Ben paylaşayımMehmet murad başar ‘a Micro tese ameliyatı yaptıranlar sonuçlarını paylaşabilir mi?
Yok yok canım öyle bir ihtimal de yok zaten ama test yaptım yine de..hiç de bu kadar uzamamıştır bu yaşıma kadar çok sıkıntı yaptımTest yaptın mı belki de bebiş vardır :) ya da psikolojin pgtye odaklanmıştır:)
Canım sıkma canını arkadaşımda 35 gün sonra olmuş ilaçlarla dengemiz şaşıyor bir de stres eklenince gecikmesi normal ama muayene olmanda fayda var tabi gerekirse adet söktürücü veriyorlarYok yok canım öyle bir ihtimal de yok zaten ama test yaptım yine de..hiç de bu kadar uzamamıştır bu yaşıma kadar çok sıkıntı yaptım
Ben 34.gün olmuştum geçikmişti benimdeArkadaşlar benim gibi olan var mı acaba; 6 Nisan da opu sonrası ilk reglimi oldum üzerinden 34 gün geçti yarın tam 5 hafta olacak regl olamıyorum Hatırlarsınız geçen hafta baya endişe etmiştim regl olmama az kaldı pgt sonucum gelmedi diye.. Ama 4-5 gündür regl belirtilerim de gittiBu şekilde geciken var mıdır benden başka;normal mi bu kadar gecikmesi
Bekle yinede sakın adet söktürücü kullanmaYok yok canım öyle bir ihtimal de yok zaten ama test yaptım yine de..hiç de bu kadar uzamamıştır bu yaşıma kadar çok sıkıntı yaptım
Anladım canım çok sağol bi araştırıyim
Yani memorial gibi hastanelerde geçmez micanım bu sigortayı ben biliyorum ama çok az hastane ile anlaşması var. ve o hastanelerinin ne kadar iyi olup olmadığını araştırmak gerekiyor. çünkü bilinen büyük hastanelerden değiller. en önemlisi de bebek yoğun bakımının olup olmaması tabii.
Yani memorial gibi hastanelerde geçmez mi
İşte benim bugün 34tü ama hiç bir belirti de yok şimdiBen 34.gün olmuştum geçikmişti benimde
Cumartesi Yücel bey görecek halen olmadıysam..verir mi bilmiyorumBekle yinede sakın adet söktürücü kullanma
Canım sıkıntı yapma benimde 33. Gün olmuştu hiç belirti vermeden bi anda geldi hiç olmayı beklemiyodum. Stres yapma streste geciktiriyor akışına bırak olacaksınCumartesi Yücel bey görecek halen olmadıysam..verir mi bilmiyorum
İnşallah canım çok saolCanım sıkıntı yapma benimde 33. Gün olmuştu hiç belirti vermeden bi anda geldi hiç olmayı beklemiyodum. Stres yapma streste geciktiriyor akışına bırak olacaksın
Bir kaç gün bekle canım olursun ilaçlardan geçiliyorgecikiyorİşte benim bugün 34tü ama hiç bir belirti de yok şimdi
Önemli Bişey yoktur canım merak etme bu ay yumurtan geç çatlamıştır ya da çatlamamıştır ya da mevsimsel bahar aylarında oluyor bazen içini ferah tut normalde döngün kaç gün oluyor benim 25 1'inde olduysam 25inde olurum mesela bi kere çok gecikti 30 gün oldu doktor stres ve mevsimsel olabilir dedi sadece opuya bağlama söktürücü verdi kullanmadım ama oldum İnşâAllah olursun o güne kadar eğer bebiş yoksaCumartesi Yücel bey görecek halen olmadıysam..verir mi bilmiyorum
Benim de 28 gündür hep;Kesinlikle bebiş yok da KuZum olamamak nasıl sıkıntı yapıyor bünyede bilsen;elimde silahla dolaşıyor gibiyim:) bekleyeceğim artık yapacak bir şey yokÖnemli Bişey yoktur canım merak etme bu ay yumurtan geç çatlamıştır ya da çatlamamıştır ya da mevsimsel bahar aylarında oluyor bazen içini ferah tut normalde döngün kaç gün oluyor benim 25 1'inde olduysam 25inde olurum mesela bi kere çok gecikti 30 gün oldu doktor stres ve mevsimsel olabilir dedi sadece opuya bağlama söktürücü verdi kullanmadım ama oldum İnşâAllah olursun o güne kadar eğer bebiş yoksa
Bugün cuma;Murat bey gelmiş olursa bakarsın çıkar sonuçlar..Merhaba ben bekliyorum 19 gun oldu halen cevap yok
Anladım canım bilirim bilir o şişkinlik ve gerginlikleri :) Allah kolaylık versinBenim de 28 gündür hep;Kesinlikle bebiş yok da KuZum olamamak nasıl sıkıntı yapıyor bünyede bilsen;elimde silahla dolaşıyor gibiyim:) bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok
Evet canım bende korku icinde bekliyorum. O kadar olumsuzluktan sonra inan aramaya bile korkar oldum. Insallah korkularim feraha ererBugün cuma;Murat bey gelmiş olursa bakarsın çıkar sonuçlar..
Hepimiin inşallah canım; güzel haberler alıcaz inşallah ama bakalım ne zman;sen bugün Murat beyi aramayı düşünüyor musunEvet canım bende korku icinde bekliyorum. O kadar olumsuzluktan sonra inan aramaya bile korkar oldum. Insallah korkularim feraha erer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?