Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah cümlemizin kalbine göre versin,dost gözüken ,haset insanlardan bizi korusun ,sözüm üstüne alınanlara
Ben tüp bebekte negatif aldığım gün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 20 yıllık benim sonucum negatif diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak telefonu kapattım ama iki saat sonra bebeğin ultrasonyon sonucunu attı bana bu ne hasetlik mi cahillik mi Hale’n akıl sır erdiremiyorum

insanlar çok garip, gerçekten akıl ermiyor.
buna benzer bir şey ben de yaşadım. benim gebeliğimin başında kese şekli bzouktu ve kanama alanı vardı. benden 2 hafta önde hamile olan bir arkadaşım ki evli değildi o zaman onunki normaldi benim kaç yıldır ne kadar uğraştığımı da bilyordu bana dedi ki aman boşver düşerse de takma demek sağlıklı değilmiş. çok zoruma gitti çok ağladım. çok şükür ve maşallah ki düşük olmadı ama o beni 2 -3 hafta sonra ağlayarak aradı bebeğimde ense kalınlığı çok fazla down var dedi doktor diye. ben çok üzüldüm onunla ağladım. onun bana yaptığı gibi boşver bak sağlıksızmış işte demedim.
allah herkesin kalbine göre versin sahiden.

Ne kadar zor bir haya ben 6 yıldır evliyim eşimle o kadar mutluyum ama bütün evliliğimiz bınun peşinde koşmakla geçiyor.arkadaşım altı aylık evli beş aylık hamile rabbim evladına ve ona sağlık versin bizim de sesimizi duysun senin duymuş gerçi ne güzel Bebişinle bize de dua et

Allah cümlemizin kalbine göre versin,dost gözüken ,haset insanlardan bizi korusun ,sözüm üstüne alınanlara
Amin canım kim sıktı canını kimseyi tınlama
İnsanları anlamak çok güç canım gerçekten neler neler duydu bu kulaklarımız neler gördük... hem cahillik hem hasetlik Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin canım kim sıktı canını kimseyi tınlama

İnsanları anlamak çok güç canım gerçekten neler neler duydu bu kulaklarımız neler gördük... hem cahillik hem hasetlik Rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin inşallah anlamıştır anlaması gereken ifşa etmeye gerek Yok canım

Bizi bizden başka anlayan Yok ki burda nasıl hasetlik olur anlamıyorum hepimiz bu yolda çaba sarfediyoruz senelerdir nasıl zor zamanlar geçirdik Rabbim biliyor bizde burda şahit oluyoruz İnan bazen şu takvimi koyduğuma da pişman oluyorum eski bi topikte arkadaşın biri üzüldüğünü söylemişti gördükçe İnan'ın hergün Meryem suresi okuyorum ve herkese dua ediyorum olsun diye dediğim gibi bizi bizden başkası an-la-maz ablamız kardeşimiz annemiz dahil !

hayır olsun inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah. bu süreç zor uzun ve meşakkatli. dış sesler insanı fazlaca rahatsız edip üzebiliyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .

kesinlikle katılıyorum . o kadar farklı bir duygu ki en yakının eşin bile bazen duygularını anlayamayabiliyor. ama aynı derdi paylaştığmız insanlarla birlikte sevinip birlikte üzülebiliyoruz. sanada hayırlı olsun tatlım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok seviniyorum senin adına. ne kadar çaba verdin uğraştın. mükafatını aldın darısı bizlere inşallah.

Canım hayrolsun diyelim.. Canımı bilinçli ya da bilinçsiz olarak sıkan insanları artık duymamaya çalışıyorum ya da onlarla aynı ortamda kalmaktan koruyorum kendimi.
O kadar hassasız ki artık her şeyden nem kapmaya başladım. Bir ortamda mesela çocuklu bir yerdeydik geçen, çocuk evin neşesi dedi kayınvalidem severken.aslında o kadar ince kibar bir insandır ki bilinçli söylemedi öyle ağzından çıktı normal bi şekilde.. Sonra biz evimize döndük neşesi olmayan evimize.. O sadece üç kelimelik bir cümleydi herkes için hatta bazıları duymadı bile. Ama benim içim nası yandı acıdı, aklımdan çıkmayan sıkıntılarım beni gece nasıl uyutmadı bi ben biliyorum..
Allah bu ruh halinden bizi kurtarsın kucağımızı doldursun hepimiz için dua ediyorum..

Evet canım aynen öyle hepimiz çok uğraştık sizlerde öyle amin İnşâAllah olacak hepimizin Allah'ın izniyle yeter ki inanalım pes etmeyelim
Maşallah çok güzel bir haber daha.
Sağol canım darısı bütün isteyenlere İnşâAllah

Evet canım bu detayları sadece biz duyuyoruz maalesef benim ananem ne dedi en yakınım dersin bi de bak sizden sonra evleneler hamile ben ve kız kardeşim ise aynı sene evlendik olmadı ikimizinde biz siz kaldınız kısır başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ama yaşlı ne diyebilirsin apartmandaki yaşlı amcanın dilindeymişim kapıda oturuyor bi kadın vardı yanında diyor ki bununda çocuğu olmuyor ne kadar ağlamıştım böyle böyle 7 senem geçti daha uzun süredir olmayanlarda var tabi böyle insanlara maruz kalıyoruz Rabbim yardımcımız olsun hepimize nasip etsin

Kızlar herkes özellikle bizi kişisel sevmeyenler yaralarınızı gördüler mi kanatırlar ben evde ağlıyorum belli etmiyorum ki ordan vurmasınlar .Aklı başında hüsnü zan sahibi karlısındakini kırar mı ? Aklı dengesi bozuk diyorum
O benim moralimi bozarsa kaçıyorum ondan fellik fellik beni arıyor . Arkadaşlığımı kalbimi bir daha sunmuyorum iyi ki içinin kötülüğünü akıttı ya akıtmasa ben bunla arkadaşlığıma akrabalığıma devam edecektim diyorum bu sınavımız üzülmeyelim o kötü konuşanları kendi kötü yürekleri ile başbaşa bırakın öyle laf sokanlar olacağına yanlızlık çok daha güzel.

Bazen sadece çevredekiler üzse diyorum. 6 yıllık evli üç kez denemiş üçte negatif olmuş bir arkadaşım var dostum 20 yıllık. Kadın hem meddi hem manevi kendi çabalıyor. Şimdi dördüncü denemeye başlayacak. Sorun yumurta rezervi ve kalitesi. Eşiyle sorun yaşamaya başlamış. Dün konuştuk öyle üzüldümki. Çevre kırar incitir ama eşin bunu yapmaya başladıysa ne yapmak gerek şaşırıp kalır insan. Bazen anlayışlı eşlerimiz olduğu için çok şanslıyız diye düşünüyorum. Beterin beteri var. Biz daha sorun nedir bilmiyorduk. Eşim ailesi konuşmasın diye varikoseri vardı onu söylemiş benden dolayı olmuyo diye. Sadece beni üzecek şekilde konuşmasınlar diye. Akşamdan beri dua ediyorum arkadaşımın bu tedavisi olumlu sonuçlansın diye.

Kızlar tekrar test yaptırdım bugün 204 çıktı, 79dan artmış:) çarşamba tekrar test istediler. Hafta hesaplarken adetten itibaren sayıyorlar bu arada. Sanırım kontrole direk bir dr bulup başlıcam allah kısmet ederse. Acıbadem bakırköy yada yeşilköyde dr öneriniz var mı? Bir de ne zaman gimek lazım sizce?

Kızlar pko olup hamile kalanlar varmı aranızda? Bende pko var 2 tane
Canım bende pcos var, doğal yolla aşılamayla olmadı. En son tüp bebekle devam ettim. Doğal yollardan pcolu olup hamile kalan arkadaşlarım da var ama bana kısmet olmadı. Tüp bebekte yumurta toplama aşamasında pcos avantaj bile olabiliyor ama yumurtalıklar çok uyarıldığından bende embriyoları dondurup transsfer ettiler

Çok sevindim canım darısı başımıza:) kalp atışı için ne zaman gidiceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…