- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Cnm benim kan alınmadı perinatolog ultrason muayenesi yaptı.hiç bişi anlamadım.Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versinNe yaptin canım allahım izniyle bu sorun yoktur inşallah dualarım seninle canim
Hapı içmesende vajinadan alsan içersen bulantı yapabilir cnm doktorun nasıl kullan demiştiKuzum bende aynısını yapıyorum merkeze kalsa hiç gerek bile yok bende sabahları 2 ampul progestan iğne öğlen ve akşam progestan hap içiyorum dün doktora söyledim kafama göre içiyorum diye bişey olmaz devam et dedi
Inşallah canım Allahım bu defa sağlıkla nasip etsinP Pamukprensali canım hayırlı olsun inşallah
Kesenin aşağıda olmasına üzülme daha çok küçük progestan desteğide alıyorsun ilerleyen günlerde yavaş yavaş yukarıya cikicaktir
Akıntı yapınca kötü oluyorum canım o yüzden içiyorum evet hap bayıltiyor beni ama akıntıdan daha iyi diye düşünüyorum kendi acımdanHapı içmesende vajinadan alsan içersen bulantı yapabilir cnm doktorun nasıl kullan demişti
Canım ikizlerde zaten kan alınmıyor sanırım ense kalınlığına burun kemiğine bakılıyor sanırım doktorda buna bakmıştırCnm benim kan alınmadı perinatolog ultrason muayenesi yaptı.hiç bişi anlamadım.Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin
Amin canım aminnnInşallah canım Allahım bu defa sağlıkla nasip etsin
Ay canım çok sevindim hadi inşallahC
canım biz transfer hazırlığına başladık bakalım; haftaya salı 11. Gün oluyor kontrol yazdı gönül hanım; bekliyorum işte dua ediyorum sabrediyorum..
Cnm biz çok şükür 11+2 olduk Allahın izniyle.ewet ense kalınlıklarına burun kenimklerine kalbe ve beyinlere baktı.bütün organları inceledi.maddi durumunuz iyi ise diğer testlerden yaptırabilirsniz dedi.bütün sonuç rakamlarını girince bilgisayar olası riski hesapladı falan.Allahım iyi haberler aldırsın hep hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin inşallah.sende de o olası risk değerleri çıkmış mıydı cnmCanım ikizlerde zaten kan alınmıyor sanırım ense kalınlığına burun kemiğine bakılıyor sanırım doktorda buna bakmıştır
Sen bugün tam olarak kavli haftaliksin
Cnm fitil jel gibi akıntı yapmıyoo ilk koyuyorum zaten ben korkumdan çok ileri itemiyorum hemen ucuna koyuyorum bi saat yatıyorum ayaklarım yukarıda.sonra ilk ayağa kalktığımda fitilden beyaz bişi geliyoo yaprak orkidi değiştiriyorum hemen sonra öle jel gibi gelmiyoo yani.bulantılar zaten beni pert ettiğinden ağızdan alamıyorum bunu ki doktorum vajinal kullanmamı tavsiye etti.bu arada kızlar progestan ampulu 12.haftaya girdiğimizdemi yoksa 12.hafta bittiğinde mi bırakıyoruzAkıntı yapınca kötü oluyorum canım o yüzden içiyorum evet hap bayıltiyor beni ama akıntıdan daha iyi diye düşünüyorum kendi acımdan
Bu soruyu bende hemşireye sordum 12.haftanın başında bıraktım yani öyle dedilerCnm fitil jel gibi akıntı yapmıyoo ilk koyuyorum zaten ben korkumdan çok ileri itemiyorum hemen ucuna koyuyorum bi saat yatıyorum ayaklarım yukarıda.sonra ilk ayağa kalktığımda fitilden beyaz bişi geliyoo yaprak orkidi değiştiriyorum hemen sonra öle jel gibi gelmiyoo yani.bulantılar zaten beni pert ettiğinden ağızdan alamıyorum bunu ki doktorum vajinal kullanmamı tavsiye etti.bu arada kızlar progestan ampulu 12.haftaya girdiğimizdemi yoksa 12.hafta bittiğinde mi bırakıyoruz
Cihat hocada miydin cnmCnm biz çok şükür 11+2 olduk Allahın izniyle.ewet ense kalınlıklarına burun kenimklerine kalbe ve beyinlere baktı.bütün organları inceledi.maddi durumunuz iyi ise diğer testlerden yaptırabilirsniz dedi.bütün sonuç rakamlarını girince bilgisayar olası riski hesapladı falan.Allahım iyi haberler aldırsın hep hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin inşallah.sende de o olası risk değerleri çıkmış mıydı cnm
Sonradan gün içinde akıntı olmuyor yani kuzuCnm fitil jel gibi akıntı yapmıyoo ilk koyuyorum zaten ben korkumdan çok ileri itemiyorum hemen ucuna koyuyorum bi saat yatıyorum ayaklarım yukarıda.sonra ilk ayağa kalktığımda fitilden beyaz bişi geliyoo yaprak orkidi değiştiriyorum hemen sonra öle jel gibi gelmiyoo yani.bulantılar zaten beni pert ettiğinden ağızdan alamıyorum bunu ki doktorum vajinal kullanmamı tavsiye etti.bu arada kızlar progestan ampulu 12.haftaya girdiğimizdemi yoksa 12.hafta bittiğinde mi bırakıyoruz
Çook teşekkür ederim cevabınız için. İstanbul çok uzak kalıyor gidiş gelişler çok yoruyor öyle bir imkan varsa kullanacaz inşaallah.merhaba, taşınabiliyor.
Çook teşekkür ederim cevabınız için. İstanbul çok uzak kalıyor gidiş gelişler çok yoruyor öyle bir imkan varsa kullanacaz inşaallah.
Muane yaparken sana anlatmadımı bir şey bizim doktor bana sen sessiz ol hiç konuşma ben sana herşeyi anlatacam muane sonunda sorun olursa sor demşti tek tek herşeyi anlatmıştıCnm benim kan alınmadı perinatolog ultrason muayenesi yaptı.hiç bişi anlamadım.Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin
Bu arada renkli ulturason değil mi onda kan alınmıyor zatenCnm benim kan alınmadı perinatolog ultrason muayenesi yaptı.hiç bişi anlamadım.Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin
Ewet cnm ondaydımCihat hocada miydin cnm
Cnm banada sen sus dinle ben ölçümler yapıçam dedi.yaptı hepsini sisteme girdiler sonra bana bütün organları tek tek gösterdi.renkli diil ikili tarama testinin ultrason kısmını tamamladık yani 16.haftada yine gidicez cnm.sistemleri bütün değerleri girince olası riskler falan hesaplıyoo işte 1 saatten fazla sürdü nerdeyseMuane yaparken sana anlatmadımı bir şey bizim doktor bana sen sessiz ol hiç konuşma ben sana herşeyi anlatacam muane sonunda sorun olursa sor demşti tek tek herşeyi anlatmıştı
Sen kime gitmiştin cnm bu arada.Muane yaparken sana anlatmadımı bir şey bizim doktor bana sen sessiz ol hiç konuşma ben sana herşeyi anlatacam muane sonunda sorun olursa sor demşti tek tek herşeyi anlatmıştı
Yok cnm jel gibi olmadı biliyorsun bende jele kılım hatta doktor vajinal deyince tedirgin oldum.ama koyduktan sonra bi saat yatıyorum sonra zaten ilk kalktığımda yaprak orkide geliyoo biraz.değiştiriyorum sonra bide gelmiyoo şükür ama sen yinede doktorun nasıl dediyse öle kullan cnmSonradan gün içinde akıntı olmuyor yani kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?