Merhaba hayirlii olsun insallah kaliteli embriyolarin olusur. Sen nasilsin hastaneden ciktinmi . Simdiden gecmis olsun.bende pcoluyum dun yumurtalarim toplandi 29 tane yumurta topladilar bugun 24 u dollenmeye baslamis doktora sordum sansim nedir die siz en kolay hastalarimizsiniz genelde pcolulara ilk denemede evlerine saglikli bebekler gonderiyoruz dedi biz elimizden geleni yaptik Allaha kalmis bundan sonrasi dedi bana bizim riskimiz yumurta toplamaya kadar sonrasina doktorlar cok kolay bakiyorlar
evet ciktim hastaneden sabah muayene edip gonderdiler iyiyim.hamdolaunda biraz gaz problemim.ve kabizligim.var o rahatsoz ediyo okadar dualarin icin tesekkur ederimMerhaba hayirlii olsun insallah kaliteli embriyolarin olusur. Sen nasilsin hastaneden ciktinmi . Simdiden gecmis olsun.
Benim bundan onceki tedavimde opu sonrasi melih bey bizi cok korkuttun demisti ve 4 gun sonraya kontrol vermisti acikcasi ben o zaman sasirmistim sonra kontrole gittiginde emre bey dosyamda ic kanama kontrol demis hemde cok az yumurtam varken. Cok sukur gecti gitti. Yani o kadar çok sınavdan geciyoruz ki insallah hepsini unutturacak gunlerimiz tez vakitte yaklasmistir. Bol bol su ic birde geceden ilik suya kuru kayisi koy sabah suyuile birlikte iç insallah iyi gelir.evet ciktim hastaneden sabah muayene edip gonderdiler iyiyim.hamdolaunda biraz gaz problemim.ve kabizligim.var o rahatsoz ediyo okadar dualarin icin tesekkur ederim
Matofin mi kalkmışKızlar matofin kullanıyodum ama bitti ilacı almayı unuttkneşim nöbetçi eczaneye gitti ilaç piyasadan kalktı demişler evde benzeri glifor var aldammı sabahı beklesemmi böyle bşy yaşayan varmı içmesem sabahı beklesem bebişlrrme zarar olur mu
ne kadar düşüncesiz bir insan birde anne olacak... Evladını kaybetmiş bir annenin evine çocukla gelmek neyin kafası bir saat çocuğunu bırakamıyor mu... Belkı art niyetli yapmamıştır ama yine de çok büyük düşüncesizlikKIzlar sizi şunu söyleyeyim; benimle aynı zamanlarda Doğum yapan bir arkadaşım vardı; benim çocuğum hasta ve engelli doğmuştu ve 2 yaşına yakın melek oldu yavrum;arkadaşım çocuğumun cenazesinin akşamı başsağlığına geldi;düşünün ki kendi çocuğuyla yaşıt çocuğunu alıp da gelmiş yanıma... ve bütün akşam çocuğuna sarıldı;emzirdi; kucakladı... canımın acısını tarif etmeme ve bunu unutmama imkan yok... bazen diyorum keşke daha düşünceli olsak...
benım de eltım bana söylemişti kısırlık günahlardan olur diye tabi insanız günahsız değiliz ama Rabbim de sevdiği kullarını sınar dedim sustu ... Gerçekten çok cahil insanlar varİnanamıyorum yaa. Bu kadar cahillik olur mu.? Afedersiniz ama ar damarı çatlamış o insanın. Bazen böyle cümleler duyduğumda içimden şu cümle geçiyor “ övünme padişahım senden büyüm Allah var “ . İnsanların bu kadar umarsız olmasını hayretle izliyorum. O kadar çok ki etrafımızda .. bu yüzden bağlantımı kestiğim bir sürü arkadaş akrabam var. Bu yüzden aileme ziyarete bile gidemiyorum sıklıkla. Çok bunalıyoruz her aşamayı düşünmek zorunda kalıyoruz ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah sabredenlerle beraberdir ..
Smfi aradm hemşrede aynısını söyledi dün gece içmedğmle kaldm artk yapçak bşy yk saol cnm sendeMatofin mi kalkmış
Ben yeni aldım
genelde eczanelerde olmayınca glifor veriyorlar
ben yıllardır kullanıyorum pcos olduğum için glukofen glifor hepsi aynı içeriğe sahip diye biliyorum
benım de eltım bana söylemişti kısırlık günahlardan olur diye tabi insanız günahsız değiliz ama Rabbim de sevdiği kullarını sınar dedim sustu ... Gerçekten çok cahil insanlar var
Canım birşey olmaz bir günden o kadar sıkıntı yapma benim de unuttuğum oluyor bazenSmfi aradm hemşrede aynısını söyledi dün gece içmedğmle kaldm artk yapçak bşy yk saol cnm sende
Günaydın cnm ;peygamberlerden evlat hasretiyle sınanan var... işte din bildiğini sanan ama sadece ''millet ne der '' diye yaşayanlardan nadide sözler diyip gülüyorum artık...
canım inş senden hayırlı haberler alacagız bende senin adına çok heyacanlıyım ... vallahi en çok bu topiği takip ediyorum beni en çok mutlu eden, en samimi gelen topik burası :))Canım birşey olmaz bir günden o kadar sıkıntı yapma benim de unuttuğum oluyor bazen
Günaydın cnm ;
İşte din adına fetva veren kendine göre düzenleyen kapkara insanların uydurması bizim inancımıza göre günahkar haydi suçluların da oluyor . Bizim inancımızda olmayanlar bize göre günahkar olanların da oluyor olmasa firavunların olmazdı aile yapıları iç içe
Onlara Allah günahkarları azdırmak için çok mal evlat verip sınarmış diyeceksin bayılıp kalacak böylelerinin ağzına durupta iç karatmaya gerek Yok ama ağzının payını almazsa orda burda nasıl bozdum diye anlatırlar.
Benimde bugün 5. Günüm çok heyecanlıyım çok
cnm 2 tane blast mı oldu ? yane sayıya takılmayalım belkı de o ikisi sana evlat olucak2 tane kalmış dün 20 taneydi hepsi ölmüş yine
Canım birşey olmaz bir günden o kadar sıkıntı yapma benim de unuttuğum oluyor bazen
Günaydın cnm ;
İşte din adına fetva veren kendine göre düzenleyen kapkara insanların uydurması bizim inancımıza göre günahkar haydi suçluların da oluyor . Bizim inancımızda olmayanlar bize göre günahkar olanların da oluyor olmasa firavunların olmazdı aile yapıları iç içe
Onlara Allah günahkarları azdırmak için çok mal evlat verip sınarmış diyeceksin bayılıp kalacak böylelerinin ağzına durupta iç karatmaya gerek Yok ama ağzının payını almazsa orda burda nasıl bozdum diye anlatırlar.
Kızlar ben bir süre girmeyeceğim biraz kötüyüm burası ne biliyim bilemedim ya konuşamıyorum
tmm cnm sen kendini nasıl iyi hissediyorsn öyle olsun senin için dua edecegım ... İnş en kısa zamanda aramıza dönersinKızlar ben bir süre girmeyeceğim biraz kötüyüm burası ne biliyim bilemedim ya konuşamıyorum
Hayirli olsun insallah guzel haber verirler bol bol kaliteli embriyolarin olur.Canım birşey olmaz bir günden o kadar sıkıntı yapma benim de unuttuğum oluyor bazen
Günaydın cnm ;
Canim gormedim insallah saglikli gelir. Arkadasin dedigi gibi 1 tane pgt ye gidip ve saglam gelen embriyo var insallah saglikli gelir.2 tane kalmış dün 20 taneydi hepsi ölmüş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?