- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Bu bekleyişlerin güzel bir anlamı olacaktır canım inanıyorumBenim halen çıkmadı. 21 nisanda gitmisti. 26 gun oldu . Dun aradim halen yok
Doktorları dinlemek gerek.Benim tamamen babamda olduğu için ısrarcı oldu. Treglesit ve insülin değeri düşükse şeker çıkma olsalığı çok düşük. Benim onlar yapıldı değer düşük. Ama koktuğum kadar tatlı değildi hafif ekşimsiydi. Türkiyede nasıl bilmiyorum. Kardeşim aşırı tatlı olduğu için yapamamıştı aşırı bulanısı vardı. İnşallah sonuçlarımız temiz çıkar.Geçmiş olsun canım . Benim dr um da yapalım dedi illa yapacağız artık . Önlenebilir sonuçları olan şeyleri yapmalıyız dedi bende tamam dedim .
Din gittik devlet hastanesine ilaç önermiyorum dedi yücel bey ve takip doktorum aynı ilacı önerdi karnımdan baktı net göremedi tedirgin oldum alttan bakalım dedi istersen tamam dedim bebeği gördük haftasıyla uyumlu dedi 6mm olmuş ama kalp atışı göremedik haftaya gel dedi çok stres oldum Zofer içtim bulantım içtim bi tane acaba atıyordu da ilaç yüzünden mi durdu kafamda deli sorular eşimi bekliyorum gelsin öğleden sonra serum taktırmayaKuZum benim ilk gebeliğimde 8. Haftaya girdiğim gün kalp atışı duyduk;mide bulantıları da beta-hgc arttığı için oluyor zaten hatta midenin bulanması gebeliğinin sağlıkla devam ettiğini gösteriyor yani hgc nin arttığını gösteriyormuş, kalp atışını da kimi doktor 7. Haftada kimisi de 8. Haftada dinletiyor seninki azıcık erken sanki canım
Arkadaşlar böle demeyin ltfn benim 6.haftadan beri hep bulanıyoo ve hep çıkarıyorum hala daha çıkarıyorum hem de çok fena bi şekilde yediğim 5 dakika durmuyoo midem de ki biliyorsunuz serum yemeğe kalktım o da alerji yaptı ölümden döndüm nerdeyse mecbur çekicez yeterki iyi olsun bebişler sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım her isteyene nasip olsun hepimizecanım mide bulantısı da gebeliğin devam ettiğini gostermeyebilir.arkadaşımın bebeği karnında olmuştu ve bulantısı tam gaz devam ediyordu kürtajdan bir kaç gün sonra bitti.benim bulantım yedi hafta sürdü bir gün uyandım artık bulanmiuordu korkuyla hastaneye koştuk bebek çok şükür iyiydi . Insanlar çok farklı bünyeleri de öyle senin dediğin de doğru ama herkes için olmayabilir
Ne dedim ki anlamadım :/Arkadaşlar böle demeyin ltfn benim 6.haftadan beri hep bulanıyoo ve hep çıkarıyorum hala daha çıkarıyorum hem de çok fena bi şekilde yediğim 5 dakika durmuyoo midem de ki biliyorsunuz serum yemeğe kalktım o da alerji yaptı ölümden döndüm nerdeyse mecbur çekicez yeterki iyi olsun bebişler sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım her isteyene nasip olsun hepimize
Benim doktorumda kanda bakacağız ona göre yapmak gerekirse yapacağız dediGeçmiş olsun canım . Benim dr um da yapalım dedi illa yapacağız artık . Önlenebilir sonuçları olan şeyleri yapmalıyız dedi bende tamam dedim .
Din gittik devlet hastanesine ilaç önermiyorum dedi yücel bey ve takip doktorum aynı ilacı önerdi karnımdan baktı net göremedi tedirgin oldum alttan bakalım dedi istersen tamam dedim bebeği gördük haftasıyla uyumlu dedi 6mm olmuş ama kalp atışı göremedik haftaya gel dedi çok stres oldum Zofer içtim bulantım içtim bi tane acaba atıyordu da ilaç yüzünden mi durdu kafamda deli sorular eşimi bekliyorum gelsin öğleden sonra serum taktırmaya
Arkadaşlar böle demeyin ltfn benim 6.haftadan beri hep bulanıyoo ve hep çıkarıyorum hala daha çıkarıyorum hem de çok fena bi şekilde yediğim 5 dakika durmuyoo midem de ki biliyorsunuz serum yemeğe kalktım o da alerji yaptı ölümden döndüm nerdeyse mecbur çekicez yeterki iyi olsun bebişler sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım her isteyene nasip olsun hepimize
cnm decaviti bende kullanıyorum içinde her vitamin varçok haklısın ramazan ayında bide çalışan bir insan olarak her zaman kallavi yemekler pişiremiyorumek takviye ihtiyacımız olucaktır. decavit ilk kez duydum onuda bir araştırayım teşekkür ederim.
Cnm sadece mide bulantısı da iyi olduğunu göstermez bebek ölmüştü falan yazmışssın ya çok kötü hissettim Allah esirgesin.tabiki hepimizin bünyesi farklı ama insan çok salak saçma şeylere kafasını takabiliyormuş bu sürede daha önceden önemsemediğim hiç olmadık şeylerden bile nem kapıyorum yoksa sen kusura bakma nolur kimseyi incitmek kırmak değil amacım hakkını da helal et nolurNe dedim ki anlamadım :/
çok sağol canım aldım bende öğlen eczaneden decavit ve omepa q10 akşam iftarla birlikte başlarım ikisinede inşallah vesile olur dualarında bende olayım olur mu:)cnm decaviti bende kullanıyorum içinde her vitamin var
Cnm bende tedavi sırasında omega 3 balık yağı hapı,ko enzim q10,bide devit d vitamini almıştım.ama tedaviye başladığımda sormuştum opuya kadar almıştım sanırım cnm yinede sor doktoruna.inşallah hepimiz kucağımzda severiz sağlıklı sıhatli evlatlarımızıçok sağol canım aldım bende öğlen eczaneden decavit ve omepa q10 akşam iftarla birlikte başlarım ikisinede inşallah vesile olur dualarında bende olayım olur mu:)
Cnm bende tedavi sırasında omega 3 balık yağı hapı,ko enzim q10,bide devit d vitamini almıştım.ama tedaviye başladığımda sormuştum opuya kadar almıştım sanırım cnm yinede sor doktoruna.inşallah hepimiz kucağımzda severiz sağlıklı sıhatli evlatlarımızı
İnşallah cnm Allahım hepimize kucaklarımızda sevdirsin inşallah amin Yarabbim sağlıkla sıhatle hayırla inşallahbende opu döneminde kullanmıştım canım. inşallah bizlerde sizin gibi hayırlısıyla hamile kalıp hep birlikte kucaklarımıza alırız
cnm aşk olsun buradaki herkes benım dualarım da her gün girip bakıyorum ... Tüm heyacanlarınızı bende yaşıyorum , Rabbim bu Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsinçok sağol canım aldım bende öğlen eczaneden decavit ve omepa q10 akşam iftarla birlikte başlarım ikisinede inşallah vesile olur dualarında bende olayım olur mu:)
Canım senin göbeğin çıktımı şuana kadar kaç kilo aldınbu arada kızlar hamileik boyunca birkez bulantı çekmedim, hiç belirtim olmadı çoğu zaman kendimi daha dinç hissettim hatta beni gören herkes hamilelik sana yaramış, güzelleşmişsin dediler ... Yane ultrasyonda görmesem hamile olduğuma inanmayacagım... 18. haftamdayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ama ne zaman ultrasyona girsem bebeğim çok hareketli, karnımı ve beni gören kesin bebeğin erkek diyor ama kız... Yane diyeceğim, herkes çok farklı yaşıyor bu süreci ,belirtilere bakarak hamileliğiniz hakkında yorum yapıp ta paniğe kapılmayın...
cnm 3,5 kg aldım biraz çıktı ama salaş giyindiğim zaman bellı olmuyor ama pantolanlarım sıkıyor o yüzden hamile pantolonu aldımCanım senin göbeğin çıktımı şuana kadar kaç kilo aldın
Hareketleri ben sanki azıcık hissediyorum
Ben 2 gündür hissediyorum :) şükürler olsun Allahım isteyen herkese mubarek günlerde nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasıncnm 3,5 kg aldım biraz çıktı ama salaş giyindiğim zaman bellı olmuyor ama pantolanlarım sıkıyor o yüzden hamile pantolonu aldım
senin ikiz cnm bizden daha erken hisserdersin ben hiçbirsey hissetmıyorum bazen karnım gurulduyor acaba bebek mı diyorum sonra kendi kendime saçmalama diyorum :))
Bende 4 kilo aldım kii o kadar kusmama rağmen kumasam ne olurdu acebacnm 3,5 kg aldım biraz çıktı ama salaş giyindiğim zaman bellı olmuyor ama pantolanlarım sıkıyor o yüzden hamile pantolonu aldım
senin ikiz cnm bizden daha erken hisserdersin ben hiçbirsey hissetmıyorum bazen karnım gurulduyor acaba bebek mı diyorum sonra kendi kendime saçmalama diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?