Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir de değerine neden bakılmıyor dediniz ya arkadaşlar;tedavi başında rutin testlerin arasında progesteron var zaten;eğer transferiniz de yakın zamanda ise o değer baz alınıyor sanırım;ben 2017 ekim ayında yaptırmıştım rutinleri; üzerinden 7 ay geçti diye yinelememizi istedi gönül hanım; belki bu sebepten istenmiyordur bilemiyorum;yanlış bir şey söylemek istemem ama benim bu şekilde oldu;belki sorularınız cevabı olabilir mi

benimde geçenlerde sorguladığım durum buydu progesteron değeri ve iğnesi neden yapılmıyor diye. hala aydınlatıcı bir cevap bulamadım ama bende çok merak ediyorum.
TSRM Derneği var 3 yıl önce ankarada yaptıkları bir seminer var Semra hoca da labaratuar konusunda sunum yapmış. Youtube sayfasında parça diğer sunumlar da var ve sunumlar sonrası sorularla değerlendirme yapıyorlar her hoca kendi yaptıkları uygulamalardan da örnek veriyor. Luteal faz desteğini bir bayan prof anlatıyor bilimsel verilerle. İğnenin jele bir üstünlüğü yok. Her yönüyle değerlendiriyorlar ve en iyisi jel sonucu çıkıyor. Son bölümde değerlendirmede en iyinin daha iyisi naturel siklus transferi ama bunun zorlukları konuşuluyor ilerde mümkün olduğunca bütün hastalara bunu uygulamak hedefimiz diyor Semra hoca. Eskiden progesteron ve e2 bakıyorduk diyor onun gereksiz ve anlamsız olduğunu da izah ediyor. Yani bu transfer sonrası e2 ve progesteron bakma daha eski bir uygulama.

Naturel transferde doktora gittiğimiz her gün e2 ve lh a ek olarak progesterona da bakılıyor.

Tedavin hayırlı olsun cnm bnmde haftaya başlanacak bende gönül hanımdan memnun kaldım.İnş güzel sonuçlar alırız.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. o videoları bende izleyeyim bu akşam. progesteron değerleri normalde kaç olmalı bilginiz var mı tabi bu adetin dönemlerine göre değişkenlik gösteren bir değer ama transfer öncesi kaç olmalı acaba ?

arkadaşlar ben bitki çaylarına çok meraklı bir insanım adaçayına bile bayılıyorum :) içmemem gereken çaylar var mı yoksa hepsinden mi uzak durayım.

Yumurta çatladığında progesteron yükselişe geçiyor. Adete kadar yükselip adetle düşüyor. 21.gün bakıldığında 10 üstü olması yumurtanın çatladığını gösteriyor diyenler var ama bir arkadaş daha düşük progesteron değeriyle yumurtam gelişmiyor diye üzülürken o ay hamile kaldı 6 falandı sanırım. Yani net bir kuralı sınırı var mı bilmiyorum. Sonra hcg baktırdıkça progesteron a da baktırdı. O da artıyor gün geçtikçe.

Başta zaten adaçayı içmemen gerek söktürücü özelliği var sonra maydanoz nane ananas hurma bunlar rahmi kasıyormuş.örneğin normal doğumu yaklaşan kişilere hurma yemesi önerilir doğumu kolay olsun diye.

ooo çok teşekkür ederim hurmayıda çok severim günde 3-4 tane yiyorum hemen bırakayım bari. bide bir şey sorucam reglinin ikinci günü pazara denk gelirse ne olacak bulunduğum ildeki hastanelerde pazar günü kadın doğumcu çalışmıyor. benim de pazara denk gelme ihtimali var ne yaparız öyle olursa iki ya da üçüncü gün çok farkeder mi acaba

HEmşire hattını aradım da üçüncü günü gidersiniz bir sıkıntı olmaz dedi

D Defnekuzuu canım tedavin hayırlı olsun inşallah
Progestani crinon jel sagliycak canım
Genetik sonucun çıktımı
Canım çook teşekkür ederim;inşalllah hayırlı olur çok heyecanlıyım; evet değil mi sanırım jeli progesteron için veriyorlar;kimseyi yanıltmayayım da.. canım genetik sonucu henüz gelmedi ya;ama natürel olacağı için beklemeye gerek dedi Yücel bey;genetik sonucunu çok merak ediyorum ama dua et canım inşallah güzle sonuçlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…