Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amh değerim 3.04

CANIM kızın kaç yaşında ? Doğumdan sonra korunma oldu mu hiç ? Tekrar rahim filmi istediklerini bilmiyordum
Kızım 4 yaşında canım. 2013 te rahim filmi çeltirmiştim sonra da laparpskopi oldum şişlide.. Birler çıkmadı tüplerde şekil bozukluğu dışında ama gene istiyoruz dediler. Hiç korunmadık biz

Kızlar bende kan pıhtılaşması var kızımda doğuma kadar clexane 1000. 20.haftaya kadar da coraspin kullandım.. Ama bu yaz dondurulmuşları aldığımda clexane kullandım ama coraspin kullandırmadılar. Aklımda hep soru işareti olarak kaldı o yüzden düşük olmuş olabilir mi ki..embriyoşarın kalitesi çok çok iyiydi yoksa. Hatta adını unuttum şimdi doktor hanım transfer sırasında 3 4 üz olabilir gel tek koyalım dedi ben istemedim.. 1tane 5aa 1 tane 5ba transferin olmuştu

Kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ben bulantımla cebelleşiyorum hiç değilim dün gittik serum falan kan idrar tahlili yapıldı vücudum oksijensiz kalmış ve de susuz hiç birşey işe yaramıyor yerimden kalkamıyorum ne zormuş ya telefona bile bakamıyorum daha yazacak çok şey var az iyi olayım yazayım İnşâAllah:)

2 tane transfer ediliyormuki

C
canım çok çok geçmiş olsun.. ben de çektim senin gibi ya;inşallah bi süre sonra rahatlayacaksın

benimde 3 tane 6aa var canım ilk transferimde 6aa olacak sanırımb urada bir kaç arkadaşında 6aa. ama benimki 5, gün saat 1 olmadan arayıp 6aa donduruyoruz tek tüplerde demişlerdi. yani 6, gün değildi.
Canım benim de 6AA transfer oldu ama 5.gün dondurulup teste gitmişti .. gelişim göstermeye devam edip kabuğundan çıkmış o yüzden 6AA denildi

Çok geçmiş olsun dinlen inşallah zamanla azalır bu belirtiler

Aynı durumdaym ve bende birde enfeksyn var kanmda vardı öok şkür giitti smdi bağrsaklarda var hastne kaldm bnde serum serum anca yiyeblyrm medpamidle duruyorm günde iki defa gaviskon ymkten snra hemen içiyrm yksa kendime gelemezdm cnm allah yardmcmz olsn

Arkadaşlar kese ve kalp atımı randevusu memorialda 380 liraymış çok aşırı fazla değil mi. Aslında bu en son randevu olduğu için böyle yapmamalılar zaten millet maddi açıdan mahvoluyor en son pozitif alıp gidince sizde hastane olarak bir jest yapın dimi bunu da almayın yani.giden çiftlere son muayene ücretsiz olmalı.burada tam tersi olmuş son gitmeden de ne kadar alırsak kar gibi bir ücret olmuş 380 lira.hiç etik değil gerçekten çok şaşırdım memorial e yakışmadı yani.

Bir çok arkadaş başka hastane ve doktorlarda yapıyor takiplerini. Sende uygun içine sinen bir doktor ayarlayıp onda devam edebilirsin. Oraya gitmek zorunda değisin. Gerçekten çok yüksek fiyatlar. İlk muayneye giden çok az sanırım fiyatlardan dolayı ve geri kalan takipler için zaten başka doktor ayarlamak gerekiyor. Normalde diğer yerlerde fiyatlar nasil ne kadar fark var arada bilmiyorum ama Hakkında hayırlısı olsun

Aynen dediğin çok doğru zaten tüp bebek bölümü pozitiften sonra bir kez kalp ve kese için gelebilirsiniz diyor takip yapmıyorlar artık.başka doktora gidin diyorlar.benim takıldığım konu son muayenede bu yapılmamalı ayıp yani insanlara yapılan. Ben de zaten dışarıdan kese ve kalp için normal muayene için randevu alacağım.

Sen bu sefer benden sabırsız çıktın ben 7. Haftanın sonu gibi gidicem kısmet olursa:)

Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum, sgk ile anlaşması yok benzer sınıftaki hastanelere göre paralel fiyatı var.
Ama o ücreti ödeyip yine de tüp bebek muayenesi gibi 5 dk da girip odadan çıkıyorsunuz, o beni rahatsız etmişti. Farklı bir yer olsa biraz daha ilgili ve vakit ayırabilir oluyorlar ..

C

canım çok çok geçmiş olsun.. ben de çektim senin gibi ya;inşallah bi süre sonra rahatlayacaksın
İnşâAllah canım ya 1 haftada 3 kilo verdim
Çok geçmiş olsun dinlen inşallah zamanla azalır bu belirtiler
İnşâAllah canım umarım azalır
Çok geçmiş olsun canım bende bugün gaviscona başladım metpamit içmedim Zofer içtim bi kere

Katılıyorum arkadaşım aynen ne var sanki son muayene yani takip yapsalar neyse ben de gitmicem

Canım hayırlı olsun. Bende de benzer şekilde prolaktin yükselip düşmesi vardı, ilk görüşmede emre bey önemli olmadığını söyledi. Prolaktine takılma hiç

Acikcasi bilmiyorum simdi adet olunca gidicem ona gore bir yol cizilcek. Bende kucuk bir polip var belki histereskopi olurum hayirlisi. Sen basladin hayirli olsun.
Canım hayırlısı olsun, kaç mm dediler polipi? Bende de 3 mm civarı vardı, kontrolüme giren drların hepsi 1 cmin üstünü almıyoruz sorun olmaz dediler, allaha şükür engel de olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…