Amin çok çok sağol canım.Hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah .. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin .. güzel haberler almaya devam edelim
Gercekten mi neler yaptı bu süreçte bende zaten dinleniyorum memorial progestan vermedi ama kafama göre hap alıyorum dün ku doktorda onayladı bunu yapabilcegim başka ne var bilemiyorum ins bu defa bebeğim beni bırakmazCanım bu arada bizim bir tanıdığın aynı şekil kese aşağıdaydı bir iki kere kanaması da oldu maşallah diyim hem çalışıyor şuanda 7 aylık oldu korkma sende Allahın izniyle meleğin seninle
Amin çok çok sağol canım.
Ederim canım.aklıma ceyda duvenci geldi onda da rahim ağzı yetmezliği vardı hamilelikten önce tak diye bi operasyon geçirmişti . Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım.Ben de hepimiz için dua ediyorum harıl harıl içimdeki yangını söndürmek için evi temizliyorum tadilat
Tatlım onun hamilelikten önce bir tedavisi yok acıbademde bir dr abdıminal dikelim demişti bu sefer tüp bebekte sıkıntı çıkarmış birde tranklasyon çıktı izlenecek hamilelikte pcosta proklaktin az salgılanınca rahim ağzı gevşek oluyormuş deniyor ihtimaller ihtimaller aslında bebeği doğurmadan ben 5 farklı dr a da gittim herşeyine baktılar tabii bu bir ihtimal önceden bilememiyor perinayologa gideceğim hamile kalırsam cnm prof dr Süleyman Engin Akhan ı çok öneriyorlar .
Genetik sonucum bir gelsinde
Korkuyla bekliyorum
Havuz için menekşe hnm la konuştum
Burda havuz yokmuş gibi
Olsaydı az ücretle tekrar genetik yaptırdım aslında işte Allah yardımcım olsun içimde umutta var aslında olacak diyor bir yanımda))))
dua edin cnm hamilelerin duası kabul olur.
Çok çok sağol canım cümlemize inşallah.merve3337 hayırlı olsun gözün aydın allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
Aynen canım bende öyle.Cümlemize inşallahayy hayırlı olsun arakdaşım çok çok sevindim. gerçekten bizlere umut oluyorsunuz. allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. duydukça insan kıpır kıpır oluyor
Canım benimki kesin değil hamilelikte izleniyor Ceyda hanımı biliyorum cnm hatta tanıyorum da Amerika da yaptırdı Bülent beyle çok çok mutlu olur evlatlarıyla inşEderim canım.aklıma ceyda duvenci geldi onda da rahim ağzı yetmezliği vardı hamilelikten önce tak diye bi operasyon geçirmişti . Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım.
Inşallah çok güzel şeyler yaşarsın canım :) güzel kalbin gibiCanım benimki kesin değil hamilelikte izleniyor Ceyda hanımı biliyorum cnm hatta tanıyorum da Amerika da yaptırdı Bülent beyle çok çok mutlu olur evlatlarıyla inş
işte kesin olsa ben izlettirip yatacağım diye plan yaptım hatta işten de çıktım ben normalde aktifim kendimi yatmaya alıştırdım olay farklı yöne kaydı ya nasip tatlım önüme ne çıkarsa yaşayacağım artık Tatlım
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ilk denemeniz mi sorun neydi, darısı bütün isteyenlere olsun:)Arkadaşlar bir güzel haberde benden pozitif sonuç aldım diğer arkadaşlara bu sonuçlar moral ve motivasyon olsun sıra sizlerde inşallah.hepimiz sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah
Allah razı olsun isteyen emek eden herkese şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim nasip etsin.Sorun aslında şöyle pol.kis.over vardı sebepsiz gibi birşey. Yok ilk deneme değil çok deneme oldu.Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ilk denemeniz mi sorun neydi, darısı bütün isteyenlere olsun:)
arastirma hastanesinde tedavi gormustum o kadar yiprattilarki beni negatifi gorunce gitmedim bile kendileride 2 ay sonra arayip sonucu sordular negatif dedim tmm diyip kapattilar bende ustune dusmedim ama burdaki doktorlar embriyo kalitesiyle alakali oldugunu dusunuyorCanım maşaalalh sayıların ne güzel.. inşalalh bu kez mutlu sonuç alırsın;geçen sefer neden olmadı peki bir sebep söylediler mi;daha önce yazdıysan da ksura bakma denk gelememişimdir
gözn ayıdın cnm inş. sağlıkla kucagına alırsın. Yaa bende de var pkoAllah razı olsun isteyen emek eden herkese şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim nasip etsin.Sorun aslında şöyle pol.kis.over vardı sebepsiz gibi birşey. Yok ilk deneme değil çok deneme oldu.
biz ongorusme icin gittik muayene ucreti yok semra hanim ve ekibinden bir doktor muayene ediyor ongorusme die randevu istersen ucret almiyorKızlar ilk muayene için memorialde muayene ücreti ne kadar bilgisi olan var mı ?
canim pko dan korkma bende de pko var ilk denememse hafif ohss gecirdim arastirma hastanesinde yaptirmistim bu sefer memorialde yaptirdim cok guzel gecti ve suan tam 24 tane dondurulmus embriyom.var doktorlar hep sizin gibi.hastalarda yumurta toplamaya kadar isimiz sonrasi en kolay eve bebek.gonderdigimiz hastalardansiniz dedi insallah dedikleri gibi olurgözn ayıdın cnm inş. sağlıkla kucagına alırsın. Yaa bende de var pkoinş. benide çok ugraştırmaz
Yok canım kusura bakma belirtmemişim ilk gebelik muayenesi diye çok sağolbiz ongorusme icin gittik muayene ucreti yok semra hanim ve ekibinden bir doktor muayene ediyor ongorusme die randevu istersen ucret almiyor
Canım transfer sonrası iğne verecekler diyordun sanki ? O progestan olmuyor muGercekten mi neler yaptı bu süreçte bende zaten dinleniyorum memorial progestan vermedi ama kafama göre hap alıyorum dün ku doktorda onayladı bunu yapabilcegim başka ne var bilemiyorum ins bu defa bebeğim beni bırakmaz
ne kusuru estagfurullah rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin hayirli mubarek evlat olsun insallahYok canım kusura bakma belirtmemişim ilk gebelik muayenesi diye çok sağol
Ya çok kızdık :) çok sevindim sen iyi olda canım İnşâAllah herşey güzel olacak nolur oluruna bırak stres yapmaIyi akşamlar kızlar belki bana kızdınız ama anlamınızı umud ediyorum transferden sonra kimseyle görüşmedim bu süreçte ama hepinize dua ettim sonucum pozitif ama bugün keseyi gördük lakin kese olması gereken yerden biraz aşağıda öğleden beri bomboşum ne yapacağımı bilemiyorum Allah hayırlısı ile nasip etsin ne diyecegimi bilemiyorum
Canım çok sevindim hadi gözünüz aydınArkadaşlar bir güzel haberde benden pozitif sonuç aldım diğer arkadaşlara bu sonuçlar moral ve motivasyon olsun sıra sizlerde inşallah.hepimiz sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?