Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay kızlar beni korkutmayın
ben eskiden biri kusunca yeterki bende hamile kalayım daha beter kusmaya razıyım derdim
Ama öyle olmuyormuş valla 17 hafta bitmek üzere halen devam
İnşallah senin hamileliğin sonuna kadar saglikla devam eder ama benim gibi olmasın inşallah

Yok hiç demiyordum öyle :)annem 9 ay kusmuş ablam keza öyle onu hep görüyorduk gözümüzün önünde o yüzden İnşâAllah size çekmem diyordum umarım sağlıkla büyür ve kısa sürede bulantım geçer annemlere benzemek istemiyorum yine de sağlık olsun

İnşallah dediğin gibi olur canim
Benim annem hamile olduğunu bile anlamıyormuş kız kardeşim de öyle ben kime cektiysem artık

Kızlar 3 gündür tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum şehir dışındayım hemşire normal dedi gebelikte olabilir dedi yolladı ama içim rahat etmedi yine aynı halsizim yatıyorum
çok normal canım endişe etme.
ben ilk üç ay kolumu kaldıramıyordum. muftağa gidip su alacak halim yoktu. 4. aya girince geçti. senin kaç ay oldu?

4 ay 9 gün oldu canım o halsizliklerim geçmişti ama şimdi tansiyon düşmeye başladı inşallah çok uzun sürmez

oo maşallah maşallah olmuş epey. hamilelik çok garip bir şey her hafta farklı bir şeyle karşılaşıyor insan. korkma içini rahat tut. tansiyonun düşük olması risk değil, yüksek olması risk.

İyi geceler kızlar şişli memorial de ön görüşme yapmadan direk adetin ikinci günü gitsem tedaviye başlarlar mı?

Ilk hastanenin msj attigi testler degilmi? Kadin ve erkege hormon testleri yani? Nerede yaptiracaksiniz devlettemi hangi bolum bakiyor birde dahiliyemi?

oluyor mu tam emin olamadım şimdi bir yıl geçti üstünden test falan istiyorlar riske atma bir ayını daha git bence hem diğer testlerini de yapmış olursun çünkü bazıları uzun sürüyor
İyi geceler kızlar şişli memorial de ön görüşme yapmadan direk adetin ikinci günü gitsem tedaviye başlarlar mı?

Reactions: ozr
Dosyan açılmış olur en azından zaten sonra adetliyken çağırıyor yaptığın testler geldiğinde dosyana ekleniyor sen bi öncesinde görüş en iyisi

Merhaba rahim filmi de genelde istiyorlar görüşme sırasında veya tedavi öncesinde;testlerin bazıları önemli bana kalırsa yaptırıp öyle gidin ya da ön görüşmeninnhemen sonrası yaptırın; testlerin bazıları sağlık ocağında da yapılıyor ama bazıları özel testler;amh , prolaktin , rubella iGg yi ben özelde yaptırmıştım; siz bankoyu arayıp da bilgi alın testleri yaptırmadan tedaviye başlanır mı diye

merhaba canım ben hatrlıyorum seni bizde sil baştan başladık ayaklarım geri geri gitti ama ailem çok ısrar etti dün opum vardı günseli hanım yaptı. ikinci denemelerde fiyat daha düşük ilk denemeye göre benim ilave olarak histereskopi ve pgt işlemi olacak aslında kişiye uygulanacak işleme göre fiyat değişiyor. konaklama için de devlet demiryolları karayollarının tesislerini araştırın kamu personeliyseniz fiyatları çok düşük 35-40 lira kişi başı geceliği değilseniz de yakınınız var ise yardımcı oluyrlar diye biliyorum.. inşallah rabbim hepimize önümüzdeki sene anneler gününde anne olmayı nasip etsin kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…