Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum bende 2014de Memorial Şişli tüp bebek merkezinde tedavi gördüm çok şükür 1tane kızım var Kasım'da bir daha tedaviye başlamayı düşünüyorum Rabbim benim yüzümü güldürdü inşallah dizinds yüzünüzü güldürsün

Pcosta bolunmemin hızlı olduğunu bilmiyordum.ne olur pozitif ol .stres çok etkiliyor . Rahim ağzı yetmezliği için bi önlem aldın mı ?

Sorununuz neydi acaba

Canım içini ferah tut, inşallah iyi olacak güzel sonlanacak bu sefer. Kendi adıma seni anlayabiliyorum ben de son transferde aynı yolu izledim.. O yüzden pozitif olduğunu tahmin etmiştim sonucun :)
Sen hiç üzülme canını sıkma, iyi düşünmek olumlu etki yapacaktır durumuna.

Cnm hiç üzme kendini Allahın izniyle herşey iyi olacak inşallah.doktorun büyük ihtimalle progestan takviyesi verecektir sanırsam doğuma yakın bile kese aşağı inerse yukarı çıkması için progestan desteği veriyorlar yanlış ta yönlendirmek istemem.sen dinlen ve doktorunun dediklerini dinle.Allahım bu mübarek günlerde hepimize hep iyi haberler aldırsın inşallah.Allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

Bu günü aynen bende böyle yaşamıştım inşallah hiç bir şey çıkmaz sende bize dua et

Dune göre psikolojim daha iyi şu an Allah ömür verdiyse gelicek ne diyeyim canim

Canim merkez hâlâ bana progestab destegi vermedi ben zateb agrilarim oluyoe diye 1 haftadir kafama gore aliyoedum progestan dün ki doktorda devam et dedi kafama göre içiyorum

Ben de hepimiz için dua ediyorum harıl harıl içimdeki yangını söndürmek için evi temizliyorum tadilat
Pcosta bolunmemin hızlı olduğunu bilmiyordum.ne olur pozitif ol .stres çok etkiliyor . Rahim ağzı yetmezliği için bi önlem aldın mı ?
Tatlım onun hamilelikten önce bir tedavisi yok acıbademde bir dr abdıminal dikelim demişti bu sefer tüp bebekte sıkıntı çıkarmış birde tranklasyon çıktı izlenecek hamilelikte pcosta proklaktin az salgılanınca rahim ağzı gevşek oluyormuş deniyor ihtimaller ihtimaller aslında bebeği doğurmadan ben 5 farklı dr a da gittim herşeyine baktılar tabii bu bir ihtimal önceden bilememiyor perinayologa gideceğim hamile kalırsam cnm prof dr Süleyman Engin Akhan ı çok öneriyorlar .
Genetik sonucum bir gelsinde
Korkuyla bekliyorum
Havuz için menekşe hnm la konuştum
Burda havuz yokmuş gibi
Olsaydı az ücretle tekrar genetik yaptırdım aslında işte Allah yardımcım olsun içimde umutta var aslında olacak diyor bir yanımda ))))
dua edin cnm hamilelerin duası kabul olur.

Canım kızmak değil merak ettik negatif diye korktuk üzüldük neyseki çok şükür pozitif Allahım sağlıkla devam ettirsin kucağına almak nasip olsun ..

Arkadaşlar bir güzel haberde benden pozitif sonuç aldım diğer arkadaşlara bu sonuçlar moral ve motivasyon olsun sıra sizlerde inşallah.hepimiz sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah
Hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah .. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin .. güzel haberler almaya devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…