Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ARkadaşlar merhaba bir şey soracaktım.nisan 24 te opu oldum, 30 unda da adet olmuştum. Adetim biteli 5-6 gün oldu. Dün baya karnım şişti ve ağrıdı bugün kanama oldu. Bu şekilde olanlar var mı acaba??

ARkadaşlar merhaba bir şey soracaktım.nisan 24 te opu oldum, 30 unda da adet olmuştum. Adetim biteli 5-6 gün oldu. Dün baya karnım şişti ve ağrıdı bugün kanama oldu. Bu şekilde olanlar var mı acaba??
Doktorum bana kalan yumurtaların çatlatmıştır dedi canım bu günleri değerlendirin:)

Merhaba a kızlar herkes iyi mi.. Beni tanıyan vardır belki.. Temmuzdaki düştükten sonra siteye giremedim.. Bu temmuzda tekrar sıfırdan başlamak istiyoruz ama maddi birikimi henüz yapamadık Şimdi sıfırdan tedavi masrafı ne kadar bilen var mı tedavi+ilaçlar.. Tabi bir de bizde yol+kalacak yer +yemek masrafı da var.. 15 gün sürer sanırım değil mi.. Sanki hiç birşey bilmiyormuş gibiyim.. 5 yıl geçti sıfır tedavinin ustunddn.. Geçen Temmuz da denedik ama domdurulmuştu 2 tane 5aa vardı ama olmadı.. Şimdi sıfırdan.. Allah maddi ve manevi güç versin inşallah

Merhaba:) geçmişe dönük yazılarınızı okuyorum bikaç gündür kimler nasıl tedavi süreci geçirmiş merak ettim. Pozitiflere çok sevindim 2 gün sonra tekrarlanan testlerde katlanma olmayınca çok üzüldüm yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olur inşallah bu sefer gönlünüzdeki olur inşallah.sizin bir kızınız vardı değil mi öyle hatırlıyorum :)) ben geçen ay tedavi gördüm,hastaneye 7400+2500 ilaç derken 10 bini buldu. Yalnız ben pgt yaptırmadım, pgt yaptırırsanız dondurma ücreti falan baya masraflı oluyor..eğer embriyonuz dondurulup transfer olursa 15 gün yetiyor. hakkınızda hayırlısı olsun

Evet 1 kızım var 2014 doğumlu yaşım 36 bir çocuk daha istiyoruz ama bilmem ki kısmet artık.. Kızımı da 2 aşılama 2 tup bebekten sonra kucağımıza aldık... Şimdi 2.için 1 dondurulmuş denedik olmadı 1 kez daha denemek istiyoruz ne bileyim deliyiz herhalde :))) para da yok ama :)
İşte 10000 bize 5 te kalma parası gider 15000 i bulur..

Evet canım pozitif gördüm ama 2. Testte katlanmamıştı( çok üzücü gerçekten inşallah en kısa zamanda gelir bebişler senin tedavi sonucun ne oşdu

Benim embriyolarım donduruldu 3 hafta önce..şimdi ameliyat olacağım kısmetse 6-7 ay sonra transfer olacak.bu 2.denemem olacak. Şu süreç biraz uzun sürecek ama inşallah sonunda bende isteğime kavuşurum:) allah bağışlasın kızını.. inşallah tez zamanda kardeşine kavuşsun

2 tane 5aa tranferi mi oldunuz,, 2 embriyo koyulmuyor diyordu çoğu

İnşallah bu sefer hayırlısıyla olur

Canım
Yok ben pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum ... sen nasil oldun adet olabildinmi
canım çoook şükür bugün hiç belirti vermeden olmuşum işte farkettim; rahatladım ,Allah ım ne zormuş olamamak..Bir de ben Murat beyi aradım pazartesi ortalama çıkar dedi bakalım artık;pazartesiyi bekleriz artık en geç salı belli olur inşallah

2 tane 5aa tranferi mi oldunuz,, 2 embriyo koyulmuyor diyordu çoğu

kanunen ;
35 yaş altı ilk 2 denemede tek embryo
35 yaş üstü veya ilk iki denmesi başarısız olmuş kadınlara 2 embriyo transfer edilebilir.

semra hanım'ın tercihi zorunluluk yoksa bu şartlar sağlansa dahi tek embriyo transferi.

Canım hiç mi tutunma olmamıştı ? Sizde sorun neydi ? Hatırlıyorum seni bi kızın vardı ikinci için uğraşıyordun . Inşallah bi kardeş nasip olur kızına

Ayy canım benim yaa vallahi kendim kadar sevindim çok çok mutlu oldum Ee ben demiştim sana dimiiiii

Kızlar 3 gündür tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum şehir dışındayım hemşire normal dedi gebelikte olabilir dedi yolladı ama içim rahat etmedi yine aynı halsizim yatıyorum

Test yaptıktan 10 gün sonra kanamam olmuştu gece acile gitmiştik kese çok zor görünüyordu düşük yapmak üzere demiştiler 2 gün hastanede bir hafta da iğne kullanmıştım tam 4.5 ay doktor kalkmayı yasaklamışdı temizlik gezme sürekli ayakta kalma tıktu lavabo ve yemek için kalkardım dıktor yoksa düşük olabileceğini söylemişti memorial hayır kalkabilirsin demişti kontrol doktorum geri dönüşü olmaz çok üzülürsün demişti o süre boyunca hep yattım sonrasında çok iyi geçti 30 hafta şimdi evimide temizliyorum işimi dr yapıyorum geziyorum da tabi doktor kalk dedikten sonra yapmaya başladım bunlara
Arkadaşlar burda kardeş gibi olduk;o sebeple soruyorum tüp bebek için hiç istihareye yatan oldu mu;yatılması uygun mu acaba bilemiyorum;gerçekten Bilgisi olan veya bir bilene danışan oldu mu

Kesinlikle dikkat etmek gerekiyor. bende ilk hamileliğimde neredeyse 4 ay yattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…