuş sabah sen ilk iş olarak hastaneyi ara en iyisi ne diyeceklerini ben de çok merak ediyorum beklemek gerçekten çok zor inşallah hayırlısıyla başlarsın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?