- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım bizim ikimizin de sanırım aynı anda açıklanır; bu kadar gecikmeyi Murat beyin klinikte olmamasına bağlıyorum benHic iyi bir ruh hali icinde degilim de
Evet dondurulmuş transfer. Yıllık iznimi kullanıcam ama ilk kontrolde kullanırsam sürem yetmiyor ikincide kullanmaya başlamam gerekiyor. İlkkontrolde nelere bakıyorlarDondurulmuş ile mi hazırlıyorsun transfere. Ben de uzaktan takip edildim transferden 1 gün önce gittim istanbula. İzin alma kısmı gerçekten zor
Canım senin embriyolarının kalitesi neydi. ikizdi dimi. Allah kucağında göstersin inşallahMerhaba hakkınızdan hayırlısı olsun gönül hanım bi kaç kez kontrolümü yaptı kötü bir doktor değil ama ben yücel beyi daha çok sevdim :)
E2, lh, progesteron bakıyorlar. Kist vs engel bi durum var mı diye bakıyorlar ultrason ile o kadar. Şimdiden bol şansEvet dondurulmuş transfer. Yıllık iznimi kullanıcam ama ilk kontrolde kullanırsam sürem yetmiyor ikincide kullanmaya başlamam gerekiyor. İlkkontrolde nelere bakıyorlar
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla başlayabiliriz.E2, lh, progesteron bakıyorlar. Kist vs engel bi durum var mı diye bakıyorlar ultrason ile o kadar. Şimdiden bol şans
5aa tek transfer canım amin İnşâAllah hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin RabbimCanım senin embriyolarının kalitesi neydi. ikizdi dimi. Allah kucağında göstersin inşallah
Bende merak ettim ama İnşâAllah iyidir belki fırsatı olmuyırdur okumayaDeniz den haberi olan var mı sayfaları tek tek okudum ama göremedim ben mi kaçırdım ? @lemonade_85 tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Umarım öyledir .. senin nasıl gidiyor kese için ne zaman gideceksinBende merak ettim ama İnşâAllah iyidir belki fırsatı olmuyırdur okumaya
Daha önce ohss geçirenlere daha ihtiyatlı davranıp biraz beklettiklerini biliyorum canım;senin daha önce yaşadığın bir problemin oldu mu veya önemli bir sağlık sorunun mu varkizlar benim dun yumurtalar toplandi 29 tane yumurta toplanmis hala hastanedeyim dun cikartmadilar idrar kontrolu yapiolar bugun yucel bey ultrason bakicakmis ondan sonra cikicakmisiz sizde de 1 gece hastanede yatirilan varmi
Hadi yaaaArkadaşlar pgt den mi bahsediyorsunuz eğer öyle ise benim 21 günde çıktı daha fazla bile olabilir
Negatif almış olabilir;denizcim bunları okuyorsan her iyi şey gibi her zor şey de insana özgü.. üzülmemeni dilerim.. Emek olmadan rahmet gelmiyor... Allah çabanı-çabamızı görüyor elbette..İnşallah gönlündekine en kısa zamanda ulaşırsın;hepimiz için inşallah güzel günler gelir..Bende merak ettim ama İnşâAllah iyidir belki fırsatı olmuyırdur okumaya
Negatif almış olabilir;denizcim bunları okuyorsan her iyi şey gibi her zor şey de insana özgü.. üzülmemeni dilerim.. Emek olmadan rahmet gelmiyor... Allah çabanı-çabamızı görüyor elbette..İnşallah gönlündekine en kısa zamanda ulaşırsın;hepimiz için inşallah güzel günler gelir..
Evet canım pgt beklemek çok zorArkadaşlar pgt den mi bahsediyorsunuz eğer öyle ise benim 21 günde çıktı daha fazla bile olabilir
Günaydın geçmiş olsun. Inşallah bugun bir sorun çıkmadan taburcu olursunkizlar benim dun yumurtalar toplandi 29 tane yumurta toplanmis hala hastanedeyim dun cikartmadilar idrar kontrolu yapiolar bugun yucel bey ultrason bakicakmis ondan sonra cikicakmisiz sizde de 1 gece hastanede yatirilan varmi
Şu an hastanedeyim canım,doktorum biraz yoğun onu bekliyorum bugün için gün vermişti İnşâAllah görebilirizUmarım öyledir .. senin nasıl gidiyor kese için ne zaman gideceksin
Amin Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsinNegatif almış olabilir;denizcim bunları okuyorsan her iyi şey gibi her zor şey de insana özgü.. üzülmemeni dilerim.. Emek olmadan rahmet gelmiyor... Allah çabanı-çabamızı görüyor elbette..İnşallah gönlündekine en kısa zamanda ulaşırsın;hepimiz için inşallah güzel günler gelir..
aminnnn inşallah öyledirrr;ne güzel olur öyle olursa..bende denizin pozitif aldığını düşünüyorum nedense :) içimden bir ses pozitif aldı ve kalp atışı duyana kadar yazmayacak diyor. inşallah doğru hissediyorum bunu canı gönülden diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?