Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok yok canım öyle bir ihtimal de yok zaten ama test yaptım yine de..hiç de bu kadar uzamamıştır bu yaşıma kadar çok sıkıntı yaptım
Canım sıkma canını arkadaşımda 35 gün sonra olmuş ilaçlarla dengemiz şaşıyor bir de stres eklenince gecikmesi normal ama muayene olmanda fayda var tabi gerekirse adet söktürücü veriyorlar

Ben 34.gün olmuştum geçikmişti benimde

Anladım canım çok sağol bi araştırıyim

canım bu sigortayı ben biliyorum ama çok az hastane ile anlaşması var. ve o hastanelerinin ne kadar iyi olup olmadığını araştırmak gerekiyor. çünkü bilinen büyük hastanelerden değiller. en önemlisi de bebek yoğun bakımının olup olmaması tabii.

Yani memorial gibi hastanelerde geçmez mi

Cumartesi Yücel bey görecek halen olmadıysam..verir mi bilmiyorum
Önemli Bişey yoktur canım merak etme bu ay yumurtan geç çatlamıştır ya da çatlamamıştır ya da mevsimsel bahar aylarında oluyor bazen içini ferah tut normalde döngün kaç gün oluyor benim 25 1'inde olduysam 25inde olurum mesela bi kere çok gecikti 30 gün oldu doktor stres ve mevsimsel olabilir dedi sadece opuya bağlama söktürücü verdi kullanmadım ama oldum İnşâAllah olursun o güne kadar eğer bebiş yoksa

Benim de 28 gündür hep;Kesinlikle bebiş yok da KuZum olamamak nasıl sıkıntı yapıyor bünyede bilsen;elimde silahla dolaşıyor gibiyim:) bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…