Yok tatlım kese fln görmedim sadece kan testini 3 kez yaptırdım. İnatla sordum arada gitmeme gerek var mı diye, yok dediler 27-28i gibi dr’a git. Ben de 26sında gidicem ama herkes önden gitmiş geç mi kalıyorum diye düşünüyorum şimdi
Evet çalışınca insan zamanın nasıl geçtiğini çok anlamıyor.evde insan hep kendini dinliyor en iyisi çalışma hayatı. Hakkımızda hayırlısını versin Allah. Sırada kese ve kalp atımı sınavımız var inşallah onu da geçeriz hepimiz.İş yerim çok yoğun o yüzden nasıl geçti zaman anlayamadım, az kaldı sayılır gitmeme:) bir de henüz hiç belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum henüz:) dra gidince anlıcam sanırım
Bende beklemiştim Hem kalp hem kese ikisini birden görmüştüm. Hala hamile belirtim yok rahat bir hamilelik geçiriyorum. seninde öyle olacak demek rahat hamilelik allah herkese nasip etsinİş yerim çok yoğun o yüzden nasıl geçti zaman anlayamadım, az kaldı sayılır gitmeme:) bir de henüz hiç belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum henüz:) dra gidince anlıcam sanırım
Ohh çok şükür benim gibi biri:) inş rahat geçer benim de:) kaçınca aydasın?Bende beklemiştim Hem kalp hem kese ikisini birden görmüştüm. Hala hamile belirtim yok rahat bir hamilelik geçiriyorum. seninde öyle olacak demek rahat hamilelik allah herkese nasip etsin
24. haftam bugün bitiyor Beş buçuk ayı geçtim. çok şükür bin şükür.Ohh çok şükür benim gibi biri:) inş rahat geçer benim de:) kaçınca aydasın?
Anladım canım ben aslında midesi bulanan da bulanmayan da korkmasın belli olmuyor diye söyledim.çok zor yollardan geçtin canım anlıyorum seni ama bu defa her şey güzel olacak ne olur kötü düşünme . Bebisler stresi sevmiyor bol bol konuş elini karnına koy dua et rahatlarsınCnm sadece mide bulantısı da iyi olduğunu göstermez bebek ölmüştü falan yazmışssın ya çok kötü hissettim Allah esirgesin.tabiki hepimizin bünyesi farklı ama insan çok salak saçma şeylere kafasını takabiliyormuş bu sürede daha önceden önemsemediğim hiç olmadık şeylerden bile nem kapıyorum yoksa sen kusura bakma nolur kimseyi incitmek kırmak değil amacım hakkını da helal et nolur
Yok tatlım kese fln görmedim sadece kan testini 3 kez yaptırdım. İnatla sordum arada gitmeme gerek var mı diye, yok dediler 27-28i gibi dr’a git. Ben de 26sında gidicem ama herkes önden gitmiş geç mi kalıyorum diye düşünüyorum şimdi
Canım çok şükür yetişti:) ay sonu transfer olacak inşallah; benim 3 embriyom gitmişti 2 tanesi sağlıklı gelmiş;birinde fire vermişiz..5. Gün 4ab, 6. Gün 6aa embriyosu var şu an elimizde.. gönğl hanım önce 4ab yi transfer edeceğiz dedi; bakalım hayırlısı.. pgt bekleyen başka arkadaşlar da vardı;inşallah güzel haberler almışlardır onlar da..Hayırlı olsun canım gözünüzaydın nasıl sonuçlar ? Bu ay transfere yetişeceksin o zaman dimi ?
Çok iyi maşallah. 4ab tutan çok fazla arkadaşımız var hadi hayırlısı inşallah kısa zamanda sendende pozitifi duyarız :) benimde 5. Gün 6aa olan embriyom transfer edilecek nasip kısmetCanım çok şükür yetişti:) ay sonu transfer olacak inşallah; benim 3 embriyom gitmişti 2 tanesi sağlıklı gelmiş;birinde fire vermişiz..5. Gün 4ab, 6. Gün 6aa embriyosu var şu an elimizde.. gönğl hanım önce 4ab yi transfer edeceğiz dedi; bakalım hayırlısı.. pgt bekleyen başka arkadaşlar da vardı;inşallah güzel haberler almışlardır onlar da..
transferin ne zamana canımÇok iyi maşallah. 4ab tutan çok fazla arkadaşımız var hadi hayırlısı inşallah kısa zamanda sendende pozitifi duyarız :) benimde 5. Gün 6aa olan embriyom transfer edilecek nasip kısmet
Arkadaşlar sizler memorial mı gideceksiniz kese ve kalp atımı için yoksa başka hastaneye gidecekseniz.Ben varım canım :) Henüz gitmedim dr a. Seninle aramızda 1 gün var. Önümüzdeki pazartesi kese için gitmeyi düşünüyorum. 5+6 oluyor görünür herhalde. Erken gidip strese girmek istemedim görünmezse falan. Dış gebelik geçmişim var, bi göreyim de rahat edeyim keseyi :) zaten bi belirti de yok hala :)
bir de benim daha önce bir düşüğüm olduğu için gönül hanım pıhtılaşma testleri istedi; baya da pahalıymış meğer 1350 civarı bir şey ödedik;iki tanesi genetikte bakılıyormuş bu pıhtılaşma testlerinin; ona da 10 günde çıkar dediler ama emin olamıyorumbu testleri yaptıran arkadaşlar sizinkiler ne kadar sürede çıktı acaba
Gözün aydın canım bir şeyi merak ettim neden önce 4ab yi transfer ediyor 6aa daha kaliteli değil miCanım çok şükür yetişti:) ay sonu transfer olacak inşallah; benim 3 embriyom gitmişti 2 tanesi sağlıklı gelmiş;birinde fire vermişiz..5. Gün 4ab, 6. Gün 6aa embriyosu var şu an elimizde.. gönğl hanım önce 4ab yi transfer edeceğiz dedi; bakalım hayırlısı.. pgt bekleyen başka arkadaşlar da vardı;inşallah güzel haberler almışlardır onlar da..
Benim de teste giden embriyolarım 6aa 6ab 4aa 4ab kalitelerindeGözün aydın canım bir şeyi merak ettim neden önce 4ab yi transfer ediyor 6aa daha kaliteli değil mi
Arkadaşlar sizler memorial mı gideceksiniz kese ve kalp atımı için yoksa başka hastaneye gidecekseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?