- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Amin amin aminBen 2 gündür hissediyorum :) şükürler olsun Allahım isteyen herkese mubarek günlerde nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Insallah bende sizin gibi burdan yazmak nasip olur. Allahın izniyleAmin amin amin
Bence endişe etme. kalp atışı en belirgin yedinci haftadan sonra oluyor. Daha erken görülsede ortalaması 7. hafta Ben 6+6 gördüm alttan zaten dinletmiyorlar. Bir hafta sonra gittiğinde göreceksin. Endişe bebeğe zararlı ve hiç bir şeyide çözmez. Dua et sabret. Duyacaksın duyuncada iki göz iki çeşme ağlayabilirsin. Ben çok ağlamıştım mutluluktan.Din gittik devlet hastanesine ilaç önermiyorum dedi yücel bey ve takip doktorum aynı ilacı önerdi karnımdan baktı net göremedi tedirgin oldum alttan bakalım dedi istersen tamam dedim bebeği gördük haftasıyla uyumlu dedi 6mm olmuş ama kalp atışı göremedik haftaya gel dedi çok stres oldum Zofer içtim bulantım içtim bi tane acaba atıyordu da ilaç yüzünden mi durdu kafamda deli sorular eşimi bekliyorum gelsin öğleden sonra serum taktırmaya
Hepimize öyle söylendi .. ama çoğumız sabredemedik .. kese ve kalp atışı bir olsun diye diyorlar .. ben 5+2 de kese için gittim 6+1 de kalbini duydum çok şükürArkadaşlar bir sorum olacak hastaneye pozitif kan sonucunu bildirince 3 hafta sonra kese ve kalp atımı için gelebilirsiniz veya dışarıdan baktırabilirsiniz dediler. 3 hafta sonra geç değil mi keseyi görmek için.Kalp atımının 3 hafta sonra duyulması normalde çünkü geç duyuluyor.Ama kese daha önce görülür dimi. Size memorial dan ne dediler siz kan sonucundan sonra ne zaman gittiniz kese ve kalp atımı için. Şimdiden sağolun.
Canım benim transfer tarihim 28 nisan mayısın 27-28i gibi dr a gitmemi söylediler o yüzden ben hala bekliyorum:) normal yaniArkadaşlar bir sorum olacak hastaneye pozitif kan sonucunu bildirince 3 hafta sonra kese ve kalp atımı için gelebilirsiniz veya dışarıdan baktırabilirsiniz dediler. 3 hafta sonra geç değil mi keseyi görmek için.Kalp atımının 3 hafta sonra duyulması normalde çünkü geç duyuluyor.Ama kese daha önce görülür dimi. Size memorial dan ne dediler siz kan sonucundan sonra ne zaman gittiniz kese ve kalp atımı için. Şimdiden sağolun.
Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?Hepimize öyle söylendi .. ama çoğumız sabredemedik .. kese ve kalp atışı bir olsun diye diyorlar .. ben 5+2 de kese için gittim 6+1 de kalbini duydum çok şükür
Canım senin son adet tarihin ne?Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?
Ben hiç hesaplamadım aslında canım dayanamadım gittim 5+2 de gitmişim :) ama doktorlar son adet tarihini baz aldı hep .. yoo neden geç kalasın ne güzel sabırlısın :) kese kalp bi arada çıkacak :)Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?
9 nisan tatlımCanım senin son adet tarihin ne?
İnşallah canım bizede sizin mutlu haberlerinizi okumak nasip olur inşallahInsallah bende sizin gibi burdan yazmak nasip olur. Allahın izniyle
Tmm anladım canım çok sağol.Hepimize öyle söylendi .. ama çoğumız sabredemedik .. kese ve kalp atışı bir olsun diye diyorlar .. ben 5+2 de kese için gittim 6+1 de kalbini duydum çok şükür
Canım benim transfer tarihim 28 nisan mayısın 27-28i gibi dr a gitmemi söylediler o yüzden ben hala bekliyorum:) normal yani
Bende senin gibi yapacaktım ama beklemem artık gibi bende. çünkü 3 hafta da çoook uzun ya.Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?
İş yerim çok yoğun o yüzden nasıl geçti zaman anlayamadım, az kaldı sayılır gitmeme:) bir de henüz hiç belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum henüz:) dra gidince anlıcam sanırımBende senin gibi yapacaktım ama beklemem artık gibi bende. çünkü 3 hafta da çoook uzun ya.
Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?
Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?
Yok tatlım kese fln görmedim sadece kan testini 3 kez yaptırdım. İnatla sordum arada gitmeme gerek var mı diye, yok dediler 27-28i gibi dr’a git. Ben de 26sında gidicem ama herkes önden gitmiş geç mi kalıyorum diye düşünüyorum şimdiKeseyi gördün ama sen değil mi .
O zaman tam vaktinde gidiyorsun, sabredebilmek güzel:)9 nisan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?