Ben bilmeden üzecek birşey yazdysam hakkınızı helal edin herkes gbi bnde zorlu bi yoldan geçtm tecrüübeli bayanlara bazen bşyler sormak bana ii geliyor her an hamile biri yok yanmzda haklısın belki kendine göre allah yrdmcn olsn sennde hepmznde kmseyi özellikle bu konuda kırmak asla istemem ne kdr ince konular biliyorm tekrar k bakmayn sen ve senn gbi düşünenlerLütfen birbirinizin doğum türünü bile tartışırken,burada hamile kalmaya çalışan,belki kalamayan;belki bilmem kaçıncı tedavisini gören arkadaşları düşünün hamile arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba ben bir süredir forumu takip ediyorum sessizce ama birkaç şey söyleyeceğim. Eminim burada hamile kalmaya çalışan arkadaşların bazıları da bana katılacaklardır. Niyetim kimseyi kırmak ya da üzmek değil ama üzüldüğüm ve birçok arkadaşın da üzüldüğünü düşündüğüm bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.. lütfen beni yanlış anlamayın..
Şimdi ben kısa süredir takip ediyorum forumu; ilk kez tüp bebek deneyeceğiz;şişli memorial i seçtiğim için bu foruma da kayıt açtım sizi takip edeyim diye.Ama burada görüyorum ki hamile kalmayı başarmış;hatta hamileliği ilerlemil arkadaşlar sayfayı resmen ele geçirmişler;sayfanın adı şişli memorial tüp bebek merkezinde tedavi görenler ama tedavi aşamasını geçmiş hamileliğin yarısına gelmiş arkadaşlar burada hamilelik şikayetlerini birbilrrinin hamilelik takibi yapan doktorları cinsiyetleri bulantılarını paylaşıyorlar.. yahu burası hamile kalmaya çalışan, trasnferler sonucu negatif alan çocuk hasretiyle yanan arkadaşların buluştuğu ve tedavi teceübelerini paylaştığı bir sayfa.. Hamile arkadaşların bazıları kendi hamileliklerini ballandıra ballandıra anlatıyorlar, hatta geçen gün bir hamile arkadaş demiş ki, ben böyle kaç haftalık hamile olduğumu yazınca falan üzülüyorum sizin adınıza yazmış
Cok Teşekkür ederimMerhaba Canım tedavi için görüşmeye gittiğimde benden istenen tetkikler şunlardı eger bunları soruyor isen
Istenen Tetkikler Kadin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi, Anti hbs, Rubella Igg, AMH.Erkek ve Kadin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 . Ayrica, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi jinekolojik operasyon gecirdiyseniz, 2 ve daha fazla dusuk oykunuz varsa yeni cekilmis bir rahim filminizle birlikte gelmenizi oneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gun sonra cekilebilir).
Canlarım günaydın;Merhaba çok uzun yazmıştım ama vazgeçtim . Kısa ve net daha iyi anlaşılır umarım. Sayfa şişlide tedavi görenler evet hamilelik de bu tedavinin getirdiği bir sonuç ve hepimizin umutla beklediği bi sonuç . Burada yazan arkadaşlar ve ben de surecimizi yazıyoruz sorularımızı soruyoruz deneyimlerimizi yazıyoruz ve tabi ki de doğal olarak hamilelik konuşmaları da yazılıyor . Şu bir kaç ayda kaç arkadaşımız hamile kaldı heyecanla süreçleri beraber geçtik paylaştık burada negatif lere hep beraber üzüldük.
Bence sessizce takip edeceğinize keşke dahil olsaydınız o zaman anlayabilirdiniz belki . Hamile kalanlar sadece hamileliklerini paylaşmıyor bu yazdıklarınız sizinle aynı yollardan geçen insanlara haksızlık .
Şahsen hala takipteyim merak ettiğim arkadaşlar var hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah . Diğer bir amacım da belki birisine bir faydam olur aklındaki bir soruyu cevaplarım vs.
Hassasiyetinizi anlamak zor değil ama bakış açınizi anlayamadım en umutsuz olduğum dönemlerde bile buradaki arkadaşların hamilelik haberleri bizi mutlu etti . Bize umut oldu .
İnanın sizin kadar bizlerde hassasiz ve bu yazdıklarınız la sizin de bizi suan ne kadar üzdüğünüzün farkındamısınız acaba ?
Canım fish mi? Onda tüm krımozomlara bakılmıyor ondan temkinli olmak açısından demiştir belki ngs te tüm kromozomlara bakılıyor ama ufak bir hata payı olabiliyor belki ondan demiştir dr un.Kızlar pgt yapılmış embriyo için ikili test yaptırtınız mı? Doktor öneriyor pgt de her şeye detaylı bakılmamış dedi vs.. sizler ne yaptınız?
Bence bu mevzunun burada kapanması çok iyi olur herkez vicdan yaptı çünkü sen konuşmaları dikkatli okumamışsın yıllardır burdayız negatif aldığımızda hemen sonra pozitif alan olunca biz yine sevindik biz aile olduk hepimiz bir birimizi tanıyor hale geldik umarım katılır yaşadıklarını yazarsın eğer üzülüyorsan takıldığın şeyler oluyorsa oluma ve yazma gerçekten tedavi sürecin çünkü üzülmeni biz yine gerçekten istemeyiz hamileyiz ama bir sürü problem yaşadık ve yazdık şimdi yazılanlatı yalnış anlaman bize haksızlık bence hiç uzatılıp tartışmalara girilmesin hamile ve olmayan arkadaşları üzmeye hakkımız yok istemeyen ve bir daha yazmayan bir çok kişi var rahatsız olan yazmıyor zatenSöylemek istediklerim bunlar.. Üzdüğüm kırdığım varsa kusura bakmasın.. hamile kalmaya çalışan arkadaşlar beni inciten bir iki mesaj eminim sizi de incitmiştir,üzmüştür,özellikle kimse yazmamış diye yazmak istedim;belki çok eski mesajlar da yine benim gibi düşüncesini açıkça söyleyen arkadaş olmuştur.. tekrar söylüyorum kötü bir niyetim yok ama bazı paylaşımlar insanın canını en hassas olduğu en kanayan yerden acıtıyor. Sözüm bunlara
Okuma yazma demiyelim cnm oda faydalansın yukarda bir arkadaş önermiş memorial Şişli de tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar topiği olmasına ben de taraftarım bir kişi bile etkileniyorsa böyle bir sürece girmek en güzeli bence hem halime arkadaşlar bizim kötü giden süreçler den etkilenmezlerBence bu mevzunun burada kapanması çok iyi olur herkez vicdan yaptı çünkü sen konuşmaları dikkatli okumamışsın yıllardır burdayız negatif aldığımızda hemen sonra pozitif alan olunca biz yine sevindik biz aile olduk hepimiz bir birimizi tanıyor hale geldik umarım katılır yaşadıklarını yazarsın eğer üzülüyorsan takıldığın şeyler oluyorsa oluma ve yazma gerçekten tedavi sürecin çünkü üzülmeni biz yine gerçekten istemeyiz hamileyiz ama bir sürü problem yaşadık ve yazdık şimdi yazılanlatı yalnış anlaman bize haksızlık bence hiç uzatılıp tartışmalara girilmesin hamile ve olmayan arkadaşları üzmeye hakkımız yok istemeyen ve bir daha yazmayan bir çok kişi var rahatsız olan yazmıyor zaten
yok kötü anlamda demek istemedim sadece bu kadar takıldıysa bir süre uzak durmak daha iyi gelir ben geceden beri uyuyamadım üzüntüden gerçekten o yollardan geçmesem belki takılmayacam bazen eşimle bile konuşurum muaneye bile gitmek bana ne zor gelirdi ve çoğunda ağlardım yumurta toplama günü hıçkıra hıçkıra ağladım bayılana kadar şimdi hamile olmayan arkadaşları biz nasıl üzeriz aklımızdan bile geçmezOkuma yazma demiyelim cnm oda faydalansın yukarda bir arkadaş önermiş memorial Şişli de tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar topiği olmasına ben de taraftarım bir kişi bile etkileniyorsa böyle bir sürece girmek en güzeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?