Adetin ilk gününü baz alıyorlarArkadaşlar hamilelik başlangıç tarihini son adetimizin ilk günü olarak mı yoksa ikinci günü olarak mı baz hesaplatacağız. Önceki hamileliğimde sanki doktor adetli olarak tedaviye başlanılan ikinci gününü sisteme yazdı ve ultrason cihazıda ikinci güne tanımlı olarak ölçü yaptı diye hatırlıyorum. Kalp ve keseyi görmek için giden arkadaşlar adetinizin hangi gününü doktora söylediniz.
Gercekten mi? Kaça kadar yükseliyor senin?Canım hayırlı olsun. Bende de benzer şekilde prolaktin yükselip düşmesi vardı, ilk görüşmede emre bey önemli olmadığını söyledi. Prolaktine takılma hiç
Hsg sonucunun fotosu var mı acaba banada kimi doktor normal kimiside t dediBana da Yücel bey hsg sonrası hafif t dedi histereskopi önerdi transfer öncesi.ama daha önceki doktorların hiç biri böyle birşey dememişti.
Ben internetten blastokist transfere göre hesapladım doğru çıkıyor ama hastaneye gidince son adet tarihini baz alıyorlar bu ay bi arkadaşım adet olmadan dondurulmuş transfer oldu kistlerinin küçülmesi için 4 ay geçici menopoza sokmuşlar ve adet olmadan transferi olmuş ilginç geldiArkadaşlar hamilelik başlangıç tarihini son adetimizin ilk günü olarak mı yoksa ikinci günü olarak mı baz hesaplatacağız. Önceki hamileliğimde sanki doktor adetli olarak tedaviye başlanılan ikinci gününü sisteme yazdı ve ultrason cihazıda ikinci güne tanımlı olarak ölçü yaptı diye hatırlıyorum. Kalp ve keseyi görmek için giden arkadaşlar adetinizin hangi gününü doktora söylediniz.
Bende çok direndim canım içmemek için doktorumla papaz olduk ama evde hep yalnızım bir bardak su almaya kalkamıyorum akşamdan eşim sehpaya hazırlıyor ekmek peynir su birde ballı su içiyorum küçük limon atıp içine jeli sıkıp dolaşmam lazım yerimden kalkamıyorumCanım limon az da olsa iyi geliyor doktorum bana ilaç yazmıştı ama ben bir tane bile içmedim bir şey falan olur diye korktum o mide bulantısını çektim öyle sende limon kraker falan dene biraz sabır
Çok tşk.Adetin ilk gününü baz alıyorlar
Çok tşk.Ben internetten blastokist transfere göre hesapladım doğru çıkıyor ama hastaneye gidince son adet tarihini baz alıyorlar bu ay bi arkadaşım adet olmadan dondurulmuş transfer oldu kistlerinin küçülmesi için 4 ay geçici menopoza sokmuşlar ve adet olmadan transferi olmuş ilginç geldi
Bende çok direndim canım içmemek için doktorumla papaz olduk ama evde hep yalnızım bir bardak su almaya kalkamıyorum akşamdan eşim sehpaya hazırlıyor ekmek peynir su birde ballı su içiyorum küçük limon atıp içine jeli sıkıp dolaşmam lazım yerimden kalkamıyorum
Yok Semra hocaya göstermek için aldılar dosyamda kaldı.Daha somra sordum Semra hoca da histereskopi önermiş.Hsg sonucunun fotosu var mı acaba banada kimi doktor normal kimiside t dedi
Benimde pgt yapılmıştı ama burdaki doktorum ikili test yapılmasını istedi. Bende yaptırdım koldan kan aldılar ultrasonla baktılar. Pgt olduğu için içim rahattı sonuçta iyi çıktı. Sen yaptırmak istemiyorsan doktor zorlayamaz. İçinden ne geliyorsa onu yapKızlar pgt yapılmış embriyo için ikili test yaptırtınız mı? Doktor öneriyor pgt de her şeye detaylı bakılmamış dedi vs.. sizler ne yaptınız?
Anladım bende kendimykiyle kıyaslama yapıcaktm ondan sordumYok Semra hocaya göstermek için aldılar dosyamda kaldı.Daha somra sordum Semra hoca da histereskopi önermiş.
Banada drum istersen yaptıralım dedi ama sadece ultrason kısmını istedi kanda bakmaya gerek yok dedi bende yaptırdım ayrıca 22. Haftada ayrıntılıyada gideceğimKızlar pgt yapılmış embriyo için ikili test yaptırtınız mı? Doktor öneriyor pgt de her şeye detaylı bakılmamış dedi vs.. sizler ne yaptınız?
Hemen hakkını kullan ve şikayet et bizim tüp bebek die doktor dört dönüyor etrafımızda hiç bekletmeden alıyor bizi görür görmez acil yoksa hep öncelik bizimdir nasıl sana böyle bir şey yapat anlamış değilim 182 die hatırlıyorum şikayet hattı sağlık bakanlığına hemen bildir canım iyi sessiz kalmışsın ben o hastaneyi onun başına yıkar bira daha da o hastaneye girnesine izin vermezdim o hastanenin başhekimi oraya gelirdi yaniYa canım benim sanada çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum eşime ne sahur ne iftar hazırlayabiliyorum bi lokma ekmeği zor yutuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aynen canım oysaki doktorumu şöyle tasvir ederdim insan üstü birisi böyle iyi insan olamaz ye demek ki değilmiş 2 senedir yanılmışım birde ikinci beta hcg için kan vermiştim doktor hanım beklemem gerekiyor mu gidelim mi dedim ölür müsün bekle 2 saat demişti o anda bile çok sinirlendim ama bişey diyemedim bu da tuz biber oldu
Bende ilk defa kustum dün gece hep bi bulantı içindeyim son raddesindeyim Allah yardımcımız olsun
Hayatım o yollardan geçtiğimizi lütfen unutmayın sizin en büyük duacınızı bazı arkadaşlar da belki o heyecanla yazıyordur karşılıklı anlayış rn güzeli allah tez zamanda size de yaşatsın inşallah inanın ki bizde çoğu zaman çekinerek duygularımızı paylaşıyoruzLütfen birbirinizin doğum türünü bile tartışırken,burada hamile kalmaya çalışan,belki kalamayan;belki bilmem kaçıncı tedavisini gören arkadaşları düşünün hamile arkadaşlar
Biz o hastaneye ne çok ağlayarak girip çıktık biliyomusunuz biz kaç işlemden geçtik ballandırmak mı biz ne çok acı çektik eşlerimizle küstük belki ayrılma kararları bile aldık o psikolojiyle emin olun ki biz her yazdığımızda size dua ederek bilgileri yazıyoruz kolay mu tam 5 ay yattım kanamam var die sizi anlamak mı emin olun ki çok iyi anlıyoruz en iyi biz anlıyoruz bazen o ufak heyecanla yazılıyor bazende arkadaşlar hamile kalanlar geri çekiliyor die yazılıyor ama artık yazmayız bu duygulardan sonraLütfen birbirinizin doğum türünü bile tartışırken,burada hamile kalmaya çalışan,belki kalamayan;belki bilmem kaçıncı tedavisini gören arkadaşları düşünün hamile arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?