Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Adetin ilk gününü baz alıyorlar

Ben internetten blastokist transfere göre hesapladım doğru çıkıyor ama hastaneye gidince son adet tarihini baz alıyorlar bu ay bi arkadaşım adet olmadan dondurulmuş transfer oldu kistlerinin küçülmesi için 4 ay geçici menopoza sokmuşlar ve adet olmadan transferi olmuş ilginç geldi

Canım limon az da olsa iyi geliyor doktorum bana ilaç yazmıştı ama ben bir tane bile içmedim bir şey falan olur diye korktum o mide bulantısını çektim öyle sende limon kraker falan dene biraz sabır
Bende çok direndim canım içmemek için doktorumla papaz olduk ama evde hep yalnızım bir bardak su almaya kalkamıyorum akşamdan eşim sehpaya hazırlıyor ekmek peynir su birde ballı su içiyorum küçük limon atıp içine jeli sıkıp dolaşmam lazım yerimden kalkamıyorum

Çok tşk.

Kızlar pgt yapılmış embriyo için ikili test yaptırtınız mı? Doktor öneriyor pgt de her şeye detaylı bakılmamış dedi vs.. sizler ne yaptınız?

Kızlar pgt yapılmış embriyo için ikili test yaptırtınız mı? Doktor öneriyor pgt de her şeye detaylı bakılmamış dedi vs.. sizler ne yaptınız?
Benimde pgt yapılmıştı ama burdaki doktorum ikili test yapılmasını istedi. Bende yaptırdım koldan kan aldılar ultrasonla baktılar. Pgt olduğu için içim rahattı sonuçta iyi çıktı. Sen yaptırmak istemiyorsan doktor zorlayamaz. İçinden ne geliyorsa onu yap

Banada drum istersen yaptıralım dedi ama sadece ultrason kısmını istedi kanda bakmaya gerek yok dedi bende yaptırdım ayrıca 22. Haftada ayrıntılıyada gideceğim

Arkadaşlar merhaba ben bir süredir forumu takip ediyorum sessizce ama birkaç şey söyleyeceğim. Eminim burada hamile kalmaya çalışan arkadaşların bazıları da bana katılacaklardır. Niyetim kimseyi kırmak ya da üzmek değil ama üzüldüğüm ve birçok arkadaşın da üzüldüğünü düşündüğüm bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.. lütfen beni yanlış anlamayın..

Şimdi ben kısa süredir takip ediyorum forumu; ilk kez tüp bebek deneyeceğiz;şişli memorial i seçtiğim için bu foruma da kayıt açtım sizi takip edeyim diye.Ama burada görüyorum ki hamile kalmayı başarmış;hatta hamileliği ilerlemil arkadaşlar sayfayı resmen ele geçirmişler;sayfanın adı şişli memorial tüp bebek merkezinde tedavi görenler ama tedavi aşamasını geçmiş hamileliğin yarısına gelmiş arkadaşlar burada hamilelik şikayetlerini birbilrrinin hamilelik takibi yapan doktorları cinsiyetleri bulantılarını paylaşıyorlar.. yahu burası hamile kalmaya çalışan, trasnferler sonucu negatif alan çocuk hasretiyle yanan arkadaşların buluştuğu ve tedavi teceübelerini paylaştığı bir sayfa.. Hamile arkadaşların bazıları kendi hamileliklerini ballandıra ballandıra anlatıyorlar, hatta geçen gün bir hamile arkadaş demiş ki, ben böyle kaç haftalık hamile olduğumu yazınca falan üzülüyorum sizin adınıza yazmış

Arkadaşlar bu ne rahatlık.. biraz empati yapsanız.. siz de aynı yollardan geçtiniz,siz de hamile arkadaşlara imrendiniz, maşaallah hamilelik size nasip olmuş, ama buradaki tedavi gören arkadaşları düşünerek en azından paylaşımlarınızı onlara göre yapsanız

Yani en azından hamile olanlardan biri ayrı bir sayfa açsa da orada birbirinizin kaçıncı haftalarda olduğunuzu doktorlarınızı doğumunuzun sezaryan mi normal mi olacağını tartışsanız da burada tedeavi gören arkadaşlara ayıp etmeseniz.. Bakın hiç kimseyi tanımıyorum ama sayfaya yeni giren biri bu hamile arkadaşların yaşattığı psikolojiden inanılmaz kötü hissediyor kendini.. sayfa tedavi görenlerden çok hamile paylaşımlarına dönmüş

Şimdi eminim özellikle hamile arkadaşlardan saldıran;benim kompleksimden tutun da kıskançlığıma vardıran; ne alakası var biz çok eskdien beri burdayız bilmem ne diyen olacak.. Tedavi gören ve gebelik paylaşımlarınızdan rahatsız olan,kendini yetersiz hisseden ve bunu cesaret edip buraya yazamayan tüm arkadaşlar adına yazmak istedim

Lütfen birbirinizin doğum türünü bile tartışırken,burada hamile kalmaya çalışan,belki kalamayan;belki bilmem kaçıncı tedavisini gören arkadaşları düşünün hamile arkadaşlar

Hemen hakkını kullan ve şikayet et bizim tüp bebek die doktor dört dönüyor etrafımızda hiç bekletmeden alıyor bizi görür görmez acil yoksa hep öncelik bizimdir nasıl sana böyle bir şey yapat anlamış değilim 182 die hatırlıyorum şikayet hattı sağlık bakanlığına hemen bildir canım iyi sessiz kalmışsın ben o hastaneyi onun başına yıkar bira daha da o hastaneye girnesine izin vermezdim o hastanenin başhekimi oraya gelirdi yani

Lütfen birbirinizin doğum türünü bile tartışırken,burada hamile kalmaya çalışan,belki kalamayan;belki bilmem kaçıncı tedavisini gören arkadaşları düşünün hamile arkadaşlar
Hayatım o yollardan geçtiğimizi lütfen unutmayın sizin en büyük duacınızı bazı arkadaşlar da belki o heyecanla yazıyordur karşılıklı anlayış rn güzeli allah tez zamanda size de yaşatsın inşallah inanın ki bizde çoğu zaman çekinerek duygularımızı paylaşıyoruz

Biz o hastaneye ne çok ağlayarak girip çıktık biliyomusunuz biz kaç işlemden geçtik ballandırmak mı biz ne çok acı çektik eşlerimizle küstük belki ayrılma kararları bile aldık o psikolojiyle emin olun ki biz her yazdığımızda size dua ederek bilgileri yazıyoruz kolay mu tam 5 ay yattım kanamam var die sizi anlamak mı emin olun ki çok iyi anlıyoruz en iyi biz anlıyoruz bazen o ufak heyecanla yazılıyor bazende arkadaşlar hamile kalanlar geri çekiliyor die yazılıyor ama artık yazmayız bu duygulardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…