- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Ay kızlar beni korkutmayın
Yok hiç demiyordum öyle :)annem 9 ay kusmuş ablam keza öyle onu hep görüyorduk gözümüzün önünde o yüzden İnşâAllah size çekmem diyordum umarım sağlıkla büyür ve kısa sürede bulantım geçer annemlere benzemek istemiyorumben eskiden biri kusunca yeterki bende hamile kalayım daha beter kusmaya razıyım derdim
Ama öyle olmuyormuş valla 17 hafta bitmek üzere halen devam
İnşallah senin hamileliğin sonuna kadar saglikla devam eder ama benim gibi olmasın inşallah
İnşallah dediğin gibi olur canimYok hiç demiyordum öyle :)annem 9 ay kusmuş ablam keza öyle onu hep görüyorduk gözümüzün önünde o yüzden İnşâAllah size çekmem diyordum umarım sağlıkla büyür ve kısa sürede bulantım geçer annemlere benzemek istemiyorumyine de sağlık olsun
çok normal canım endişe etme.Kızlar 3 gündür tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum şehir dışındayım hemşire normal dedi gebelikte olabilir dedi yolladı ama içim rahat etmedi yine aynı halsizim yatıyorum
Aminnnn darısı hepinizin başına :)Canın saolsun canım benim:) bebişi de sağlıkla kucağına al inşallah
4 ay 9 gün oldu canım o halsizliklerim geçmişti ama şimdi tansiyon düşmeye başladı inşallah çok uzun sürmezçok normal canım endişe etme.
ben ilk üç ay kolumu kaldıramıyordum. muftağa gidip su alacak halim yoktu. 4. aya girince geçti. senin kaç ay oldu?
Tuzlu ayran iç benimde 15 20 gün olmuştu doktor tuzlu ayran iç demişti düzeldi şimdi yeterki yüksek tansiyon olmasın4 ay 9 gün oldu canım o halsizliklerim geçmişti ama şimdi tansiyon düşmeye başladı inşallah çok uzun sürmez
Tamm canım sağolTuzlu ayran iç benimde 15 20 gün olmuştu doktor tuzlu ayran iç demişti düzeldi şimdi yeterki yüksek tansiyon olmasın
4 ay 9 gün oldu canım o halsizliklerim geçmişti ama şimdi tansiyon düşmeye başladı inşallah çok uzun sürmez
Rica be demek günde bir defa bak tansiyonuna yüksalmesin 10 6 11 6 candır :)Tamm canım sağol
Bende en ufak bi değişiklik yok kızlar ya sanki adet olucam da olamıyorum gibi hala:)4 ay 9 gün oldu canım o halsizliklerim geçmişti ama şimdi tansiyon düşmeye başladı inşallah çok uzun sürmez
Öyle olur canım normal böyle ağrın olması hatta her ay adet tarihinde bu ağrıyı çekebilirsin inşallah hamileligin sağlıkla devam ederBende en ufak bi değişiklik yok kızlar ya sanki adet olucam da olamıyorum gibi hala:)
Amin canım İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alalımdaİnşallah dediğin gibi olur canim
Benim annem hamile olduğunu bile anlamıyormuş kız kardeşim de öyle ben kime cektiysem artık
Benimde öyleydi canım doktorum normal dedi hatta karnın şişebilir ileri aylarda ki gibi dediği gibi de oldu :) şuan bulantılarla cebelleşiyorum WC'ye zor gidiyorumBende en ufak bi değişiklik yok kızlar ya sanki adet olucam da olamıyorum gibi hala:)
Ilk hastanenin msj attigi testler degilmi? Kadin ve erkege hormon testleri yani? Nerede yaptiracaksiniz devlettemi hangi bolum bakiyor birde dahiliyemi?Merhaba kızlar ben gönül doktora randevu aldım birkaç test mesajı göndermişler ama daha önceden yaptırmıştım o testleri hepsi olmasa da elimde birkaçı var. Siz giderken ilk görüşmeye hepsini götürdünüz mü?
İyi geceler kızlar şişli memorial de ön görüşme yapmadan direk adetin ikinci günü gitsem tedaviye başlarlar mı?
Dosyan açılmış olur en azından zaten sonra adetliyken çağırıyor yaptığın testler geldiğinde dosyana ekleniyor sen bi öncesinde görüş en iyisiİyi geceler kızlar şişli memorial de ön görüşme yapmadan direk adetin ikinci günü gitsem tedaviye başlarlar mı?
Merhaba rahim filmi de genelde istiyorlar görüşme sırasında veya tedavi öncesinde;testlerin bazıları önemli bana kalırsa yaptırıp öyle gidin ya da ön görüşmeninnhemen sonrası yaptırın; testlerin bazıları sağlık ocağında da yapılıyor ama bazıları özel testler;amh , prolaktin , rubella iGg yi ben özelde yaptırmıştım; siz bankoyu arayıp da bilgi alın testleri yaptırmadan tedaviye başlanır mı diyeİyi geceler kızlar şişli memorial de ön görüşme yapmadan direk adetin ikinci günü gitsem tedaviye başlarlar mı?
merhaba canım ben hatrlıyorum seni bizde sil baştan başladık ayaklarım geri geri gitti ama ailem çok ısrar etti dün opum vardı günseli hanım yaptı. ikinci denemelerde fiyat daha düşük ilk denemeye göre benim ilave olarak histereskopi ve pgt işlemi olacak aslında kişiye uygulanacak işleme göre fiyat değişiyor. konaklama için de devlet demiryolları karayollarının tesislerini araştırın kamu personeliyseniz fiyatları çok düşük 35-40 lira kişi başı geceliği değilseniz de yakınınız var ise yardımcı oluyrlar diye biliyorum.. inşallah rabbim hepimize önümüzdeki sene anneler gününde anne olmayı nasip etsin kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsinMerhaba a kızlar herkes iyi mi.. Beni tanıyan vardır belki.. Temmuzdaki düştükten sonra siteye giremedim.. Bu temmuzda tekrar sıfırdan başlamak istiyoruz ama maddi birikimi henüz yapamadık Şimdi sıfırdan tedavi masrafı ne kadar bilen var mı tedavi+ilaçlar.. Tabi bir de bizde yol+kalacak yer +yemek masrafı da var.. 15 gün sürer sanırım değil mi.. Sanki hiç birşey bilmiyormuş gibiyim.. 5 yıl geçti sıfır tedavinin ustunddn.. Geçen Temmuz da denedik ama domdurulmuştu 2 tane 5aa vardı ama olmadı.. Şimdi sıfırdan.. Allah maddi ve manevi güç versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?