- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Canım sakın moral bozma o testler güvenilir diil diye sen söylemiştin banaEvet canım evde test yaptım negatif çıktı. Bugün 8.gün.
Bana da transfer hazırlığında yeşil elma suyu; nar suyu ve havuç suyu diye tembihlemişlerdiSeninle pgt sayfasından yazılmıştık empati bu kadar zor mu? Ben de yaşadım cnm benzerini içlerinin kötülüğüne veriyorum artık ne kötüler
Cnm ananas nar suyu öneriyordu burda arkadaşlar ama tam ne içindi hatırlamıyorum eskilerden olanların belki tavsiyesi olur cnm
Canım laf olsun diye demiyorum ama bende kanda baktırdıktan sonra bi kere de benimde testim pozitif olsun dedim :) o kadar silik çıktı ki bi kaç gün üst iste yaptım bazen geç çıkabiliyor İnşâAllah yarın güzel haberler verirsin canımEvet canım evde test yaptım negatif çıktı. Bugün 8.gün.
Bende bi kaç gün havuç suyu sıktım aman ne eziyet öyle birde sıkacağı yıkamakla uğraşıyorsun azıcık şey için :)Bana da transfer hazırlığında yeşil elma suyu; nar suyu ve havuç suyu diye tembihlemişlerdi
Di miii:) ben de eşime soruyodum bu mevsimde nar bulabilir miyiz diye:)Bende bi kaç gün havuç suyu sıktım aman ne eziyet öyle birde sıkacağı yıkamakla uğraşıyorsun azıcık şey için :)
Aynen canım uzaklaşacaksın böyle tiplerden ve ben tüp bebek olduğunu da söylemedim söylemicem çünkü öcü gibi bakıyorlar o bakışlar var ya ukala ukala ah benim oluyor istediğim zaman havalı bi edayla ama biz istemiyoruzKızlar herkes özellikle bizi kişisel sevmeyenler yaralarınızı gördüler mi kanatırlar ben evde ağlıyorum belli etmiyorum ki ordan vurmasınlar .Aklı başında hüsnü zan sahibi karlısındakini kırar mı ? Aklı dengesi bozuk diyorum
O benim moralimi bozarsa kaçıyorum ondan fellik fellik beni arıyor . Arkadaşlığımı kalbimi bir daha sunmuyorum iyi ki içinin kötülüğünü akıttı ya akıtmasa ben bunla arkadaşlığıma akrabalığıma devam edecektim diyorum bu sınavımız üzülmeyelim o kötü konuşanları kendi kötü yürekleri ile başbaşa bırakın öyle laf sokanlar olacağına yanlızlık çok daha güzel.
Büyük şehirdeyseniz hallere bakabilirsinizDi miii:) ben de eşime soruyodum bu mevsimde nar bulabilir miyiz diye:)
Di miii:) ben de eşime soruyodum bu mevsimde nar bulabilir miyiz diye:)
Evet cnm zor olunur .Di miii:) ben de eşime soruyodum bu mevsimde nar bulabilir miyiz diye:)
Milletin işi yok meraklı melahat olmuşlar sanki olsa onlara ne? Olmasa ne? Bizim iki müdürün de çocuğu yoktu ben hiç merak bile etmemiştim ayrıca bana ne ? İşte insanlar birşeyleriyle övünecek tamam sen mükemmelsin diyorum bu sefer sana özeniyorum kendinle ilgilenemiyorum diyorlar . Onlar öyle hava atarsa sen başka bir şeyden hava atarsın cnm . İşsiz olduğum dönem oh evde hergün parti koca parası yiyorum demiştim beni üzmeye çalışan arkadaşıma istifa etti çok yoğunum dedi ben de koca parası yiyeceğim demiştiAynen canım uzaklaşacaksın böyle tiplerden ve ben tüp bebek olduğunu da söylemedim söylemicem çünkü öcü gibi bakıyorlar o bakışlar var ya ukala ukala ah benim oluyor istediğim zaman havalı bi edayla ama biz istemiyoruzşu sarhoş gibi bende böyle
Aynen canım iyi yapmışsınMilletin işi yok meraklı melahat olmuşlar sanki olsa onlara ne? Olmasa ne? Bizim iki müdürün de çocuğu yoktu ben hiç merak bile etmemiştim ayrıca bana ne ? İşte insanlar birşeyleriyle övünecek tamam sen mükemmelsin diyorum bu sefer sana özeniyorum kendinle ilgilenemiyorum diyorlar . Onlar öyle hava atarsa sen başka bir şeyden hava atarsın cnm . İşsiz olduğum dönem oh evde hergün parti koca parası yiyorum demiştim beni üzmeye çalışan arkadaşıma istifa etti çok yoğunum dedi ben de koca parası yiyeceğim demiştihalbuki işsizlik kötü benim için çalışmayı çok severim . Üzülüp ağlasam sevinecek niye mutlu olsun ki
kıskanmıştı beni iyi bir örnek oldu mu bilmem de interfilitemizle uğraşan insanlara dimdik olalım kızlar yıkılmak yok madem onlar yüzsüznapalım bu hayatta böyle
bende pcoluyum dun yumurtalarim toplandi 29 tane yumurta topladilar bugun 24 u dollenmeye baslamis doktora sordum sansim nedir die siz en kolay hastalarimizsiniz genelde pcolulara ilk denemede evlerine saglikli bebekler gonderiyoruz dedi biz elimizden geleni yaptik Allaha kalmis bundan sonrasi dedi bana bizim riskimiz yumurta toplamaya kadar sonrasina doktorlar cok kolay bakiyorlarCanım bende pcos var, doğal yolla aşılamayla olmadı. En son tüp bebekle devam ettim. Doğal yollardan pcolu olup hamile kalan arkadaşlarım da var ama bana kısmet olmadı. Tüp bebekte yumurta toplama aşamasında pcos avantaj bile olabiliyor ama yumurtalıklar çok uyarıldığından bende embriyoları dondurup transsfer ettiler
bi arkadasim kisirlik gunahlardan dolayi oluyo demisti o gun 17-9 tansiyonla eve gelmistim bidaha gorusmedim o arkadaslaHatta eşimin teyzesi bize engelli çocuğunuz günahlarınızın karşılığı verilmiştir bile dedi... üzgünüm ama kadın kadının en büyük düşmanı kim ne derse desin.. Ama biz burada hiç birimiz birbirimizi tanımazken;aynı yaralara sahipken ve aynı şey için mücadele ederken bilmiyorum hasetlik nasıl olur;ben birinin gebelik haberine kendim almış gibi seviniyorum;ne mutlu birisi uğraşmayacak artık bitti diyorum.. Kem gözlü, haset insanlar uzak dursun bizden...
İnanamıyorum yaa. Bu kadar cahillik olur mu.? Afedersiniz ama ar damarı çatlamış o insanın. Bazen böyle cümleler duyduğumda içimden şu cümle geçiyor “ övünme padişahım senden büyüm Allah var “ . İnsanların bu kadar umarsız olmasını hayretle izliyorum. O kadar çok ki etrafımızda .. bu yüzden bağlantımı kestiğim bir sürü arkadaş akrabam var. Bu yüzden aileme ziyarete bile gidemiyorum sıklıkla. Çok bunalıyoruz her aşamayı düşünmek zorunda kalıyoruz ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah sabredenlerle beraberdir ..banada
bi arkadasim kisirlik gunahlardan dolayi oluyo demisti o gun 17-9 tansiyonla eve gelmistim bidaha gorusmedim o arkadasla
İnanamıyorum yaa. Bu kadar cahillik olur mu.? Afedersiniz ama ar damarı çatlamış o insanın. Bazen böyle cümleler duyduğumda içimden şu cümle geçiyor “ övünme padişahım senden büyüm Allah var “ . İnsanların bu kadar umarsız olmasını hayretle izliyorum. O kadar çok ki etrafımızda .. bu yüzden bağlantımı kestiğim bir sürü arkadaş akrabam var. Bu yüzden aileme ziyarete bile gidemiyorum sıklıkla. Çok bunalıyoruz her aşamayı düşünmek zorunda kalıyoruz ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah sabredenlerle beraberdir ..
Rabbim görüyor canım kendileri çok mu günahsız ki haşa peygamber mi herkesin bi imtihanı var Rabbim kolay eylesin kimseyi evlatsızlıkla sınamasınbanada
bi arkadasim kisirlik gunahlardan dolayi oluyo demisti o gun 17-9 tansiyonla eve gelmistim bidaha gorusmedim o arkadasla
İmtihan dünyası canım nelerden geçtik o insanlara bakıyorum da acaba başlarına gelse naparlar yine aynı konuşurlar mı ya ananem diyorum ananem en sevdiği torunlarında olsa öyle der mi annemin hatrına giderim Allahtan aynı şehirde değilim :)İnanamıyorum yaa. Bu kadar cahillik olur mu.? Afedersiniz ama ar damarı çatlamış o insanın. Bazen böyle cümleler duyduğumda içimden şu cümle geçiyor “ övünme padişahım senden büyüm Allah var “ . İnsanların bu kadar umarsız olmasını hayretle izliyorum. O kadar çok ki etrafımızda .. bu yüzden bağlantımı kestiğim bir sürü arkadaş akrabam var. Bu yüzden aileme ziyarete bile gidemiyorum sıklıkla. Çok bunalıyoruz her aşamayı düşünmek zorunda kalıyoruz ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah sabredenlerle beraberdir ..
Bi yerde okumuştum;insanlara artık kazanmak da yetmiyor;başkalarının kaybettiğini görmek istiyorlar diye..Milletin işi yok meraklı melahat olmuşlar sanki olsa onlara ne? Olmasa ne? Bizim iki müdürün de çocuğu yoktu ben hiç merak bile etmemiştim ayrıca bana ne ? İşte insanlar birşeyleriyle övünecek tamam sen mükemmelsin diyorum bu sefer sana özeniyorum kendinle ilgilenemiyorum diyorlar . Onlar öyle hava atarsa sen başka bir şeyden hava atarsın cnm . İşsiz olduğum dönem oh evde hergün parti koca parası yiyorum demiştim beni üzmeye çalışan arkadaşıma istifa etti çok yoğunum dedi ben de koca parası yiyeceğim demiştihalbuki işsizlik kötü benim için çalışmayı çok severim . Üzülüp ağlasam sevinecek niye mutlu olsun ki
kıskanmıştı beni iyi bir örnek oldu mu bilmem de interfilitemizle uğraşan insanlara dimdik olalım kızlar yıkılmak yok madem onlar yüzsüznapalım bu hayatta böyle
Allah o arkadaşına akıl fikir nasip etsin;böyle düşünüyor olmasından geçtim bunu yüzüne söyleme cesaretini haddini nereden alıyor acababanada
Ya çok gicikmis yaEn güzeli etrafa kulak tıkamak. Ben alaycı bir şekilde gülüyorum boş konuşanlara. En yakınım kuzenim ben geç evlendim erken evlenmekle övünürdü.Evlendim erken anne olmaklA övünmeye başladı. Şimdi hamileyim iki oğlu var allah bağışlasın. Şimdi benim kızım olacak o erkek annesi olmakla övünüyor. Bende gülüp geçiyorum. Ay diyor sizde üç kardeş kızdan gidiyorsunuz. Allahın verdiğine şükür dedim. Alaycı bir şekilde iplemeden güldüm geçtim. Takarsam o tarz konuşmaları. İçim kirlenir. Allah büyük fesatlarla sınıyor diyorum bizi. En son gene bir akrabam izmirde ben hastaneye gideken karlılaştım. Bu yaştan sonra zor o iş demişti. Hamile kalınca anne özellikle yanında söyle nolur dedim. Annem boşver cahill cahil olma dediHepimizün çevresinde var. Yaşayan bilir ancak. Rabbim büyük Takılmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?