Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende bi haftada daha 3 kilo verdim dün acildeki doktor zencefil ekstresi verdi onu içtim bakayım nasıl emetium adı

Merhaba nasil oldun.. artik biraz uzak kalmak istemistin diye yazmak istememistim.Insallah embriyolarin saglikli döner
Canım iyiyim tatlım
Evet burada hamile arkadaşlar var negatif olmak istemedim inş çok güzel şeyler de paylaşırım buradan hepimiz için dua ediyorum siz de benim için edin canlarım inş herşey çok güzel olacak

Saol cnm hepimiz gibi tek istediğim bebişlere sağlıkla hayırla kavuşmak Allahım herbirimize nasip etsin inşallah

İçim dışım çubuk kraker oldu ağzımda bekliyor yutamıyorum Zencefil gıda takviyesi içtim ve iyice kötü oldum

Canım beyaz leblebi iyi geliyor. Zencefilli ya da naneli şeker de azıcık rahatlatır seni. Ama ne yaparsan yap tamamen geçiren bir şey yok ne yazık ki. Bunu yaklaşık 2 ayı wc de geçiren biri olarak söylüyorum. Bol bol temiz hava al, odanı havalandır. Uyumaya çalış vakit geçsin diye. Telefon ya da kitap daha kötü yapar. Sana iyi gelen bir şeyler mutlaka vardır, keşfetmeye çalış. Bazen salatalık, bazen marul, bazen de çikolata (ikizlere hamile arkadaşıma çikolata iyi geliyordu çok şaşırmıştım :))
Bir süre bulantı, kusma ve koku hassasiyetiyle bütünleşiyor insan mecburen. Yaşam kaliten çok düşüyor, yaşadığım için biliyorum ama sonrası çok güzel olacak inşallah. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Ha gayret az daha sabır Allah’ın izniyle.
Ha bir de zihnini başka şeylerle meşgul etmek de işe yarıyor. Bebeğine isim düşünebilirsin mesela. Çok heyecanlı.
Kolaylıklar diliyorum.
1-2 haftaya bulantılarım tekrar başlar, işe yarar başka şeyler keşfedersem söylerim

Aynı doktora gitmen hata olur bence hemen hakkını kullanıp şikayet etmelisin o doktoru nasıl sana bakmaz muane etmez resmen kovmuş terbiyesiz. Dün bende kontrole gitmiştim acil bir bayan geldi 18 haftalık hamile istiyerek sıramı verdim ona kendi kontrol doktoru başka hastanedeymiş aynı şikayetle gitmiş bi şeyin yok diyip eve göndermiş benim doktoruma geldiğinde rahmi acılmış durumu çok riskliydi lütfen size böyle şeyler yapan doktorları şikayet edin bir başkasını bebeğinden edebilir ne zorluklarla elde ediyoruz normal gebe kalanlar bile ne zorluklar çekiyor allahtan kadını hemen yatırdılar müdahale ettiler hakkınızı arayın iyi olmanızada çok sevindimmm

Ay canım allah senden razı olsun böyle duyarlı bütün insanlardan Allahü teala bin defa razı olsun

İçim dışım çubuk kraker oldu ağzımda bekliyor yutamıyorum Zencefil gıda takviyesi içtim ve iyice kötü oldum
Canım allahım hamileligini kolaylaştirsin inşallah bende halen kusuyorum seninki kadar değil ama bazen günde 3 bazen 1 defa kusuyorum ama gün içinde durmadan midem bulanıyor kötü bir durum bu durumdan dolayı insan hamileliginden zevk alamıyor ama şu varki bana daha önce kusma sikayetinden bahseden hamilelere çok kızıyordum üzülüyordum keşke bende hamile kalsamda içim dışıma çıksa diyordum şuan bunu diyen çok insan da vardır ayrıca allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın elimizden duadan başka bir şey gelmiyor

Ya canım benim sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum eşime ne sahur ne iftar hazırlayabiliyorum bi lokma ekmeği zor yutuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aynen canım oysaki doktorumu şöyle tasvir ederdim insan üstü birisi böyle iyi insan olamaz ye demek ki değilmiş 2 senedir yanılmışım birde ikinci beta hcg için kan vermiştim doktor hanım beklemem gerekiyor mu gidelim mi dedim ölür müsün bekle 2 saat demişti o anda bile çok sinirlendim ama bişey diyemedim bu da tuz biber oldu
Bende ilk defa kustum dün gece hep bi bulantı içindeyim son raddesindeyim Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba, embriyo kaliteleri hakkında yazmışsınız bende sormak istedim. Çok şükür hamileyim. Bana transfer edilen embriyo 6ab idi. hatta aynı kalitede çözüldü bu şekilde transfer ediyoruz denmişti transfer odasında tahtada da öyle yazıyordu. Dün epikriz raporu istedim orada 1 adet transfer edilen 4ab yazıyordu. (4ab embriyomda geride vardı o saklanacaktı, her ikiside 5. Gün) ben anlamadım farkı yaşayan var mı böyle bişey.

Arkadaşlar hamilelik başlangıç tarihini son adetimizin ilk günü olarak mı yoksa ikinci günü olarak mı baz hesaplatacağız. Önceki hamileliğimde sanki doktor adetli olarak tedaviye başlanılan ikinci gününü sisteme yazdı ve ultrason cihazıda ikinci güne tanımlı olarak ölçü yaptı diye hatırlıyorum. Kalp ve keseyi görmek için giden arkadaşlar adetinizin hangi gününü doktora söylediniz.

Kızlar tedavide istenen tahlil isimlerini yazabilirmisiniz rica etsem..
İlaçlı rahim filmi ve adetin 2 günü gidip rezerv baltoracağım bunlar ayrıntı olduğu için hatırlıyorum.. Ama rutin olanlar neydi yazabilecek olan var mı.

Merhaba Canım tedavi için görüşmeye gittiğimde benden istenen tetkikler şunlardı eger bunları soruyor isen
Istenen Tetkikler Kadin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi, Anti hbs, Rubella Igg, AMH.Erkek ve Kadin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 . Ayrica, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi jinekolojik operasyon gecirdiyseniz, 2 ve daha fazla dusuk oykunuz varsa yeni cekilmis bir rahim filminizle birlikte gelmenizi oneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gun sonra cekilebilir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…