Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bu arada bizim bir tanıdığın aynı şekil kese aşağıdaydı bir iki kere kanaması da oldu maşallah diyim hem çalışıyor şuanda 7 aylık oldu korkma sende Allahın izniyle meleğin seninle
Gercekten mi neler yaptı bu süreçte bende zaten dinleniyorum memorial progestan vermedi ama kafama göre hap alıyorum dün ku doktorda onayladı bunu yapabilcegim başka ne var bilemiyorum ins bu defa bebeğim beni bırakmaz

Ederim canım.aklıma ceyda duvenci geldi onda da rahim ağzı yetmezliği vardı hamilelikten önce tak diye bi operasyon geçirmişti . Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım.

Ederim canım.aklıma ceyda duvenci geldi onda da rahim ağzı yetmezliği vardı hamilelikten önce tak diye bi operasyon geçirmişti . Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım.
Canım benimki kesin değil hamilelikte izleniyor Ceyda hanımı biliyorum cnm hatta tanıyorum da Amerika da yaptırdı Bülent beyle çok çok mutlu olur evlatlarıyla inş
işte kesin olsa ben izlettirip yatacağım diye plan yaptım hatta işten de çıktım ben normalde aktifim kendimi yatmaya alıştırdım olay farklı yöne kaydı ya nasip tatlım önüme ne çıkarsa yaşayacağım artık Tatlım

Inşallah çok güzel şeyler yaşarsın canım :) güzel kalbin gibi

Arkadaşlar bir güzel haberde benden pozitif sonuç aldım diğer arkadaşlara bu sonuçlar moral ve motivasyon olsun sıra sizlerde inşallah.hepimiz sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ilk denemeniz mi sorun neydi, darısı bütün isteyenlere olsun:)

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ilk denemeniz mi sorun neydi, darısı bütün isteyenlere olsun:)
Allah razı olsun isteyen emek eden herkese şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim nasip etsin.Sorun aslında şöyle pol.kis.over vardı sebepsiz gibi birşey. Yok ilk deneme değil çok deneme oldu.

Canım maşaalalh sayıların ne güzel.. inşalalh bu kez mutlu sonuç alırsın;geçen sefer neden olmadı peki bir sebep söylediler mi;daha önce yazdıysan da ksura bakma denk gelememişimdir
arastirma hastanesinde tedavi gormustum o kadar yiprattilarki beni negatifi gorunce gitmedim bile kendileride 2 ay sonra arayip sonucu sordular negatif dedim tmm diyip kapattilar bende ustune dusmedim ama burdaki doktorlar embriyo kalitesiyle alakali oldugunu dusunuyor

Allah razı olsun isteyen emek eden herkese şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim nasip etsin.Sorun aslında şöyle pol.kis.over vardı sebepsiz gibi birşey. Yok ilk deneme değil çok deneme oldu.
gözn ayıdın cnm inş. sağlıkla kucagına alırsın. Yaa bende de var pko inş. benide çok ugraştırmaz

gözn ayıdın cnm inş. sağlıkla kucagına alırsın. Yaa bende de var pko inş. benide çok ugraştırmaz
canim pko dan korkma bende de pko var ilk denememse hafif ohss gecirdim arastirma hastanesinde yaptirmistim bu sefer memorialde yaptirdim cok guzel gecti ve suan tam 24 tane dondurulmus embriyom.var doktorlar hep sizin gibi.hastalarda yumurta toplamaya kadar isimiz sonrasi en kolay eve bebek.gonderdigimiz hastalardansiniz dedi insallah dedikleri gibi olur

Gercekten mi neler yaptı bu süreçte bende zaten dinleniyorum memorial progestan vermedi ama kafama göre hap alıyorum dün ku doktorda onayladı bunu yapabilcegim başka ne var bilemiyorum ins bu defa bebeğim beni bırakmaz
Canım transfer sonrası iğne verecekler diyordun sanki ? O progestan olmuyor mu

Ya çok kızdık :) çok sevindim sen iyi olda canım İnşâAllah herşey güzel olacak nolur oluruna bırak stres yapma
Arkadaşlar bir güzel haberde benden pozitif sonuç aldım diğer arkadaşlara bu sonuçlar moral ve motivasyon olsun sıra sizlerde inşallah.hepimiz sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah
Canım çok sevindim hadi gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…