Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da transfer hazırlığında yeşil elma suyu; nar suyu ve havuç suyu diye tembihlemişlerdi

Evet canım evde test yaptım negatif çıktı. Bugün 8.gün.
Canım laf olsun diye demiyorum ama bende kanda baktırdıktan sonra bi kere de benimde testim pozitif olsun dedim :) o kadar silik çıktı ki bi kaç gün üst iste yaptım bazen geç çıkabiliyor İnşâAllah yarın güzel haberler verirsin canım

Aynen canım uzaklaşacaksın böyle tiplerden ve ben tüp bebek olduğunu da söylemedim söylemicem çünkü öcü gibi bakıyorlar o bakışlar var ya ukala ukala ah benim oluyor istediğim zaman havalı bi edayla ama biz istemiyoruz şu sarhoş gibi bende böyle

Kızlar midemde çok kramp var nasl geçireblrm sabah kızartma yedm dokundu sanrm hala geçmedi büklüm büklüm bükülüyooo oy ne zormş allahm kolaylk versn hepmze

Di miii:) ben de eşime soruyodum bu mevsimde nar bulabilir miyiz diye:)
Di miii:) ben de eşime soruyodum bu mevsimde nar bulabilir miyiz diye:)
Evet cnm zor olunur .

sen böyle diyince Beyoğlu nda titiz manav var Bünyamin bardak abi her mevsim onda her meyve oluyor hamile kalırsanız eşlerinizi yollayın demişti . İnşallah hamile olurum da eşimi gece 3 te aşeriyorum diye yollayacağım alsın gelsin

Arkadaşlar 29 günde bir adet görüyorum. Sizce tahmini kaçıncı gün transfer olur ? Sizlerin Kaçıncı günlerde oldu mesela ? Oradan üç aşağı bel yukarı kendi zamanım hakkında da bilgim olur diye düşünüyorum. 20z gün transfer olan arkadaşım var 19. Gün olan arkadaşım var. Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor :)

Milletin işi yok meraklı melahat olmuşlar sanki olsa onlara ne? Olmasa ne? Bizim iki müdürün de çocuğu yoktu ben hiç merak bile etmemiştim ayrıca bana ne ? İşte insanlar birşeyleriyle övünecek tamam sen mükemmelsin diyorum bu sefer sana özeniyorum kendinle ilgilenemiyorum diyorlar . Onlar öyle hava atarsa sen başka bir şeyden hava atarsın cnm . İşsiz olduğum dönem oh evde hergün parti koca parası yiyorum demiştim beni üzmeye çalışan arkadaşıma istifa etti çok yoğunum dedi ben de koca parası yiyeceğim demişti halbuki işsizlik kötü benim için çalışmayı çok severim . Üzülüp ağlasam sevinecek niye mutlu olsun ki
kıskanmıştı beni iyi bir örnek oldu mu bilmem de interfilitemizle uğraşan insanlara dimdik olalım kızlar yıkılmak yok madem onlar yüzsüz napalım bu hayatta böyle

Aynen canım iyi yapmışsın insanlar kendi yaşadığı güzelliklerin farkında değil bizde hamd edelim çok şükür canımız sağ çaresiz dert değil sonuçta eşimin kardeşi kemoterapi görüyor ona göre de bizim sıkıntımız lüks gelir bence kendi düşüncem Rabbim dermansız dert vermesin herkes kendi yaşadığını bilir

bende pcoluyum dun yumurtalarim toplandi 29 tane yumurta topladilar bugun 24 u dollenmeye baslamis doktora sordum sansim nedir die siz en kolay hastalarimizsiniz genelde pcolulara ilk denemede evlerine saglikli bebekler gonderiyoruz dedi biz elimizden geleni yaptik Allaha kalmis bundan sonrasi dedi bana bizim riskimiz yumurta toplamaya kadar sonrasina doktorlar cok kolay bakiyorlar

banada
bi arkadasim kisirlik gunahlardan dolayi oluyo demisti o gun 17-9 tansiyonla eve gelmistim bidaha gorusmedim o arkadasla

banada

bi arkadasim kisirlik gunahlardan dolayi oluyo demisti o gun 17-9 tansiyonla eve gelmistim bidaha gorusmedim o arkadasla
İnanamıyorum yaa. Bu kadar cahillik olur mu.? Afedersiniz ama ar damarı çatlamış o insanın. Bazen böyle cümleler duyduğumda içimden şu cümle geçiyor “ övünme padişahım senden büyüm Allah var “ . İnsanların bu kadar umarsız olmasını hayretle izliyorum. O kadar çok ki etrafımızda .. bu yüzden bağlantımı kestiğim bir sürü arkadaş akrabam var. Bu yüzden aileme ziyarete bile gidemiyorum sıklıkla. Çok bunalıyoruz her aşamayı düşünmek zorunda kalıyoruz ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah sabredenlerle beraberdir ..

banada

Rabbim görüyor canım kendileri çok mu günahsız ki haşa peygamber mi herkesin bi imtihanı var Rabbim kolay eylesin kimseyi evlatsızlıkla sınamasın
İmtihan dünyası canım nelerden geçtik o insanlara bakıyorum da acaba başlarına gelse naparlar yine aynı konuşurlar mı ya ananem diyorum ananem en sevdiği torunlarında olsa öyle der mi annemin hatrına giderim Allahtan aynı şehirde değilim :)

En güzeli etrafa kulak tıkamak. Ben alaycı bir şekilde gülüyorum boş konuşanlara. En yakınım kuzenim ben geç evlendim erken evlenmekle övünürdü.Evlendim erken anne olmaklA övünmeye başladı. Şimdi hamileyim iki oğlu var allah bağışlasın. Şimdi benim kızım olacak o erkek annesi olmakla övünüyor. Bende gülüp geçiyorum. Ay diyor sizde üç kardeş kızdan gidiyorsunuz. Allahın verdiğine şükür dedim. Alaycı bir şekilde iplemeden güldüm geçtim. Takarsam o tarz konuşmaları. İçim kirlenir. Allah büyük fesatlarla sınıyor diyorum bizi. En son gene bir akrabam izmirde ben hastaneye gideken karlılaştım. Bu yaştan sonra zor o iş demişti. Hamile kalınca anne özellikle yanında söyle nolur dedim. Annem boşver cahill cahil olma dedi Hepimizün çevresinde var. Yaşayan bilir ancak. Rabbim büyük Takılmamak gerek

Bi yerde okumuştum;insanlara artık kazanmak da yetmiyor;başkalarının kaybettiğini görmek istiyorlar diye..

banada

Allah o arkadaşına akıl fikir nasip etsin;böyle düşünüyor olmasından geçtim bunu yüzüne söyleme cesaretini haddini nereden alıyor acaba

Ya çok gicikmis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…