Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba, biz de haziranda tedaviye başlayacagız. Cok heycanlıyım ilk deneme olcak. Esimde sperm dna hasarı ve morfolojik anomali fazla. Benim bir sıkıntım prolaktin sürekli yükselip düşüyor ilacla. Acaba benzer durum yasayan var mı? Bir de bize görüsmede ipek hanm geldi. Yücel bey mesgul diye. Acaba değiştirmeli miyim?

Tedaviniz hayırlı uğurlu olur inşallah. Bence doktordan ziyade labaratuvar çok önemli. Zaten bi görüşmede mutlaka Semra hanım bakıyor ve ilaçlara o karar veriyor yada öğle arası toplantıda tüm doktorlar karar veriyor içiniz rahat olsun.

T
Tesekkur ederim Allah hepimize nasip etsin insallah. Bir de bana taze transfer önerdiler genelde dondurulmus oluyor diye okumustum

T

Tesekkur ederim Allah hepimize nasip etsin insallah. Bir de bana taze transfer önerdiler genelde dondurulmus oluyor diye okumustum
Yumurta sayısı fazla olan kişilere dondurmayı tavsiye ediyorlar genelde ama o an ki durumunuz önemli doktorlar sizin durumunuzu daha iyi bilir taze transfer olup çok hamile kalan var. Amh değeriniz kaçtı?? Genelde yüksek olanları donduruyorlar

Canım İnan tam bilmiyorum ben de ..neye göre 5, neye göre 6 diye adlandırılıyor ..

A anka23 canım benim pgt sonucum çıktı bugün; gönül hanım aradı bilgi verdi öğleden sonra 2 gibi.. seninki de çıkmıştır umarım
Hayirli olsun çok sevindim.
Evet canim haber geldi. Çok sukur 1 embriyom saglikli geldi. Benim icin cok kiymetli bu 3. pgtye giden di ve ilk saglikli embriyom. Ama kalitesini bilmiyorum ve sormak aklima gelmedi benin pgt ye giden 2ab kaliteli embriyomda vardi moralimi bozmak istemedim. Insallah saglikla transfer olur ve bana tutunur . Hayirli evlat olur.

Canım ne güzel, gözünaydın..:)) Seni merak ettim akşamdan beri.. transferin ne zman olacak

2ab için moralini bozma. Benim 5aa 5ab 3ab gitmişti pgt ye biz 5aa 5ab kaliteli onlar gelir diye düşünüyorduk. Hatta umut bey bile endişe etme ikisi gayet kaliteli mutla sağlıklı dönen olur demişti. İkisi gelirse çift transferde ısrarcı olacaktım. Ama noldu kalitesi düşük diyip umut etmediğim embriyo geldi 3ab ve tuttu. Çünkü nasibimde kızım varmış zayıf görünüşlü güçlü embriyo imiş. Allah ne derse o oluyor. Biz boşuna hayaller planlar endişeler içine giriyoruz. İnşallah seninde sağlıklı embriyon güçlü embriyo dur ve sana sımsıkı tutunur evlat olur.

Ay canım ya çok mutlu oldum İnan ki ..allah tez zamanda nasip etsin inşallah :)

Buradaki arkadaşlardan biri demişti sanırım ,,eğer pgt den sağlıklı gelirse kalite farkı olmuyormuş o yüzden ben inanıyorum ki bu sefer olacak canım

Evet canim seni biliyorum ve takip ediyorum sen benim umut isiklarimdan birisin zaten. Burdan takip ediyorum hamileligin nasil gidiyor

Evet canim seni biliyorum ve takip ediyorum sen benim umut isiklarimdan birisin zaten. Burdan takip ediyorum hamileligin nasil gidiyor
Canım binlerce şükür iyi gidiyoruz inşallah kucağımıza almakta nasip olur. 24 haftamız bitti.Dokuz ay nasıl geçer derken şimdi geri sayıyıruz. Allahım inşallah bu sefer sana ve senin gibi emek veren tüm canlara nasip eder. Rabbim bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…