Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba tekrardan baslamişsin hayırlı uğurlu olsun bi defa o defadır insallah bu bu süreçte allah yar ve yardımcın olsun
inşallah kulağım telefonda elim yüreğimde bekliyorum gelecek hayırlı güzel haberleri inşallah rabbim nasip eder bu sefer.. dediğniz gibi bu sefer beklediğimiz seferdir

Ben de bu ay naturel transfer deniyorum ama yumurta gelişiminden dolayı iptal de edilebilir Yarın semra hoca ile randevu ayarladılar yarın belli olur heralde durum.
Canım yumurta gelişimi bu süreçte nasıl değerlendiriliyor? Yani büyüyüp büyümediğine mi bakıyorlar aynı opudaki gibi belli bir ölçüye mi gelmesi lazım ?

Canım yumurta gelişimi bu süreçte nasıl değerlendiriliyor? Yani büyüyüp büyümediğine mi bakıyorlar aynı opudaki gibi belli bir ölçüye mi gelmesi lazım ?
Aynen canım, çatlatma iğnesi vuru lmak gerekiyor, o yüzden uygun boyut olması lazım. Bu ay ertelenirse önümüzdeki ay bana arkadaşlık edeceksin inş :) buna seviniyorum açıkçası

Ben de bu ay naturel transfer deniyorum ama yumurta gelişiminden dolayı iptal de edilebilir Yarın semra hoca ile randevu ayarladılar yarın belli olur heralde durum.
Son 1,5 yılda 6-7 ayı hamile geçirmişim şimdi hesapladım da, ama nasip olmadı kucağıma almak. Benim durum biraz karışık o yüzden

Son 1,5 yılda 6-7 ayı hamile geçirmişim şimdi hesapladım da, ama nasip olmadı kucağıma almak. Benim durum biraz karışık o yüzden

Bu enterasan istatiği ben de kendim için yapmıştım :)
Umarım delirmiyoruzdur :)
Son 34 ayın 16 ayı hamile, 6 ayı tedavide geçmiş yeni hesabıma göre.
Allah kucağımızda bebişlerimizle sağlık içinde aylar geçirmeyi nasip etsin inşallah.
Bugün anneler günü ve bende bir burukluk var. Annecimin bile gününü tlf ile kutladım ve annecim de hiç uzatmadım hım iyi sağol dedi geçti kadın.
Annesi olmayanlar ve anne olmak için yanıp tutuşanlar için bugün zor bir gün. Herkes bunu düşünerek hareket etmeli belki de biraz.
Hakkımızda hayırlısı arkadaşlarım..

Herşeyde vardır bir hikmet Rabbim inşallah emeklerini mükafatlandırır.Kaç aylıkken kaybediyordun bebeklerini. bunun araştırmasını genetik olarak yaptılar mı.

Arkadaşlar merhaba,
Bu arada yumurta toplamadan 8 gün sonra ilk adet olmuştum, bundan sonra 30 gün oldu sıradaki ikinci adet için ama olmadım, normalde 26-27 günde bir çok düzenli olurdum. Bu şekilde olan var mı aranızda? TEDİrgin oldum, gidip test alacağım neredeyse.

Canım benim de opudan sonraki 2. Adetim gecikmişti 1 hafta kadar. Burda da sormuştum çok, normal endişelenme

insanlar bildikleri zaman daha az yaralanıyorsun aslında aramasan bile gönül koymuyorlar mesela aradığında hemen kapatıyorlar telefonu.. buna da şükür.. ben de ekim de kimyasal gebelık geçirdm çok kısa sürdü ama pek güzeldi o kısacık süre şimdi hamile kalsam hep diken üstünde dururum gibi geliyor

Allah tekrar hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah üzülme. Allah var gam yok bize inşallah.

Ben bu günü sevmiyorum hiç.. 2.5 yaşındayken annemi kaybettim;öksüz büyüdüm, büyüdüm ama sonra 2 yaşında kızımı kaybettim.. sabrediyorum...

Canım bi kaç gün önceye kadar ben de senin gibiydim;normalde 28 günde olurum ben de ama opu sonrası 2. Regl imi 36 . Gün de oldum; hatta burda sormuştum ben de ;bu şekilde geciken arkadaşlar varmış benim gibi

Aynen canım, çatlatma iğnesi vuru lmak gerekiyor, o yüzden uygun boyut olması lazım. Bu ay ertelenirse önümüzdeki ay bana arkadaşlık edeceksin inş :) buna seviniyorum açıkçası

Hayırlısı olmasını en içten duygularımla diliyorum canım benim. Seninle aynı yolda yürümek onurdur efendim :) şimdi düşündüm de benim opu sürecinde iğnelerle bile çok yavaş büyümüştü yumoşlar acaba bunu göz önünde buludururlar mı naturel mi olur ilaçlı mı merak ettim şimdi.? Bu adetin ikinci günü belli olur mu ki ? İzin alıp geliyorum ya yarıda kesilir mi endişesi oluştu şimdi

Ben bu günü sevmiyorum hiç.. 2.5 yaşındayken annemi kaybettim;öksüz büyüdüm, büyüdüm ama sonra 2 yaşında kızımı kaybettim.. sabrediyorum...
Gerçekten çok büyük bir imtihan
Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.böyle melek olan bebekler cennette gidecekleri vakit anne babalarını yanlarına istermiş ve onlar olmadan cennete girmek istemezmiş Allah katında inşallah seçilmiş insansın ne mutlu sana aslında. Allah acılarını hafifletecek gönlüne göre hayırlı evlatlar versin inşallah sana

Beni hiç baz alma kendine, türlü türlü istisnalarım oldu burda kimsenin yaşamadığı :) ama yine de içini rahatlatmak adına şöyle düşünüyorum. Zaten sen uzaktan takip edileceksin ilk günler, bir aksilik olursa mutlaka gelmeden söylerler.. Ama sen şimdiden kötü düşünmeye başlama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…