- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Ben tüp bebekte negatif aldığım gün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 20 yıllık benim sonucum negatif diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak telefonu kapattım ama iki saat sonra bebeğin ultrasonyon sonucunu attı bana bu ne hasetlik mi cahillik mi Hale’n akıl sır erdiremiyorumAllah cümlemizin kalbine göre versin,dost gözüken ,haset insanlardan bizi korusun ,sözüm üstüne alınanlara
Ben tüp bebekte negatif aldığım gün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 20 yıllık benim sonucum negatif diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak telefonu kapattım ama iki saat sonra bebeğin ultrasonyon sonucunu attı bana bu ne hasetlik mi cahillik mi Hale’n akıl sır erdiremiyorum
Ne kadar zor bir haya ben 6 yıldır evliyim eşimle o kadar mutluyum ama bütün evliliğimiz bınun peşinde koşmakla geçiyor.arkadaşım altı aylık evli beş aylık hamile rabbim evladına ve ona sağlık versin bizim de sesimizi duysun senin duymuş gerçi ne güzel Bebişinle bize de dua etinsanlar çok garip, gerçekten akıl ermiyor.
buna benzer bir şey ben de yaşadım. benim gebeliğimin başında kese şekli bzouktu ve kanama alanı vardı. benden 2 hafta önde hamile olan bir arkadaşım ki evli değildi o zaman onunki normaldi benim kaç yıldır ne kadar uğraştığımı da bilyordu bana dedi ki aman boşver düşerse de takma demek sağlıklı değilmiş. çok zoruma gitti çok ağladım. çok şükür ve maşallah ki düşük olmadı ama o beni 2 -3 hafta sonra ağlayarak aradı bebeğimde ense kalınlığı çok fazla down var dedi doktor diye. ben çok üzüldüm onunla ağladım. onun bana yaptığı gibi boşver bak sağlıksızmış işte demedim.
allah herkesin kalbine göre versin sahiden.
Canım aradın mı hastaneyiHadi yaaa( evet canım pgt den bahsediyoruz;Murat bey en geç 10 gün demişti de bana (
Amin canım kim sıktı canını kimseyi tınlamaAllah cümlemizin kalbine göre versin,dost gözüken ,haset insanlardan bizi korusun ,sözüm üstüne alınanlara
İnsanları anlamak çok güç canım gerçekten neler neler duydu bu kulaklarımız neler gördük... hem cahillik hem hasetlik Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen tüp bebekte negatif aldığım gün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 20 yıllık benim sonucum negatif diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak telefonu kapattım ama iki saat sonra bebeğin ultrasonyon sonucunu attı bana bu ne hasetlik mi cahillik mi Hale’n akıl sır erdiremiyorum
amin inşallah anlamıştır anlaması gereken ifşa etmeye gerek Yok canımAmin canım kim sıktı canını kimseyi tınlama
İnsanları anlamak çok güç canım gerçekten neler neler duydu bu kulaklarımız neler gördük... hem cahillik hem hasetlik Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bizi bizden başka anlayan Yok ki burda nasıl hasetlik olur anlamıyorum hepimiz bu yolda çaba sarfediyoruz senelerdir nasıl zor zamanlar geçirdik Rabbim biliyor bizde burda şahit oluyoruz İnan bazen şu takvimi koyduğuma da pişman oluyorum eski bi topikte arkadaşın biri üzüldüğünü söylemişti gördükçe İnan'ın hergün Meryem suresi okuyorum ve herkese dua ediyorum olsun diye dediğim gibi bizi bizden başkası an-la-maz ablamız kardeşimiz annemiz dahil !amin inşallah anlamıştır anlaması gereken ifşa etmeye gerek Yok canım
amin inşallah anlamıştır anlaması gereken ifşa etmeye gerek Yok canım
kesinlikle katılıyorum . o kadar farklı bir duygu ki en yakının eşin bile bazen duygularını anlayamayabiliyor. ama aynı derdi paylaştığmız insanlarla birlikte sevinip birlikte üzülebiliyoruz. sanada hayırlı olsun tatlım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok seviniyorum senin adına. ne kadar çaba verdin uğraştın. mükafatını aldın darısı bizlere inşallah.Bizi bizden başka anlayan Yok ki burda nasıl hasetlik olur anlamıyorum hepimiz bu yolda çaba sarfediyoruz senelerdir nasıl zor zamanlar geçirdik Rabbim biliyor bizde burda şahit oluyoruz İnan bazen şu takvimi koyduğuma da pişman oluyorum eski bi topikte arkadaşın biri üzüldüğünü söylemişti gördükçe İnan'ın hergün Meryem suresi okuyorum ve herkese dua ediyorum olsun diye dediğim gibi bizi bizden başkası an-la-maz ablamız kardeşimiz annemiz dahil !
Maşallah çok güzel bir haber daha.Teyzeler çok şükür kesemizi gördük mâşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin buradaki bütün arkadaşlarımaSağlıkla kalp atışlarını duymayı da nasip etsin Rabbim kucağımıza almayı da
Canım hayrolsun diyelim.. Canımı bilinçli ya da bilinçsiz olarak sıkan insanları artık duymamaya çalışıyorum ya da onlarla aynı ortamda kalmaktan koruyorum kendimi.amin inşallah anlamıştır anlaması gereken ifşa etmeye gerek Yok canım
Canim seni kim uzdu bilmem ama bence hiç kimseyi takma mutlu ol guzel bir hamilelik geciramin inşallah anlamıştır anlaması gereken ifşa etmeye gerek Yok canım
Evet canım aynen öyle hepimiz çok uğraştık sizlerde öyle amin İnşâAllah olacak hepimizin Allah'ın izniyle yeter ki inanalım pes etmeyelimkesinlikle katılıyorum . o kadar farklı bir duygu ki en yakının eşin bile bazen duygularını anlayamayabiliyor. ama aynı derdi paylaştığmız insanlarla birlikte sevinip birlikte üzülebiliyoruz. sanada hayırlı olsun tatlım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok seviniyorum senin adına. ne kadar çaba verdin uğraştın. mükafatını aldın darısı bizlere inşallah.
Sağol canım darısı bütün isteyenlere İnşâAllahMaşallah çok güzel bir haber daha.
Evet canım bu detayları sadece biz duyuyoruz maalesef benim ananem ne dedi en yakınım dersin bi de bak sizden sonra evleneler hamile ben ve kız kardeşim ise aynı sene evlendik olmadı ikimizinde biz siz kaldınız kısır başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ama yaşlı ne diyebilirsin apartmandaki yaşlı amcanın dilindeymişim kapıda oturuyor bi kadın vardı yanında diyor ki bununda çocuğu olmuyor ne kadar ağlamıştım böyle böyle 7 senem geçti daha uzun süredir olmayanlarda var tabi böyle insanlara maruz kalıyoruz Rabbim yardımcımız olsun hepimize nasip etsinCanım hayrolsun diyelim.. Canımı bilinçli ya da bilinçsiz olarak sıkan insanları artık duymamaya çalışıyorum ya da onlarla aynı ortamda kalmaktan koruyorum kendimi.
O kadar hassasız ki artık her şeyden nem kapmaya başladım. Bir ortamda mesela çocuklu bir yerdeydik geçen, çocuk evin neşesi dedi kayınvalidem severken.aslında o kadar ince kibar bir insandır ki bilinçli söylemedi öyle ağzından çıktı normal bi şekilde.. Sonra biz evimize döndük neşesi olmayan evimize.. O sadece üç kelimelik bir cümleydi herkes için hatta bazıları duymadı bile. Ama benim içim nası yandı acıdı, aklımdan çıkmayan sıkıntılarım beni gece nasıl uyutmadı bi ben biliyorum..
Allah bu ruh halinden bizi kurtarsın kucağımızı doldursun hepimiz için dua ediyorum..
Canım bende pcos var, doğal yolla aşılamayla olmadı. En son tüp bebekle devam ettim. Doğal yollardan pcolu olup hamile kalan arkadaşlarım da var ama bana kısmet olmadı. Tüp bebekte yumurta toplama aşamasında pcos avantaj bile olabiliyor ama yumurtalıklar çok uyarıldığından bende embriyoları dondurup transsfer ettilerKızlar pko olup hamile kalanlar varmı aranızda? Bende pko var 2 tane
Çok sevindim canım darısı başımıza:) kalp atışı için ne zaman gidiceksin?Teyzeler çok şükür kesemizi gördük mâşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin buradaki bütün arkadaşlarımaSağlıkla kalp atışlarını duymayı da nasip etsin Rabbim kucağımıza almayı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?