- 15 Eylül 2012
- 8.431
- 6.897
- 398
Amin canım İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırızne kusuru estagfurullah rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin hayirli mubarek evlat olsun insallah
ben hem kese hemde kalp atışını aynı haftaya bırakmıştım. Benim için kalp atışı önemliydi 6+6 ikisinide görmüştüm çok şükür. Ama kalp atışını ben göremedim doktor alttan muayne etti bende gördüm. Doktor kalp var herşey yolunda dedi ama benimde görmem gerekiyordu. Alttan muayneye itiraz etmedim. Herhangi bir sorunda yaşamadımKızlar bişey daha sorcam size ben en son 7 Mayıs'ta gittim birde 20 gün sonra gel dedi keseyi görmüştük yolk kesesinden bahsetmedi içim bi tuhaf kalp atışı için geç değil mi bu akşam bulantılarım için gidicem dayanılmayacak derecede zaten bulantım çok iyice stres oldum
Nolur dua edin İnşâAllah duyarız kalp atışlarını şuan 6+2 deyiz erken mi acaba?
Allah razı olsun isteyen emek eden herkese şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim nasip etsin.Sorun aslında şöyle pol.kis.over vardı sebepsiz gibi birşey. Yok ilk deneme değil çok deneme oldu.Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ilk denemeniz mi sorun neydi, darısı bütün isteyenlere olsun:)
Sağol canım cümlemiz sağlıklıca alırız inşallah.İnşaallah sende tez zamanda sevinirsin.gözn ayıdın cnm inş. sağlıkla kucagına alırsın. Yaa bende de var pkoinş. benide çok ugraştırmaz
Çok çok sağol canım hepimiz inşallah.P Pamukprensali gözün aydın tebrik ederim. inşallah korktuğuna değmez sağlıkla devam eder hamileliğin.merve3337 senide tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah. güzel hamilelikler geçirirsiniz umarım
Çok çok sağol canım.Ya çok kızdık :) çok sevindim sen iyi olda canım İnşâAllah herşey güzel olacak nolur oluruna bırak stres yapma
Canım çok sevindim hadi gözünüz aydın
Hım anladım canım en iyisini yapmışsın demek ki henüz erken benim içinde neyse akşam gideyim hem ilaç yazdırayım hemde bulantı için ne diyecek bakalım eşim gitme taraftarı değil duyamazsak stres oluruz dedi bilmiyorum nolcak nasıl bişeymiş ya her anı bir stres :/ben hem kese hemde kalp atışını aynı haftaya bırakmıştım. Benim için kalp atışı önemliydi 6+6 ikisinide görmüştüm çok şükür. Ama kalp atışını ben göremedim doktor alttan muayne etti bende gördüm. Doktor kalp var herşey yolunda dedi ama benimde görmem gerekiyordu. Alttan muayneye itiraz etmedim. Herhangi bir sorunda yaşamadım
Canım biz 5+2de keseyi gördük 6+2de kalp atışı karından gözüktü ama dinletmedi doktor 8.haftada dinletti. Alttan muayene olma derim ben biraz sabretKızlar bişey daha sorcam size ben en son 7 Mayıs'ta gittim birde 20 gün sonra gel dedi keseyi görmüştük yolk kesesinden bahsetmedi içim bi tuhaf kalp atışı için geç değil mi bu akşam bulantılarım için gidicem dayanılmayacak derecede zaten bulantım çok iyice stres oldum
Nolur dua edin İnşâAllah duyarız kalp atışlarını şuan 6+2 deyiz erken mi acaba?
P Pamukprensali cnm iki ampul progestan,sabah akşam bi tane progestan fitil alıyorum vajinadan ve haftada bir proluton depot vuruluyorum sadece jel yeterli gelmez belki doktoruna danış cnmCanım transfer sonrası iğne verecekler diyordun sanki ? O progestan olmuyor mu
Memorial de embriyoyu başka hastaneye taşıyabiliyor muyuz??
Ne yaptin canım allahım izniyle bu sorun yoktur inşallah dualarım seninle canimKızlar bu mübarek günlerde dualarınızda bana da yer verirmisniz bugün perinatolağa gidiyorum şuanda yoldayım ve hem korku hem heyecan var Allahım iyi ve sağlık haberlerini aldırsın inşallah.Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet cnm iğneyi pozitifi alınca başladım jeli bırakıp ama ağrılarım olunca hapını da aldımCanım transfer sonrası iğne verecekler diyordun sanki ? O progestan olmuyor mu
Allaha emanetiz canım yapacak Hiç bişey yok Allaha güvenmekten baskaYa çok kızdık :) çok sevindim sen iyi olda canım İnşâAllah herşey güzel olacak nolur oluruna bırak stres yapma
Canım çok sevindim hadi gözünüz aydın
InsAllah arkadaşım çok sagolP Pamukprensali gözün aydın tebrik ederim. inşallah korktuğuna değmez sağlıkla devam eder hamileliğin.merve3337 senide tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah. güzel hamilelikler geçirirsiniz umarım
Kuzum bende aynısını yapıyorum merkeze kalsa hiç gerek bile yok bende sabahları 2 ampul progestan iğne öğlen ve akşam progestan hap içiyorum dün doktora söyledim kafama göre içiyorum diye bişey olmaz devam et dediP Pamukprensali cnm iki ampul progestan,sabah akşam bi tane progestan fitil alıyorum vajinadan ve haftada bir proluton depot vuruluyorum sadece jel yeterli gelmez belki doktoruna danış cnm
canım biz transfer hazırlığına başladık bakalım; haftaya salı 11. Gün oluyor kontrol yazdı gönül hanım; bekliyorum işte dua ediyorum sabrediyorum..Amin cnm ben takip edemedim sen ne aşamadasın? Tatlım
Ay ne güzel canım seninle aynı olcak Benimde bugün6+2 bu akşam gidicem bakalım doktor bakar mıCanım biz 5+2de keseyi gördük 6+2de kalp atışı karından gözüktü ama dinletmedi doktor 8.haftada dinletti. Alttan muayene olma derim ben biraz sabret
Aynen canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAllaha emanetiz canım yapacak Hiç bişey yok Allaha güvenmekten baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?