Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba hayirlii olsun insallah kaliteli embriyolarin olusur. Sen nasilsin hastaneden ciktinmi . Simdiden gecmis olsun.

Merhaba hayirlii olsun insallah kaliteli embriyolarin olusur. Sen nasilsin hastaneden ciktinmi . Simdiden gecmis olsun.
evet ciktim hastaneden sabah muayene edip gonderdiler iyiyim.hamdolaunda biraz gaz problemim.ve kabizligim.var o rahatsoz ediyo okadar dualarin icin tesekkur ederim

evet ciktim hastaneden sabah muayene edip gonderdiler iyiyim.hamdolaunda biraz gaz problemim.ve kabizligim.var o rahatsoz ediyo okadar dualarin icin tesekkur ederim
Benim bundan onceki tedavimde opu sonrasi melih bey bizi cok korkuttun demisti ve 4 gun sonraya kontrol vermisti acikcasi ben o zaman sasirmistim sonra kontrole gittiginde emre bey dosyamda ic kanama kontrol demis hemde cok az yumurtam varken. Cok sukur gecti gitti. Yani o kadar çok sınavdan geciyoruz ki insallah hepsini unutturacak gunlerimiz tez vakitte yaklasmistir. Bol bol su ic birde geceden ilik suya kuru kayisi koy sabah suyuile birlikte iç insallah iyi gelir.

Kızlar matofin kullanıyodum ama bitti ilacı almayı unuttkneşim nöbetçi eczaneye gitti ilaç piyasadan kalktı demişler evde benzeri glifor var aldammı sabahı beklesemmi böyle bşy yaşayan varmı içmesem sabahı beklesem bebişlrrme zarar olur mu

Matofin mi kalkmış
Ben yeni aldım
genelde eczanelerde olmayınca glifor veriyorlar
ben yıllardır kullanıyorum pcos olduğum için glukofen glifor hepsi aynı içeriğe sahip diye biliyorum

ne kadar düşüncesiz bir insan birde anne olacak... Evladını kaybetmiş bir annenin evine çocukla gelmek neyin kafası bir saat çocuğunu bırakamıyor mu... Belkı art niyetli yapmamıştır ama yine de çok büyük düşüncesizlik

benım de eltım bana söylemişti kısırlık günahlardan olur diye tabi insanız günahsız değiliz ama Rabbim de sevdiği kullarını sınar dedim sustu ... Gerçekten çok cahil insanlar var

Matofin mi kalkmış
Ben yeni aldım
genelde eczanelerde olmayınca glifor veriyorlar
ben yıllardır kullanıyorum pcos olduğum için glukofen glifor hepsi aynı içeriğe sahip diye biliyorum
Smfi aradm hemşrede aynısını söyledi dün gece içmedğmle kaldm artk yapçak bşy yk saol cnm sende

benım de eltım bana söylemişti kısırlık günahlardan olur diye tabi insanız günahsız değiliz ama Rabbim de sevdiği kullarını sınar dedim sustu ... Gerçekten çok cahil insanlar var

peygamberlerden evlat hasretiyle sınanan var... işte din bildiğini sanan ama sadece ''millet ne der '' diye yaşayanlardan nadide sözler diyip gülüyorum artık...

Smfi aradm hemşrede aynısını söyledi dün gece içmedğmle kaldm artk yapçak bşy yk saol cnm sende
Canım birşey olmaz bir günden o kadar sıkıntı yapma benim de unuttuğum oluyor bazen
peygamberlerden evlat hasretiyle sınanan var... işte din bildiğini sanan ama sadece ''millet ne der '' diye yaşayanlardan nadide sözler diyip gülüyorum artık...
Günaydın cnm ;
İşte din adına fetva veren kendine göre düzenleyen kapkara insanların uydurması bizim inancımıza göre günahkar haydi suçluların da oluyor . Bizim inancımızda olmayanlar bize göre günahkar olanların da oluyor olmasa firavunların olmazdı aile yapıları iç içe
Onlara Allah günahkarları azdırmak için çok mal evlat verip sınarmış diyeceksin bayılıp kalacak böylelerinin ağzına durupta iç karatmaya gerek Yok ama ağzının payını almazsa orda burda nasıl bozdum diye anlatırlar.

Benimde bugün 5. Günüm çok heyecanlıyım çok

canım inş senden hayırlı haberler alacagız bende senin adına çok heyacanlıyım ... vallahi en çok bu topiği takip ediyorum beni en çok mutlu eden, en samimi gelen topik burası :))

2 tane kalmış dün 20 taneydi hepsi ölmüş yine

boşver canım bizim çok daha önemli işlerimiz var:) ayyy hadi hayırlısı güzel güzel haberler bekliyoruz senden bizimlede paylaş olur mu? ayyy bende heyecanlandım vallahi kendi 5, günüm geldi gözümün önüne:)

Kızlar ben bir süre girmeyeceğim biraz kötüyüm burası ne biliyim bilemedim ya konuşamıyorum

Kızlar ben bir süre girmeyeceğim biraz kötüyüm burası ne biliyim bilemedim ya konuşamıyorum

canım yeni gördüm yazdığını üzülme demek çaresiz biliyorum insan ne diyeceğinide bilemiyor. ama 2 tane az bir rakam değil. insanlar 1 taneyi bulamıyor bulmak için ne çabalar veriyor öyle düşün lütfen. kendini uzaklaştırma biraz yalnız kalmak iyi gelebilir ama lütfen kendini yıpratma. Allah ol dediyse olacak. buna sığınıyoruz hepimiz. 10 tane embriyo var demek bile kesin olacak diye bir şey değil ki. 1 tane olup gebe kalan ne çok arkadaşımız var biliyorsun. 1 tane toplanıp 1 tane blast olan sonrasında pgt dden dönüp transfer neticesinde gebe olan kucağına alan çokk örnek var.

Hayirli olsun insallah guzel haber verirler bol bol kaliteli embriyolarin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…