Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben biraz hızlı gittim kilon konusunda 10 kilo aldım yesem ne olurdu bilmiyorum. Daha 3.5 ay var bi on daha alırım heralde. Hepimizin tek derdi kilo olsun.
Makarna ekmek pirinç poğaca tatlı yeme hemen düzene girersin bana bunlar yasaktı yeni yeni yiyorum tabi arada kaçamaklar oldu

Hayır içme sen ön görüşmeye git muaneden sonra ilaç veriyorlar zaten 28 gün sonra adet oluyorsun

Hayır içme sen ön görüşmeye git muaneden sonra ilaç veriyorlar zaten 28 gün sonra adet oluyorsun
Işte şehir dışından geleceğim için gel git yapmam gerekecek kalacak yer de yok eşimi de sırf bunun için işini bırak gel sonra yine gidecez diyemem ki..nasıl olacak ya valla şimdiden stres

Işte şehir dışından geleceğim için gel git yapmam gerekecek kalacak yer de yok eşimi de sırf bunun için işini bırak gel sonra yine gidecez diyemem ki..nasıl olacak ya valla şimdiden stres
Hastaneyi ara görüş bi istersen yapma stres rahat ol herşey olacağına varır vardır bi yolu mutlaka ön görüşme sonrası muaneyi olduğun yerde de yapabiliyorsun mesele hastaneyle görüş yolu vardır yani

Makarna ekmek pirinç poğaca tatlı yeme hemen düzene girersin bana bunlar yasaktı yeni yeni yiyorum tabi arada kaçamaklar oldu
Ben pirinç yemem normaldede bulgur çok pişer bizde. Makarna iki haftada bir ancak pişiririm. Hamur işi yemem ekmek sadece sabah iki dilim kilo olayından sonra esmer ekmek yerim. Ama ilk zamanlar çok fazla meyve yedim onun etkisi sanırım. şimdi sadece iki tane yiyorum meyveyide belki o fazladır. Bilemiyorum artık haftaya doktor randevum var bir soracağım. Ama benim ödemim çok oluyor 9. haftada başladı. Bazen aşırı oluyor ellerimi kapatamayacak kadar. Onunla ilgili tahlillerim yapıldı. Herşey normal çıktı. kötü kollestrol sınırın bir tık üstündeydi sadece. Yağı azalttım. Tuz tüketimimi nerdeyse hiçe düşürdüm. Ama ödem devam ediyor.

arkadaşlar günaydın. yine benim aklıma bir soru geldi sizlerede sormak istedim:) transfere hazırlanırken bu qQ10 tarzı vitaminler almamızın bir sakıncası var mıdır ? quenzim, e vitamini vs.

Ben de yaptirmadim açlık tokluk şekerine bakıldı gerek görmedi doktor

canım mide bulantısı da gebeliğin devam ettiğini gostermeyebilir.arkadaşımın bebeği karnında olmuştu ve bulantısı tam gaz devam ediyordu kürtajdan bir kaç gün sonra bitti.benim bulantım yedi hafta sürdü bir gün uyandım artık bulanmiuordu korkuyla hastaneye koştuk bebek çok şükür iyiydi . Insanlar çok farklı bünyeleri de öyle senin dediğin de doğru ama herkes için olmayabilir

Az kaldı :) allah yardım etsin inşallah

Ben de yaptirmadim açlık tokluk şekerine bakıldı gerek görmedi doktor
Ben yapılmasını istemiyordum. Ama babada var yapmamız gerek dedi doktor. İngilizce çok ileri derecede olmadığı için tamam dedim. Şimdi hastanedeyim. İçtim tatlı hafif ekşimsi bir suydu. İki saat sonra tekrar kan alacak. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama yaptık artık. Bende yapılmasından yana değildim.

Geçmiş olsun canım . Benim dr um da yapalım dedi illa yapacağız artık . Önlenebilir sonuçları olan şeyleri yapmalıyız dedi bende tamam dedim .

arkadaşlar günaydın. yine benim aklıma bir soru geldi sizlerede sormak istedim:) transfere hazırlanırken bu qQ10 tarzı vitaminler almamızın bir sakıncası var mıdır ? quenzim, e vitamini vs.
Q10 u bilmiyorum ama ben decavit aldım dün, bir de omega-3 içiyorum. Transfere kadar devam edeceğim, diğerlerinde de yapmıştım bu şekilde. Zaten ramazan ayı biraz takviyenin zararı olmaz diye düşündüm.

Q10 u bilmiyorum ama ben decavit aldım dün, bir de omega-3 içiyorum. Transfere kadar devam edeceğim, diğerlerinde de yapmıştım bu şekilde. Zaten ramazan ayı biraz takviyenin zararı olmaz diye düşündüm.

çok haklısın ramazan ayında bide çalışan bir insan olarak her zaman kallavi yemekler pişiremiyorum ek takviye ihtiyacımız olucaktır. decavit ilk kez duydum onuda bir araştırayım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…