Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geçmiş olsun canım . Benim dr um da yapalım dedi illa yapacağız artık . Önlenebilir sonuçları olan şeyleri yapmalıyız dedi bende tamam dedim .
Doktorları dinlemek gerek.Benim tamamen babamda olduğu için ısrarcı oldu. Treglesit ve insülin değeri düşükse şeker çıkma olsalığı çok düşük. Benim onlar yapıldı değer düşük. Ama koktuğum kadar tatlı değildi hafif ekşimsiydi. Türkiyede nasıl bilmiyorum. Kardeşim aşırı tatlı olduğu için yapamamıştı aşırı bulanısı vardı. İnşallah sonuçlarımız temiz çıkar.

Din gittik devlet hastanesine ilaç önermiyorum dedi yücel bey ve takip doktorum aynı ilacı önerdi karnımdan baktı net göremedi tedirgin oldum alttan bakalım dedi istersen tamam dedim bebeği gördük haftasıyla uyumlu dedi 6mm olmuş ama kalp atışı göremedik haftaya gel dedi çok stres oldum Zofer içtim bulantım içtim bi tane acaba atıyordu da ilaç yüzünden mi durdu kafamda deli sorular eşimi bekliyorum gelsin öğleden sonra serum taktırmaya

Arkadaşlar böle demeyin ltfn benim 6.haftadan beri hep bulanıyoo ve hep çıkarıyorum hala daha çıkarıyorum hem de çok fena bi şekilde yediğim 5 dakika durmuyoo midem de ki biliyorsunuz serum yemeğe kalktım o da alerji yaptı ölümden döndüm nerdeyse mecbur çekicez yeterki iyi olsun bebişler sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım her isteyene nasip olsun hepimize

Ne dedim ki anlamadım :/

Canım inan çok erken daha lütfen strese sokma kendini . Allahın izniyle kalp atışlarını da göreceksin . Asıl bu kadar sıkıntı stres zarar verir size sakın olmaya çalış canım .

Kızlar çok iyi anlıyorum bende hamileyim ama hepimizin bünyesinin farklı olduğunu bilmeliyiz . Nasıl ki tüp bebek asamasinda hepimizin sıkıntıları farklı farklıydı bunda da hepimiz farklıyız.

Bir annenin bile bütün hamililekleri aynı geçmezken diğer insanların ki ile kıyaslanamaz bile .

Hassas olduğumuz için ekstra anlam yüklüyoruz. Bu zamanları kendimize stres yaparak gecirmeyelim .

Güvendiğiniz dr nuz un dediklerini uygulayın sadece . Hepimiz Rabbime emanetiz . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz . Bekleyen arkadaşlarımız da tez zaman da kavuşur inşallah .

çok haklısın ramazan ayında bide çalışan bir insan olarak her zaman kallavi yemekler pişiremiyorum ek takviye ihtiyacımız olucaktır. decavit ilk kez duydum onuda bir araştırayım teşekkür ederim.
cnm decaviti bende kullanıyorum içinde her vitamin var

Ne dedim ki anlamadım :/
Cnm sadece mide bulantısı da iyi olduğunu göstermez bebek ölmüştü falan yazmışssın ya çok kötü hissettim Allah esirgesin.tabiki hepimizin bünyesi farklı ama insan çok salak saçma şeylere kafasını takabiliyormuş bu sürede daha önceden önemsemediğim hiç olmadık şeylerden bile nem kapıyorum yoksa sen kusura bakma nolur kimseyi incitmek kırmak değil amacım hakkını da helal et nolur

bu arada kızlar hamileik boyunca birkez bulantı çekmedim, hiç belirtim olmadı çoğu zaman kendimi daha dinç hissettim hatta beni gören herkes hamilelik sana yaramış, güzelleşmişsin dediler ... Yane ultrasyonda görmesem hamile olduğuma inanmayacagım... 18. haftamdayım bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ama ne zaman ultrasyona girsem bebeğim çok hareketli, karnımı ve beni gören kesin bebeğin erkek diyor ama kız... Yane diyeceğim, herkes çok farklı yaşıyor bu süreci ,belirtilere bakarak hamileliğiniz hakkında yorum yapıp ta paniğe kapılmayın...

çok sağol canım aldım bende öğlen eczaneden decavit ve omepa q10 akşam iftarla birlikte başlarım ikisinede inşallah vesile olur dualarında bende olayım olur mu:)
Cnm bende tedavi sırasında omega 3 balık yağı hapı,ko enzim q10,bide devit d vitamini almıştım.ama tedaviye başladığımda sormuştum opuya kadar almıştım sanırım cnm yinede sor doktoruna.inşallah hepimiz kucağımzda severiz sağlıklı sıhatli evlatlarımızı

bende opu döneminde kullanmıştım canım. inşallah bizlerde sizin gibi hayırlısıyla hamile kalıp hep birlikte kucaklarımıza alırız

çok sağol canım aldım bende öğlen eczaneden decavit ve omepa q10 akşam iftarla birlikte başlarım ikisinede inşallah vesile olur dualarında bende olayım olur mu:)
cnm aşk olsun buradaki herkes benım dualarım da her gün girip bakıyorum ... Tüm heyacanlarınızı bende yaşıyorum , Rabbim bu Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin

Canım senin göbeğin çıktımı şuana kadar kaç kilo aldın
Hareketleri ben sanki azıcık hissediyorum

Canım senin göbeğin çıktımı şuana kadar kaç kilo aldın
Hareketleri ben sanki azıcık hissediyorum
cnm 3,5 kg aldım biraz çıktı ama salaş giyindiğim zaman bellı olmuyor ama pantolanlarım sıkıyor o yüzden hamile pantolonu aldım
senin ikiz cnm bizden daha erken hisserdersin ben hiçbirsey hissetmıyorum bazen karnım gurulduyor acaba bebek mı diyorum sonra kendi kendime saçmalama diyorum :))

Ben 2 gündür hissediyorum :) şükürler olsun Allahım isteyen herkese mubarek günlerde nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende 4 kilo aldım kii o kadar kusmama rağmen kumasam ne olurdu aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…