- 15 Eylül 2012
- 8.431
- 6.897
- 398
İstihareyi soruyor canımTest yaptıktan 10 gün sonra kanamam olmuştu gece acile gitmiştik kese çok zor görünüyordu düşük yapmak üzere demiştiler 2 gün hastanede bir hafta da iğne kullanmıştım tam 4.5 ay doktor kalkmayı yasaklamışdı temizlik gezme sürekli ayakta kalma tıktu lavabo ve yemek için kalkardım dıktor yoksa düşük olabileceğini söylemişti memorial hayır kalkabilirsin demişti kontrol doktorum geri dönüşü olmaz çok üzülürsün demişti o süre boyunca hep yattım sonrasında çok iyi geçti 30 hafta şimdi evimide temizliyorum işimi dr yapıyorum geziyorum da tabi doktor kalk dedikten sonra yapmaya başladım bunlara
Canım senin varmı bi tane evladın Allah bağışlasınKesinlikle dikkat etmek gerekiyor. bende ilk hamileliğimde neredeyse 4 ay yattım.
Çok geçmiş olsun normalmiş benimde 3 gündür bulantılarım başladı lavaboya zor gidiyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum bu kadar erkenden olur mu yaKızlar 3 gündür tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum şehir dışındayım hemşire normal dedi gebelikte olabilir dedi yolladı ama içim rahat etmedi yine aynı halsizim yatıyorum
Evet benimde böyle erken başlamıştı halsizlik ve bulantılarımÇok geçmiş olsun normalmiş benimde 3 gündür bulantılarım başladı lavaboya zor gidiyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum bu kadar erkenden olur mu ya
Arkadaşlar hamile olanlara hacamat olmuyor bilginiz olsunKızlar bence hacemat yaptırın cok fayda gören olmuş
Evet benimde böyle erken başlamıştı halsizlik ve bulantılarım
Ay kızlar beni korkutmayınStrongmom_ benimde erken başladı ve halen tam gaz devam ediyor
Bencede o kadar emek var yalnış bir şeyde sil baştan yazık yani eiske atmamk lazımKesinlikle dikkat etmek gerekiyor. bende ilk hamileliğimde neredeyse 4 ay yattım.
Yalnış anlamışım :))))))İstihareyi soruyor canım
Benim devam etmiyor ama 3 gündür tansiyonum düşüyor şimdi de ondan halsizleştim .. olsun napalım sağlıkla kucağımıza alalımda Allahın izniyleAy kızlar beni korkutmayın
Çok sağol canım evet bir tane var şimdide bir kardeşi olur inş.Canım senin varmı bi tane evladın Allah bağışlasın
Yok Balım ben de hamilelik öncesi için söyledim Zaten. Hamile kalmaya yardımcı oluyormuşArkadaşlar hamile olanlara hacamat olmuyor bilginiz olsun
Amin İnşâAllah canım yıllardır bu günleri bekliyoruzBenim devam etmiyor ama 3 gündür tansiyonum düşüyor şimdi de ondan halsizleştim .. olsun napalım sağlıkla kucağımıza alalımda Allahın izniyle
İnşâAllah canımÇok sağol canım evet bir tane var şimdide bir kardeşi olur inş.
MâşâAllah canım içini ferah tut olacak İnşâAllaharkadaslar benim gecen hafta yumurta toplamam olmustu dun 5.gunde tam 18 tabe embriyo donduruldu ve bugun 6 tane daha eklendi bayramdan sonra transferim lutfen bolbol dua edermisiniz bu sefer husrana ugramiyim
Bebiş kontrolu içinse 350 canımKızlar ilk muayene için memorialde muayene ücreti ne kadar bilgisi olan var mı ?
Canın saolsun canım benim:) bebişi de sağlıkla kucağına al inşallahYalnış anlamışım :))))))
Canım maşaalalh sayıların ne güzel.. inşalalh bu kez mutlu sonuç alırsın;geçen sefer neden olmadı peki bir sebep söylediler mi;daha önce yazdıysan da ksura bakma denk gelememişimdirarkadaslar benim gecen hafta yumurta toplamam olmustu dun 5.gunde tam 18 tabe embriyo donduruldu ve bugun 6 tane daha eklendi bayramdan sonra transferim lutfen bolbol dua edermisiniz bu sefer husrana ugramiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?