- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Evet ama onlarada ihtiyacımız varmış zaten dr um öyle söyledikten sonra ben yemeğe başladım .. normalde de çok tükerdim yemeden nasıl durcam diye düşünürken doktora sorayım en iyisi dedim ve rahatlıkla tüketiyorum şimdi :)Doğru öyle ama ben işi riske atmak istemediğimden.aslında herşeyin ayarlı olanı iyi ama hamilelik başlı başına komplike bir olay olduğu için dediğim gibi risk faktörünü es geçemiyorum.
Ne güzel bir dua o öyle... Karşılıklı ağlayalım diyosun yani şimdi:)O odadan o gün dolu dolu kalkalım inşallah. Hüznümüz huzura bulansın..
Iyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Maalesef iyi değilim korkuyorum sancılarım oldukçaTahmin etmiştim canım böyle amaçladığını. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim senin adına umarım bundan sonraki süreç çok daha güzel ilerler. Allahım yardımcın olsun.
Çok sevindim denizcim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah pozitif düşünelim bu mübarek günlerin hürmetine kalp atışlarında duyacaksın hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da alacağız inşaallah kalbini ferah tut canımIyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Yaşadığın şeylere bağlı olarak geçmişi düşünüp böyle hissetmen normal canım. Peki doktorun ne söyledi ? Çok güzel bir aydayız bak ramazan geldi gönülden duanı etmeye devam et sen. Rabbim nasip ettiyse kavuşturacak sizi .Maalesef iyi değilim korkuyorum sancılarım oldukça
Inşallah canım benim Allahım bu defa nasip etsin sağlıkla şu günler hurmetineÇok sevindim denizcim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah pozitif düşünelim bu mübarek günlerin hürmetine kalp atışlarında duyacaksın hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da alacağız inşaallah kalbini ferah tut canım
Yücel beye yazdım hemen hatta fotoğraf attım fotoğraftan bunu anlayamam ama bunu söylemek için daha c8k erken olduğunu istirahat etmemi ılaclari saatinde almamı söyledi zateb bunları yapiyorumYaşadığın şeylere bağlı olarak geçmişi düşünüp böyle hissetmen normal canım. Peki doktorun ne söyledi ? Çok güzel bir aydayız bak ramazan geldi gönülden duanı etmeye devam et sen. Rabbim nasip ettiyse kavuşturacak sizi .
inşallah Allah gönlüne göre verir.Sağlıklı hayırlı evlatların olsun.Iyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Canım tebrik ederim..gerçekten çok sevindim. Nolur kalbini ferah tut aklına kötü şeyler getirme. Olumlu düşün ki olumlu olsun herşey. Bu mübarek gunlerin hürmetine allahım kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.Iyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Inş canıminşallah Allah gönlüne göre verir.Sağlıklı hayırlı evlatların olsun.
Amin amin inşallah canım bugün o doktor öyle deyince kend8 perinatologumu aradım randevumu öne çektirdik cumaya ona gideceğim insCanım tebrik ederim..gerçekten çok sevindim. Nolur kalbini ferah tut aklına kötü şeyler getirme. Olumlu düşün ki olumlu olsun herşey. Bu mübarek gunlerin hürmetine allahım kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Cnm çok merak ettm ya dün yatarken nerden kime sorsam diye düşünerek yatmştm korlma allahm yardmcı olsn hepmze hçbşy olmaz inşallahIyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Inş canım benim c9k sagolCnm çok merak ettm ya dün yatarken nerden kime sorsam diye düşünerek yatmştm korlma allahm yardmcı olsn hepmze hçbşy olmaz inşallah
Canım çok çok çok sevindim; ay maşaallah ne güzel geldi haberin akşam akşam... sağlıkla ilerleyecek inşallah sen üzme kendiniIyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Inş öyle olur gercekten kendimi çok kötü hissediyorumCanım çok çok çok sevindim; ay maşaallah ne güzel geldi haberin akşam akşam... sağlıkla ilerleyecek inşallah sen üzme kendini
Allah ın izniyle canım benim; bu kadar sıkıntı yapma;ama böyle güzel haberle geri dönmen çok hoş oldu;darısı bize..Hiç üzülme sen;her şey çok güzel olacak inşallahInş öyle olur gercekten kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?