- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Kendi doktoruma cuma gideceğim ins cnm ins güzel şeyler duyarımBir de bak Yücel bey de erken daha demiş;sen neden bu kadar üzüldün;kendi doktorunun yorumu nedir denizcim..
Pcosta bolunmemin hızlı olduğunu bilmiyordum.ne olur pozitif ol .stres çok etkiliyor . Rahim ağzı yetmezliği için bi önlem aldın mı ?Canım sorduğun için çok teşekkür ederim
Geçen salı murat bey yoktu genetik burcu hanımla konuştum uzun soluklu oldu hocam benim embriyolara ne oluyor böyle dedim pcos olunca çok hızlı bölünüyor dedi.
Normal de olur dedi ilki dedim o büyük ihtimalle normaldi dedi başladım ağlamaya ya yavrum şimdi olsa 2 yaşında kocaman olacaktı kader işte yani normal olupta rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş olmamı kabullenemiyorum
(Dünde anneler günüydü öyle işte
Bomboş buruk )
çek up merkezindeydik ordaymış o sırada odaya geçtik annem de :-yanı nasıl olacak ? dedi
Hoca:-olur normal de ama düşükler işte dedi.
-Böyle panik yapma stres hormonları çok etkiliyor dedi .
İşte genetik sonucunu bekliyorum canlarım sorduğunuz için teşekkür ederim.
Sorununuz neydi acabaSelam arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum bende 2014de Memorial Şişli tüp bebek merkezinde tedavi gördüm çok şükür 1tane kızım var Kasım'da bir daha tedaviye başlamayı düşünüyorum Rabbim benim yüzümü güldürdü inşallah dizinds yüzünüzü güldürsün
Sorununuz neydi acaba[/QUOT
Hormon bozukluğu
Arkadaşlar bu videoyu izleyelim derim
Canım içini ferah tut, inşallah iyi olacak güzel sonlanacak bu sefer. Kendi adıma seni anlayabiliyorum ben de son transferde aynı yolu izledim.. O yüzden pozitif olduğunu tahmin etmiştim sonucun :)Iyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Cnm hiç üzme kendini Allahın izniyle herşey iyi olacak inşallah.doktorun büyük ihtimalle progestan takviyesi verecektir sanırsam doğuma yakın bile kese aşağı inerse yukarı çıkması için progestan desteği veriyorlar yanlış ta yönlendirmek istemem.sen dinlen ve doktorunun dediklerini dinle.Allahım bu mübarek günlerde hepimize hep iyi haberler aldırsın inşallah.Allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla doldursun inşallahIyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Bu günü aynen bende böyle yaşamıştım inşallah hiç bir şey çıkmaz sende bize dua etKızlar bu mübarek günlerde dualarınızda bana da yer verirmisniz bugün perinatolağa gidiyorum şuanda yoldayım ve hem korku hem heyecan var Allahım iyi ve sağlık haberlerini aldırsın inşallah.Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Dune göre psikolojim daha iyi şu an Allah ömür verdiyse gelicek ne diyeyim canimCanım içini ferah tut, inşallah iyi olacak güzel sonlanacak bu sefer. Kendi adıma seni anlayabiliyorum ben de son transferde aynı yolu izledim.. O yüzden pozitif olduğunu tahmin etmiştim sonucun :)
Sen hiç üzülme canını sıkma, iyi düşünmek olumlu etki yapacaktır durumuna.
Canim merkez hâlâ bana progestab destegi vermedi ben zateb agrilarim oluyoe diye 1 haftadir kafama gore aliyoedum progestan dün ki doktorda devam et dedi kafama göre içiyorumCnm hiç üzme kendini Allahın izniyle herşey iyi olacak inşallah.doktorun büyük ihtimalle progestan takviyesi verecektir sanırsam doğuma yakın bile kese aşağı inerse yukarı çıkması için progestan desteği veriyorlar yanlış ta yönlendirmek istemem.sen dinlen ve doktorunun dediklerini dinle.Allahım bu mübarek günlerde hepimize hep iyi haberler aldırsın inşallah.Allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
Ben de hepimiz için dua ediyorum harıl harıl içimdeki yangını söndürmek için evi temizliyorum tadilatGüZel haberlerini alalım hayırlısıyla inşaAllah Balım. Duamdasın ben inanıyorum Rabbim nasip edecek yeter ki biz mücadele etmeyi bırakmayalım. Rabbimden istemeyi onun nasibine razı olmayı. Allahım çok mutlu etsin hatırlama bu üzüntülerini inşaAllah Balım
Tatlım onun hamilelikten önce bir tedavisi yok acıbademde bir dr abdıminal dikelim demişti bu sefer tüp bebekte sıkıntı çıkarmış birde tranklasyon çıktı izlenecek hamilelikte pcosta proklaktin az salgılanınca rahim ağzı gevşek oluyormuş deniyor ihtimaller ihtimaller aslında bebeği doğurmadan ben 5 farklı dr a da gittim herşeyine baktılar tabii bu bir ihtimal önceden bilememiyor perinayologa gideceğim hamile kalırsam cnm prof dr Süleyman Engin Akhan ı çok öneriyorlar .Pcosta bolunmemin hızlı olduğunu bilmiyordum.ne olur pozitif ol .stres çok etkiliyor . Rahim ağzı yetmezliği için bi önlem aldın mı ?
Amin cnm ben takip edemedim sen ne aşamadasın? TatlımCanımsın.. Hepsini unutturacak Rabbim inşalalh
Canım kızmak değil merak ettik negatif diye korktuk üzüldük neyseki çok şükür pozitif Allahım sağlıkla devam ettirsin kucağına almak nasip olsun ..Iyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Amin amin inşallah cnmCanım kızmak değil merak ettik negatif diye korktuk üzüldük neyseki çok şükür pozitif Allahım sağlıkla devam ettirsin kucağına almak nasip olsun ..
Hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah .. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin .. güzel haberler almaya devam edelimArkadaşlar bir güzel haberde benden pozitif sonuç aldım diğer arkadaşlara bu sonuçlar moral ve motivasyon olsun sıra sizlerde inşallah.hepimiz sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah
Canım bu arada bizim bir tanıdığın aynı şekil kese aşağıdaydı bir iki kere kanaması da oldu maşallah diyim hem çalışıyor şuanda 7 aylık oldu korkma sende Allahın izniyle meleğin seninleAmin amin inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?