Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Lütfen birbirinizin doğum türünü bile tartışırken,burada hamile kalmaya çalışan,belki kalamayan;belki bilmem kaçıncı tedavisini gören arkadaşları düşünün hamile arkadaşlar
Ben bilmeden üzecek birşey yazdysam hakkınızı helal edin herkes gbi bnde zorlu bi yoldan geçtm tecrüübeli bayanlara bazen bşyler sormak bana ii geliyor her an hamile biri yok yanmzda haklısın belki kendine göre allah yrdmcn olsn sennde hepmznde kmseyi özellikle bu konuda kırmak asla istemem ne kdr ince konular biliyorm tekrar k bakmayn sen ve senn gbi düşünenler

Merhaba çok uzun yazmıştım ama vazgeçtim . Kısa ve net daha iyi anlaşılır umarım. Sayfa şişlide tedavi görenler evet hamilelik de bu tedavinin getirdiği bir sonuç ve hepimizin umutla beklediği bi sonuç . Burada yazan arkadaşlar ve ben de surecimizi yazıyoruz sorularımızı soruyoruz deneyimlerimizi yazıyoruz ve tabi ki de doğal olarak hamilelik konuşmaları da yazılıyor . Şu bir kaç ayda kaç arkadaşımız hamile kaldı heyecanla süreçleri beraber geçtik paylaştık burada negatif lere hep beraber üzüldük.

Bence sessizce takip edeceğinize keşke dahil olsaydınız o zaman anlayabilirdiniz belki . Hamile kalanlar sadece hamileliklerini paylaşmıyor bu yazdıklarınız sizinle aynı yollardan geçen insanlara haksızlık .

Şahsen hala takipteyim merak ettiğim arkadaşlar var hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah . Diğer bir amacım da belki birisine bir faydam olur aklındaki bir soruyu cevaplarım vs.

Hassasiyetinizi anlamak zor değil ama bakış açınizi anlayamadım en umutsuz olduğum dönemlerde bile buradaki arkadaşların hamilelik haberleri bizi mutlu etti . Bize umut oldu .

İnanın sizin kadar bizlerde hassasiz ve bu yazdıklarınız la sizin de bizi suan ne kadar üzdüğünüzün farkındamısınız acaba ?

Kızlar gerçekten hamilelik konuşmalarından rahatsızlık üzüntü duyan arkadaşlarımız olduysa aramızda gerçekten özür diliyorum kendi adıma sizlerden .

Eminim ki amacimizin sizi üzmek olmadığını biliyorsunuz ama daha dikkatli davranmaliyiz demek ki . Hakkınızı helal edin lutfen .

Şunu da ekleyeyim inşallah hamile kalırsınız ve bu sürecin sadece hamile kalana kadar olmadığının farkına varirsiniz o zaman . Hepimiz endişe içinde acaba ters giden birşeyler olur mu diye diken üstündeyiz ve yine tecrubelerimize ihtiyacımız oluyor. Bizi en iyi biz anlarız diye yaziyoruz ama dışarıdan ballandırarak anlatmak ve rahatlıkla suçlanıyoruz malesef .

Hamile arkadaşların saldırısına ugrayacaginizi yazmışsıniz amacım kesinlikle bu değil belki bir nebze kendimizi anlatabilmek o kadar .

İnşallah tez zaman da sizinde hayırlı haberlerinizi alırız .

A Ametist33 Çok çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım. Hassasiyetini çok iyi anlıyorum fakat Biz bu yola beraber çıktık hiç kimse burada ballandırarak anlatmadı ki gebeliğini. Biz birbirimizden neler öğrendik ne duyguları paylaştık. Hamile arkadaşlarımız her birimize umut oldu hamile kalıp sayfayı terk etselerdi merkezin başarısını nereden ölçecektik. Yahut bu işimiz bitti hdi size eyvallah demekten farksız olurdu ki bizi daha kötü hissettirirdi. Ben henüz hamile değilim nasip belki hiç olmayacak ama hamile arkadaşlarımın yzışmalarından asla kötü etkilenmiyorum mutlu oluyorum.

Onlar bizim yoldaşımız ki biliyoruz ki bize hep dua ediyorşar onlarda bizim hamile haberlerimizi görmek için burada bekliyorlar. Tavsiye veriyorlar. Lütfen sende öyle algılayıp üzme kendini. Aramızda kötü niyetli kimsenin olduğuna ben inanmıyorum.
Allah bizlerede bir gün nasip ederse o günleri gelip bizde , bizden sonrakilere örnek olabiliriz. Ben forum sayesinde inanılmaz şeyler öğrendim ve hiçbir hamile arkadaşımın forumu terk etmesini istemem.

Cok Teşekkür ederim

A Ametist33 merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah her şey gönlünüzce olur iyi neticeler alırsınız.
Ben o mesajlarınızda bahsettiğiniz bilmem kaçıncı olumsuzluğu yaşamış, yeni bir tedaviye sıfırdan başlayabilmek için bile 6 ay beklemesi gereken biriyim. 2 yılı aşkın zamandır kkda bu konuları irdeliyorum. Bu sayfaya yolum düşeli yaklaşık 22 ay olmuş. Üye olmadan baştan başlayıp uzun süre okuduktan sonra hikayesinin sonunu merak ettiğim kişilerin sonraki mesajlarını direk görebilmek için üyelik açmıştım. Tüp bebek tedavi doktor merkez araştırması karar verme randevu alma gününü bekleme tedavi transfer negatif tekrar transfer pozitif ikiye katlama bekle derken geçen 8-9 ay. Ben bu sayfaya ilk defa hamile olduğumu 2.hcg sonucumu aldıktan sonra yazmıştım. Tam 13 ay geçmiş üstünden... bu sayfadaki ilk mesjimda da yazmıştım. Burda insanlar tedavi süreçlerini paylaşıyorlar topikte yazılan bütün mesajları tek tek okudum. Sorularımın cevabını sormadan aldım bu sayfadan. Soru sorma ihtiyacı duymadım yani süreçte. Hamilelik haberimi alınca umut olmak için, yeni başlayanlara tedavi dekilere yardımcı ve destek olmak için yazacaktım ve öyle yapmıştım ama malesef gebeliğim devam etmedi. O zamandan beri de sürekli aktif olmasam da yazıyorum sayfada. Aradan 13 ay geçti farklı süreçlerden geçtim bilenler biliyor ve ben yukarda da yazdım işte sıfırın bile 6ay gerisindeyim.
Şimdi sana sorayım. Yeni kkya yolu düşmüş biri olarak bu sayfada sadece benim gibilerin yazışmalarını okumak ne kadar moral motivasyon sağlar?
Baştan sona bütün yazilanlari okudum dedim ya çok zaman hamile kalanlar burayı terk ediyor yeni gelenler bu sayfada hiç hamile yok mu merkezde tedavi görüp hamile kalan yok mu gibi sorular sorabiliyordu. Benim şahit olduğum mesela tedavi sürecinde sürekli yazıp sorular sorup gebelik test gününe kadar yazıp sonra sonucunu yazmadan ortadan kaybolanlar, pozitif sonucu alır almaz burda yazmadan hamile topiklerine transfer olanlar vs. bunlar da hoş tavırlar değil emin ol.
Yeni bu sayfaya gelen biri soru sorduğunda ona cevabı aynı yollardan geçmiş ve hamile birinin vermesi kadar güzel ne olabilir ki.
Tamamen haksızsın demiyorum. ilk mesajda iyi bir giriş yapmışsın da hatta ama sonrasında kendini çok fazla haksız duruma düşürecek yanlış ve haddini aşan ifadeler kullanmışsın. Tedaviye başlamayanlar da yazıyor burda fikir almak için karar verebilmek için. Bazen başka merkezlerde tedavi görenler yazabiliyor. Soru soruyor. Onlar hiç yazmasın mı o zaman? Merkezden şifre versinler hamile kalınca şifreyi bloke etsinler oldu olacak. Mantıklı geldi mi?
Yazmasam da okuyorum sayfayı. Bazen hamile arkadaşlar bi süre yazmayınca onları da merak ediyorum.
İyi bir başlangıç yapamadın üzgünüm. Ama inşallah sen de ilk transferinde (ay sonü olacak yazmışsın) hamileler kervanına katılır ve bu süreçteki sıkıntılarını da burda tecrübeli arkadaşlarla paylaşırsın.

(Sabahın bu saatinde çok karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın sevgiler)

Kendi adıma şunları yazmak istiyorum Burada kötü niyetli kimsenin olduğuna inanmıyorum öncelikle, kimsenin özellikle hala çabalayan bizleri kırmaya yönelik bir paylaşımda bulunmadığını düşünüyorum. Tabi ki herkesin hissettiği farklı olabilir ona da saygım sonsuz.. Ben kk da burası dışında çok bir yeri takip etmiyorum, o yüzden insanların sorunlarına az çok hakimim Genel olarak herkesin zorlu yollardan gectiğini görüyorum.
Ben 3 kere hamile kaldım, ilk iki seferde benimle birlikte hamile kalanlar dogumlarını yapmıştır çoktan, arada giren oluyor, bizi hatırlayan oluyor, özelden yazan oluyor mutlu oluyorum:) ya da hamileliği devam eden belli sıkıntılar yasayıp buraya yazmayan arkadaşlar da var onları da bilip dua ediyorum.
Az ya da çok bu topiğe gelmiş, derdini paylaşmış, tedavisini birlikte takip ettiğimiz kaç yumurta döllenmiş 5.gün kaç tane kaldı pgt ye kaç tane gitti, sonucu nasıl geldi diye burada konuştuğumuz çok arkadaş var. Hep çoğul yazdım, çünkü gerçekten birlikte bekleniyor burda birçok şey:)
İnşallah beklediğim transfer gerçekleşirse hamile kalırsam ben yine burdayım:) 4.hamileliğimin başarıyla sağlıkla sonlandığını da hep birlikte görürüz inşallah :) ama Şişli memorial da hamile kalanlar diye bir konu açma fikrine ben de çok sıcağım, bana kadar kimse açmazsa ben topik sahipliğine talibim:)
Yeni başlayan, tedavisi devam eden, hamile olan her arkadaşım umarım sağlıkla evlatlarını kucağına alır. Bu süreç uzun bir süreç, her hamilenin doğuma kadar yüreği ağzında beklediğini biliyorum. Hepimizin Allah yardımcısı olsun..
Kimseyi eleştirmek niyetiyle yazmadım, hepiniz hakkınızı helal edin kırdıysam. Sadece kendi duygularımı paylaşma gereği duydum, sağlıcakla kalın...

Canlarım günaydın;
Ben de burda tranklasyonlu arkadaşları takip ediyordum bizim hamilelikte de ciddi sıkıntılarımız oluyor hatta tedavisi başarısız olan bir arkadaşla da konuştum ama artık girmiyorlar oysa bize umut olurdu hangi dr a gidiyorlar çünkü hamile kalınca takip te çok önemli bizim için.
vs tabii çok ayrıntıya girmek nasıl şık olur mu?bilmiyorum yazılıyor mu da bebeğime şu odayı yapacağım şöyle olacak prensim prensesim vb hamilelik sayfalarında makul görülebilecek yazılar burda yıllarca bebek hasreti çeken arkadaşlarımızı üzebilir azıcık daha duyarlı olmakta fayda var diye düşünüyorum belki o arkadaş ta öyle birşey mi gördü acaba? Uzun zamandır takip etmiyorum bilemedim. tabiki hamilelik haberlerine çok seviniyoruz . Hamileler bizlere özellikle sen çok yardımcı oluyorsun çok saol tatlım.

Son düzenleme:
Kızlar pgt yapılmış embriyo için ikili test yaptırtınız mı? Doktor öneriyor pgt de her şeye detaylı bakılmamış dedi vs.. sizler ne yaptınız?
Canım fish mi? Onda tüm krımozomlara bakılmıyor ondan temkinli olmak açısından demiştir belki ngs te tüm kromozomlara bakılıyor ama ufak bir hata payı olabiliyor belki ondan demiştir dr un.

Ben gerçekten öyle düşünüldüğüne çok üzüldüm hamile kalana kadar neler çektim bi ben biliyorum öyle düşünmesine aşırı üzüldüm hamile kalıp hiç yazmayada bilirdim burdaki arkadaşları hep merak ettim die yazdım okudum şimdi sanki biz hamile kaldıkda ohhh siz kalamadınız konumuna düşmek çok üzücü tam 8 yıl sonra hamile kaldım sizce böyle bir şey düşüne bilirmiyiz her an dua ediyoruz tedavi gören arkadaşlara hep aklımızda oluyorsunuz ben çok duygusal bi anında yazdığına inanıyorum keşke 6 hafta sonra bebeğim olunca size sevdirme gibi bir şansım bile olsa çünkü o da bizimle bu yolda beraberdi belki tümden umutsuz arkadaşlara umut olur

Kızlar bende üzdüysem hakkınızı helal edin amacım asla birilerini kırmak yada incitmek değil aksine ben topiği en baştan takip edip geçen seneden beri yazanlardanım bu zorlu yolda herkes gibi çok çetrefilli süreçlerden geçtim ameliyatlar, kürtaj(Pozitif sonuç almak-hamile kalmakla bitmediğini çok acı öğretti Allahım bi daha yaşatmasın ne bana ne de burdaki hiç kimselere) beklemeler, pgtler, pgtden sağlam gelip çözünürken bozulanlar....hatırlayanlar bilir.tedavi sayısı iğne sayısı hatırlamıyorum bile artık ewliliğimin ilk ayından beri hemde.her seferinde burda yinede hamile kalmış pozitif sonuç almış birini görünce hep daha çok umutlandım ve memorialda başlama nedenim oldu diyebilirim burda okuduğum pozitif haberleri.hatta hep merak ettim konu sahibi naptı nasıl oldu sonradan diye.hala daha burdayım çünkü hala daha pozitif haberi almasını istediğim bu sayfada yazan herkesi merak ediyorum kendimle birlikte dua ediyorum.Rabbim herbirimize kucağımızda seweceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah diye.kırdığım üzdüğüm varsada hakkınızı helal edin lütfen sevgiler

Arkadaşlar yazdıklarınızı tek tek okudum ama söylemek istediklerim yanlış anlaşılmış.. ben hiç kimseyi üzmek ve kırmak niyetinde değilim hele şu mübarek günlerde..Hamile arkadaşları da ğzdğysem hakkınızı helal edin.. hepiniz yazmışsınız,benim yazdıklarınıza hiç lafım yok zor yollardan geçen çok arkadaş olmuş hamilelik yolunda ve tavii ki tecrğbelerinisi paylaşmıssınız ve paylaşıyorsunuz.. bu konuda Allah razı olsun.. Ama şunu bir düşünün; 3-4 mesaj öncede negatif almış ve çok dağılmış arkadaşın mesajı var;hemen sonra bi hamile arkadaş benim doğum türü normal istiyorum ama emin değilim gibi bir şeyler yazmış

Sonra bir başka hamile arkadaş bunu istemeyerek yazmıştır umarım ama ben hamileleğimin kaçıncı haftada olduğunu falan paylaşınca sizin adınıza çok üülüyprum yazmış;şindi söyleyin lütfen.. kötü tecrübelerle ve hasretle yanan bir sayfada bu paylaşılır mı..

Karşı koltuğunuzda bebek sahibi olamayan birisi otursa yüzüne de söyleyecek mi bu arkadaş onun için diyorum.. Ballandıra ballandıra anlattığınız dediğim şey bunlar.. Yoksa tabi ki siz de zor koşullardan gelmişsiniz ve öyle ermişsiniz muradınıza

Söylemek istediklerim bunlar.. Üzdüğüm kırdığım varsa kusura bakmasın.. hamile kalmaya çalışan arkadaşlar beni inciten bir iki mesaj eminim sizi de incitmiştir,üzmüştür,özellikle kimse yazmamış diye yazmak istedim;belki çok eski mesajlar da yine benim gibi düşüncesini açıkça söyleyen arkadaş olmuştur.. tekrar söylüyorum kötü bir niyetim yok ama bazı paylaşımlar insanın canını en hassas olduğu en kanayan yerden acıtıyor. Sözüm bunlara

Bence bu mevzunun burada kapanması çok iyi olur herkez vicdan yaptı çünkü sen konuşmaları dikkatli okumamışsın yıllardır burdayız negatif aldığımızda hemen sonra pozitif alan olunca biz yine sevindik biz aile olduk hepimiz bir birimizi tanıyor hale geldik umarım katılır yaşadıklarını yazarsın eğer üzülüyorsan takıldığın şeyler oluyorsa oluma ve yazma gerçekten tedavi sürecin çünkü üzülmeni biz yine gerçekten istemeyiz hamileyiz ama bir sürü problem yaşadık ve yazdık şimdi yazılanlatı yalnış anlaman bize haksızlık bence hiç uzatılıp tartışmalara girilmesin hamile ve olmayan arkadaşları üzmeye hakkımız yok istemeyen ve bir daha yazmayan bir çok kişi var rahatsız olan yazmıyor zaten

Okuma yazma demiyelim cnm oda faydalansın yukarda bir arkadaş önermiş memorial Şişli de tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar topiği olmasına ben de taraftarım bir kişi bile etkileniyorsa böyle bir sürece girmek en güzeli bence hem halime arkadaşlar bizim kötü giden süreçler den etkilenmezler
O arkadaşımızı da üzmeyelim

yok kötü anlamda demek istemedim sadece bu kadar takıldıysa bir süre uzak durmak daha iyi gelir ben geceden beri uyuyamadım üzüntüden gerçekten o yollardan geçmesem belki takılmayacam bazen eşimle bile konuşurum muaneye bile gitmek bana ne zor gelirdi ve çoğunda ağlardım yumurta toplama günü hıçkıra hıçkıra ağladım bayılana kadar şimdi hamile olmayan arkadaşları biz nasıl üzeriz aklımızdan bile geçmez

Şahsen ben gebelik takvimi bile yapmadım . Çünkü hamile değilken hep özeniyordum.kalbim aciyordu . Buraya yazdığım için de yapmak istemedim.konuşmalarıma dikkat etetmeye çalıştım.eğer kırdıysam buradaki arkadaşları affola.ayrı bir hamilelik topigi açılsa bile ben Burda olan bir kaç arkadaş i takip edeceğim çünkü onlar dualarimdalar . Ayrıca zaten bir gebelik topiğintopiğini takipediyorum ama burası farklı içimi acılarımı surecimi sevincimi paylaştım Burda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…