Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar pgt den mi bahsediyorsunuz eğer öyle ise benim 21 günde çıktı daha fazla bile olabilir

Dondurulmuş ile mi hazırlıyorsun transfere. Ben de uzaktan takip edildim transferden 1 gün önce gittim istanbula. İzin alma kısmı gerçekten zor
Evet dondurulmuş transfer. Yıllık iznimi kullanıcam ama ilk kontrolde kullanırsam sürem yetmiyor ikincide kullanmaya başlamam gerekiyor. İlkkontrolde nelere bakıyorlar

kizlar benim dun yumurtalar toplandi 29 tane yumurta toplanmis hala hastanedeyim dun cikartmadilar idrar kontrolu yapiolar bugun yucel bey ultrason bakicakmis ondan sonra cikicakmisiz sizde de 1 gece hastanede yatirilan varmi
Daha önce ohss geçirenlere daha ihtiyatlı davranıp biraz beklettiklerini biliyorum canım;senin daha önce yaşadığın bir problemin oldu mu veya önemli bir sağlık sorunun mu var

Bende merak ettim ama İnşâAllah iyidir belki fırsatı olmuyırdur okumaya
Negatif almış olabilir;denizcim bunları okuyorsan her iyi şey gibi her zor şey de insana özgü.. üzülmemeni dilerim.. Emek olmadan rahmet gelmiyor... Allah çabanı-çabamızı görüyor elbette..İnşallah gönlündekine en kısa zamanda ulaşırsın;hepimiz için inşallah güzel günler gelir..

bende denizin pozitif aldığını düşünüyorum nedense :) içimden bir ses pozitif aldı ve kalp atışı duyana kadar yazmayacak diyor. inşallah doğru hissediyorum bunu canı gönülden diliyorum

bu arada Yücel Bey'le konuştum arkadaşlar. İlk kontrolü orada yaptırıp sonrasında buradan devam edebiliriz dedi. çok sevindim bu duruma. bu arada naturel mi ilaçlı mı olacağına ilk kontrolde karar veriliyor değil mi?

kizlar benim dun yumurtalar toplandi 29 tane yumurta toplanmis hala hastanedeyim dun cikartmadilar idrar kontrolu yapiolar bugun yucel bey ultrason bakicakmis ondan sonra cikicakmisiz sizde de 1 gece hastanede yatirilan varmi
Günaydın geçmiş olsun. Inşallah bugun bir sorun çıkmadan taburcu olursun

Umarım öyledir .. senin nasıl gidiyor kese için ne zaman gideceksin
Şu an hastanedeyim canım,doktorum biraz yoğun onu bekliyorum bugün için gün vermişti İnşâAllah görebiliriz

Amin Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin

Bayanlar Semra hanım da
bende denizin pozitif aldığını düşünüyorum nedense :) içimden bir ses pozitif aldı ve kalp atışı duyana kadar yazmayacak diyor. inşallah doğru hissediyorum bunu canı gönülden diliyorum
aminnnn inşallah öyledirrr;ne güzel olur öyle olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…