Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aslında fazla bulantı olunca doktora başvurulmalı die biliyorum bende bazen yattırıyorlarmış kasılmalar zararlı olabilirmiş bende böyle duymuştum tabi aşırı durumlarda

Canım zaten hepimiz duyduğumuzu ve yaşadığımızı yaşıyoruz dr değiliz ki işte yeni arkadaşlara da fikir olsun bazen yalnış anlaşılmalar oluyor bazende çok kafasına takanı oluyor üzülmesinler

Aslında fazla bulantı olunca doktora başvurulmalı die biliyorum bende bazen yattırıyorlarmış kasılmalar zararlı olabilirmiş bende böyle duymuştum tabi aşırı durumlarda
Tabiki doktorun ne dediği önemli. Kardeşlerimin hamileliği beni baya korkutmuştu. Ama çok şükür ilaç kullanmamı gerektiren bir durum yaşamadım. Yarın şeker yüklemesi var o biraz sıkıntı veriyo açıkcası. İstemiyordum ama babada var yapmamış gerek dedi doktor ses çıkartmadım. Akşam dokuzdan sabah dokuza bir şey yememek gerekiyor. ve aç karna şekerli su içmek hiç cazip gelmiyor. Zaten tatlıyla aram hiç yok.

Ben hamilelikde diyet yaptım başlarda tabi doktor istemişti şeker yüklemesini hem kendi isteğimle hemde dıktor yapmadı

Ben hamilelikde diyet yaptım başlarda tabi doktor istemişti şeker yüklemesini hem kendi isteğimle hemde dıktor yapmadı
Ben zaten öyle çok yemek yiyen bir hamile değilim ve dikkat ediyorum şeker çıkacağını sanmıyorum. Aç aç o tatlı su fikri offf dedirtmiyor değil. Sadece çok su içiyorum su içmeden nasıl dururum bilmiyorum.

Benim bir gebeliğim 26 hafta bir gebeliğim 13 hafta sürdü. İkisinde de 7. Hafta ile her gün günde bir kaç kez çıkarıyordum. 2-3 günde bir serum alıyordum çok güçsüz kaldığım için ve bulantı ilacı var Zofran veya Zofer. Kanser hastalrında kullanılıyor, gebelere de veriyorlar. O biraz idare ediyordu. Aşırı çıkarıp birşey yiyemez olursanız kanınızda ketına bakılıyor galiba, bu önemli. Bşr tanıdığım bunun için aylatca hastanede yattı ama bir şekilde sağlıklı bebeğini kucağına aldı. Bulantıyı dert etmeyin bebişi etkilemitor deniyor, sadece hanile kadına bşraz zor oluyor o da dert değil keşke bebişim olsa yine de heryerlere çıkarsam her gün serum alsam..

Ben yemeyi seviyorum:)) ama normal kilodayım 14 kilo aldım rutin kan testlerimi yaptım bu gün doktor çok su içiyorsun sanırım dedi

Canım ben de 3.5 ay çektim mide bulantısı ve hiç bir şeye tahammülüm yoktu yemek adına.. yanlış anlaşılıp, kimsede endişe yaratmaktabi ki istemem;ben bu foruma her zaman ne dediğime özellikle dikkat ederek yazarım; yazı dili malum bazen söylemek istediğinden çok başka anlamlar çıkarabiliyor okuyanlar;özellikle ruh hallerine göre...

Ayyy çok üzüldüm valla böyle ben yazınca bu haftadayım die gerçekten çok üzülüyorum sizleri düşünerek hep dua edicem allahım hepinize kısmet etsin bizimde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip olsun inşallah olur ve çok güzel gebelik geçirirsin

Ben yemeyi seviyorum:)) ama normal kilodayım 14 kilo aldım rutin kan testlerimi yaptım bu gün doktor çok su içiyorsun sanırım dedi
ben biraz hızlı gittim kilon konusunda 10 kilo aldım yesem ne olurdu bilmiyorum. Daha 3.5 ay var bi on daha alırım heralde. Hepimizin tek derdi kilo olsun.

Biliyorum ca
Biliyorum canım ne kadar dikkatli olduğunu senin. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum gerçekten her zaman. Ama tabii burada çki herkesin de değişik değişik hassasiyetleri alınganlıkları olabiliyor bazen. O kadar hormon ce üstüne yalanmışlıklar olunca normal aslında. Birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz sonuçta.
Üzme kendini, önümüze bakalım:)

Tatlıyı hiç sevmemek ne güzel bir şey yaaaa müthiş özellik vallahi bende de olmasını isterdim şöyle tatlı görünce ıyyy hayatta yemem demek istiyorum yaa (( gerçi ben acı tatlı ekşi ne varsa seviyorum ahahaah :)

Normalde tatlıyla aram yoktur sklıma gelmez hiç. İlk hamilelik dönemlerinde tatlının t si bile kötü geliyordu. Bu ara arada bir dondurma yiyorum tatlı olarak. Tatlı ve et iğrenç gelmişti ama geçti Belki hamiş olunca sende tatlıdan soğursun geçici bir süreliğine

Bende bir önceki mesajımı yazarken onu dedim kendime hamileyken belki soğurum . Ay inşllah soğuyayım hatta geçici olmasın :) hiçbir yararı olmayan bir şey basit şeker. Maşallah canım .

Allah razıı olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşaallah.

Kızlar bisi sormak istiyorum ben pko hastasiyim ve tup bebek için mamorial a şehir dışından gelicem bayramdan sonra.kendi kendime adet olamıyorum olsam da 3 4 ay falan sürüyor tam bir tarihi yok.tedaviye başlamak için gitmeden tarlusal içsem ve ona gore alsam randevumu sizce sıkıntı olur mu sizce? Yanı doğal yolla değil de hapla adet olmanın tedavi için bir sakıncası olur mj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…