Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

C

canım biz transfer hazırlığına başladık bakalım; haftaya salı 11. Gün oluyor kontrol yazdı gönül hanım; bekliyorum işte dua ediyorum sabrediyorum..
Ben de dua ediyorum cnm senin içinde sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inş

Sağol canım cümlemiz inşallah.

A a çok erken girmişsin normalde 21 haftada girilir bende 21 hafta da girdim medilife da ali hocaydı soyadını hatırlayamdm şimdi ama 16 çok erken

Ay pardon seninki ikili taramaymış ben yaptırmadım ikili tarama testini

A a çok erken girmişsin normalde 21 haftada girilir bende 21 hafta da girdim medilife da ali hocaydı soyadını hatırlayamdm şimdi ama 16 çok erken
Cnm ben daha 11+2 deyim. 16. Haftada çağırdı doktor birde işte.inşallah bizde sizler gibi o büyük haftaları görürüz Allahın izniyle

KuZum benim ilk gebeliğimde 8. Haftaya girdiğim gün kalp atışı duyduk;mide bulantıları da beta-hgc arttığı için oluyor zaten hatta midenin bulanması gebeliğinin sağlıkla devam ettiğini gösteriyor yani hgc nin arttığını gösteriyormuş, kalp atışını da kimi doktor 7. Haftada kimisi de 8. Haftada dinletiyor seninki azıcık erken sanki canım

Cnm ben daha 11+2 deyim. 16. Haftada çağırdı doktor birde işte.inşallah bizde sizler gibi o büyük haftaları görürüz Allahın izniyle
Anladım canım ben ikili üçlü tesleri yapmadım şeker yüklemeside yapmadım şimdi 31 hafta inşallah sizde bu günleri görürsünüz biz ağırlaştık zorlaştı ama olsun allah hepinize tattırsın

Mide bulantısı ile sağlıklı hamilelik arasında nasıl bir baplantı var anlayamadım. Herkesin midesi bulanacak diye bir şey yok. Ben 24. haftamdayum gram mide bulantısı yaşamadım. Hamileliğim çok güzel ilerliyor. Sinkar adlı arkadaşımızında aynı şekilde hiç bulantı sorunu olmadı ve onunda sağlıklı bir hamileliği var. Maşallah çok şükür. Bu söylediğin kafa karıştırabilir. Midesi bulanmayan yeni bir hamile endişe edebilir. Tamamen fizyolofik yapı ile alakalı olsa gerek. Kız kardeşim 9 ay çekti mesela. Doğuma giderken bile bulantı istifarl devam ediyordu. Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Ama genelde bulantı olur. Hormonlarla alakalı bir durum.

Crinone gel evet progesteron olarak veriliyor, en çok tercih edilen bu tedavilerde.

Doğru benimde çok olmamıştı bi kaç hafta sadece sabah ve çok hafifdi sağlıklı ilerliyoruz şimdilik 31 hafta inşallah sağlıklada kucağımızq alırız inşallah

Hakkında hayırlısı arkadaşım.

Doğru benimde çok olmamıştı bi kaç hafta sadece sabah ve çok hafifdi sağlıklı ilerliyoruz şimdilik 31 hafta inşallah sağlıklada kucağımızq alırız inşallah
Cevap verme gereği duygum. Çünkü yeni hamile kalıp bulantısı olmayan biri olur yersiz endişe edebilir diye düşündüm. Hamilelikte en kötü şey endişe hem anneye hem bebeğe zararlı. Herkesin mutlu huzurlu hamilelikler olsun inşallah.

Ben de abartmadan kahvaltılarda salatalarda yiyordum, dediğiniz gibi bir demet yemek ya da demleyip çayını içmek gibi şeyler yapmayın deniyor.

Kendi yorumum değil bu; hamileliğimde doktorum söylemişti;beta hcg düzenli arttığı için bazı bünyeler bulantı çekiyor;bulantının devam etmesi o yüzden dedi;tabi ki bunu her kadın biliyor;kimi hiç bulantı çekmiyor;kimisi de çok sıkıntılı geçiriyor ben bulantısı olup da devam edenler için söyledim;kafa karıştıracak bir şeyse kusura bakmayın;doktorumun söylediğini hatırlayıp yazdım; bulantı yaşamayanların sağlıklı hamilelik geçirmediğini söylemedim de ima da etmedim zaten.. sakin...

Ne güzel bir örneksin,iyi ki yazdın. Öyle ihtitacımız var ki senin gibi olumlu sonuç almış arkadaşlara. Allah gönlüne göre en hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…