18 haftalık oldum cnm şükürler olsun buğünlerime gayet güzel ve rahat geçiyor... Rabbim inş en kısa zamanda size de nasip eder ...Merhaba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor kaç aylık oldunuz:)
Tedaviniz hayırlı uğurlu olur inşallah. Bence doktordan ziyade labaratuvar çok önemli. Zaten bi görüşmede mutlaka Semra hanım bakıyor ve ilaçlara o karar veriyor yada öğle arası toplantıda tüm doktorlar karar veriyor içiniz rahat olsun.Kızlar merhaba, biz de haziranda tedaviye başlayacagız. Cok heycanlıyım ilk deneme olcak. Esimde sperm dna hasarı ve morfolojik anomali fazla. Benim bir sıkıntım prolaktin sürekli yükselip düşüyor ilacla. Acaba benzer durum yasayan var mı? Bir de bize görüsmede ipek hanm geldi. Yücel bey mesgul diye. Acaba değiştirmeli miyim?
Tesekkur ederim Allah hepimize nasip etsin insallah. Bir de bana taze transfer önerdiler genelde dondurulmus oluyor diye okumustumTedaviniz hayırlı uğurlu olur inşallah. Bence doktordan ziyade labaratuvar çok önemli. Zaten bi görüşmede mutlaka Semra hanım bakıyor ve ilaçlara o karar veriyor yada öğle arası toplantıda tüm doktorlar karar veriyor içiniz rahat olsun.
Maşallah canım bundan sonra da çok güzel geçer sağlıkla kucağına alırsın inşallah18 haftalık oldum cnm şükürler olsun buğünlerime gayet güzel ve rahat geçiyor... Rabbim inş en kısa zamanda size de nasip eder ...
Yumurta sayısı fazla olan kişilere dondurmayı tavsiye ediyorlar genelde ama o an ki durumunuz önemli doktorlar sizin durumunuzu daha iyi bilir taze transfer olup çok hamile kalan var. Amh değeriniz kaçtı?? Genelde yüksek olanları donduruyorlarT
Tesekkur ederim Allah hepimize nasip etsin insallah. Bir de bana taze transfer önerdiler genelde dondurulmus oluyor diye okumustum
Umarım canım ama bana 2 kardeş olsunlar yeter :)) hayırlısıyla bir taneye bir kavuşabilseydikmaşşallah cnm embriyoların kaliteli hepsi sana evlat olur inş :))
Canım 23 günde çıktı, 10 gün sürer demişti Murat bey ama kendisi kongre için merkez dışında olunca sanırım uzadı..Günaydın canım;
Kaç günde çıktı .
Canım İnan tam bilmiyorum ben de ..neye göre 5, neye göre 6 diye adlandırılıyor ..bu 6aa konusunda çok soru işaretleri var kafamda 6aa 6. gün mü oluyor 5. gün mü yoksa her iki günden birinde de 6aa seviyesine ulaşabiliyor mu? tutma oranları düşük mü diye sorguluyorum kendime. 4'lü değerler sanki daha çok tutuyor gibi tabi burada duyduğumuz kadar sonuçta. işin özür nasip kısmet.
Hayirli olsun çok sevindim.
Canım ne güzel, gözünaydın..:)) Seni merak ettim akşamdan beri.. transferin ne zman olacakHayirli olsun çok sevindim.
Evet canim haber geldi. Çok sukur 1 embriyom saglikli geldi. Benim icin cok kiymetli bu 3. pgtye giden di ve ilk saglikli embriyom. Ama kalitesini bilmiyorum ve sormak aklima gelmedi benin pgt ye giden 2ab kaliteli embriyomda vardi moralimi bozmak istemedim. Insallah saglikla transfer olur ve bana tutunur . Hayirli evlat olur.
2ab için moralini bozma. Benim 5aa 5ab 3ab gitmişti pgt ye biz 5aa 5ab kaliteli onlar gelir diye düşünüyorduk. Hatta umut bey bile endişe etme ikisi gayet kaliteli mutla sağlıklı dönen olur demişti. İkisi gelirse çift transferde ısrarcı olacaktım. Ama noldu kalitesi düşük diyip umut etmediğim embriyo geldi 3ab ve tuttu. Çünkü nasibimde kızım varmış zayıf görünüşlü güçlü embriyo imiş. Allah ne derse o oluyor. Biz boşuna hayaller planlar endişeler içine giriyoruz. İnşallah seninde sağlıklı embriyon güçlü embriyo dur ve sana sımsıkı tutunur evlat olur.Hayirli olsun çok sevindim.
Evet canim haber geldi. Çok sukur 1 embriyom saglikli geldi. Benim icin cok kiymetli bu 3. pgtye giden di ve ilk saglikli embriyom. Ama kalitesini bilmiyorum ve sormak aklima gelmedi benin pgt ye giden 2ab kaliteli embriyomda vardi moralimi bozmak istemedim. Insallah saglikla transfer olur ve bana tutunur . Hayirli evlat olur.
Ay canım ya çok mutlu oldum İnan ki ..allah tez zamanda nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun çok sevindim.
Buradaki arkadaşlardan biri demişti sanırım ,,eğer pgt den sağlıklı gelirse kalite farkı olmuyormuş o yüzden ben inanıyorum ki bu sefer olacak canımHayirli olsun çok sevindim.
Acikcasi bilmiyorum simdi adet olunca gidicem ona gore bir yol cizilcek. Bende kucuk bir polip var belki histereskopi olurum hayirlisi. Sen basladin hayirli olsun.Canım ne güzel, gözünaydın..:)) Seni merak ettim akşamdan beri.. transferin ne zman olacak
Evet canim seni biliyorum ve takip ediyorum sen benim umut isiklarimdan birisin zaten. Burdan takip ediyorum hamileligin nasil gidiyor2ab için moralini bozma. Benim 5aa 5ab 3ab gitmişti pgt ye biz 5aa 5ab kaliteli onlar gelir diye düşünüyorduk. Hatta umut bey bile endişe etme ikisi gayet kaliteli mutla sağlıklı dönen olur demişti. İkisi gelirse çift transferde ısrarcı olacaktım. Ama noldu kalitesi düşük diyip umut etmediğim embriyo geldi 3ab ve tuttu. Çünkü nasibimde kızım varmış zayıf görünüşlü güçlü embriyo imiş. Allah ne derse o oluyor. Biz boşuna hayaller planlar endişeler içine giriyoruz. İnşallah seninde sağlıklı embriyon güçlü embriyo dur ve sana sımsıkı tutunur evlat olur.
Allah razi olsun hepimizin canımAy canım ya çok mutlu oldum İnan ki ..allah tez zamanda nasip etsin inşallah :)
Allah razi olsun. InsallahA anka23 D Defnekuzuu kızlar sizler icin cok sevindim Insallah transferlerinizden de guzel haberler alırız dualarim sizlerle
Canım binlerce şükür iyi gidiyoruz inşallah kucağımıza almakta nasip olur. 24 haftamız bitti.Dokuz ay nasıl geçer derken şimdi geri sayıyıruz. Allahım inşallah bu sefer sana ve senin gibi emek veren tüm canlara nasip eder. Rabbim bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın.Evet canim seni biliyorum ve takip ediyorum sen benim umut isiklarimdan birisin zaten. Burdan takip ediyorum hamileligin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?