- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Tekrardan denemene sevindim, inşallah yeterli sayıda embriyon olur pgt den de sağlıklı gelir canım, bu 5 gün içinde hep güzel haberler al inş:)merhaba canım ben hatrlıyorum seni bizde sil baştan başladık ayaklarım geri geri gitti ama ailem çok ısrar etti dün opum vardı günseli hanım yaptı. ikinci denemelerde fiyat daha düşük ilk denemeye göre benim ilave olarak histereskopi ve pgt işlemi olacak aslında kişiye uygulanacak işleme göre fiyat değişiyor. konaklama için de devlet demiryolları karayollarının tesislerini araştırın kamu personeliyseniz fiyatları çok düşük 35-40 lira kişi başı geceliği değilseniz de yakınınız var ise yardımcı oluyrlar diye biliyorum.. inşallah rabbim hepimize önümüzdeki sene anneler gününde anne olmayı nasip etsin kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsin
canımmmmm çok teşekkür ederim aklımdasın hep sen neler yaptın ben çok uzun süre girmedim sayfayaTekrardan denemene sevindim, inşallah yeterli sayıda embriyon olur pgt den de sağlıklı gelir canım, bu 5 gün içinde hep güzel haberler al inş:)
merhaba canım sen nasılsın umarım hamilesindir çok uzun süre grmemiştim sayfaya eskileri görünce yazayım dedimCanım hiç mi tutunma olmamıştı ? Sizde sorun neydi ? Hatırlıyorum seni bi kızın vardı ikinci için uğraşıyordun . Inşallah bi kardeş nasip olur kızına
Ben opudan sonra 6. Gün adet oldum adetin ikinci günü takibe başlayıp rahmin kalınlaşmasana göre ortalama 20. Günü transfer ediyorlarmış benimkiler de pgt ye gitti ama şu anda bir haZırlığımız yok ikinci adetinizde gelin dedilerarkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra bana transfer yapılma ihtimaline karşılık rulid prednol ve jel verdiler pgt ye gidecek ama dediğimde biz transfer yapacak şekilde hazırlayalm sizi dedler.. aynı durumu yaşayan var mı bir de opudan kaç gün sonra adet oldunuz ola ki pgte ye gtmezse transfer ne zaman olur narkoz sersemliğiyle doktara hemşireye soramadım dün
Hamileyim çok şükür canım 35.haftadayim. arada sana bakıyordum aktif değildin .tekrar başlamana çok sevindim . Ne olur var geçme pes etme elinden geleni yap Rabbim nasip edecek inşallahmerhaba canım sen nasılsın umarım hamilesindir çok uzun süre grmemiştim sayfaya eskileri görünce yazayım dedim
Evet gitsem iyi olacak eşim çok yoğun çalışıyor kendim günü birlik gidicem artıkDosyan açılmış olur en azından zaten sonra adetliyken çağırıyor yaptığın testler geldiğinde dosyana ekleniyor sen bi öncesinde görüş en iyisi
Merhaba rahim filmi de genelde istiyorlar görüşme sırasında veya tedavi öncesinde;testlerin bazıları önemli bana kalırsa yaptırıp öyle gidin ya da ön görüşmeninnhemen sonrası yaptırın; testlerin bazıları sağlık ocağında da yapılıyor ama bazıları özel testler;amh , prolaktin , rubella iGg yi ben özelde yaptırmıştım; siz bankoyu arayıp da bilgi alın testleri yaptırmadan tedaviye başlanır mı diye
Merhaba tekrardan baslamişsin hayırlı uğurlu olsun bi defa o defadır insallah bu bu süreçte allah yar ve yardımcın olsunmerhaba canım ben hatrlıyorum seni bizde sil baştan başladık ayaklarım geri geri gitti ama ailem çok ısrar etti dün opum vardı günseli hanım yaptı. ikinci denemelerde fiyat daha düşük ilk denemeye göre benim ilave olarak histereskopi ve pgt işlemi olacak aslında kişiye uygulanacak işleme göre fiyat değişiyor. konaklama için de devlet demiryolları karayollarının tesislerini araştırın kamu personeliyseniz fiyatları çok düşük 35-40 lira kişi başı geceliği değilseniz de yakınınız var ise yardımcı oluyrlar diye biliyorum.. inşallah rabbim hepimize önümüzdeki sene anneler gününde anne olmayı nasip etsin kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsin
Şimdiden hayırlı olsun ve hayırlısı olsun:)Rahim filmim var ama dediğiniz doğru bi görüşmek lazım şartları zorluycam çok sağolun cevabınız için
Amin hepimizin inşallah ben zor bi hasta grubuyum amh düşük. Şişli memorial iyi gelir inşallah banaŞimdiden hayırlı olsun ve hayırlısı olsun:)
Evet gitsem iyi olacak eşim çok yoğun çalışıyor kendim günü birlik gidicem artık
Ben de bu ay naturel transfer deniyorum ama yumurta gelişiminden dolayı iptal de edilebilir Yarın semra hoca ile randevu ayarladılar yarın belli olur heralde durum.canımmmmm çok teşekkür ederim aklımdasın hep sen neler yaptın ben çok uzun süre girmedim sayfaya
Canım ben seni hamile sanıyordumBen de bu ay naturel transfer deniyorum ama yumurta gelişiminden dolayı iptal de edilebilir Yarın semra hoca ile randevu ayarladılar yarın belli olur heralde durum.
inşallah en hayırlı haberlerle dönersin benim de toplanan yumurtam çok ama döllenme noktasında fire veriyorlar.. bakalım 5. günü bekleiyorum..Ben de bu ay naturel transfer deniyorum ama yumurta gelişiminden dolayı iptal de edilebilir Yarın semra hoca ile randevu ayarladılar yarın belli olur heralde durum.
Anladım haklısın çok teşekkürler inşallah hepimiz önümüzdeki anneler gününü evlatlarımız kucaklatımızda kutlarız..Ben de şehir dışından gittim. 2014 te açılmış dostam vardı. Aradım, tekrar gelicem dosyamı çıkarın dedim. 2014te İstedikleri tüm tahlilleri yeniden istediler, yaptırdık ben ve eşim. ve mail attım. Hepsi tamamlandıktan sonra dr ile görüştüm yine telefonda. Adeti bekledim. 2.günü e2, lh, fsh baktırıp yolladım.sonucu değerlendirdiler. Yarın burda olun dediler. O akşam İstanbula gittim. Tedaviye bu şekilde başladık.
Öncesinde dosyan hazır olsa, tüm tetkikler yapılmış olsa daha sağlıklı yürür bence süreç.
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?