Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İstihareyi soruyor canım

Kızlar 3 gündür tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum şehir dışındayım hemşire normal dedi gebelikte olabilir dedi yolladı ama içim rahat etmedi yine aynı halsizim yatıyorum
Çok geçmiş olsun normalmiş benimde 3 gündür bulantılarım başladı lavaboya zor gidiyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum bu kadar erkenden olur mu ya

Benim devam etmiyor ama 3 gündür tansiyonum düşüyor şimdi de ondan halsizleştim .. olsun napalım sağlıkla kucağımıza alalımda Allahın izniyle
Amin İnşâAllah canım yıllardır bu günleri bekliyoruz
Çok sağol canım evet bir tane var şimdide bir kardeşi olur inş.
İnşâAllah canım
arkadaslar benim gecen hafta yumurta toplamam olmustu dun 5.gunde tam 18 tabe embriyo donduruldu ve bugun 6 tane daha eklendi bayramdan sonra transferim lutfen bolbol dua edermisiniz bu sefer husrana ugramiyim
MâşâAllah canım içini ferah tut olacak İnşâAllah

arkadaslar benim gecen hafta yumurta toplamam olmustu dun 5.gunde tam 18 tabe embriyo donduruldu ve bugun 6 tane daha eklendi bayramdan sonra transferim lutfen bolbol dua edermisiniz bu sefer husrana ugramiyim
Canım maşaalalh sayıların ne güzel.. inşalalh bu kez mutlu sonuç alırsın;geçen sefer neden olmadı peki bir sebep söylediler mi;daha önce yazdıysan da ksura bakma denk gelememişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…