- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Beni hiç baz alma kendine, türlü türlü istisnalarım oldu burda kimsenin yaşamadığı :) ama yine de içini rahatlatmak adına şöyle düşünüyorum. Zaten sen uzaktan takip edileceksin ilk günler, bir aksilik olursa mutlaka gelmeden söylerler.. Ama sen şimdiden kötü düşünmeye başlama lütfen
Ay bu aglama krizini ben asilamada yasadim herseye agliyordum herseye , tup te ne olurum Allah bilirCanım ya benimde senden eksik kalır yanım yok biliyorsun bayılırım aksilikleri üzerime çekmeye :))) ilk kontrolüm uzakta olacak evet 28 mayısta tabi reglimde bir sapma olmazsa. 2 haziranda da istanbula geleceğim nasipse . Ayyy şu açıdan çok şanslısınız istanbul’da yaşayanlar olarak. Bu en zor en evine ihtiyacın duyduğumuz dönemlerde ben hep ya ablamlarda ya kuzenlerimde ya annemlerde kalıyorum. Çok özlüyorum evimin sakinliğini huzurunu bide eşim transferden 2 gün önce gelebilecek tek başına mücadele etmek çok yoruyor beni. Opu sürecinde çok çok kötü olmuştum her an her saniye ağlıyordum her şeye. Umarım o iğnenin etkisindirde bu süreçte öyle olmaz :))) çok saçma bir durum oluyo metrobüs dolu geliyor ben ağlıyorum falan :))))
Transfer hazırlığında hiç öyle ağlamaların olmaz inşallah. Transferi ekstra bi heyecanla bekliyorsun, bi umut bi mutluluk doluyor insan ki sen öylesin şu an:) inşallah miniğinle dönmeyi nasip etsin Allah..Canım ya benimde senden eksik kalır yanım yok biliyorsun bayılırım aksilikleri üzerime çekmeye :))) ilk kontrolüm uzakta olacak evet 28 mayısta tabi reglimde bir sapma olmazsa. 2 haziranda da istanbula geleceğim nasipse . Ayyy şu açıdan çok şanslısınız istanbul’da yaşayanlar olarak. Bu en zor en evine ihtiyacın duyduğumuz dönemlerde ben hep ya ablamlarda ya kuzenlerimde ya annemlerde kalıyorum. Çok özlüyorum evimin sakinliğini huzurunu bide eşim transferden 2 gün önce gelebilecek tek başına mücadele etmek çok yoruyor beni. Opu sürecinde çok çok kötü olmuştum her an her saniye ağlıyordum her şeye. Umarım o iğnenin etkisindirde bu süreçte öyle olmaz :))) çok saçma bir durum oluyo metrobüs dolu geliyor ben ağlıyorum falan :))))
Hepimiz canım hepimiz inşallah.. nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden . Allah herkesin kalbindekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı kalbine razı etsin ..Transfer hazırlığında hiç öyle ağlamaların olmaz inşallah. Transferi ekstra bi heyecanla bekliyorsun, bi umut bi mutluluk doluyor insan ki sen öylesin şu an:) inşallah miniğinle dönmeyi nasip etsin Allah..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Yaradan hayırlısıysa yüzünü güldürsün inşallah.Aynen ben de öyle sanmıştım:) yok canım gitmedim kontrole henüz. Beklemedeyim
Canım benim Allah sabır versin tüm yaşadıkların için, sabrının mükafatını versin Rabbim inşallah. Seni üzdüysem kusura bakma nolur, hakkını helal et..Ben bu günü sevmiyorum hiç.. 2.5 yaşındayken annemi kaybettim;öksüz büyüdüm, büyüdüm ama sonra 2 yaşında kızımı kaybettim.. sabrediyorum...
Sağol canım bilgi için. Benim gibiler de hamile kalacağım korkusu çekiyor. Allah herkesin derdine çeşit çeşit dermanlar veriyor, bize de verir inşallahCanım bi kaç gün önceye kadar ben de senin gibiydim;normalde 28 günde olurum ben de ama opu sonrası 2. Regl imi 36 . Gün de oldum; hatta burda sormuştum ben de ;bu şekilde geciken arkadaşlar varmış benim gibi
Hepimiz canım hepimiz inşallah.. nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden . Allah herkesin kalbindekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı kalbine razı etsin ..
Ne güzel duan canım;amin inşallah...Gerçekten çok büyük bir imtihan
Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.böyle melek olan bebekler cennette gidecekleri vakit anne babalarını yanlarına istermiş ve onlar olmadan cennete girmek istemezmiş Allah katında inşallah seçilmiş insansın ne mutlu sana aslında. Allah acılarını hafifletecek gönlüne göre hayırlı evlatlar versin inşallah sana
Amin canım; hepimize sağlıklı hayırlı yavrular kucaklamayı nasip etsin RabbimAynen katılıyorum canım başın sağolsun Rabbim insan hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sana
Canım hiç olur mu.. biz alıştık bununla yaşamaya;yapacak bir şey yok,imtihan dünyası..Bizim nasibimize bu verilmiş..Canım benim Allah sabır versin tüm yaşadıkların için, sabrının mükafatını versin Rabbim inşallah. Seni üzdüysem kusura bakma nolur, hakkını helal et..
İnşallah canım.Canım hiç mi tutunma olmamıştı ? Sizde sorun neydi ? Hatırlıyorum seni bi kızın vardı ikinci için uğraşıyordun . Inşallah bi kardeş nasip olur kızına
Çok sevindim canım tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun insallah. Opun nasıl geçti kaç yumurta toplandı..merhaba canım ben hatrlıyorum seni bizde sil baştan başladık ayaklarım geri geri gitti ama ailem çok ısrar etti dün opum vardı günseli hanım yaptı. ikinci denemelerde fiyat daha düşük ilk denemeye göre benim ilave olarak histereskopi ve pgt işlemi olacak aslında kişiye uygulanacak işleme göre fiyat değişiyor. konaklama için de devlet demiryolları karayollarının tesislerini araştırın kamu personeliyseniz fiyatları çok düşük 35-40 lira kişi başı geceliği değilseniz de yakınınız var ise yardımcı oluyrlar diye biliyorum.. inşallah rabbim hepimize önümüzdeki sene anneler gününde anne olmayı nasip etsin kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsin
Kızlar ben ilk görüşmeye gittim mesaj atılan testlerin birkaçını devlette yaptırdım AMH ve erkek sperm mutlaka memorialda istiyorlar.Ben çogu hazır gittim.doktorum eger diğerleride hazır olsaydı ve bugün regli 2. gnü olsaydı hemen tedaviye başlardık dedi. Diğer testleride tamamlayıp allahın izniyle 24ünde gidicegiz tedavi için.Ilk hastanenin msj attigi testler degilmi? Kadin ve erkege hormon testleri yani? Nerede yaptiracaksiniz devlettemi hangi bolum bakiyor birde dahiliyemi?
CANIM kızın kaç yaşında ? Doğumdan sonra korunma oldu mu hiç ? Tekrar rahim filmi istediklerini bilmiyordumİnşallah canım.
Kan testinde ilk gün 60 lı birşey çıktı
2. De 2 ye katlamamış ama yulselmişti 3. De ise düşüşe geçti işte..
Bizde bende tüplerde şekil bozukluğu var eşimde sayı ve hareket azlığı..
Dün Dr ile görüştüm haziran ayı da ilaçlı rahim filmi istedi ve Bi çok tahlil
Rahim filmini burada İstanbulda bir merkez söyledi burada yaptırım dedi.. Gelemem sadece tedaviye gelebilirim dedim :) kalacak yer yok tanıdık kimse yok üstelik çalışıyorum ancak tedavi için gelebilirim. Hayırlısı olsun bakalım
Kızlar bülent tıraşı izledim az önceönceshow TV ye gelmişti donmus embriyo tedavisinde sadece bi kaç hap kullandiriyoruz ve transfer öncesi progesteron iğnesi vurduyoruz dedi.memorial bu iğneyi vurdurmuyor neden acaba ? Kanama olunca bitirmiştim ben. Bi de progesteron çok yüksek se er transfer yapmıyoruz dedi. Bir sürü ünlü gösterdiler tüp bebekle çocuk sahibi olan
Progesteron için iğne kullanılmıyor ama onun için bir şey veriliyor sanıyorum; bu sabah gönğl hanımla randevum vardı benim;transfer sürecini başlatmış olduk ( çok nazik ve Güleryüzlü bir bayan ayrıca) , benim natürel olacak; reçeteme folik asit;prednol;runid ve crinone jel yazıldı; hemşire odasında hemşire ilaç Bilgisi verdi;runid in antibiyotik olduğunu biliyorum;folik asiti de çıkarınca geriye kalan iki ilaçtan biri progesteron salgılaması içinmiş; hangisi tam bilmiyorum aklımda tutamadım ama dediğiniz iğnenin yerini tutan bir ilaç var sanırmbenimde geçenlerde sorguladığım durum buydu progesteron değeri ve iğnesi neden yapılmıyor diye. hala aydınlatıcı bir cevap bulamadım ama bende çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?