- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım 6aa olan 6. Gün embriyosu olduğu için önce 5. Gün embriyolarına öncelik veriliyormuş; benim de 5. Gün olan 4ab..o şekilde söyledi gönğl hanımGözün aydın canım bir şeyi merak ettim neden önce 4ab yi transfer ediyor 6aa daha kaliteli değil mi
İnşallah canım benimki senden önceye denk geliyor o zmanÇok iyi maşallah. 4ab tutan çok fazla arkadaşımız var hadi hayırlısı inşallah kısa zamanda sendende pozitifi duyarız :) benimde 5. Gün 6aa olan embriyom transfer edilecek nasip kısmet
Senin sonuçlar geldi mi canım pekiBenim de teste giden embriyolarım 6aa 6ab 4aa 4ab kalitelerinde
Benim 4aa,6aa,6aa vardı.hazırlıkr aşamasında gönül hanım 4aa olan transfer edilir dedi, ama embriyolog lar 6aa yı seçti ve çözdürdü. En kalitelisi bu demişlerdi belki o anki görüntü vs de etkiliyordur bilemiyorum.. Ama ikisi için de aslında iyi ama diğeri bi tık daha iyi dediler. D Defnekuzuu yani 6aa da olabilir diğeri de olabilir o gün transfer edilen, aklında sonradan soru işareti kalmasın diye yazayım dedim Hayırlısı olur inşallahGözün aydın canım bir şeyi merak ettim neden önce 4ab yi transfer ediyor 6aa daha kaliteli değil mi
Gelmedi canım benim embriyolarım da çoğu altıncı gün embriyosu inşallah 5. Gün embriyoları testi geçer o zamanSenin sonuçlar geldi mi canım peki
Canım bence hiç takılma ona, ben hep kalitesine göre transfer edildiğini düşündüm ama gönül hanım öyle söyleyince şaşırdım; belki başka bir sebebi vardır telefonda yalnızca önce 5. Gün olanları kullanıyoruz dedi .. ne farkeder 5-6,nasipte varsa inşallahGelmedi canım benim embriyolarım da çoğu altıncı gün embriyosu inşallah 5. Gün embriyoları testi geçer o zaman
canım bu transfer işlerine yabancıyım benim ilk olacak ya, yani transfer günü embriyolog da karar verebiliyor hangisi olacağına o anda? Ben zamanımı bekliyorum bakalım hangisi olursa olsun,inşallah nasibimizde sevinmek vardırBenim 4aa,6aa,6aa vardı.hazırlıkr aşamasında gönül hanım 4aa olan transfer edilir dedi, ama embriyolog lar 6aa yı seçti ve çözdürdü. En kalitelisi bu demişlerdi belki o anki görüntü vs de etkiliyordur bilemiyorum.. Ama ikisi için de aslında iyi ama diğeri bi tık daha iyi dediler. D Defnekuzuu yani 6aa da olabilir diğeri de olabilir o gün transfer edilen, aklında sonradan soru işareti kalmasın diye yazayım dedim Hayırlısı olur inşallah
Günaydın canım;@anka23 canım benim pgt sonucum çıktı bugün; gönül hanım aradı bilgi verdi öğleden sonra 2 gibi.. seninki de çıkmıştır umarım
Benim 4aa,6aa,6aa vardı.hazırlıkr aşamasında gönül hanım 4aa olan transfer edilir dedi, ama embriyolog lar 6aa yı seçti ve çözdürdü. En kalitelisi bu demişlerdi belki o anki görüntü vs de etkiliyordur bilemiyorum.. Ama ikisi için de aslında iyi ama diğeri bi tık daha iyi dediler. D Defnekuzuu yani 6aa da olabilir diğeri de olabilir o gün transfer edilen, aklında sonradan soru işareti kalmasın diye yazayım dedim Hayırlısı olur inşallah
bende 6aa anlamadım benım embriyoalrım hepsi 5aa,5ab idi...bu 6aa konusunda çok soru işaretleri var kafamda 6aa 6. gün mü oluyor 5. gün mü yoksa her iki günden birinde de 6aa seviyesine ulaşabiliyor mu? tutma oranları düşük mü diye sorguluyorum kendime. 4'lü değerler sanki daha çok tutuyor gibi tabi burada duyduğumuz kadar sonuçta. işin özür nasip kısmet.
bende 6aa anlamadım benım embriyoalrım hepsi 5aa,5ab idi...
Ben çok araştırdım bu konuyu:) 5.gün dodurulan kaliteli embriyo sıralaması 6aa,5aa,4aa diye gidiyor.hepsinden tutan var tutmayan var, çoğunda bunlar tutmuş ,ama bazılarında bunlar tutmamış 4ab, 3ab ler tutmuş. Bakalım bizimkilerden hangileri tutacak :) nasip kısmet inşallah en az biri tutar :)benimde 3 tane 6aa var canım ilk transferimde 6aa olacak sanırımb urada bir kaç arkadaşında 6aa. ama benimki 5, gün saat 1 olmadan arayıp 6aa donduruyoruz tek tüplerde demişlerdi. yani 6, gün değildi.
Ben çok araştırdım bu konuyu:) 5.gün dodurulan kaliteli embriyo sıralaması 6aa,5aa,4aa diye gidiyor.hepsinden tutan var tutmayan var, çoğunda bunlar tutmuş ,ama bazılarında bunlar tutmamış 4ab, 3ab ler tutmuş. Bakalım bizimkilerden hangileri tutacak :) nasip kısmet inşallah en az biri tutar :)
5.gün dondurululan tutma ihtimali en yükse embriyo 6aa.. farkları şu: 6aa olan dış kabuğundan tamamen çıkmış, 5aa olan dış kabuktan çıkmak üzereymiş :) yani senin embriyolar tutma ihtimali en yüksek embriyolar..görünüş itibariyle tutma ihtimali yüksek genetik bi bozukluk vs yok ise..Arkadaşım başka bir merkezde 6aa embriyosu ile hamile kaldı şuan 2 yaşında kızı var:)anladım canım tabiki tamamen nasip kısmet . tutacaksa tutacak. ben sadece çok duymadığım bir şey olduğu için merak ettim. genelde hep 5aa duyuyoruz ya 5, gün kaliteli diye
5.gün dondurululan en kaliteli embriyo 6aa.. farkları şu: 6aa olan dış kabuğundan tamamen çıkmış, 5aa olan dış kabuktan çıkmak üzereymiş :) yani senin embriyolar en kaliteli olanlar. Arkadaşım başka bir merkezde 6aa embriyosu ile hamile kaldı şuan 2 yaşında kızı var:)
Tam gün alamadık canım ama büyük ihtimal Haziran’ın son haftası olacak.. süre uzadıkça insan daha çok sıkılıyorteşekkür ederim bilgi için arkadaşım. Allah bağışlasın arkadaşının kızını. bizim bu grupta da bir mucize ve limonihaller rumuzlu iki arakdaş 6aa ile gebe. ama tutmayanda var. diyorum ya gerçekten tamamen nasip kısmet eğer varsa nasibimizde gelecek. heyecasnla bekliyoruz. senin ameliyat tarihin belli oldu mu?
Tam gün alamadık canım ama büyük ihtimal Haziran’ın son haftası olacak.. süre uzadıkça insan daha çok sıkılıyor
maşşallah cnm embriyoların kaliteli hepsi sana evlat olur inş :))benimde 3 tane 6aa var canım ilk transferimde 6aa olacak sanırımb urada bir kaç arkadaşında 6aa. ama benimki 5, gün saat 1 olmadan arayıp 6aa donduruyoruz tek tüplerde demişlerdi. yani 6, gün değildi.
Merhaba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor kaç aylık oldunuz:)maşşallah cnm embriyoların kaliteli hepsi sana evlat olur inş :))
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaCanım bence hiç takılma ona, ben hep kalitesine göre transfer edildiğini düşündüm ama gönül hanım öyle söyleyince şaşırdım; belki başka bir sebebi vardır telefonda yalnızca önce 5. Gün olanları kullanıyoruz dedi .. ne farkeder 5-6,nasipte varsa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?