Bende artık yazmama kararı aldım ben negatif aldığımda gerçekten hamileyim pozitif yazan arkadaşlara çok sevinmiştim üzülen arkadaşlarda oluyor madem yazmamam daha mantıklı ben negatif aldığımda en yakın arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu söylemişti bana şu an bebeğini içime alasım geliyor o kadar seviyorum kısmet kadar ben hamile kalacağımı bilemezdim ki en yakın arkadaşım ve gözümün önünde her gördüğümde üzülmem mi gerekiyorduŞahsen ben gebelik takvimi bile yapmadım . Çünkü hamile değilken hep özeniyordum.kalbim aciyordu . Buraya yazdığım için de yapmak istemedim.konuşmalarıma dikkat etetmeye çalıştım.eğer kırdıysam buradaki arkadaşları affola.ayrı bir hamilelik topigi açılsa bile ben Burda olan bir kaç arkadaş i takip edeceğim çünkü onlar dualarimdalar . Ayrıca zaten bir gebelik topiğintopiğini takipediyorum ama burası farklı içimi acılarımı surecimi sevincimi paylaştım Burda .
Yok canım kimse sana yazma diyemez ki . Önceden hamile kalanlar buraya bi daha uğramiyordu. Ben hatta hiç hamile kalan yok mu diyordum tek tek profillerine bakarak bulmuştum . Biz burayı terk etmedik .biz de bi daha yazmayabilirdik.ben de eskisi kadar yazmayacağım yine de takip ederim arada.sen de öyle yap istersen . Herkes bir değil sen daha sabırla yaklaşırsın başkası daha çok içerler. Inşallah buradaki güzel yürekli arkadaşlarım da güzel haberler verir ...Bende artık yazmama kararı aldım ben negatif aldığımda gerçekten hamileyim pozitif yazan arkadaşlara çok sevinmiştim üzülen arkadaşlarda oluyor madem yazmamam daha mantıklı ben negatif aldığımda en yakın arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu söylemişti bana şu an bebeğini içime alasım geliyor o kadar seviyorum kısmet kadar ben hamile kalacağımı bilemezdim ki en yakın arkadaşım ve gözümün önünde her gördüğümde üzülmem mi gerekiyordu
Tatlım ya kimse darılmasın ben kaç kere azarlandım neden yazmayacaksın ki birbirimize destek oluyoruz farketmeden yaptığımız hatalar olursa da düzgün uslüpla uyarılabiliriz sonuçta annemizle bile yanlış anlaşılmalarımız oluyor zor süreçteyiz burda hepimiz dayanışma içindeyiz ve birbirimize ihtiyacımız var hem bilgi hem duygusal anlam da cnm küsüpte bizi bırakma cnmBende artık yazmama kararı aldım ben negatif aldığımda gerçekten hamileyim pozitif yazan arkadaşlara çok sevinmiştim üzülen arkadaşlarda oluyor madem yazmamam daha mantıklı ben negatif aldığımda en yakın arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu söylemişti bana şu an bebeğini içime alasım geliyor o kadar seviyorum kısmet kadar ben hamile kalacağımı bilemezdim ki en yakın arkadaşım ve gözümün önünde her gördüğümde üzülmem mi gerekiyordu
Canım herkesin psikolojisi farklı,bizim olumlu gördüğümüzü başkası olumsuz görüyor,sen nereye gidiyon bakiimm yaa daha dur benim ay sonu transferim olursa pozitifse birlikte sevincez,negatifse beni toplicaksınız benden sonra K Kavimlergocu var daha, senin inşallah yavruyu sağlıkla kucağına aldığın haberlerini okuyacağızBende artık yazmama kararı aldım ben negatif aldığımda gerçekten hamileyim pozitif yazan arkadaşlara çok sevinmiştim üzülen arkadaşlarda oluyor madem yazmamam daha mantıklı ben negatif aldığımda en yakın arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu söylemişti bana şu an bebeğini içime alasım geliyor o kadar seviyorum kısmet kadar ben hamile kalacağımı bilemezdim ki en yakın arkadaşım ve gözümün önünde her gördüğümde üzülmem mi gerekiyordu
Arkadaşlar merhaba ben bir süredir forumu takip ediyorum sessizce ama birkaç şey söyleyeceğim. Eminim burada hamile kalmaya çalışan arkadaşların bazıları da bana katılacaklardır. Niyetim kimseyi kırmak ya da üzmek değil ama üzüldüğüm ve birçok arkadaşın da üzüldüğünü düşündüğüm bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.. lütfen beni yanlış anlamayın..
Şimdi ben kısa süredir takip ediyorum forumu; ilk kez tüp bebek deneyeceğiz;şişli memorial i seçtiğim için bu foruma da kayıt açtım sizi takip edeyim diye.Ama burada görüyorum ki hamile kalmayı başarmış;hatta hamileliği ilerlemil arkadaşlar sayfayı resmen ele geçirmişler;sayfanın adı şişli memorial tüp bebek merkezinde tedavi görenler ama tedavi aşamasını geçmiş hamileliğin yarısına gelmiş arkadaşlar burada hamilelik şikayetlerini birbilrrinin hamilelik takibi yapan doktorları cinsiyetleri bulantılarını paylaşıyorlar.. yahu burası hamile kalmaya çalışan, trasnferler sonucu negatif alan çocuk hasretiyle yanan arkadaşların buluştuğu ve tedavi teceübelerini paylaştığı bir sayfa.. Hamile arkadaşların bazıları kendi hamileliklerini ballandıra ballandıra anlatıyorlar, hatta geçen gün bir hamile arkadaş demiş ki, ben böyle kaç haftalık hamile olduğumu yazınca falan üzülüyorum sizin adınıza yazmış
Arkadaşlar bu ne rahatlık.. biraz empati yapsanız.. siz de aynı yollardan geçtiniz,siz de hamile arkadaşlara imrendiniz, maşaallah hamilelik size nasip olmuş, ama buradaki tedavi gören arkadaşları düşünerek en azından paylaşımlarınızı onlara göre yapsanız
Yani en azından hamile olanlardan biri ayrı bir sayfa açsa da orada birbirinizin kaçıncı haftalarda olduğunuzu doktorlarınızı doğumunuzun sezaryan mi normal mi olacağını tartışsanız da burada tedeavi gören arkadaşlara ayıp etmeseniz.. Bakın hiç kimseyi tanımıyorum ama sayfaya yeni giren biri bu hamile arkadaşların yaşattığı psikolojiden inanılmaz kötü hissediyor kendini.. sayfa tedavi görenlerden çok hamile paylaşımlarına dönmüş
Şimdi eminim özellikle hamile arkadaşlardan saldıran;benim kompleksimden tutun da kıskançlığıma vardıran; ne alakası var biz çok eskdien beri burdayız bilmem ne diyen olacak.. Tedavi gören ve gebelik paylaşımlarınızdan rahatsız olan,kendini yetersiz hisseden ve bunu cesaret edip buraya yazamayan tüm arkadaşlar adına yazmak istedim
Hangi birini alıntı yapayım şaşırdım biz aylardır buradayız ve emin ol ilk tedavin olduğu için böyle düşünüyor olabilirsin biz burda arkadaş olduk birbirimize umut oluyoruz ben de burada çok fikir edindim herkesin vardı bir benim yoktu bebeğim onlarla kah güldük kah ağladık burası başka bişey ve siz çok yanlış anlamışsınız Yen'i bi topik açın ve gebeler giremez diye de başlık açın bu daha doğru olur hani yazmışsınız ya yanlış anlamayın sizde yanlış anlamayın ne kadar zorlu yollardan geçtiğimizi bilmeden yorum yapmışsınız senelerce ve defalarca deneme yapıp bebeğine kavuşan insanlar var ve biz burada hep destek olduk kaç haftalık neler yaşıyorsun iyi misin çoğuyla gerçek hayatta arkadaş olduk ve 6 senedir görüştüğüm bi çok arkadaş var bu siteden hepsinin çocuğu oldu ben hamile kalmadan önce de buradaki hamile arkadaşlara hep soru sordum sağolsunlar hep güzel deneyimlerini sıkılmadan anlattılar İnşâAllah sizinde ilk denemenizde tutar Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllahLütfen birbirinizin doğum türünü bile tartışırken,burada hamile kalmaya çalışan,belki kalamayan;belki bilmem kaçıncı tedavisini gören arkadaşları düşünün hamile arkadaşlar
Ngs sonucun çıkmadı daha dimi canm bende seni takip ediyorum benimde 18 yumurtada 5. güne hiç kalmadı inşallah senin o ikisi sağlıklıdr artk mutlu erişrsin..5. güne gitmemesi yumurta ya da sprem kalitesizlginden oluymş sanırm kaliteyi artrmak için koenzim, biosteron gibi haplar faydalı olur mu kiOkuma yazma demiyelim cnm oda faydalansın yukarda bir arkadaş önermiş memorial Şişli de tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar topiği olmasına ben de taraftarım bir kişi bile etkileniyorsa böyle bir sürece girmek en güzeli bence hem halime arkadaşlar bizim kötü giden süreçler den etkilenmezler
O arkadaşımızı da üzmeyelim
Yap kuzum eğer istersen hamilelik takvimi yap. Benimde hayalim hamile kalıp takvim yapabilmek.Şahsen ben gebelik takvimi bile yapmadım . Çünkü hamile değilken hep özeniyordum.kalbim aciyordu . Buraya yazdığım için de yapmak istemedim.konuşmalarıma dikkat etetmeye çalıştım.eğer kırdıysam buradaki arkadaşları affola.ayrı bir hamilelik topigi açılsa bile ben Burda olan bir kaç arkadaş i takip edeceğim çünkü onlar dualarimdalar . Ayrıca zaten bir gebelik topiğintopiğini takipediyorum ama burası farklı içimi acılarımı surecimi sevincimi paylaştım Burda .
Ben tedavi gördüğüm sürede negatif sonuç aldığımda hep yazdım kimsenin yazdığına gerçekten hiç üzülmedim çünkü o yoldan hepimiz yürüyoruz en güzel biz anlarız birbirimizi 6 haftam kaldı tam 5 ay yattım düşük olacakken yattırdılar beni biz hamilelikleri de kolay yaşamıyoruz ki nispet yapar gibi asla yazmadım yazan da olmadı dimi ona çok üzüldümTatlım ya kimse darılmasın ben kaç kere azarlandım neden yazmayacaksın ki birbirimize destek oluyoruz farketmeden yaptığımız hatalar olursa da düzgün uslüpla uyarılabiliriz sonuçta annemizle bile yanlış anlaşılmalarımız oluyor zor süreçteyiz burda hepimiz dayanışma içindeyiz ve birbirimize ihtiyacımız var hem bilgi hem duygusal anlam da cnm küsüpte bizi bırakma cnm
İnş canım hepimiz sağlıklı olalım bebeğimizi kucağımıza alalım hep dualarımdasınız burda kaç kişiyle kardeş oldum dışarda görüşüyorum ki ailede eşimin ailesinde ne sıkıntılar yaşadım sırtımdan hançerlendim .Canım herkesin psikolojisi farklı,bizim olumlu gördüğümüzü başkası olumsuz görüyor,sen nereye gidiyon bakiimm yaa daha dur benim ay sonu transferim olursa pozitifse birlikte sevincez,negatifse beni toplicaksınız benden sonra K Kavimlergocu var daha, senin inşallah yavruyu sağlıkla kucağına aldığın haberlerini okuyacağız
tatlım bizim 6. Güne 3 tane daha gitti sonra bekliyorum tatlım sonucuNgs sonucun çıkmadı daha dimi canm bende seni takip ediyorum benimde 18 yumurtada 5. güne hiç kalmadı inşallah senin o ikisi sağlıklıdr artk mutlu erişrsin..5. güne gitmemesi yumurta ya da sprem kalitesizlginden oluymş sanırm kaliteyi artrmak için koenzim, biosteron gibi haplar faydalı olur mu ki
Canımmmm bende aynı senin gibi düşünüyorum@Ndre15 Çok çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım. Hassasiyetini çok iyi anlıyorum fakat Biz bu yola beraber çıktık hiç kimse burada ballandırarak anlatmadı ki gebeliğini. Biz birbirimizden neler öğrendik ne duyguları paylaştık. Hamile arkadaşlarımız her birimize umut oldu hamile kalıp sayfayı terk etselerdi merkezin başarısını nereden ölçecektik. Yahut bu işimiz bitti hdi size eyvallah demekten farksız olurdu ki bizi daha kötü hissettirirdi. Ben henüz hamile değilim nasip belki hiç olmayacak ama hamile arkadaşlarımın yzışmalarından asla kötü etkilenmiyorum mutlu oluyorum.
Onlar bizim yoldaşımız ki biliyoruz ki bize hep dua ediyorşar onlarda bizim hamile haberlerimizi görmek için burada bekliyorlar. Tavsiye veriyorlar. Lütfen sende öyle algılayıp üzme kendini. Aramızda kötü niyetli kimsenin olduğuna ben inanmıyorum.
Allah bizlerede bir gün nasip ederse o günleri gelip bizde , bizden sonrakilere örnek olabiliriz. Ben forum sayesinde inanılmaz şeyler öğrendim ve hiçbir hamile arkadaşımın forumu terk etmesini istemem.
Ayyyy inşallah pozitif olur nasıl sevinirim gerçekten bende o zaman nts giriyo olacam zannedersem inşallah ileride bir gün yaparız buluşma günü ne güzel olur hepimiz tanışmış oluruzCanım herkesin psikolojisi farklı,bizim olumlu gördüğümüzü başkası olumsuz görüyor,sen nereye gidiyon bakiimm yaa daha dur benim ay sonu transferim olursa pozitifse birlikte sevincez,negatifse beni toplicaksınız benden sonra K Kavimlergocu var daha, senin inşallah yavruyu sağlıkla kucağına aldığın haberlerini okuyacağız
Canım ya yanımda olsan sarılırdım üzülme cnm seviniyoruz biz yanlış anlaşılma olabiliyor.Ben tedavi gördüğüm sürede negatif sonuç aldığımda hep yazdım kimsenin yazdığına gerçekten hiç üzülmedim çünkü o yoldan hepimiz yürüyoruz en güzel biz anlarız birbirimizi 6 haftam kaldı tam 5 ay yattım düşük olacakken yattırdılar beni biz hamilelikleri de kolay yaşamıyoruz ki nispet yapar gibi asla yazmadım yazan da olmadı dimi ona çok üzüldüm
İyi maşallh 3 tane daha yetişmş inşallah hepside sağlıkıdr.. ediyorum etmzmym özellkle bizim gibi genetikte sıkıntısı olanlara daha çok ediyorumİnş canım hepimiz sağlıklı olalım bebeğimizi kucağımıza alalım hep dualarımdasınız burda kaç kişiyle kardeş oldum dışarda görüşüyorum ki ailede eşimin ailesinde ne sıkıntılar yaşadım sırtımdan hançerlendim .
Kardeşler arasında da oluyor yanlış anlaşılma kimse küsmesin canlarım iyi ki varsınız bana genetik dr u burayı önerdi ben başka bir yerde tedavi olurken buradaki çoğu arkadaş yardımcı oluyordu
tatlım bizim 6. Güne 3 tane daha gitti sonra bekliyorum tatlım sonucu
Ben Kk da bir arkadaşa Okan ünv sinteki hoca 3. Güne yumurta kalitesi 5. Güne sperm götürüyor demiş 4. Gün den sonra durdular işte tatlım eşim çok sigara içiyor hatta Allah yardımcımız olsun nodülleri var şimdi dr dan çıktık umrunda değil ama dr kötü hastalık için takipte
Yani sigara da kalite düşüyor
Bir de genetik dr Burcu hnm la konuştum oda pcos ta embriyo çok hızlı bölünür onda da hatalar oluyor dedi.
Tam niye oluyor cnm bilemiyoruz
Dua ediyorum bol bol sizde edin çok ihtiyaçımız var.
Sizin sorununuz neydi canım? Kusura bakma bir süre girmedim bir de unutuyorum çoğu şeyi tatlım söylediysen de unutmuş olabilirim kusuruma bakma cnmİyi maşallh 3 tane daha yetişmş inşallah hepside sağlıkıdr.. ediyorum etmzmym özellkle bizim gibi genetikte sıkıntısı olanlara daha çok ediyorum
Hep dualarımda olacaksınız burda birbirimizin kalbine dokunduk üzüldük sevindik sizde tadını çıkarın o ooo ben tedaviye giderken bile etrafımda ne laflar söyleyen olurdu hep kapattım kullaklarımı en yakınlarımzdan bile neler duydum ben hiç üzülmedim allah büyük dedim uzun yol bence sizde hiç üzülmeyin yazılana söylenene allah kalbinize dokunacak inanın ki biz transfer günü eşimle buda olmazsa bir daha gelmiyecez demiştik biz böyle de mutluyuz test günü ağlayarak gittim olmadı dedim şimdi nasıl etrafa açıklama yapacam die hüngür hüngür ağlamıştım neyersem hamileymişim hepiniz tadın inşallah en kısa zamandaCanım ya yanımda olsan sarılırdım üzülme cnm seviniyoruz biz yanlış anlaşılma olabiliyor.
Hamilesin tadını çıkar stres hiç iyi gelmiyor
Amin canım inşallah sevinmek bize de nasip olur.. Burarada arkadaşlar , bana özelden yazan bir arkadaş vardı ismini söylemeyeyim sayfaya direk yazmadığı için ,belki o şekilde rahat etmiştir; bugün test günüydü biz bikaç gün önce konuşmuştuk;bu sabah pozitif haberini aldım:)) idrar testinin fotoğrafını atmış:) Kendim alsam bu haberi ancak sevinirim herhalde.. biri 3ab-biri 4ab iki tane transferi vardı,maşaallah diyelim arkadaşımıza.. darısı da bize:)))Ayyyy inşallah pozitif olur nasıl sevinirim gerçekten bende o zaman nts giriyo olacam zannedersem inşallah ileride bir gün yaparız buluşma günü ne güzel olur hepimiz tanışmış oluruz
Benimde translokasyon sorunm var maalesef iki kez doğal yoldan olup düşük yaptmSizin sorununuz neydi canım? Kusura bakma bir süre girmedim bir de unutuyorum çoğu şeyi tatlım söylediysen de unutmuş olabilirim kusuruma bakma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?