Makarna ekmek pirinç poğaca tatlı yeme hemen düzene girersin bana bunlar yasaktı yeni yeni yiyorum tabi arada kaçamaklar olduben biraz hızlı gittim kilon konusunda 10 kilo aldım yesem ne olurdu bilmiyorum. Daha 3.5 ay var bi on daha alırım heralde.Hepimizin tek derdi kilo olsun.
Hayır içme sen ön görüşmeye git muaneden sonra ilaç veriyorlar zaten 28 gün sonra adet oluyorsunKızlar bisi sormak istiyorum ben pko hastasiyim ve tup bebek için mamorial a şehir dışından gelicem bayramdan sonra.kendi kendime adet olamıyorum olsam da 3 4 ay falan sürüyor tam bir tarihi yok.tedaviye başlamak için gitmeden tarlusal içsem ve ona gore alsam randevumu sizce sıkıntı olur mu sizce? Yanı doğal yolla değil de hapla adet olmanın tedavi için bir sakıncası olur mj
Işte şehir dışından geleceğim için gel git yapmam gerekecek kalacak yer de yok eşimi de sırf bunun için işini bırak gel sonra yine gidecez diyemem ki..nasıl olacak ya valla şimdiden stresHayır içme sen ön görüşmeye git muaneden sonra ilaç veriyorlar zaten 28 gün sonra adet oluyorsun
Hastaneyi ara görüş bi istersen yapma stres rahat ol herşey olacağına varır vardır bi yolu mutlaka ön görüşme sonrası muaneyi olduğun yerde de yapabiliyorsun mesele hastaneyle görüş yolu vardır yaniIşte şehir dışından geleceğim için gel git yapmam gerekecek kalacak yer de yok eşimi de sırf bunun için işini bırak gel sonra yine gidecez diyemem ki..nasıl olacak ya valla şimdiden stres
Ben pirinç yemem normaldede bulgur çok pişer bizde. Makarna iki haftada bir ancak pişiririm. Hamur işi yemem ekmek sadece sabah iki dilim kilo olayından sonra esmer ekmek yerim. Ama ilk zamanlar çok fazla meyve yedim onun etkisi sanırım. şimdi sadece iki tane yiyorum meyveyide belki o fazladır. Bilemiyorum artık haftaya doktor randevum var bir soracağım. Ama benim ödemim çok oluyor 9. haftada başladı. Bazen aşırı oluyor ellerimi kapatamayacak kadar. Onunla ilgili tahlillerim yapıldı. Herşey normal çıktı. kötü kollestrol sınırın bir tık üstündeydi sadece. Yağı azalttım. Tuz tüketimimi nerdeyse hiçe düşürdüm. Ama ödem devam ediyor.Makarna ekmek pirinç poğaca tatlı yeme hemen düzene girersin bana bunlar yasaktı yeni yeni yiyorum tabi arada kaçamaklar oldu
Aynen canım en iyisi aramakHastaneyi ara görüş bi istersen yapma stres rahat ol herşey olacağına varır vardır bi yolu mutlaka ön görüşme sonrası muaneyi olduğun yerde de yapabiliyorsun mesele hastaneyle görüş yolu vardır yani
Çok çok sağol canım.Maşallah! Çok sevindim pozitif sonuca.
Allah hayırlısıyla tamamı ina erdirsin inşallah
Ben de yaptirmadim açlık tokluk şekerine bakıldı gerek görmedi doktorBen zaten öyle çok yemek yiyen bir hamile değilim ve dikkat ediyorum şeker çıkacağını sanmıyorum. Aç aç o tatlı su fikri offf dedirtmiyor değil. Sadece çok su içiyorum su içmeden nasıl dururum bilmiyorum.
canım mide bulantısı da gebeliğin devam ettiğini gostermeyebilir.arkadaşımın bebeği karnında olmuştu ve bulantısı tam gaz devam ediyordu kürtajdan bir kaç gün sonra bitti.benim bulantım yedi hafta sürdü bir gün uyandım artık bulanmiuordu korkuyla hastaneye koştuk bebek çok şükür iyiydi . Insanlar çok farklı bünyeleri de öyle senin dediğin de doğru ama herkes için olmayabilirCanım ben de 3.5 ay çektim mide bulantısı ve hiç bir şeye tahammülüm yoktu yemek adına.. yanlış anlaşılıp, kimsede endişe yaratmaktabi ki istemem;ben bu foruma her zaman ne dediğime özellikle dikkat ederek yazarım; yazı dili malum bazen söylemek istediğinden çok başka anlamlar çıkarabiliyor okuyanlar;özellikle ruh hallerine göre...
Az kaldı :) allah yardım etsin inşallahBen pirinç yemem normaldede bulgur çok pişer bizde. Makarna iki haftada bir ancak pişiririm. Hamur işi yemem ekmek sadece sabah iki dilim kilo olayından sonra esmer ekmek yerim. Ama ilk zamanlar çok fazla meyve yedim onun etkisi sanırım. şimdi sadece iki tane yiyorum meyveyide belki o fazladır. Bilemiyorum artık haftaya doktor randevum var bir soracağım. Ama benim ödemim çok oluyor 9. haftada başladı. Bazen aşırı oluyor ellerimi kapatamayacak kadar. Onunla ilgili tahlillerim yapıldı. Herşey normal çıktı. kötü kollestrol sınırın bir tık üstündeydi sadece. Yağı azalttım. Tuz tüketimimi nerdeyse hiçe düşürdüm. Ama ödem devam ediyor.
Ben yapılmasını istemiyordum. Ama babada var yapmamız gerek dedi doktor. İngilizce çok ileri derecede olmadığı için tamam dedim. Şimdi hastanedeyim. İçtim tatlı hafif ekşimsi bir suydu. İki saat sonra tekrar kan alacak. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama yaptık artık. Bende yapılmasından yana değildim.Ben de yaptirmadim açlık tokluk şekerine bakıldı gerek görmedi doktor
Ben yapılmasını istemiyordum. Ama babada var yapmamız gerek dedi doktor. İngilizce çok ileri derecede olmadığı için tamam dedim. Şimdi hastanedeyim. İçtim tatlı hafif ekşimsi bir suydu. İki saat sonra tekrar kan alacak. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama yaptık artık. Bende yapılmasından yana değildim.
Benim halen çıkmadı. 21 nisanda gitmisti. 26 gun oldu . Dun aradim halen yokKızlar ngs sonuçlarınız çıktı mı?
Q10 u bilmiyorum ama ben decavit aldım dün, bir de omega-3 içiyorum. Transfere kadar devam edeceğim, diğerlerinde de yapmıştım bu şekilde. Zaten ramazan ayı biraz takviyenin zararı olmaz diye düşündüm.arkadaşlar günaydın. yine benim aklıma bir soru geldi sizlerede sormak istedim:) transfere hazırlanırken bu qQ10 tarzı vitaminler almamızın bir sakıncası var mıdır ? quenzim, e vitamini vs.
İnşallah bu uzun bekleyiş mutlulukla biter canım,Benim halen çıkmadı. 21 nisanda gitmisti. 26 gun oldu . Dun aradim halen yok
Q10 u bilmiyorum ama ben decavit aldım dün, bir de omega-3 içiyorum. Transfere kadar devam edeceğim, diğerlerinde de yapmıştım bu şekilde. Zaten ramazan ayı biraz takviyenin zararı olmaz diye düşündüm.
Benim halen çıkmadı. 21 nisanda gitmisti. 26 gun oldu . Dun aradim halen yok
Benimde 22 ve 23 nisanda gittiBenim halen çıkmadı. 21 nisanda gitmisti. 26 gun oldu . Dun aradim halen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?