Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ne mutlu sabredebiliyorsun kese için ben de sabirsizlanmistim eşimin ısrarı üzerine gitmiştik erkenden . Az kalmış zaten sabırlısın maşallah hiç birimiz o kadar sabredemedik sanırım :)

Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten gerekli görseler erken gidin derler dr a illa ki . Bi sıkıntın yoksa tadını çıkar :)

S sinkar arkadaşımızın da dediği gibi ultrason da görmesem hamileyim değilmiyim anlamadım bende rahat geçiyor çok şükür. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah .

Bu mübarek günlerde kalbimiz dualarımız bekleyen arkadaşlarla bazen yazamasakta hep aklimizdasiniz. Rabbim hepimizin kucağını hayırla sağlıklı yavrularla doldursun inşallah .

İş yerim çok yoğun o yüzden nasıl geçti zaman anlayamadım, az kaldı sayılır gitmeme:) bir de henüz hiç belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum henüz:) dra gidince anlıcam sanırım
Evet çalışınca insan zamanın nasıl geçtiğini çok anlamıyor.evde insan hep kendini dinliyor en iyisi çalışma hayatı. Hakkımızda hayırlısını versin Allah. Sırada kese ve kalp atımı sınavımız var inşallah onu da geçeriz hepimiz.

İş yerim çok yoğun o yüzden nasıl geçti zaman anlayamadım, az kaldı sayılır gitmeme:) bir de henüz hiç belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum henüz:) dra gidince anlıcam sanırım
Bende beklemiştim Hem kalp hem kese ikisini birden görmüştüm. Hala hamile belirtim yok rahat bir hamilelik geçiriyorum. seninde öyle olacak demek rahat hamilelik allah herkese nasip etsin

Bende beklemiştim Hem kalp hem kese ikisini birden görmüştüm. Hala hamile belirtim yok rahat bir hamilelik geçiriyorum. seninde öyle olacak demek rahat hamilelik allah herkese nasip etsin
Ohh çok şükür benim gibi biri:) inş rahat geçer benim de:) kaçınca aydasın?

Anladım canım ben aslında midesi bulanan da bulanmayan da korkmasın belli olmuyor diye söyledim.çok zor yollardan geçtin canım anlıyorum seni ama bu defa her şey güzel olacak ne olur kötü düşünme . Bebisler stresi sevmiyor bol bol konuş elini karnına koy dua et rahatlarsın

Ben varım canım :) Henüz gitmedim dr a. Seninle aramızda 1 gün var. Önümüzdeki pazartesi kese için gitmeyi düşünüyorum. 5+6 oluyor görünür herhalde. Erken gidip strese girmek istemedim görünmezse falan. Dış gebelik geçmişim var, bi göreyim de rahat edeyim keseyi :) zaten bi belirti de yok hala :)

Hayırlı olsun canım gözünüzaydın nasıl sonuçlar ? Bu ay transfere yetişeceksin o zaman dimi ?
Canım çok şükür yetişti:) ay sonu transfer olacak inşallah; benim 3 embriyom gitmişti 2 tanesi sağlıklı gelmiş;birinde fire vermişiz..5. Gün 4ab, 6. Gün 6aa embriyosu var şu an elimizde.. gönğl hanım önce 4ab yi transfer edeceğiz dedi; bakalım hayırlısı.. pgt bekleyen başka arkadaşlar da vardı;inşallah güzel haberler almışlardır onlar da..

Çok iyi maşallah. 4ab tutan çok fazla arkadaşımız var hadi hayırlısı inşallah kısa zamanda sendende pozitifi duyarız :) benimde 5. Gün 6aa olan embriyom transfer edilecek nasip kısmet

bir de benim daha önce bir düşüğüm olduğu için gönül hanım pıhtılaşma testleri istedi; baya da pahalıymış meğer 1350 civarı bir şey ödedik;iki tanesi genetikte bakılıyormuş bu pıhtılaşma testlerinin; ona da 10 günde çıkar dediler ama emin olamıyorum bu testleri yaptıran arkadaşlar sizinkiler ne kadar sürede çıktı acaba

Arkadaşlar sizler memorial mı gideceksiniz kese ve kalp atımı için yoksa başka hastaneye gidecekseniz.

Transferim bayrama denk gelecek gibibakalım regli olmayı bekliyorım. Ben devlette yaptırmıştım bu testleri faktör olan değerler 2 haftada çıktı da genetikler 2 ayda çıktı. Tabi benimki tamamen devlet olduğu için öyle ankaraya falan gitmişti tahlillerim. Memorialde 10 gün içinde çıkar diye düşünüyorum. Hatta 1 haftada bile olabilir

Gözün aydın canım bir şeyi merak ettim neden önce 4ab yi transfer ediyor 6aa daha kaliteli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…