- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Bende bi haftada daha 3 kilo verdim dün acildeki doktor zencefil ekstresi verdi onu içtim bakayım nasıl emetium adı
Leblebi ve çubukkraker iyi grliyor. Kız kardeşimde böyle aşırı bulantı yaşamıştı 4 aylık hamileyken 8 kilo vermişti. Ama kesinlikle ilaç kulanmam dedi. Keraker ve leblebiyle bir bütün oldu. Doğuma bile kusarak gitti ve çalışıyordu. Doktorunu değiştirmen gerekiyor belki allahın bir işaretidir.
Merhaba nasil oldun.. artik biraz uzak kalmak istemistin diye yazmak istememistim.Insallah embriyolarin saglikli dönerBüyük ihtimalle canım ben geçen hafta girmiştim Seval hnm çok yoğundu.
Benim ilki bir hafta olmadan çıkmıştı
Canım iyiyim tatlımMerhaba nasil oldun.. artik biraz uzak kalmak istemistin diye yazmak istememistim.Insallah embriyolarin saglikli döner
Bende de bu bulantılara karşı çubuk kraker işe yarıyorduCanım leblebi dene istersen bulantıyi bastırıyor biraz
İçim dışım çubuk kraker oldu ağzımda bekliyor yutamıyorum Zencefil gıda takviyesi içtim veBende de bu bulantılara karşı çubuk kraker işe yarıyordu
Saol cnm hepimiz gibi tek istediğim bebişlere sağlıkla hayırla kavuşmak Allahım herbirimize nasip etsin inşallahAnladım canım ben aslında midesi bulanan da bulanmayan da korkmasın belli olmuyor diye söyledim.çok zor yollardan geçtin canım anlıyorum seni ama bu defa her şey güzel olacak ne olur kötü düşünme . Bebisler stresi sevmiyor bol bol konuş elini karnına koy dua et rahatlarsın
İçim dışım çubuk kraker oldu ağzımda bekliyor yutamıyorum Zencefil gıda takviyesi içtim veiyice kötü oldum
Aynı doktora gitmen hata olur bence hemen hakkını kullanıp şikayet etmelisin o doktoru nasıl sana bakmaz muane etmez resmen kovmuş terbiyesiz. Dün bende kontrole gitmiştim acil bir bayan geldi 18 haftalık hamile istiyerek sıramı verdim ona kendi kontrol doktoru başka hastanedeymiş aynı şikayetle gitmiş bi şeyin yok diyip eve göndermiş benim doktoruma geldiğinde rahmi acılmış durumu çok riskliydi lütfen size böyle şeyler yapan doktorları şikayet edin bir başkasını bebeğinden edebilir ne zorluklarla elde ediyoruz normal gebe kalanlar bile ne zorluklar çekiyor allahtan kadını hemen yatırdılar müdahale ettiler hakkınızı arayın iyi olmanızada çok sevindimmmKızlar bu hafta yaşadıklarımı yazayım size aşırı bulantım vardı iki kere ameliyatımı yapan doktoruma mesaj attım zofer iç yazmış yücel beyde metpamit veya Zofer içebilirsiniz yazmış neyse ben aldım bi tane içtim çokta iyi gelmedi ertesi gün yine fena oldum kendi semtimde ki yakın bi devlet hastanesine gittim anlatmıştım kalp atımı göremedim falan ilaç yüzünden mi acaba durdu kalbi diye doktora sordum yani bişey diyemeyiz dedi bende kendi doktoruma mesaj attım böyle böyle diye ben zarar verecek bir şey yazman dedi yorum yapmadı neyse ertesi gün kalktım kendi doktoruma gittim kayıt açtırdım serum takın bari dedim kadın bizimle konuşmuyor odaya girmeyelim diye elinden geleni yaptı neymiş ona güvenmemişiz de öyle mesaj atmışım daha önce gel keseye tekrar bakarız demişti ve ısrarlarımıza rağmen muayene etmedi işim var çıkıcam iki hastam var onları bekliyorum dedi bankodaki bayan dedi ki doktorunuz bugün nöbetçi asistanı dedi ki hayır değil neyse sonra instagramdan nöbet fotoları atmış asistanıyla bu nasıl bi zihniyet anlamadım bende orası özel hastane diye serumu gittik yine devlette taktırdık ayrıca devlette metpamit önerdi Zofer son silahımız dedi kendi doktoruma sordum metpamit komaya soktu iki hastamı dedi ya ne yapacağımı şaşırdım senelerdir gittiğim doktor dediği ilacı bu hassas dönemimde sadece gerçekten güvenli mi dediğim için resmen bizi hastaneden kovdu bu etik mi sizce ayrıca sürprizi sona bıraktım dünkü devlette ki doktor alttan muayene etti çok şükür kalp atışını duydukayın 28inde randevum var kendi doktoruma bilmiyorum napcaz yaptığı hiç hoş bi davranış değildi
Ay canım allah senden razı olsun böyle duyarlı bütün insanlardan Allahü teala bin defa razı olsunAynı doktora gitmen hata olur bence hemen hakkını kullanıp şikayet etmelisin o doktoru nasıl sana bakmaz muane etmez resmen kovmuş terbiyesiz. Dün bende kontrole gitmiştim acil bir bayan geldi 18 haftalık hamile istiyerek sıramı verdim ona kendi kontrol doktoru başka hastanedeymiş aynı şikayetle gitmiş bi şeyin yok diyip eve göndermiş benim doktoruma geldiğinde rahmi acılmış durumu çok riskliydi lütfen size böyle şeyler yapan doktorları şikayet edin bir başkasını bebeğinden edebilir ne zorluklarla elde ediyoruz normal gebe kalanlar bile ne zorluklar çekiyor allahtan kadını hemen yatırdılar müdahale ettiler hakkınızı arayın iyi olmanızada çok sevindimmm
Canım allahım hamileligini kolaylaştirsin inşallah bende halen kusuyorum seninki kadar değil ama bazen günde 3 bazen 1 defa kusuyorum ama gün içinde durmadan midem bulanıyor kötü bir durum bu durumdan dolayı insan hamileliginden zevk alamıyor ama şu varki bana daha önce kusma sikayetinden bahseden hamilelere çok kızıyordum üzülüyordum keşke bende hamile kalsamda içim dışıma çıksa diyordum şuan bunu diyen çok insan da vardır ayrıca allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın elimizden duadan başka bir şey gelmiyorİçim dışım çubuk kraker oldu ağzımda bekliyor yutamıyorum Zencefil gıda takviyesi içtim veiyice kötü oldum
Amin canım hepimizden duyarlı olmamız lazım ve biz hakkımızı aramazsak kimse aramaz allah iyi doktorlara denk getirsin işini bilen inşallahhhAy canım allah senden razı olsun böyle duyarlı bütün insanlardan Allahü teala bin defa razı olsun
Ya canım benim sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum eşime ne sahur ne iftar hazırlayabiliyorum bi lokma ekmeği zor yutuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanım beyaz leblebi iyi geliyor. Zencefilli ya da naneli şeker de azıcık rahatlatır seni. Ama ne yaparsan yap tamamen geçiren bir şey yok ne yazık ki. Bunu yaklaşık 2 ayı wc de geçiren biri olarak söylüyorum. Bol bol temiz hava al, odanı havalandır. Uyumaya çalış vakit geçsin diye. Telefon ya da kitap daha kötü yapar. Sana iyi gelen bir şeyler mutlaka vardır, keşfetmeye çalış. Bazen salatalık, bazen marul, bazen de çikolata (ikizlere hamile arkadaşıma çikolata iyi geliyordu çok şaşırmıştım :))
Bir süre bulantı, kusma ve koku hassasiyetiyle bütünleşiyor insan mecburen. Yaşam kaliten çok düşüyor, yaşadığım için biliyorum ama sonrası çok güzel olacak inşallah. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Ha gayret az daha sabır Allah’ın izniyle.
Ha bir de zihnini başka şeylerle meşgul etmek de işe yarıyor. Bebeğine isim düşünebilirsin mesela. Çok heyecanlı.
Kolaylıklar diliyorum.
1-2 haftaya bulantılarım tekrar başlar, işe yarar başka şeyler keşfedersem söylerim
Aynen canım oysaki doktorumu şöyle tasvir ederdim insan üstü birisi böyle iyi insan olamaz ye demek ki değilmiş 2 senedir yanılmışım birde ikinci beta hcg için kan vermiştim doktor hanım beklemem gerekiyor mu gidelim mi dedim ölür müsün bekle 2 saat demişti o anda bile çok sinirlendim ama bişey diyemedim bu da tuz biber olduAynı doktora gitmen hata olur bence hemen hakkını kullanıp şikayet etmelisin o doktoru nasıl sana bakmaz muane etmez resmen kovmuş terbiyesiz. Dün bende kontrole gitmiştim acil bir bayan geldi 18 haftalık hamile istiyerek sıramı verdim ona kendi kontrol doktoru başka hastanedeymiş aynı şikayetle gitmiş bi şeyin yok diyip eve göndermiş benim doktoruma geldiğinde rahmi acılmış durumu çok riskliydi lütfen size böyle şeyler yapan doktorları şikayet edin bir başkasını bebeğinden edebilir ne zorluklarla elde ediyoruz normal gebe kalanlar bile ne zorluklar çekiyor allahtan kadını hemen yatırdılar müdahale ettiler hakkınızı arayın iyi olmanızada çok sevindimmm
Bende ilk defa kustum dün gece hep bi bulantı içindeyim son raddesindeyim Allah yardımcımız olsunCanım allahım hamileligini kolaylaştirsin inşallah bende halen kusuyorum seninki kadar değil ama bazen günde 3 bazen 1 defa kusuyorum ama gün içinde durmadan midem bulanıyor kötü bir durum bu durumdan dolayı insan hamileliginden zevk alamıyor ama şu varki bana daha önce kusma sikayetinden bahseden hamilelere çok kızıyordum üzülüyordum keşke bende hamile kalsamda içim dışıma çıksa diyordum şuan bunu diyen çok insan da vardır ayrıca allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın elimizden duadan başka bir şey gelmiyor
Evet bana edildi dondurulmuş embriyom 2 tane vardı zaten. 2 sini de transfer ettiler.. Tabi yaşım 35 onunda etkisi var2 tane transfer ediliyormuki
Merhaba Canım tedavi için görüşmeye gittiğimde benden istenen tetkikler şunlardı eger bunları soruyor isenKızlar tedavide istenen tahlil isimlerini yazabilirmisiniz rica etsem..
İlaçlı rahim filmi ve adetin 2 günü gidip rezerv baltoracağım bunlar ayrıntı olduğu için hatırlıyorum.. Ama rutin olanlar neydi yazabilecek olan var mı.
Aslında pek bilgim yok embriyolog transfer öncesi öyle söylemişti ..Canım kabuğundan çıkanlar mı 6aa oluyor bu durumda;kabuğundan 5. Gün de çıksa 6. Gün de çıksa 6aa-6ab gibi bir şey oluyor o zman değil mi
Canım limon az da olsa iyi geliyor doktorum bana ilaç yazmıştı ama ben bir tane bile içmedim bir şey falan olur diye korktum o mide bulantısını çektim öyle sende limon kraker falan dene biraz sabırŞuan tamda onu deniyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?