Burda bi arkadaş vardı 26 haftada doğum yapmış bizde özelden konuşuyorduk bebeği kuvezdeydi uzun süredir cevap alamıyorum bende ondan inşallah iyilerdir arkadaşına da çok sevindimAmin canım inşallah sevinmek bize de nasip olur.. Burarada arkadaşlar , bana özelden yazan bir arkadaş vardı ismini söylemeyeyim sayfaya direk yazmadığı için ,belki o şekilde rahat etmiştir; bugün test günüydü biz bikaç gün önce konuşmuştuk;bu sabah pozitif haberini aldım:)) idrar testinin fotoğrafını atmış:) Kendim alsam bu haberi ancak sevinirim herhalde.. biri 3ab-biri 4ab iki tane transferi vardı,maşaallah diyelim arkadaşımıza.. darısı da bize:)))
Senin hangi kromozomlar da tatlım tranklasyonunBenimde translokasyon sorunm var maalesef iki kez doğal yoldan olup düşük yaptm
Oh ne güzel darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallahAmin canım inşallah sevinmek bize de nasip olur.. Burarada arkadaşlar , bana özelden yazan bir arkadaş vardı ismini söylemeyeyim sayfaya direk yazmadığı için ,belki o şekilde rahat etmiştir; bugün test günüydü biz bikaç gün önce konuşmuştuk;bu sabah pozitif haberini aldım:)) idrar testinin fotoğrafını atmış:) Kendim alsam bu haberi ancak sevinirim herhalde.. biri 3ab-biri 4ab iki tane transferi vardı,maşaallah diyelim arkadaşımıza.. darısı da bize:)))
Yok demedi olablyo filan dediler.. 11 ve 22 ikiside 6 haftalıkdı düşüklern kalp atışlarını duymadk hiç eylüle kadar doğal denycm olmzsa Eylülde bende Şişli Memorial düşünüyorumSenin hangi kromozomlar da tatlım tranklasyonun
kaçıncı haftalarda düşüğün oldu? Cnm
Genetik dr senin blastosist olmayan embriyoların için birşey dedi mi ?
Yok canım kalsın zaten üç haftam kaldı .sen görünce mutlu olabilirsin ama mutsuz olanlarda var . Rabbim sana yapmayı nasip etsin inşallah.güzel gönlüne göre versinYap kuzum eğer istersen hamilelik takvimi yap. Benimde hayalim hamile kalıp takvim yapabilmek.
İnşallah iyilerdir canım arkadaşın da bebeği deBurda bi arkadaş vardı 26 haftada doğum yapmış bizde özelden konuşuyorduk bebeği kuvezdeydi uzun süredir cevap alamıyorum bende ondan inşallah iyilerdir arkadaşına da çok sevindim
Canım 26 hafta yani 6 aylık mı oluyorBurda bi arkadaş vardı 26 haftada doğum yapmış bizde özelden konuşuyorduk bebeği kuvezdeydi uzun süredir cevap alamıyorum bende ondan inşallah iyilerdir arkadaşına da çok sevindim
Canım ne çabuk geçmiş zaman oy maşallah çok az kalmışYok canım kalsın zaten üç haftam kaldı .sen görünce mutlu olabilirsin ama mutsuz olanlarda var . Rabbim sana yapmayı nasip etsin inşallah.güzel gönlüne göre versin
Lütfen arkadaşlar yaaaminebusra S sinkar xra221 lemonade_85 N Nuayyy A asifexisted B Bir mucize G Gulen yuzum E Evrem1992 S sus_panda cycas Defrent cemile___ .................. Ve şimdi aklıma düşmeyen birçok hamile arkadaşım.. Ben artık yazmayacağım diyenleri okudum,sakın ha:) doğumdan sonra haberini alamayacak mıyız 9ay gözümüzün önünde geçmişken.. Hamile kalmayı bekleyenler olarak inşallah pozitif sonuç aldığımızda, sonrasında, doğuma yakın hepinizin tecrübelerinize ve hüzünse hüzün, sevinçse sevinç hepinizin içten paylaşımlarınıza, dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Allah size sağlıklı doğum nasip etsin, bize de tez vakitte sağlıklı hamilelik... Amin amin amin..
Bütün mesajları okuyamadim ama mevzuyu az çok biliyorum.. Benide buraya eetiketlemene aranızda görmenize çok mutlu oldum..aminebusra S sinkar xra221 lemonade_85 N Nuayyy A asifexisted B Bir mucize G Gulen yuzum E Evrem1992 S sus_panda cycas Defrent cemile___ .................. Ve şimdi aklıma düşmeyen birçok hamile arkadaşım.. Ben artık yazmayacağım diyenleri okudum,sakın ha:) doğumdan sonra haberini alamayacak mıyız 9ay gözümüzün önünde geçmişken.. Hamile kalmayı bekleyenler olarak inşallah pozitif sonuç aldığımızda, sonrasında, doğuma yakın hepinizin tecrübelerinize ve hüzünse hüzün, sevinçse sevinç hepinizin içten paylaşımlarınıza, dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Allah size sağlıklı doğum nasip etsin, bize de tez vakitte sağlıklı hamilelik... Amin amin amin..
Yok bilmiyorum en son doğum yaptığını yazdı bebek kuvezde olduğunu söyledi bir daha ses çıkmadı iki defa daha yazdım ama yok cevap inşallah iyidirler galiba 6 ay evetCanım 26 hafta yani 6 aylık mı oluyor
İnşallah kazasız belasız yavrusunu kucağına alır
Neden erken doğum yaptigini biliyormusun
Aminnnnnn inşalllaaaaahhhhh o kadar çok dua ediyorum ki bir tane bile olsa hepinize bir evlat versin sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasip etsinnnn bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallaahhh az kaldı doğumumuma siz bana dua edin ben inşallah hepinizin ismini geçirecem doğuma girerken inşallah kabul olur bu ramazan mübarek ayda allah sesimizi duysun inşallahaminebusra S sinkar xra221 lemonade_85 N Nuayyy A asifexisted B Bir mucize G Gulen yuzum E Evrem1992 S sus_panda cycas Defrent cemile___ .................. Ve şimdi aklıma düşmeyen birçok hamile arkadaşım.. Ben artık yazmayacağım diyenleri okudum,sakın ha:) doğumdan sonra haberini alamayacak mıyız 9ay gözümüzün önünde geçmişken.. Hamile kalmayı bekleyenler olarak inşallah pozitif sonuç aldığımızda, sonrasında, doğuma yakın hepinizin tecrübelerinize ve hüzünse hüzün, sevinçse sevinç hepinizin içten paylaşımlarınıza, dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Çok sağol canım ben Süleymaniye'de yaptırmıştım ilk tedavimi 10 kişi aynı anda transfer olduk hiç birimizin tutmadı demek ki dedik burada başarı oranı az ama mâşâAllah memoriale en zor vakalar geliyor Allah'ın izniyle ve oluyor başarı oranını görüyoruz ben bu siteye çok eskiden beri üyeyim o kadar çok topik ve pozitif gördüm ki hiç kimseye böyle düşünmedim herkesle arkadaş olduk burada herkes zorlu yollardan geçti ilk tedavisinde tutan çok az var ben 4 sene yanlış tedavi gördüm son 2 senedir bi çok ameliyat oldum şimdi çok heves ederek koyduğum takvimimi de kaldırdım demek ki yanlış anlaşılıyor şunun şurasında 20 gün olmuş öğreneli ama her yazdığımız laf olmuş özellikle benim bulantılarımaminebusra S sinkar xra221 lemonade_85 N Nuayyy A asifexisted B Bir mucize G Gulen yuzum E Evrem1992 S sus_panda cycas Defrent cemile___ .................. Ve şimdi aklıma düşmeyen birçok hamile arkadaşım.. Ben artık yazmayacağım diyenleri okudum,sakın ha:) doğumdan sonra haberini alamayacak mıyız 9ay gözümüzün önünde geçmişken.. Hamile kalmayı bekleyenler olarak inşallah pozitif sonuç aldığımızda, sonrasında, doğuma yakın hepinizin tecrübelerinize ve hüzünse hüzün, sevinçse sevinç hepinizin içten paylaşımlarınıza, dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Aynen canım o bulantı sahibi bendim hastanelik oldum serumlar falan bi arkadaşımız mesela serumda ki vitaminin alerji yaptığını söyledi uyardı burada ki herkesi Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah hayırlısıyla gerçekten çok zor ama yazılanlar çok gereksizBende şunu söyleyebilirim ilk pozitif haberini 1 hafta önce burada verişimde bile bakabilirsiniz tedavisi devam arkadaşlara moral motivasyon olsun bu mesajım diye yazdım. Çünkü kişi kendi kalbinin gördüğü gibi bakar olaylara. Ben hamile kişiler yokmu şu soruyu sorsam keşke embriyo kaliten neydi ameliyatta ne oldu transferden sonra ne oldu vs.vs. bir sürü sorumu sormak fikir almak için hamile arkadaş bulamamaktan stres yaşarken bazı kişilerde hamile görmekten stres oluyor çok ilginç. Bu konuyu açan kişinin mesajını okurken şok oldum. Burayı hamileler işgal etmiş ballandıra ballandıra anlatıyorlar falan demiş ve bunu açıkça yazmış. sonrada öyle demek istemedim yazmış.çok ilginç. Yani pozitif alanlar pozitifi aldığı gün arkalarına bakmadan çekip gitsin terk etsin burayı demiş.bu çok ayıp bişey. Ben 2 yıldır buradayım önceden de vardım ancak üye değildim. birinin çıkıp bize böyle ahkam kesip parmak sallayıp kovmaya çalışması kabul edilemez. Hiçbir hamile arkadaşın böyle ballandıra ballandıra birşey anlattığına şahit olmadım. Bir arkadaşın mide bulantısı yaşaması acillik olması kalp atışını henüz duyamamasını paylaşması ballandırmak mı oluyor yoksa streslerinin kaygılarının korkularının çok fazla devam ettiğini mi gösteriyor.Tabi ki ikincisi. Burası herkese açık bir platform. Kimsenin kimseye böyle yakışıksız ithamlarda bulunma hakkı yok. Ben 1 haftalık gebeyim eeee 1 haftalık pozitifim var diye hemen tamam işim bitti ihtiyacım yok gibi yapıp kaybolmam mı lazım. Çok gereksiz ve aslı olmayan bir konuyla bu kadar kişi zan altında bırakıldı.
Ben gerçekten inciticrk bir şey yazdığımıza inanmıyorum biz negatif aldığımızda hamile haberleri aldık ne demek yani hamileler die oturup üzülmemizmi lazım dı neden mutlusun dememizmi lazım dı evet hassas bi konu bizde bu yoldan geçtik yaz bence hepimizin birbirine ihtiyacı var daha hamile kalacak arkadaşlar var onları bekliyeceZzzzzHanımlar dün akşamdan beri okuyorum, gerçekten birilerini üzdüğümü düşünüp çok üzüldüm, ne yazsam bilemedim. Ben tüp bebek ve memorialla ilgili hiçbirşey bilmeZken, hemen herşeyi sizin sayenizde öğrendim. Çok yoğun çalıştığımdan ve biraz da evhamli olduğumdan sadece burayı takip edebildim ve sabırla burdaki herkes saçma sapan da olsa tüm sorularıma cevap verdi, en umutsuz olduğum anlarda destek oldu. Bu sayfada olan, memorialda tedavi gören herkes eminim benim gibi çok zor yollardan, ameliyatlardan, takiplerden, duygusal çöküntülerden geçmiştir. Bu sayfadaki herkes bana çok yardımcı oldu, destek oldu, allah hepinizden razı olsun. Benden sonra evlenip benden önce çocukları olan 15 senelik arkadaşlarım grup olup çocuğum olmuyor diye beni bilerek yada bilmeyerek incittiğinde, dışladığında ne hissettiğimi ve ilişkilerimi nasıl kestiğimi de biliyorum. Bir kişiye azıcık da olsa öyle hissettirdiysem affedin, hakkınızı helal edin. Benim foruma yazmaya devam etme nedenim, nasıl ben beklerken, korkarken, kafamda sorularla yardım isterken, herkes destek olduysa ben de elimden geldiğince destek olmaya, yardımcı olmaya, cevap vermeye çalıştım. Hem umut oluyım hem de elimden geldiğince destek oluyım istedim. Tekrar diyorum ufacık da olsa birini kırıp kötü hissettirdiysem affedin, artık yazmıcam burdan ama yine de takipteyim. Hakkınızı da helal edin sevgiler:)
Ayyyy canımmmm yaaaa üzme kendini benim başım tuttu bu mevzudan dolayı nasıl istiyorsan onu yap ne istiyorsan onu sor canım hepimiz yıllardır burdayız sadece okuyup bizi eleştirdi die bu takılma boşa bi biz biliriz çektiğimizi mutlu ol oda hamiş kalsın görücem ben onu takvimler falan yapıcak hemennn:)))))))) inşallah onunda haberini alırız oda boşuna yazdım onları ben diecekÇok sağol canım ben Süleymaniye'de yaptırmıştım ilk tedavimi 10 kişi aynı anda transfer olduk hiç birimizin tutmadı demek ki dedik burada başarı oranı az ama mâşâAllah memoriale en zor vakalar geliyor Allah'ın izniyle ve oluyor başarı oranını görüyoruz ben bu siteye çok eskiden beri üyeyim o kadar çok topik ve pozitif gördüm ki hiç kimseye böyle düşünmedim herkesle arkadaş olduk burada herkes zorlu yollardan geçti ilk tedavisinde tutan çok az var ben 4 sene yanlış tedavi gördüm son 2 senedir bi çok ameliyat oldum şimdi çok heves ederek koyduğum takvimimi de kaldırdım demek ki yanlış anlaşılıyor şunun şurasında 20 gün olmuş öğreneli ama her yazdığımız laf olmuş özellikle benim bulantılarım
Aynen canım o bulantı sahibi bendim hastanelik oldum serumlar falan bi arkadaşımız mesela serumda ki vitaminin alerji yaptığını söyledi uyardı burada ki herkesi Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah hayırlısıyla gerçekten çok zor ama yazılanlar çok gereksiz
Burdayım canım burda olmaya da devam edeceğim her zaman inşallahaminebusra S sinkar xra221 lemonade_85 N Nuayyy A asifexisted B Bir mucize G Gulen yuzum E Evrem1992 S sus_panda cycas Defrent cemile___ .................. Ve şimdi aklıma düşmeyen birçok hamile arkadaşım.. Ben artık yazmayacağım diyenleri okudum,sakın ha:) doğumdan sonra haberini alamayacak mıyız 9ay gözümüzün önünde geçmişken.. Hamile kalmayı bekleyenler olarak inşallah pozitif sonuç aldığımızda, sonrasında, doğuma yakın hepinizin tecrübelerinize ve hüzünse hüzün, sevinçse sevinç hepinizin içten paylaşımlarınıza, dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Aynen canım çok sağolAyyyy canımmmm yaaaa üzme kendini benim başım tuttu bu mevzudan dolayı nasıl istiyorsan onu yap ne istiyorsan onu sor canım hepimiz yıllardır burdayız sadece okuyup bizi eleştirdi die bu takılma boşa bi biz biliriz çektiğimizi mutlu ol oda hamiş kalsın görücem ben onu takvimler falan yapıcak hemennn:)))))))) inşallah onunda haberini alırız oda boşuna yazdım onları ben diecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?