Bende çok merak ediyorum K KavimlergocuK Kavimlergocu balım nasıl oldun ben seni çok merak ediyorum
Kişinin durunuma göre degısir canımCanım genetik yaptırmak zorunlu mu biliyor musun?
Umarım iyidir iyi haberleri vardır cok mutlu olmasını diliyorum onun da hepimizin de BalımBende çok merak ediyorum K Kavimlergocu
Benim doktorumda maydanoz ve nane tabii ki yiyebilirsin oturup bir demeti bitirmeyeceksin sonuçta dedi ben roka dereotu maydanoz nane sabah kahvaltıma bazen yemeklerimin yanına mutlaka koyuyorum çok şükür bir şey de olmadıBaşta zaten adaçayı içmemen gerek söktürücü özelliği var sonra maydanoz nane ananas hurma bunlar rahmi kasıyormuş.örneğin normal doğumu yaklaşan kişilere hurma yemesi önerilir doğumu kolay olsun diye.
Yaaa hadi hayırlısı olsun bak zaten sende tam gönüllü değildin allah büyüktürBir sıkıntı olmaz canım, benim iptal oldu transferim bu arada bu ay için.. Önümüzdeki ay görüşürüz inş :)
İnşallah canım etmezmiyim çok yazmasamda okuyorum allaha bılıyor ya hep dua ediyorum allahım yardım etsin inşallahCanım çook teşekkür ederim;inşalllah hayırlı olur çok heyecanlıyım; evet değil mi sanırım jeli progesteron için veriyorlar;kimseyi yanıltmayayım da.. canım genetik sonucu henüz gelmedi ya;ama natürel olacağı için beklemeye gerek dedi Yücel bey;genetik sonucunu çok merak ediyorum ama dua et canım inşallah güzle sonuçlansın
25-26sı gibi heralde canım. Senin?yaa hayırlısı olsun canım benim. vardır bunda da bir hayır demekten başka çare yok ki. diğer ay kaçıncı günleri tahmini reglin.?
25-26sı gibi heralde canım. Senin?
Bayramlaşırız transfer odasında inşallah o zaman :)benimde 26-27 mayısta canım :)
Çatlatma iğnesi için geç arayabiliyorlarKızlar hemşire hattına her saat ulaşabiliyor muyuz.Benim bugünki msjım hala gelmedi.bugün ya da yarın çatlatma iğnesi olacaktı.3te aradım yoğunluk var dediler 5te yine aradım 2 kere açan olmadı.:/
Ayyyy nasıl duygulandım ben yaaa ağlıyorum şuan dur bir geçsin şu ağlamam yazıcam sana :)Bayramlaşırız transfer odasında inşallah o zaman :)
Yine natürel mi olacak canım25-26sı gibi heralde canım. Senin?
Canım sorduğun için çok teşekkür ederimK Kavimlergocu balım nasıl oldun ben seni çok merak ediyorum
Geçen salı murat bey yoktu genetik burcu hanımla konuştum uzun soluklu oldu hocam benim embriyolara ne oluyor böyle dedim pcos olunca çok hızlı bölünüyor dedi.Bende çok merak ediyorum K Kavimlergocu
GüZel haberlerini alalım hayırlısıyla inşaAllah Balım. Duamdasın ben inanıyorum Rabbim nasip edecek yeter ki biz mücadele etmeyi bırakmayalım. Rabbimden istemeyi onun nasibine razı olmayı. Allahım çok mutlu etsin hatırlama bu üzüntülerini inşaAllah BalımCanım sorduğun için çok teşekkür ederim
Geçen salı murat bey yoktu genetik burcu hanımla konuştum uzun soluklu oldu hocam benim embriyolara ne oluyor böyle dedim pcos olunca çok hızlı bölünüyor dedi.
Normal de olur dedi ilki dedim o büyük ihtimalle normaldi dedi başladım ağlamaya ya yavrum şimdi olsa 2 yaşında kocaman olacaktı kader işte yani normal olupta rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş olmamı kabullenemiyorum
(Dünde anneler günüydü öyle işte
Bomboş buruk )
çek up merkezindeydik ordaymış o sırada odaya geçtik annem de :-yanı nasıl olacak ? dedi
Hoca:-olur normal de ama düşükler işte dedi.
-Böyle panik yapma stres hormonları çok etkiliyor dedi .
İşte genetik sonucunu bekliyorum canlarım sorduğunuz için teşekkür ederim.
Canımsın.. Hepsini unutturacak Rabbim inşalalhCanım sorduğun için çok teşekkür ederim
Geçen salı murat bey yoktu genetik burcu hanımla konuştum uzun soluklu oldu hocam benim embriyolara ne oluyor böyle dedim pcos olunca çok hızlı bölünüyor dedi.
Normal de olur dedi ilki dedim o büyük ihtimalle normaldi dedi başladım ağlamaya ya yavrum şimdi olsa 2 yaşında kocaman olacaktı kader işte yani normal olupta rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş olmamı kabullenemiyorum
(Dünde anneler günüydü öyle işte
Bomboş buruk )
çek up merkezindeydik ordaymış o sırada odaya geçtik annem de :-yanı nasıl olacak ? dedi
Hoca:-olur normal de ama düşükler işte dedi.
-Böyle panik yapma stres hormonları çok etkiliyor dedi .
İşte genetik sonucunu bekliyorum canlarım sorduğunuz için teşekkür ederim.
O odadan o gün dolu dolu kalkalım inşallah. Hüznümüz huzura bulansın..Bayramlaşırız transfer odasında inşallah o zaman :)
Yararlı olduysam ne mutlu bana.Reglinin ikinci veya üçüncü günü gelin diyorlardı zaten bana. onun için üçüncü gün gitmende sorun olmaz.ooo çok teşekkür ederim hurmayıda çok severim günde 3-4 tane yiyorum hemen bırakayım bari. bide bir şey sorucam reglinin ikinci günü pazara denk gelirse ne olacak bulunduğum ildeki hastanelerde pazar günü kadın doğumcu çalışmıyor. benim de pazara denk gelme ihtimali var ne yaparız öyle olursa iki ya da üçüncü gün çok farkeder mi acaba
Doğru öyle ama ben işi riske atmak istemediğimden.aslında herşeyin ayarlı olanı iyi ama hamilelik başlı başına komplike bir olay olduğu için dediğim gibi risk faktörünü es geçemiyorum.Benim doktorumda maydanoz ve nane tabii ki yiyebilirsin oturup bir demeti bitirmeyeceksin sonuçta dedi ben roka dereotu maydanoz nane sabah kahvaltıma bazen yemeklerimin yanına mutlaka koyuyorum çok şükür bir şey de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?