Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar bir sorum olacak hastaneye pozitif kan sonucunu bildirince 3 hafta sonra kese ve kalp atımı için gelebilirsiniz veya dışarıdan baktırabilirsiniz dediler. 3 hafta sonra geç değil mi keseyi görmek için.Kalp atımının 3 hafta sonra duyulması normalde çünkü geç duyuluyor.Ama kese daha önce görülür dimi. Size memorial dan ne dediler siz kan sonucundan sonra ne zaman gittiniz kese ve kalp atımı için. Şimdiden sağolun.

Bence endişe etme. kalp atışı en belirgin yedinci haftadan sonra oluyor. Daha erken görülsede ortalaması 7. hafta Ben 6+6 gördüm alttan zaten dinletmiyorlar. Bir hafta sonra gittiğinde göreceksin. Endişe bebeğe zararlı ve hiç bir şeyide çözmez. Dua et sabret. Duyacaksın duyuncada iki göz iki çeşme ağlayabilirsin. Ben çok ağlamıştım mutluluktan.

Hepimize öyle söylendi .. ama çoğumız sabredemedik .. kese ve kalp atışı bir olsun diye diyorlar .. ben 5+2 de kese için gittim 6+1 de kalbini duydum çok şükür

Canım benim transfer tarihim 28 nisan mayısın 27-28i gibi dr a gitmemi söylediler o yüzden ben hala bekliyorum:) normal yani

Hepimize öyle söylendi .. ama çoğumız sabredemedik .. kese ve kalp atışı bir olsun diye diyorlar .. ben 5+2 de kese için gittim 6+1 de kalbini duydum çok şükür
Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?

Canım son adete göre mi saydınız hep haftayı? Bana öyle demişlerdi. Ben 26sında gidicem 7. Hafta gibi olacak. Bir tek ben böyle rahat takılıoyorum herhalde, geç mi kalıyorum acaba?
Ben hiç hesaplamadım aslında canım dayanamadım gittim 5+2 de gitmişim :) ama doktorlar son adet tarihini baz aldı hep .. yoo neden geç kalasın ne güzel sabırlısın :) kese kalp bi arada çıkacak :)

Ben Cuma gideceğim ilk görüşme Soner Düzgüner ile sonrasında Semra hanım görüyor .. Soner bey hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba? Nasıl bir doktor ?

Bende senin gibi yapacaktım ama beklemem artık gibi bende. çünkü 3 hafta da çoook uzun ya.
İş yerim çok yoğun o yüzden nasıl geçti zaman anlayamadım, az kaldı sayılır gitmeme:) bir de henüz hiç belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum henüz:) dra gidince anlıcam sanırım

En doğrusunu yapıyorsun bence canım . Bir sıkıntın yoksa tadını çıkar gerisini düşünme . Acele eden arkadaşların bir çoğu strese giriyor gördüğün gibi. Aşırı ağrı kanama vs yoksa keyfine bak canım .

Keseyi gördün ama sen değil mi .
Yok tatlım kese fln görmedim sadece kan testini 3 kez yaptırdım. İnatla sordum arada gitmeme gerek var mı diye, yok dediler 27-28i gibi dr’a git. Ben de 26sında gidicem ama herkes önden gitmiş geç mi kalıyorum diye düşünüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…