- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Canım çok geçmiş olsun, sadece bulantı mı? Başka problem yok dimi?Kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ben bulantımla cebelleşiyorumhiç değilim dün gittik serum falan kan idrar tahlili yapıldı vücudum oksijensiz kalmış ve de susuz hiç birşey işe yaramıyor yerimden kalkamıyorum ne zormuş ya telefona bile bakamıyorum daha yazacak çok şey var az iyi olayım yazayım İnşâAllah:)
Yucel bey 1 cm falan gerek yok dedi ama genede son kez bir kont yapalim bu ilaclarda buyutuyormus biraz. Benim biliyormysun bilmiyorum ama 6.tedavim ve tedavilerim aradinda 2 defa polip ameliyati oldum . Malesef tekrarladi. Hayirlisi artik.Canım hayırlısı olsun, kaç mm dediler polipi? Bende de 3 mm civarı vardı, kontrolüme giren drların hepsi 1 cmin üstünü almıyoruz sorun olmaz dediler, allaha şükür engel de olmadı.
Canım o embriyo çok kıymetli mutlaka semra hanım la da görüş derim histereskopi kararı alınmadan.Yucel bey 1 cm falan gerek yok dedi ama genede son kez bir kont yapalim bu ilaclarda buyutuyormus biraz. Benim biliyormysun bilmiyorum ama 6.tedavim ve tedavilerim aradinda 2 defa polip ameliyati oldum . Malesef tekrarladi. Hayirlisi artik.
Cok gecmis olsun. Insallah tez vakitte gecer. Saglikla bebegini kucagina al insallah. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASINİnşâAllah canım ya 1 haftada 3 kilo verdim
İnşâAllah canım umarım azalır
Çok geçmiş olsun canım bende bugün gaviscona başladım metpamit içmedim Zofer içtim bi kere
Katılıyorum arkadaşım aynen ne var sanki son muayene yani takip yapsalar neyse ben de gitmicem
Zaten esimde direk semra hoca muayene etsin o sekilde rendavu alalim diyor. Bu gune kadar hep baska dt muayene etti o sadece dosya uzerinden bakti .. bakalim bir gorusucem insallah muayene eder.Canım o embriyo çok kıymetli mutlaka semra hanım la da görüş derim histereskopi kararı alınmadan.
Canım kabuğundan çıkanlar mı 6aa oluyor bu durumda;kabuğundan 5. Gün de çıksa 6. Gün de çıksa 6aa-6ab gibi bir şey oluyor o zman değil miCanım benim de 6AA transfer oldu ama 5.gün dondurulup teste gitmişti .. gelişim göstermeye devam edip kabuğundan çıkmış o yüzden 6AA denildi
Canım ya çok sık rastlanır oldu böyle doktorlara;öyle kişiselleştiriliyorlar ki bu durumları;sinir oluyorum ben de.. ne güzel maşaallh duymuşsunuz pıt pıtları:) hep böyle güzel devam etsin inşallah...Kızlar bu hafta yaşadıklarımı yazayım size aşırı bulantım vardı iki kere ameliyatımı yapan doktoruma mesaj attım zofer iç yazmış yücel beyde metpamit veya Zofer içebilirsiniz yazmış neyse ben aldım bi tane içtim çokta iyi gelmedi ertesi gün yine fena oldum kendi semtimde ki yakın bi devlet hastanesine gittim anlatmıştım kalp atımı göremedim falan ilaç yüzünden mi acaba durdu kalbi diye doktora sordum yani bişey diyemeyiz dedi bende kendi doktoruma mesaj attım böyle böyle diye ben zarar verecek bir şey yazman dedi yorum yapmadı neyse ertesi gün kalktım kendi doktoruma gittim kayıt açtırdım serum takın bari dedim kadın bizimle konuşmuyor odaya girmeyelim diye elinden geleni yaptı neymiş ona güvenmemişiz de öyle mesaj atmışım daha önce gel keseye tekrar bakarız demişti ve ısrarlarımıza rağmen muayene etmedi işim var çıkıcam iki hastam var onları bekliyorum dedi bankodaki bayan dedi ki doktorunuz bugün nöbetçi asistanı dedi ki hayır değil neyse sonra instagramdan nöbet fotoları atmış asistanıyla bu nasıl bi zihniyet anlamadım bende orası özel hastane diye serumu gittik yine devlette taktırdık ayrıca devlette metpamit önerdi Zofer son silahımız dedi kendi doktoruma sordum metpamit komaya soktu iki hastamı dedi ya ne yapacağımı şaşırdım senelerdir gittiğim doktor dediği ilacı bu hassas dönemimde sadece gerçekten güvenli mi dediğim için resmen bizi hastaneden kovdu bu etik mi sizce ayrıca sürprizi sona bıraktım dünkü devlette ki doktor alttan muayene etti çok şükür kalp atışını duydukayın 28inde randevum var kendi doktoruma bilmiyorum napcaz yaptığı hiç hoş bi davranış değildi
Büyük ihtimalle canım ben geçen hafta girmiştim Seval hnm çok yoğundu.Canım 23 günde çıktı, 10 gün sürer demişti Murat bey ama kendisi kongre için merkez dışında olunca sanırım uzadı..
Arkadaslar simdi ben meryem suresi okumak istiyorum. Hergun 1 tane okunmasi sartmi yada ben elimden geldigince 41 e tamamlasam olurmu. Birde baska ne yapmaliyim mesala yapilacak tahlil veya yeme duzeni varmi .. benim icin biliyorsunun cok degerli. Ne yemeliyim icmelyim. ....
Canım çok geçmiş olsun şimdi sen de bebeğin de iyisiniz ya gerisi önemli diil ama bana sorarsan hemen değiştir dr unu kesinlikle gitme onaKızlar bu hafta yaşadıklarımı yazayım size aşırı bulantım vardı iki kere ameliyatımı yapan doktoruma mesaj attım zofer iç yazmış yücel beyde metpamit veya Zofer içebilirsiniz yazmış neyse ben aldım bi tane içtim çokta iyi gelmedi ertesi gün yine fena oldum kendi semtimde ki yakın bi devlet hastanesine gittim anlatmıştım kalp atımı göremedim falan ilaç yüzünden mi acaba durdu kalbi diye doktora sordum yani bişey diyemeyiz dedi bende kendi doktoruma mesaj attım böyle böyle diye ben zarar verecek bir şey yazman dedi yorum yapmadı neyse ertesi gün kalktım kendi doktoruma gittim kayıt açtırdım serum takın bari dedim kadın bizimle konuşmuyor odaya girmeyelim diye elinden geleni yaptı neymiş ona güvenmemişiz de öyle mesaj atmışım daha önce gel keseye tekrar bakarız demişti ve ısrarlarımıza rağmen muayene etmedi işim var çıkıcam iki hastam var onları bekliyorum dedi bankodaki bayan dedi ki doktorunuz bugün nöbetçi asistanı dedi ki hayır değil neyse sonra instagramdan nöbet fotoları atmış asistanıyla bu nasıl bi zihniyet anlamadım bende orası özel hastane diye serumu gittik yine devlette taktırdık ayrıca devlette metpamit önerdi Zofer son silahımız dedi kendi doktoruma sordum metpamit komaya soktu iki hastamı dedi ya ne yapacağımı şaşırdım senelerdir gittiğim doktor dediği ilacı bu hassas dönemimde sadece gerçekten güvenli mi dediğim için resmen bizi hastaneden kovdu bu etik mi sizce ayrıca sürprizi sona bıraktım dünkü devlette ki doktor alttan muayene etti çok şükür kalp atışını duydukayın 28inde randevum var kendi doktoruma bilmiyorum napcaz yaptığı hiç hoş bi davranış değildi
İyiz canım çok şükür bulantılar dışında çok sağolCanım çok geçmiş olsun, sadece bulantı mı? Başka problem yok dimi?
Amin canım İnşâAllah çok sağolCok gecmis olsun. Insallah tez vakitte gecer. Saglikla bebegini kucagina al insallah. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
Ben iki kere okudum 41 kere okuyamadığım zaman başkası okudu ama kendinde okuyabilirsinArkadaslar simdi ben meryem suresi okumak istiyorum. Hergun 1 tane okunmasi sartmi yada ben elimden geldigince 41 e tamamlasam olurmu. Birde baska ne yapmaliyim mesala yapilacak tahlil veya yeme duzeni varmi .. benim icin biliyorsunun cok degerli. Ne yemeliyim icmelyim. ....
Aynen canım bu doktorun kapısında 5-6 saat beklediğimi bilirim çok seviyordum oysaki ameliyat oldum güvendim instagramda binlerce takipçisi var egolandı sanırsam çok üzdü beni dünden beri aklımdan çıkmıyor bu arada çok sağol canım evet duyduk teyzesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımCanım ya çok sık rastlanır oldu böyle doktorlara;öyle kişiselleştiriliyorlar ki bu durumları;sinir oluyorum ben de.. ne güzel maşaallh duymuşsunuz pıt pıtları:) hep böyle güzel devam etsin inşallah...
Çok sağol canım eşimde çok sinirlendi sanki başka doktor mu yok diyo ama o kadar çok seviyordum ki doktorumu ve hep hayalimdi takip doktorum olması resmen sırtımdan vurduCanım çok geçmiş olsun şimdi sen de bebeğin de iyisiniz ya gerisi önemli diil ama bana sorarsan hemen değiştir dr unu kesinlikle gitme ona
Aynen çok doğru bende onu kastettim.Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum, sgk ile anlaşması yok benzer sınıftaki hastanelere göre paralel fiyatı var.
Ama o ücreti ödeyip yine de tüp bebek muayenesi gibi 5 dk da girip odadan çıkıyorsunuz, o beni rahatsız etmişti. Farklı bir yer olsa biraz daha ilgili ve vakit ayırabilir oluyorlar ..
Canım leblebi dene istersen bulantıyi bastırıyor birazİyiz canım çok şükür bulantılar dışında çok sağol
Amin canım İnşâAllah çok sağol
Ben iki kere okudum 41 kere okuyamadığım zaman başkası okudu ama kendinde okuyabilirsin
Aynen canım bu doktorun kapısında 5-6 saat beklediğimi bilirim çok seviyordum oysaki ameliyat oldum güvendim instagramda binlerce takipçisi var egolandı sanırsam çok üzdü beni dünden beri aklımdan çıkmıyor bu arada çok sağol canım evet duyduk teyzesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Çok sağol canım eşimde çok sinirlendi sanki başka doktor mu yok diyo ama o kadar çok seviyordum ki doktorumu ve hep hayalimdi takip doktorum olması resmen sırtımdan vurdu
Şuan tamda onu deniyorum canımCanım leblebi dene istersen bulantıyi bastırıyor biraz
Leblebi ve çubukkraker iyi grliyor. Kız kardeşimde böyle aşırı bulantı yaşamıştı 4 aylık hamileyken 8 kilo vermişti. Ama kesinlikle ilaç kulanmam dedi. Keraker ve leblebiyle bir bütün oldu. Doğuma bile kusarak gitti ve çalışıyordu. Doktorunu değiştirmen gerekiyor belki allahın bir işaretidir.Kızlar bu hafta yaşadıklarımı yazayım size aşırı bulantım vardı iki kere ameliyatımı yapan doktoruma mesaj attım zofer iç yazmış yücel beyde metpamit veya Zofer içebilirsiniz yazmış neyse ben aldım bi tane içtim çokta iyi gelmedi ertesi gün yine fena oldum kendi semtimde ki yakın bi devlet hastanesine gittim anlatmıştım kalp atımı göremedim falan ilaç yüzünden mi acaba durdu kalbi diye doktora sordum yani bişey diyemeyiz dedi bende kendi doktoruma mesaj attım böyle böyle diye ben zarar verecek bir şey yazman dedi yorum yapmadı neyse ertesi gün kalktım kendi doktoruma gittim kayıt açtırdım serum takın bari dedim kadın bizimle konuşmuyor odaya girmeyelim diye elinden geleni yaptı neymiş ona güvenmemişiz de öyle mesaj atmışım daha önce gel keseye tekrar bakarız demişti ve ısrarlarımıza rağmen muayene etmedi işim var çıkıcam iki hastam var onları bekliyorum dedi bankodaki bayan dedi ki doktorunuz bugün nöbetçi asistanı dedi ki hayır değil neyse sonra instagramdan nöbet fotoları atmış asistanıyla bu nasıl bi zihniyet anlamadım bende orası özel hastane diye serumu gittik yine devlette taktırdık ayrıca devlette metpamit önerdi Zofer son silahımız dedi kendi doktoruma sordum metpamit komaya soktu iki hastamı dedi ya ne yapacağımı şaşırdım senelerdir gittiğim doktor dediği ilacı bu hassas dönemimde sadece gerçekten güvenli mi dediğim için resmen bizi hastaneden kovdu bu etik mi sizce ayrıca sürprizi sona bıraktım dünkü devlette ki doktor alttan muayene etti çok şükür kalp atışını duydukayın 28inde randevum var kendi doktoruma bilmiyorum napcaz yaptığı hiç hoş bi davranış değildi
Ayyyy çok sürükleyici yazmışsınKızlar bu hafta yaşadıklarımı yazayım size aşırı bulantım vardı iki kere ameliyatımı yapan doktoruma mesaj attım zofer iç yazmış yücel beyde metpamit veya Zofer içebilirsiniz yazmış neyse ben aldım bi tane içtim çokta iyi gelmedi ertesi gün yine fena oldum kendi semtimde ki yakın bi devlet hastanesine gittim anlatmıştım kalp atımı göremedim falan ilaç yüzünden mi acaba durdu kalbi diye doktora sordum yani bişey diyemeyiz dedi bende kendi doktoruma mesaj attım böyle böyle diye ben zarar verecek bir şey yazman dedi yorum yapmadı neyse ertesi gün kalktım kendi doktoruma gittim kayıt açtırdım serum takın bari dedim kadın bizimle konuşmuyor odaya girmeyelim diye elinden geleni yaptı neymiş ona güvenmemişiz de öyle mesaj atmışım daha önce gel keseye tekrar bakarız demişti ve ısrarlarımıza rağmen muayene etmedi işim var çıkıcam iki hastam var onları bekliyorum dedi bankodaki bayan dedi ki doktorunuz bugün nöbetçi asistanı dedi ki hayır değil neyse sonra instagramdan nöbet fotoları atmış asistanıyla bu nasıl bi zihniyet anlamadım bende orası özel hastane diye serumu gittik yine devlette taktırdık ayrıca devlette metpamit önerdi Zofer son silahımız dedi kendi doktoruma sordum metpamit komaya soktu iki hastamı dedi ya ne yapacağımı şaşırdım senelerdir gittiğim doktor dediği ilacı bu hassas dönemimde sadece gerçekten güvenli mi dediğim için resmen bizi hastaneden kovdu bu etik mi sizce ayrıca sürprizi sona bıraktım dünkü devlette ki doktor alttan muayene etti çok şükür kalp atışını duydukayın 28inde randevum var kendi doktoruma bilmiyorum napcaz yaptığı hiç hoş bi davranış değildi
:)))) ya uzun yazmışım demiAyyyy çok sürükleyici yazmışsınheyecanla okudum sonu çok güzeldi o kadar heyecan üzüntünün üzerine kalp atışını duyman müthiş güzel olmuş.Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?