Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bişey daha sorcam size ben en son 7 Mayıs'ta gittim birde 20 gün sonra gel dedi keseyi görmüştük yolk kesesinden bahsetmedi içim bi tuhaf kalp atışı için geç değil mi bu akşam bulantılarım için gidicem dayanılmayacak derecede zaten bulantım çok iyice stres oldum
Nolur dua edin İnşâAllah duyarız kalp atışlarını şuan 6+2 deyiz erken mi acaba?

ben hem kese hemde kalp atışını aynı haftaya bırakmıştım. Benim için kalp atışı önemliydi 6+6 ikisinide görmüştüm çok şükür. Ama kalp atışını ben göremedim doktor alttan muayne etti bende gördüm. Doktor kalp var herşey yolunda dedi ama benimde görmem gerekiyordu. Alttan muayneye itiraz etmedim. Herhangi bir sorunda yaşamadım

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ilk denemeniz mi sorun neydi, darısı bütün isteyenlere olsun:)
Allah razı olsun isteyen emek eden herkese şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim nasip etsin.Sorun aslında şöyle pol.kis.over vardı sebepsiz gibi birşey. Yok ilk deneme değil çok deneme oldu.
gözn ayıdın cnm inş. sağlıkla kucagına alırsın. Yaa bende de var pko inş. benide çok ugraştırmaz
Sağol canım cümlemiz sağlıklıca alırız inşallah.İnşaallah sende tez zamanda sevinirsin.

Hım anladım canım en iyisini yapmışsın demek ki henüz erken benim içinde neyse akşam gideyim hem ilaç yazdırayım hemde bulantı için ne diyecek bakalım eşim gitme taraftarı değil duyamazsak stres oluruz dedi bilmiyorum nolcak nasıl bişeymiş ya her anı bir stres :/

Canım biz 5+2de keseyi gördük 6+2de kalp atışı karından gözüktü ama dinletmedi doktor 8.haftada dinletti. Alttan muayene olma derim ben biraz sabret

Ne yaptin canım allahım izniyle bu sorun yoktur inşallah dualarım seninle canim

P Pamukprensali cnm iki ampul progestan,sabah akşam bi tane progestan fitil alıyorum vajinadan ve haftada bir proluton depot vuruluyorum sadece jel yeterli gelmez belki doktoruna danış cnm
Kuzum bende aynısını yapıyorum merkeze kalsa hiç gerek bile yok bende sabahları 2 ampul progestan iğne öğlen ve akşam progestan hap içiyorum dün doktora söyledim kafama göre içiyorum diye bişey olmaz devam et dedi

Canım biz 5+2de keseyi gördük 6+2de kalp atışı karından gözüktü ama dinletmedi doktor 8.haftada dinletti. Alttan muayene olma derim ben biraz sabret
Ay ne güzel canım seninle aynı olcak Benimde bugün6+2 bu akşam gidicem bakalım doktor bakar mı

Allaha emanetiz canım yapacak Hiç bişey yok Allaha güvenmekten baska
Aynen canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…