Teşekkür ederim cnm bnde uzun zamandır var 1,5 yıldır deniyoruz artık doktor tüp bebege yönlendirdi.Ama oblar bir engel mi bilmiyorum merak ettim.Canım bende pcos var, doğal yolla aşılamayla olmadı. En son tüp bebekle devam ettim. Doğal yollardan pcolu olup hamile kalan arkadaşlarım da var ama bana kısmet olmadı. Tüp bebekte yumurta toplama aşamasında pcos avantaj bile olabiliyor ama yumurtalıklar çok uyarıldığından bende embriyoları dondurup transsfer ettiler
Yok canım engel değil hatta pcosdan dolayı bolca yumurta gelişiyorTeşekkür ederim cnm bnde uzun zamandır var 1,5 yıldır deniyoruz artık doktor tüp bebege yönlendirdi.Ama oblar bir engel mi bilmiyorum merak ettim.
Ayyy süper maşallah. Allah tamamına erdirsin.Kızlar tekrar test yaptırdım bugün 204 çıktı, 79dan artmış:) çarşamba tekrar test istediler. Hafta hesaplarken adetten itibaren sayıyorlar bu arada. Sanırım kontrole direk bir dr bulup başlıcam allah kısmet ederse. Acıbadem bakırköy yada yeşilköyde dr öneriniz var mı? Bir de ne zaman gimek lazım sizce?
Canım evet aradım;sağolsunlar ilgilendiler baya hatta sonra Yücel bey de aradı; pgt im henüz çıkmamış ama natürel siklus olacağı için reglin 2. Günü bekliyor;olur da Allah korusun ama sağlıklı embriyo gelmezse zaten ilaç kullanmayacağım için orada bırakırız sesi;sonucu beklemeye gerek kalmayacak çok şükürCanım aradın mı hastaneyi
KIzlar sizi şunu söyleyeyim; benimle aynı zamanlarda Doğum yapan bir arkadaşım vardı; benim çocuğum hasta ve engelli doğmuştu ve 2 yaşına yakın melek oldu yavrum;arkadaşım çocuğumun cenazesinin akşamı başsağlığına geldi;düşünün ki kendi çocuğuyla yaşıt çocuğunu alıp da gelmiş yanıma... ve bütün akşam çocuğuna sarıldı;emzirdi; kucakladı... canımın acısını tarif etmeme ve bunu unutmama imkan yok... bazen diyorum keşke daha düşünceli olsak...Bazen sadece çevredekiler üzse diyorum. 6 yıllık evli üç kez denemiş üçte negatif olmuş bir arkadaşım var dostum 20 yıllık. Kadın hem meddi hem manevi kendi çabalıyor. Şimdi dördüncü denemeye başlayacak. Sorun yumurta rezervi ve kalitesi. Eşiyle sorun yaşamaya başlamış. Dün konuştuk öyle üzüldümki. Çevre kırar incitir ama eşin bunu yapmaya başladıysa ne yapmak gerek şaşırıp kalır insan. Bazen anlayışlı eşlerimiz olduğu için çok şanslıyız diye düşünüyorum. Beterin beteri var. Biz daha sorun nedir bilmiyorduk. Eşim ailesi konuşmasın diye varikoseri vardı onu söylemiş benden dolayı olmuyo diye. Sadece beni üzecek şekilde konuşmasınlar diye. Akşamdan beri dua ediyorum arkadaşımın bu tedavisi olumlu sonuçlansın diye.
Hatta eşimin teyzesi bize engelli çocuğunuz günahlarınızın karşılığı verilmiştir bile dedi... üzgünüm ama kadın kadının en büyük düşmanı kim ne derse desin.. Ama biz burada hiç birimiz birbirimizi tanımazken;aynı yaralara sahipken ve aynı şey için mücadele ederken bilmiyorum hasetlik nasıl olur;ben birinin gebelik haberine kendim almış gibi seviniyorum;ne mutlu birisi uğraşmayacak artık bitti diyorum.. Kem gözlü, haset insanlar uzak dursun bizden...KIzlar sizi şunu söyleyeyim; benimle aynı zamanlarda Doğum yapan bir arkadaşım vardı; benim çocuğum hasta ve engelli doğmuştu ve 2 yaşına yakın melek oldu yavrum;arkadaşım çocuğumun cenazesinin akşamı başsağlığına geldi;düşünün ki kendi çocuğuyla yaşıt çocuğunu alıp da gelmiş yanıma... ve bütün akşam çocuğuna sarıldı;emzirdi; kucakladı... canımın acısını tarif etmeme ve bunu unutmama imkan yok... bazen diyorum keşke daha düşünceli olsak...
Çok sevindim inşallah sağlıklı gelirler embriyoların senin pgt sonucun çıkmıştı bu kromozom testiydi değil miCanım evet aradım;sağolsunlar ilgilendiler baya hatta sonra Yücel bey de aradı; pgt im henüz çıkmamış ama natürel siklus olacağı için reglin 2. Günü bekliyor;olur da Allah korusun ama sağlıklı embriyo gelmezse zaten ilaç kullanmayacağım için orada bırakırız sesi;sonucu beklemeye gerek kalmayacak çok şükür
O kadar çok kişiyi çıkardımki hayatımdan düşüncesizlikleri yüzünden.Bir evladım var ama hala hatırlarım tek tek söylenenleri. İçimin sızısı aynı...
Babam mesela. Yapamadınız ki bir çocuk, başkalarının çocuğu dede diyor bana demişti negatif sonuç aldığımızı bildiği halde. Kırgınlığım hiç geçmedi.
Ve bence en zoru aile içinde yaşananlar. Kız kardeşlerim birer birer doğurdu. Canımı veririm yeğenlerim için. Ama o süreçte etraftan duyduklarım çooook yaraladı beni.
Ve 15 gün önce kayınvalidem sırf diğer gelinini ve torununu bize gezmeye getirmek için (torunu çok istiyormuş bize gelmeyi diye) ve transfere gideceğimizi bildiği halde, ne var sanki 1 ay sonraya erteleseniz tedaviyi ölür müsünüz
dedi. Artık o da yok hayatımda. Ne ölüme ne dirime.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah. Bu arada yarın test günüm. Ve yine negatif
Seninle pgt sayfasından yazılmıştık empati bu kadar zor mu? Ben de yaşadım cnm benzerini içlerinin kötülüğüne veriyorum artık ne kötülerKIzlar sizi şunu söyleyeyim; benimle aynı zamanlarda Doğum yapan bir arkadaşım vardı; benim çocuğum hasta ve engelli doğmuştu ve 2 yaşına yakın melek oldu yavrum;arkadaşım çocuğumun cenazesinin akşamı başsağlığına geldi;düşünün ki kendi çocuğuyla yaşıt çocuğunu alıp da gelmiş yanıma... ve bütün akşam çocuğuna sarıldı;emzirdi; kucakladı... canımın acısını tarif etmeme ve bunu unutmama imkan yok... bazen diyorum keşke daha düşünceli olsak...
Cnm ananas nar suyu öneriyordu burda arkadaşlar ama tam ne içindi hatırlamıyorum eskilerden olanların belki tavsiyesi olur cnmBen de bugün kontrole gittim ,9.gün. Naturel başlamıştık takibe, rahim kalınlığı 5.9 ölçüldü, ilave climara bant verdi doktor. Perşembe yine gideceğim, bilmiyorum nasıl olacak ne sonuç verecek bu tedavi? Doktor içimize sinmezse kalınlık önümüzdeki ay direk ilaçlı başlarız dedi, hayırlısı için dua ediyorum..
Sen nasılsın canım, embriyoların kaç tanesi devam yoluna? İnşallah sayı çok azalmamıştırSeninle pgt sayfasından yazılmıştık empati bu kadar zor mu? Ben de yaşadım cnm benzerini içlerinin kötülüğüne veriyorum artık ne kötüler
Cnm ananas nar suyu öneriyordu burda arkadaşlar ama tam ne içindi hatırlamıyorum eskilerden olanların belki tavsiyesi olur cnm
Evet canım aynen;önce tek gen hastalığına bakıldı; şimdi de kromozomal tarama için pgt ye gitti..Çok sevindim inşallah sağlıklı gelirler embriyoların senin pgt sonucun çıkmıştı bu kromozom testiydi değil mi
Şu an iyi sayılır cnm tabi baya fire verdi yarını bekliyorum cnmSen nasılsın canım, embriyoların kaç tanesi devam yoluna? İnşallah sayı çok azalmamıştır
İnşâAllah canım benimÇok sevindim canım darısı başımıza:) kalp atışı için ne zaman gidiceksin?
Canım tekrar başın sağolsun bazı insanlarda empati yeteneği yok gerçekten! İlla yaşamak mı lazım karşımızdaki insanı anlamak için Rabbim İnşâAllah hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamandaKIzlar sizi şunu söyleyeyim; benimle aynı zamanlarda Doğum yapan bir arkadaşım vardı; benim çocuğum hasta ve engelli doğmuştu ve 2 yaşına yakın melek oldu yavrum;arkadaşım çocuğumun cenazesinin akşamı başsağlığına geldi;düşünün ki kendi çocuğuyla yaşıt çocuğunu alıp da gelmiş yanıma... ve bütün akşam çocuğuna sarıldı;emzirdi; kucakladı... canımın acısını tarif etmeme ve bunu unutmama imkan yok... bazen diyorum keşke daha düşünceli olsak...
İnanamıyorum ya size ne bizim günahımızdan nasıl insan bunlar neyse canım Rabbim sana güç kuvvet versin dayanma gücü versinHatta eşimin teyzesi bize engelli çocuğunuz günahlarınızın karşılığı verilmiştir bile dedi... üzgünüm ama kadın kadının en büyük düşmanı kim ne derse desin.. Ama biz burada hiç birimiz birbirimizi tanımazken;aynı yaralara sahipken ve aynı şey için mücadele ederken bilmiyorum hasetlik nasıl olur;ben birinin gebelik haberine kendim almış gibi seviniyorum;ne mutlu birisi uğraşmayacak artık bitti diyorum.. Kem gözlü, haset insanlar uzak dursun bizden...
Niye negatif düşünüyorsun test yaptın mıO kadar çok kişiyi çıkardımki hayatımdan düşüncesizlikleri yüzünden.Bir evladım var ama hala hatırlarım tek tek söylenenleri. İçimin sızısı aynı...
Babam mesela. Yapamadınız ki bir çocuk, başkalarının çocuğu dede diyor bana demişti negatif sonuç aldığımızı bildiği halde. Kırgınlığım hiç geçmedi.
Ve bence en zoru aile içinde yaşananlar. Kız kardeşlerim birer birer doğurdu. Canımı veririm yeğenlerim için. Ama o süreçte etraftan duyduklarım çooook yaraladı beni.
Ve 15 gün önce kayınvalidem sırf diğer gelinini ve torununu bize gezmeye getirmek için (torunu çok istiyormuş bize gelmeyi diye) ve transfere gideceğimizi bildiği halde, ne var sanki 1 ay sonraya erteleseniz tedaviyi ölür müsünüz
dedi. Artık o da yok hayatımda. Ne ölüme ne dirime.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah. Bu arada yarın test günüm. Ve yine negatif
Hayırlı olsun canım İnşâAllah sağlıkla kalınlaşır olmazsa da canını sıkma çok emek verdin gerekirse ilaçlı başlarsınBen de bugün kontrole gittim ,9.gün. Naturel başlamıştık takibe, rahim kalınlığı 5.9 ölçüldü, ilave climara bant verdi doktor. Perşembe yine gideceğim, bilmiyorum nasıl olacak ne sonuç verecek bu tedavi? Doktor içimize sinmezse kalınlık önümüzdeki ay direk ilaçlı başlarız dedi, hayırlısı için dua ediyorum..
Evet canım evde test yaptım negatif çıktı. Bugün 8.gün.canım idrar testi mi yaptın önden, kan vermeden kesin olmadı diyemeyiz ki.
canım çok güvenilir değil kullandığımız ilaçların her vucud ve yiyeceğe karşı yan etkisi olabilr bende özellikle böyle şeyler denemeyin bana da herkes bir şey dedi yapmadım valla ama tutundu ilkinde daha dikkat etmiştim yatmıştım çok gezmemiştim ama tutunmamıştı kısmet yaniananasın düşük ve doğum başlatıcı etkisi var diye biliyorum. rahim kaslarını etkiliyormuş. o yüzden iyice araştırmadan kullanılmamalı diye düşünüyorum. transfer döneminde de temkinli olmakta fayda var bence.
nar suyu ve kabak çekirdeği rahim kalınlaştırıyor diye de biliyorum
Kanda görmeden umut kesmek olmaz. Çok gördük idrarda negatif görüp boşuna üzülenleri burada.. Zaten az kalmış, bu geceyi zehir etme kendine, sabah kanını ver hayırlısıyla..Evet canım evde test yaptım negatif çıktı. Bugün 8.gün.
İdrar testi için çok erken canını sıkma kan testini ver kesinlikle ilaç kullanıyorsan da sakın bırakma kan sonucun çıkana kadar.Hakkında Allah hayırlısını versin.Evet canım evde test yaptım negatif çıktı. Bugün 8.gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?